Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.3.2007 17:51

jajinka napsal(a):
fotky Shetlandských poníků!!!

Kubíček

7.3.2007 19:43

woldemortik napsal(a):
honzík

náš pulroční soused

7.3.2007 19:51

microfon napsal(a):
náš pulroční soused

Máš docela hezkýho souseda !!!

7.3.2007 20:03

jaruska napsal(a):
Máš docela hezkýho souseda !!!

joj , ale bydlí jen sám, chudáček

7.3.2007 21:18

jajinka napsal(a):

Můj hřebeček Apolly

7.3.2007 21:25

jajinka napsal(a):

A kobylka Alice

7.3.2007 21:27

jennifer napsal(a):
Můj hřebeček Apolly

krásný koník, za jakých je rodičů???

7.3.2007 21:29

jajinka napsal(a):

A spolu při masopustu

8.3.2007 12:58

jennifer napsal(a):
A spolu při masopustu

Tady ještě posílám honzíka je to hřebe¨ček kvh 95 9let na hřebce je suprovej mok krásně skáče ve volnosti,aůle jedna nevíhoda je,že je muchař chudáček

zvířátková

8.3.2007 13:22
zvířátková

woldemortik napsal(a):
Tady ještě posílám honzíka je to hřebe¨ček kvh 95 9let na hřebce je suprovej mok krásně skáče ve volnosti,aůle jedna nevíhoda je,že je muchař chudáček

Čiko

8.3.2007 17:51

zvířátková napsal(a):
Čiko

tak to je moje shatlandka Blanka

8.3.2007 17:53

whitny napsal(a):

a tady si hraje se psem Danem

8.3.2007 17:56

whitny napsal(a):

a naposledy

8.3.2007 18:57

whitny napsal(a):
a naposledy

Ahojky Dany, Blanka je moc krásná. Šárka (od Betyny, jestli mě ještě pamatuješ)
Lidičky co s vašima shetlandíkama děláte, když na nich nemůžete jezdit? Já sem si třeba říkala nějaký hraní a nechat jezdit někoho malýho? DíK!

8.3.2007 19:13

jajinka napsal(a):

Tohle je ůžasnej poníček! Vozí, skáče, tahá a asi vůbec neví, že je maličkej. Vodí naše stadečko plnokrevných kobylek.

9.3.2007 20:15

madlenka napsal(a):
Ahojky Dany, Blanka je moc krásná. Šárka (od Betyny, jestli mě ještě pamatuješ)
Lidičky co s vašima shetlandíkama děláte, když na nich nemůžete jezdit? Já sem si třeba říkala nějaký hraní a nechat jezdit někoho malýho? DíK!

Jé ahoj Šárko?Děkuju.když už na Blance nejezdim,tak ji lonžuju a hrajeme různý hry.Taky se trošku snažim o komunikaci mezi koněm a člověkem,učim ji pár kousků atd..Ty ještě k Betyně chodíš??

9.3.2007 20:26

whitny napsal(a):
Jé ahoj Šárko?Děkuju.když už na Blance nejezdim,tak ji lonžuju a hrajeme různý hry.Taky se trošku snažim o komunikaci mezi koněm a člověkem,učim ji pár kousků atd..Ty ještě k Betyně chodíš??

Ne, ne...už dávno ne! A co ty? Ty jo? nechceš mi napsat na e-mail? smudla.saja@seznam.cz

zvířátková

15.3.2007 07:18
zvířátková

lesik napsal(a):
Tohle je ůžasnej poníček! Vozí, skáče, tahá a asi vůbec neví, že je maličkej. Vodí naše stadečko plnokrevných kobylek.

Čiko s novou ohlávkou

15.3.2007 09:55

zvířátková napsal(a):
Čiko s novou ohlávkou

slušivé.to má od přírody takového ježoura???

zvířátková

15.3.2007 10:15
zvířátková

v v napsal(a):
slušivé.to má od přírody takového ježoura???

Děkujeme . Kdepak, v létě ho chytla plíseň podél hřívy, půlku si vydřel, takže jsem ho kvůli léčbě ostříhala na krátkého ježka, teď mu hříva pěkně narůstá. Ale dlouho mu vydrží trčet vzhůru, než se skloní směrem dolů...

15.3.2007 15:58

zvířátková napsal(a):
Děkujeme . Kdepak, v létě ho chytla plíseň podél hřívy, půlku si vydřel, takže jsem ho kvůli léčbě ostříhala na krátkého ježka, teď mu hříva pěkně narůstá. Ale dlouho mu vydrží trčet vzhůru, než se skloní směrem dolů...

Páni, te´d tak na Čika zase koukám.... Ty jsi ho stříhala tuším dřív, jak mi Beautyho, ne? Já jen, že teda ten náš prcek má tu hřívu delší, už se mu začíná pomalilinku klopit....

Nebo mi to alespoň přijde, že ji má kratší, možná i míň hustou......

Co máš z toho, mi zase bledneme o sto šest

WPB Beauty, maminka nejspíš shetland

15.3.2007 16:04

kikuska napsal(a):
Páni, te´d tak na Čika zase koukám.... Ty jsi ho stříhala tuším dřív, jak mi Beautyho, ne? Já jen, že teda ten náš prcek má tu hřívu delší, už se mu začíná pomalilinku klopit....

Nebo mi to alespoň přijde, že ji má kratší, možná i míň hustou......

Co máš z toho, mi zase bledneme o sto šest

WPB Beauty, maminka nejspíš shetland

Tak to je zrovna blbá fotka
Ale ať hledám, jak hledám, nemůžu jinou najít. No hold málo fotím pačesy

Jinak mi vozíme občas dítko, te´d už moc ne. Kupovali jsme ho totiž jako 4 letého, na pomalé obsednutí ideal, ale zjistil dle zubů, že má tak dva, takže to nepřeháníme. Jinak věnujeme se PNH....

zvířátková

16.3.2007 06:41
zvířátková

kikuska napsal(a):
Tak to je zrovna blbá fotka
Ale ať hledám, jak hledám, nemůžu jinou najít. No hold málo fotím pačesy

Jinak mi vozíme občas dítko, te´d už moc ne. Kupovali jsme ho totiž jako 4 letého, na pomalé obsednutí ideal, ale zjistil dle zubů, že má tak dva, takže to nepřeháníme. Jinak věnujeme se PNH....

Ahojky Kikuš, no myslím, že šel na ježka dřív než Beauty, ale na fotce ta hříva nejde moc vidět, on jí má neuvěřitelně hustou, taky se mu klopí, je dlouhá, ale na těch fotkách je z druhé strany, z které svítilo sluníčko. Tudíž vidíš už tu naklopenou, takže pravá délka nejde poznat. Ale taky mu to příště nafotím

16.3.2007 07:32

zvířátková napsal(a):
Ahojky Kikuš, no myslím, že šel na ježka dřív než Beauty, ale na fotce ta hříva nejde moc vidět, on jí má neuvěřitelně hustou, taky se mu klopí, je dlouhá, ale na těch fotkách je z druhé strany, z které svítilo sluníčko. Tudíž vidíš už tu naklopenou, takže pravá délka nejde poznat. Ale taky mu to příště nafotím

Můj šwetland je zse muchař.Chudám jakmile začnou lítat mmouchy hned je bez hřívy ocasu a chlupů na krku a zadku.

zvířátková

16.3.2007 07:41
zvířátková

woldemortik napsal(a):
Můj šwetland je zse muchař.Chudám jakmile začnou lítat mmouchy hned je bez hřívy ocasu a chlupů na krku a zadku.

Na to ale určitě musí být nějaký prostředek, ne? Je zbytečné, aby jste se tím trápili, třeba mu něco vážně pomůže a budete mít klid .

16.3.2007 07:45

zvířátková napsal(a):
Na to ale určitě musí být nějaký prostředek, ne? Je zbytečné, aby jste se tím trápili, třeba mu něco vážně pomůže a budete mít klid .

taky jsem se na něj patla akorát vytamíny a náký masti na rány z odření jinak nic moc.No chtěůl bych letos na jaře skusit ho celýho ostříhát mejt akartáčovat že třeba lupy a a ten prach z mizý a honzíkovy se to vxlečí,ale nevím prej sou tím velký problémy.

zvířátková

16.3.2007 07:55
zvířátková

woldemortik napsal(a):
taky jsem se na něj patla akorát vytamíny a náký masti na rány z odření jinak nic moc.No chtěůl bych letos na jaře skusit ho celýho ostříhát mejt akartáčovat že třeba lupy a a ten prach z mizý a honzíkovy se to vxlečí,ale nevím prej sou tím velký problémy.

Řekla bych, že se určitě něco na to musí najít, schválně se zeptám tady na diskuzi, určitě něco musí pomoct. Jinak se tomu asi nevyhneš, nevim no, jestli sestřih a drhnutí je ten správný krok, třeba se mu to naopak bude rozlejzat. Ale naštěstí poníčkům ježek hrozně sluší Tady ten můj rarach chvíli po ostříhání...

zvířátková

16.3.2007 07:58
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Řekla bych, že se určitě něco na to musí najít, schválně se zeptám tady na diskuzi, určitě něco musí pomoct. Jinak se tomu asi nevyhneš, nevim no, jestli sestřih a drhnutí je ten správný krok, třeba se mu to naopak bude rozlejzat. Ale naštěstí poníčkům ježek hrozně sluší Tady ten můj rarach chvíli po ostříhání...

Jo a Kikuš, stříhala jsem ho 12.10.2006

17.3.2007 07:19

jajinka napsal(a):

17.3.2007 07:57

bubo napsal(a):

Ta je stejně bezvadná

shettysheila

17.3.2007 11:39
shettysheila

jajinka napsal(a):

Na prodej Shetlandský pony hřebeček - odstávče, hnědáček (bude nejspíš černý hnědáček, začíná se vybarvovat), v dospělosti max. 100cm (otec: vraník 98cm, matka: šimla 100cm), bez PP, očkovaný proti ochromě, odčervený, má zdravotní průkaz, temperamentní, ve stádě nekonfliktní, není zlý, pomalu ho učíme - zvedá přední nožky, zkoušíme vodítko, ohlávku snese, vhodný pro někoho zkušenějšího - je to přece jen hřebeček. Vhodný nejlépe jako společník pro vašeho velkého koníka, pro radost, v dospělosti pro vožení dětí a lehký tah. Do dobrých rukou.
Cena: 4000kč, při dobrých podmínkách možná sleva.

kontakt: beryda@seznam.cz

22.3.2007 17:16

shettysheila napsal(a):
Na prodej Shetlandský pony hřebeček - odstávče, hnědáček (bude nejspíš černý hnědáček, začíná se vybarvovat), v dospělosti max. 100cm (otec: vraník 98cm, matka: šimla 100cm), bez PP, očkovaný proti ochromě, odčervený, má zdravotní průkaz, temperamentní, ve stádě nekonfliktní, není zlý, pomalu ho učíme - zvedá přední nožky, zkoušíme vodítko, ohlávku snese, vhodný pro někoho zkušenějšího - je to přece jen hřebeček. Vhodný nejlépe jako společník pro vašeho velkého koníka, pro radost, v dospělosti pro vožení dětí a lehký tah. Do dobrých rukou.
Cena: 4000kč, při dobrých podmínkách možná sleva.

kontakt: beryda@seznam.cz

Chtěla bych se zeptat zda někdo nemá na prodej Shetlanda v KHV max. 95. Věk od tří let. Do společnosti našich (Kobylce a valáškovi)

22.3.2007 17:35

amadina napsal(a):
Chtěla bych se zeptat zda někdo nemá na prodej Shetlanda v KHV max. 95. Věk od tří let. Do společnosti našich (Kobylce a valáškovi)

Před časem jsem se už ptal na Equichannelu, ale nikdo se neozval... Tak zkusím ještě tady - neznáte někdo poníka na fotce? V době prodeje (někdy v létě 2006) byl hřebec a jmenoval se Ferda (ani jedno už teď samozřejmě nemusí platit). Prodaný byl z Prahy západ, okolí Dolních Břežan. Díky moc!

8.11.2009 22:19
lucie malina

XXX.XXX.147.173

jajinka napsal(a):

Tak jestli můžu, přidám se, tenhle fešák bude už v úterý řehtat u nás. Neznáte ho někdo? Jmenuje se Lucas.

8.11.2009 22:20
lucie malina

XXX.XXX.147.173

lucie malina napsal(a):
Tak jestli můžu, přidám se, tenhle fešák bude už v úterý řehtat u nás. Neznáte ho někdo? Jmenuje se Lucas.

A tady se svou malou majitelkou Terezkou

9.11.2009 09:07
horallka

XXX.XXX.26.201

lucie malina napsal(a):
A tady se svou malou majitelkou Terezkou

Jéééé já ho znám!!!Ještě přibližně tak před dvouma měsíci byl tady u nás v Dlouhé Loučce kde ho měla paní na připouštění,zapřahala ho do vozíku a jezdily na něm děti.Pak ho prodala do zookoutku a teď vidím že jde zas dál.

9.11.2009 09:15
horallka

XXX.XXX.26.201

horallka napsal(a):
Jéééé já ho znám!!!Ještě přibližně tak před dvouma měsíci byl tady u nás v Dlouhé Loučce kde ho měla paní na připouštění,zapřahala ho do vozíku a jezdily na něm děti.Pak ho prodala do zookoutku a teď vidím že jde zas dál.

...

9.11.2009 09:17
horallka

XXX.XXX.26.201

9.11.2009 09:20
horallka

XXX.XXX.26.201

horallka napsal(a):
...

Toto je Lucasova(na 99procent)sestra Zuzana,no prostě dle zbarvení a znaků je s ním rozhodně pnějak příbuzná

9.11.2009 09:22
janna

XXX.XXX.49.3

horallka napsal(a):
...

ponička SISI

9.11.2009 09:23
janna

XXX.XXX.49.3

janna napsal(a):
ponička SISI

poník LUMP

9.11.2009 09:24
janna

XXX.XXX.49.3

janna napsal(a):
poník LUMP

ponička MÁŠA a hnědka Ulka

9.11.2009 09:25
janna

XXX.XXX.49.3

janna napsal(a):
ponička MÁŠA a hnědka Ulka

BARBIE z Bublavy

9.11.2009 09:28
janna

XXX.XXX.49.3

janna napsal(a):
BARBIE z Bublavy

DARINKA

9.11.2009 13:22
lucie malina

XXX.XXX.147.173

horallka napsal(a):
...

Ježííííš ten byl krásný a ta hříva, teď je ostříhaný, ale to zase doroste, budu ráda jestli zůstaneme v kontaktu.

9.11.2009 13:24
lucie malina

XXX.XXX.147.173

horallka napsal(a):

Chudinka, asi to taky neměl jednoduché, pořád se stěhuje, já už budu pátá majitelka :-( ale u nás už zůstane, pinďula jeden

9.11.2009 15:58
minisek

XXX.XXX.188.57

jajinka napsal(a):

hřebeček Beauty

9.11.2009 15:58
minisek

XXX.XXX.188.57

jajinka napsal(a):

9.11.2009 19:47
horallka

XXX.XXX.26.201

lucie malina napsal(a):
Chudinka, asi to taky neměl jednoduché, pořád se stěhuje, já už budu pátá majitelka :-( ale u nás už zůstane, pinďula jeden

Mě se taky moc líbyl,byl vždycky strašně mohutnej.Ale hlavně jestli vám můžu něco poradit tak pokud ho máte k malým dětem tak ho stoprocentně nechte vykastrovat!!!To že je hřebec a opravdu to hřebčí chování má je určitě jeden z hlavních důvodů proč putuje od majitele k dalšímu majiteli...na fotce můj koník a shp Drago,Dragouš má už přes 20let.

9.11.2009 19:53
horallka

XXX.XXX.26.201

horallka napsal(a):
Mě se taky moc líbyl,byl vždycky strašně mohutnej.Ale hlavně jestli vám můžu něco poradit tak pokud ho máte k malým dětem tak ho stoprocentně nechte vykastrovat!!!To že je hřebec a opravdu to hřebčí chování má je určitě jeden z hlavních důvodů proč putuje od majitele k dalšímu majiteli...na fotce můj koník a shp Drago,Dragouš má už přes 20let.

Lucas

10.11.2009 07:43
lapata

XXX.XXX.165.53

jajinka napsal(a):

Zdravím obdivovatele, hlavně obdivovatelky, malé krásy
Nechci nikterak prudit, ale dovolím si vás upozornit na změny, které nastanou od nového roku. V prvé řadě uzavírá se PK SHP čož znaméná, mým lajckým pochopením, že už tam nikdo nezapíše žádného poníka pod 107KVH. I kdyby vypadal jako nejdokonalejší shetland. Tudíž i psát, že prodávám shetlanda bez PP a podobně bude vlastně špatně a je jen otázkou času, kdy se pravověrní chovatelé SHP naštvou a budou proti podobným věcem nějak brojit. Takže, kdo máte kobylu splňující parametry SHP nechte ji honem do konce roku zapsat do PK SHP. Jasně, že to nebude HPK, ale 2PPK. V tomto případě se to týká hlavně těch, co zde uveřejňují prodej hřebečka. Na to navazuje i černá plemenitba. V současné době je u nás poměrně dost licentovaných plemenných hřebců. Tito podle nového zákona nebudou smět připouštět klisny bez PP!! Jelikož se ozývá čím dál více hlasů, ohledně černé plemenitby, začne se zřejmě razantněji zakročovat proti takovému tomu " kůň má kulky, bude dělat hříbata, chováme si koníčky doma pro radost a tak...". Doporučuji navštívit stránky hřebčína Aslan, kde vám paní Nováková jistě ráda poradí. Oficiální stránky SCHSHP se momentálně předělávají, ale myslím, že tam je nový návrh PK.
Děkuji za přečtení. V žádném případě toto neberte jako direktivní nařízení. Jen jsem také obdivovatelka šetíků a přála bych si, jako vy, aby chov měl nějakou "štábní kulturu".
PS: Co se týká koníků, kteří nebudou zapsáni do PK do konce roku, zůstanou zcela bezprizorní. Třeba časem se začne vytvářet i PK "českého šwetlanda" , ale to už je hudba budoucnosti.

10.11.2009 08:36
lapata

XXX.XXX.165.53

lapata napsal(a):
Zdravím obdivovatele, hlavně obdivovatelky, malé krásy
Nechci nikterak prudit, ale dovolím si vás upozornit na změny, které nastanou od nového roku. V prvé řadě uzavírá se PK SHP čož znaméná, mým lajckým pochopením, že už tam nikdo nezapíše žádného poníka pod 107KVH. I kdyby vypadal jako nejdokonalejší shetland. Tudíž i psát, že prodávám shetlanda bez PP a podobně bude vlastně špatně a je jen otázkou času, kdy se pravověrní chovatelé SHP naštvou a budou proti podobným věcem nějak brojit. Takže, kdo máte kobylu splňující parametry SHP nechte ji honem do konce roku zapsat do PK SHP. Jasně, že to nebude HPK, ale 2PPK. V tomto případě se to týká hlavně těch, co zde uveřejňují prodej hřebečka. Na to navazuje i černá plemenitba. V současné době je u nás poměrně dost licentovaných plemenných hřebců. Tito podle nového zákona nebudou smět připouštět klisny bez PP!! Jelikož se ozývá čím dál více hlasů, ohledně černé plemenitby, začne se zřejmě razantněji zakročovat proti takovému tomu " kůň má kulky, bude dělat hříbata, chováme si koníčky doma pro radost a tak...". Doporučuji navštívit stránky hřebčína Aslan, kde vám paní Nováková jistě ráda poradí. Oficiální stránky SCHSHP se momentálně předělávají, ale myslím, že tam je nový návrh PK.
Děkuji za přečtení. V žádném případě toto neberte jako direktivní nařízení. Jen jsem také obdivovatelka šetíků a přála bych si, jako vy, aby chov měl nějakou "štábní kulturu".
PS: Co se týká koníků, kteří nebudou zapsáni do PK do konce roku, zůstanou zcela bezprizorní. Třeba časem se začne vytvářet i PK "českého šwetlanda" , ale to už je hudba budoucnosti.

Pokud jsem se nejasně vyjádřila, týká se to koní bez PP. Nezapsaných v PK

3.7.2011 10:10
puntapupi

XXX.XXX.222.218

ahoj,
sháním hřebce k mojí shetland kobylce, nenašel by se nějaký v královéhradeckém kraji?
děkuju! :)

3.7.2011 10:32
alfi pav

XXX.XXX.230.254

lapata napsal(a):
Pokud jsem se nejasně vyjádřila, týká se to koní bez PP. Nezapsaných v PK

Nejsem zrovna obdivovatel shetlandu, ale to tvrzeni me docela prekvapilo.
U vsech ostatnich plemen co vim, mohou licentovani hrebci pripoustet i kobyly bez PP nezapsne v plemenne knize, pokud jsou popsane v urc.typu a dany plemenik ma pro tento typ licenci. Majitel kobyly normalne zaplati pripousteni, dostane pripousteci listek. Hribe pak ma modry prukaz, u matky jen jmeno a polovicni puvod po otci. Rozhodne se nejedna o cernou plemenitbu. Pripoustela jsem takovym zpusobem svoji arabku a nemela jsem zadny problem, ani u majitele hrebce, ani na UEK, ani u komisare, ktery pak hribe popisoval.
Licentovani shetlandi tedy nebudou smet vubec pripoustet timto zpusobem?

kajče

11.2.2016 18:27
kajče

XXX.XXX.229.134

Alice je nádherná

27.2.2017 19:36
Kačka&Peggy

XXX.XXX.115.233

Peggy je 20 letá ponička. Je to spíš takový rodinný mazlík.

EliandFrodo

28.2.2017 18:19
EliandFrodo

XXX.XXX.214.254

Přidejte reakci

Přidat smajlík