marta n
napsal(a):
Christy Haller
Zdravím,paní doktorko!!
Tak jakpak se máme?
Já taky posílám moje jedno bílé zlatíčko-Kačenka,a na něm sedí malá bleška-Jaruška.
jaruska
napsal(a):
Renčo,proč je Lenka nebožka?Co se stalo?Tady vypadá moooc krááásně!!
Ale, když jí bylo 21, tak jsem se zbláznila a chtěla jsem mermomocí z ní hříbě, ačkoliv předtím žádné neměla. Snad by ani věk nebyl tak překážkou, jako to, jak byla strašně tlustá. Tak v den, kdy jsem si ji měla odvést od hřebce, kde byla týden, umřela. S největší pravděpodobností na infarkt. Ale říkám si, že to nebyla tak zlá smrt, byla tam šťastná a bylo to na obrovských pastvinách.
stieberova
napsal(a):
Ale, když jí bylo 21, tak jsem se zbláznila a chtěla jsem mermomocí z ní hříbě, ačkoliv předtím žádné neměla. Snad by ani věk nebyl tak překážkou, jako to, jak byla strašně tlustá. Tak v den, kdy jsem si ji měla odvést od hřebce, kde byla týden, umřela. S největší pravděpodobností na infarkt. Ale říkám si, že to nebyla tak zlá smrt, byla tam šťastná a bylo to na obrovských pastvinách.
Jé,to je hrozný,to mě moc mrzí,kobča v tom sněhu vypadá fakt bááječně!!!A 21 let u poníka není žádné stáří,klidně by Ti to hříbátko bývala asi i dala...no je jí opravdu škoda...
stieberova
napsal(a):
Terezka, ještě není úplně bílá
jajinka
napsal(a):
Fotky bílích poníků!!!
Melisska - je to izabela se znaky, nebo vám připadá bílá?
cream
napsal(a):
Melisska - je to izabela se znaky, nebo vám připadá bílá?