Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.3.2007 17:39

Znáte někdo tohoto hřebce, pište své zkušenosti....dekuju

6.3.2007 18:29

lajka napsal(a):

Myslíš Poldori co stojí v Píseckém hřebčinci???Nevím číslo,ale fotka by odpovídala,kolik je mu??jestli je to on?Jezdí ho Jirka Ptáček.

6.3.2007 18:51

lajka napsal(a):

Jo jo, na fotce je to asi bude ten Píseckej... je to zlatíčko, osobně jsem měla možnost být na týdení praxi v hřebčinci, byla jsem tam na oddělení s hřebci a poldoriho jsem si tam fakt zamilovala. I ted kdyz tam obcas jdu, tak se za nim nezapomenu podívat. Znám ho jen z boxu a co jsem ho tak videla pod sedlem, tak se mi zdál taky vpoho. to je kůn, kterym bych si klidně nechala pripustit kobylu (kdybych ji mela, ovsem). Fakt povaha supr, ale v pisku maj ty hrebce vsechny vychovaný (teda podle toho co jsem tam zazila).

7.3.2007 08:30

v v napsal(a):
Myslíš Poldori co stojí v Píseckém hřebčinci???Nevím číslo,ale fotka by odpovídala,kolik je mu??jestli je to on?Jezdí ho Jirka Ptáček.

Na té fotce není písecký Poldori. Přikládám Poldoriho fotku

7.3.2007 09:33

misulinka napsal(a):
Na té fotce není písecký Poldori. Přikládám Poldoriho fotku

Na té první fotce to opravdu není on.Ten v Písku nemá tak širokou lysynu a má míň bílé nohy.A není to nějaký jeho potomek?Protože podobný jdou si dost.

7.3.2007 10:38

kamzik napsal(a):
Jo jo, na fotce je to asi bude ten Píseckej... je to zlatíčko, osobně jsem měla možnost být na týdení praxi v hřebčinci, byla jsem tam na oddělení s hřebci a poldoriho jsem si tam fakt zamilovala. I ted kdyz tam obcas jdu, tak se za nim nezapomenu podívat. Znám ho jen z boxu a co jsem ho tak videla pod sedlem, tak se mi zdál taky vpoho. to je kůn, kterym bych si klidně nechala pripustit kobylu (kdybych ji mela, ovsem). Fakt povaha supr, ale v pisku maj ty hrebce vsechny vychovaný (teda podle toho co jsem tam zazila).

Taky ho znám, charakter suprovej, kůň nádhernej. Párkrát jsem dělala Jirkovi na závodech vodiče, kolem chodila kobyla v říji a poldori si sice zařehtal,ale udržela bych ho na malíčku. Fakt super zvíře, nejezdit western tak chci koníka po něm!

7.3.2007 12:17

lenocka napsal(a):
Taky ho znám, charakter suprovej, kůň nádhernej. Párkrát jsem dělala Jirkovi na závodech vodiče, kolem chodila kobyla v říji a poldori si sice zařehtal,ale udržela bych ho na malíčku. Fakt super zvíře, nejezdit western tak chci koníka po něm!

jakým způsobem připouští? je dostání i semeno pro inseminaci?

7.3.2007 18:41

lavidie napsal(a):
jakým způsobem připouští? je dostání i semeno pro inseminaci?

koukni na stránky hřebčince Písek a tam by to mělo být,nebo je tam telefon aspoň do kanclu a určitě ti to někdo řekne.Ale myslím že jo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík