kapusta
napsal(a):
Hledám veškeré informace o tomto hřebci. Je to otec mojí klusačky a vůbec nevím jak vypadá atd. Prosím víte o něm někdo něco?
Tento hřebec byl dovezen v roce 1990 do ČR,jako plemeník působil v Zemským hřebčinci Tlumačov - hřebčín Skály.Narodil se r.1979 v USA.Jako 2-3 letý startoval v USA ,od 4 -10 let ve Finsku.Od roku 1991 -2002 se po něm narodilo 61 potomků.Dal řadu vynikajících koní ,např. Sea Wolf,Sakur Skal,Sea Wind,Andy Skal,Puyk,Rothmans Skal,Edith,jsou mezi nimi vítězové Derby a St.Leger a dalších chovatelkých a klasických dostihů s vynikajícími časy.Již je na věčných pastvinách.Dožilse požehnaného věku.
aranka
napsal(a):
Tento hřebec byl dovezen v roce 1990 do ČR,jako plemeník působil v Zemským hřebčinci Tlumačov - hřebčín Skály.Narodil se r.1979 v USA.Jako 2-3 letý startoval v USA ,od 4 -10 let ve Finsku.Od roku 1991 -2002 se po něm narodilo 61 potomků.Dal řadu vynikajících koní ,např. Sea Wolf,Sakur Skal,Sea Wind,Andy Skal,Puyk,Rothmans Skal,Edith,jsou mezi nimi vítězové Derby a St.Leger a dalších chovatelkých a klasických dostihů s vynikajícími časy.Již je na věčných pastvinách.Dožilse požehnaného věku.
Přidávám fotku Ultra Yankee
aranka
napsal(a):
ARANKO, vidím, že jsi v klusácích dost znalá, nevíš prosím něco o hřebci Sictory Jet? Děkuju
avecaesar
napsal(a):
ARANKO, vidím, že jsi v klusácích dost znalá, nevíš prosím něco o hřebci Sictory Jet? Děkuju
Sictory Jet - Ital,narozen 1992,rekord 1:14,7 , zisk : 115 231 EUR,otec : Valey Victory(US),matka : Good Housekeeper (US).V Italii se po něm narodilo 18 hříbat,jeho potomek s nejlepším časem vyběhl rekord 1:15,1.
Foto bohužel nemám.
aranka
napsal(a):
Sictory Jet - Ital,narozen 1992,rekord 1:14,7 , zisk : 115 231 EUR,otec : Valey Victory(US),matka : Good Housekeeper (US).V Italii se po něm narodilo 18 hříbat,jeho potomek s nejlepším časem vyběhl rekord 1:15,1.
Foto bohužel nemám.
óóó moc děkuji, já měla klusáčka, který byl po Sictorákovi . Už ho nemáme. Ten náš byl z hřebčína Vitacell v Ljubljani.
Uživatel s deaktivovaným účtem

avecaesar
napsal(a):
óóó moc děkuji, já měla klusáčka, který byl po Sictorákovi . Už ho nemáme. Ten náš byl z hřebčína Vitacell v Ljubljani.
ARANKO, přidám se taky, nebylo by foto Vanitty Lobela? Snad to píšu dobře...
Díky!
napsal(a):
ARANKO, přidám se taky, nebylo by foto Vanitty Lobela? Snad to píšu dobře...
Díky!
Vanity Lobell - stojí v hřebčíně Terezín u Hodonína,výborný hřebec,zlepšovatel.

aranka
napsal(a):
Děkuji, je to otec mého valacha.... Viděla jsem ho na vlastní oči když jsem si pro něj jela, už je to takový dědula, prý má přes 20 let, tak 23?

aranka
napsal(a):
Vanity Lobell se narodil 1987,je mu nyní 20 let
Díky za info! Prý je obrovský charakter, zrovna byl v ohradě, vedle další hřebečci + valaši a kousek dál kobylky, ale on byl těžce nad věcí . Nemáš ještě nějakou další fotku ? Budu moc ráda!
napsal(a):
Díky za info! Prý je obrovský charakter, zrovna byl v ohradě, vedle další hřebečci + valaši a kousek dál kobylky, ale on byl těžce nad věcí . Nemáš ještě nějakou další fotku ? Budu moc ráda!
Na další foto se musím zeptat syna, jak byl v Terezíně tak fotil hřebce,ale jestli má i Vanityho nevím,když ho bude mít tak foto pošlu,možná tam pojedou pro inseminační dávku hřebce z USA Prime Prospect,tak by ho nafotil

aranka
napsal(a):
Na další foto se musím zeptat syna, jak byl v Terezíně tak fotil hřebce,ale jestli má i Vanityho nevím,když ho bude mít tak foto pošlu,možná tam pojedou pro inseminační dávku hřebce z USA Prime Prospect,tak by ho nafotil
Děkuji moc!
Přikládám jeho syna!

aranka
napsal(a):
Jak se jmenuje jeho syn,pěkný koník.
Eman, matka Essencia, taky z Terezína...
Díky za pochvalu, budou mu v květnu 4 roky, pořád je to takový bulík hříběcí :-)

aranka
napsal(a):
pokial viem,mohol sa dozit este par rokov,ale tlumacov likvidoval chov klusakov...
este dotaz,fotky mate svoje vlastne,alebo z webu?

napsal(a):
pokial viem,mohol sa dozit este par rokov,ale tlumacov likvidoval chov klusakov...
este dotaz,fotky mate svoje vlastne,alebo z webu?
to bola reakcia na prispevok o Ultra Yankeem od Arankny

aranka
napsal(a):
Baarbora synovi někdo tuto fotku posílal,ale vím ,že je i na webu bodyskala.Vanity Lobella máme z tištěné nabídky od Vojáčka,asi před třema roky,asi jinou jeho fotku nemá.
aha,takze viac fotiek zrejme nikde na webe nebude...skoda
kapusta
napsal(a):
Hledám veškeré informace o tomto hřebci. Je to otec mojí klusačky a vůbec nevím jak vypadá atd. Prosím víte o něm někdo něco?
tak tohle je teda otec mojeho miláčka Sea Wolfa!!!! Tak konečně už vím jak vypadá!! krásnej koník:)
aranka
napsal(a):
Foto bohužel nemám.
Prosím tě,když už jsi tak rozběhnutá...nějaké info o Don Camillo H ?
kapusta
napsal(a):
Když už sme u toho, nemáte fotku Scootera? Mám jeho výpis z plemenné knihy, ale ještě jsem ho neviděla.. Je to taťka "mýho" koníka. A Aranko, neznáš klusáky, co působili tak před 4 rokama v Tlumačově? Přikladám fotku mýho svěřence Rockyho ( Rock Skal... )
zirawka
napsal(a):
Když už sme u toho, nemáte fotku Scootera? Mám jeho výpis z plemenné knihy, ale ještě jsem ho neviděla.. Je to taťka "mýho" koníka. A Aranko, neznáš klusáky, co působili tak před 4 rokama v Tlumačově? Přikladám fotku mýho svěřence Rockyho ( Rock Skal... )
Jee na Sakurovi jsem jezdila a o Vanitiho jsem se starala, je to uzasny konik, v Terezíne jsme meli asi 5 let ustajene nase kone, takze zdejsi kone znam...
krai
napsal(a):
Jee na Sakurovi jsem jezdila a o Vanitiho jsem se starala, je to uzasny konik, v Terezíne jsme meli asi 5 let ustajene nase kone, takze zdejsi kone znam...
V Tlumačově ještě působil pl.hřebec SABBATH -bělouš foto můžete vidět na www.bodyskal.cz v plemenných hřebcích a i další koně na tomto webu co pochází z Tlumačova, všechen odchov z Tlumačova končí "Skal".Jinak koně co tam byli před cca 4 lety bych musela dohledat v ročence a plem.knize.

napsal(a):
Eman, matka Essencia, taky z Terezína...
Díky za pochvalu, budou mu v květnu 4 roky, pořád je to takový bulík hříběcí :-)
Vanity Lobell foteny necely mesiac dozadu
cowgirllenka
napsal(a):
tak tohle je teda otec mojeho miláčka Sea Wolfa!!!! Tak konečně už vím jak vypadá!! krásnej koník:)
No Wolfi není můj je majitele ranče na který chodím aj á se o něj starám...má se celkem fajn a nevíš o něm něco víc..? zajímala by mě jeho historie a podobně prostě jen vím že jezdil klusácké dostihya byl celkem dobrý ale víc nic moc...teď s ním jezdím western:)
cowgirllenka
napsal(a):
No Wolfi není můj je majitele ranče na který chodím aj á se o něj starám...má se celkem fajn a nevíš o něm něco víc..? zajímala by mě jeho historie a podobně prostě jen vím že jezdil klusácké dostihya byl celkem dobrý ale víc nic moc...teď s ním jezdím western:)
Myslíš Jarka Tyšera????
cowgirllenka
napsal(a):
kdyžtak ti mužu poslat další jeho fotečky a nebo se mrkni na WWW.seawolf.estranky.cz tam toho je:) a předem díky za co nejvíce informací...!!!
koki
napsal(a):
Nezlob se na mě, rozhodně nepatřím k těm rýpavcům ale tvrzení že u Tyšera se mají koně dobře mě opravdu vytáčí!!!
No jo na něho jsou různé názory, ale já ho znám už strašně dlouho takže do toho asi vidím trošku víc..Je pravda že jeho přístup hodně lidí odsuzuje a ani já ho moc neuz¨návám, ale to že by seu něj koně měli špatně podle mě taky není pravda....jsou jisté věci ohledně kterých se to tka dá chápat ale jsou i jiné věci které to zase vylučují...je to názor každého člověka!! a ty ho znáš nějak osobně nebo znáš náš ranč? a nebo snad Wolfa?
cowgirllenka
napsal(a):
No jo na něho jsou různé názory, ale já ho znám už strašně dlouho takže do toho asi vidím trošku víc..Je pravda že jeho přístup hodně lidí odsuzuje a ani já ho moc neuz¨návám, ale to že by seu něj koně měli špatně podle mě taky není pravda....jsou jisté věci ohledně kterých se to tka dá chápat ale jsou i jiné věci které to zase vylučují...je to názor každého člověka!! a ty ho znáš nějak osobně nebo znáš náš ranč? a nebo snad Wolfa?
no vlastně....asi nemá moc cenu se o tom babit..protože já jeho přístup nezměním to zaprvé a zadruhé i když na to mážná máme podobný názor já si nemůžu dovolit ho publikovat....jsem mu za ledacos vděčná, a taky vím, že špatný není jen......každý má svoje mouchy! on jich má hold víc ale s tím já nic nenadělám....a když je u nás na ranči perfektní skupina lidí se kterýma si rozumím mám tam perfektního koně tak z toho vyplývá že mu jsem vděčná.....i když neobhajuju ho....ale zná ho opravdu dlouho a taky o něm lecco vím....ale o tom nebudu mluvit takhle veřejně..!
cowgirllenka
napsal(a):
Tyšera znám osobně přes 10 let, Wolfa znám ještě z dostihů. Když se dostal k Jarkovi chtělo se mi brečet. Stejně jako když vidím Viktora. Mám doma Vandu jeho mámu a tu jsem vytáhla z takových sraček že by lidi žasli čeho je schopný. Stejně jako Deliska která už není mezi námi, která byla po jeho skvělé péči v útulku po marné snaze o záchranu uspána,zmrzačená a podvýživená nebo Monetka na které jezdil jako na dvouleté huberty... Prostě
Promiň nic proti tobě ale tohle u mě není ani špetka dobré péče. Ale tohle do téhle diskuse nepatří, tak snad mi prominete.
koki
napsal(a):
Tyšera znám osobně přes 10 let, Wolfa znám ještě z dostihů. Když se dostal k Jarkovi chtělo se mi brečet. Stejně jako když vidím Viktora. Mám doma Vandu jeho mámu a tu jsem vytáhla z takových sraček že by lidi žasli čeho je schopný. Stejně jako Deliska která už není mezi námi, která byla po jeho skvělé péči v útulku po marné snaze o záchranu uspána,zmrzačená a podvýživená nebo Monetka na které jezdil jako na dvouleté huberty... Prostě
Promiň nic proti tobě ale tohle u mě není ani špetka dobré péče. Ale tohle do téhle diskuse nepatří, tak snad mi prominete.
No tak znám ho dýl to zaprvé...všechny tyhle koně znám taky osobně v čele s Vandou..o ní toho moc nevím to je fakt...ohledně Monety měla vrozenou vadu ohledně Delisy tu měl Jarda asi tak 2 měsíce a takhle zubožená už přišla mužu ti klidně poslat fotky z prvního dne co byla u nás!!! takže za delisu rozhodně zodpovědný není!!! A Viktor možná vzhledově vypadá hrozně ale když toho koně vidíš každý den tak poznáš co potřebuje a že má Jardu rád...a jsou věci o kterých jak se říká nevíš ty a věci o kterých nevím já....ale z Jardou jsem každý den a s koňma to myslí dobře... i z Vandou tu dal do útilku protože neměl na to aby se o ni postaral jak se patří!!! v tomhle případě myslím že byl §tulek nejlepší řešení pokud byses o tom chtěla víc bavit tak mi piš asi raději an mail ať to tu nerozebíráme....!! Ostatním se omlouvám
cowgirllenka
napsal(a):
No tak znám ho dýl to zaprvé...všechny tyhle koně znám taky osobně v čele s Vandou..o ní toho moc nevím to je fakt...ohledně Monety měla vrozenou vadu ohledně Delisy tu měl Jarda asi tak 2 měsíce a takhle zubožená už přišla mužu ti klidně poslat fotky z prvního dne co byla u nás!!! takže za delisu rozhodně zodpovědný není!!! A Viktor možná vzhledově vypadá hrozně ale když toho koně vidíš každý den tak poznáš co potřebuje a že má Jardu rád...a jsou věci o kterých jak se říká nevíš ty a věci o kterých nevím já....ale z Jardou jsem každý den a s koňma to myslí dobře... i z Vandou tu dal do útilku protože neměl na to aby se o ni postaral jak se patří!!! v tomhle případě myslím že byl §tulek nejlepší řešení pokud byses o tom chtěla víc bavit tak mi piš asi raději an mail ať to tu nerozebíráme....!! Ostatním se omlouvám
a ještě ohledně Wolfa to že skončil u Jardy není sice nejlepší ale taky né nejhorší....a rovnou přísahám na to, že ten jako Vanda podobní nikdy nedopadne, protože to já nedovolím!!! Za tohohle koně budu bojovat, protože ho strašně moc miluju a asi proto se s Jardou ještě o něčem bavím....
koki
napsal(a):
jo promiň, jardu dál neznám to jsem blbě četla jak to tady čtu znova to jen mimochodem....ale já prostě z jeho přístupem nic neudělám je mi líto...nebudu ho bránit ale taky rozhodně nemužu říct že by se jeho koně měli špatně to prostě nejde protože to podle mě není pravda na ranči jsme každý den a znám je už přes 10 let někteří jsou zhuntovaní ti nepopírám....ale nemají se špatně to prostě není pravda!
koki
napsal(a):
Delisa
Nevím jesti ti bude stačir rohle ale v Delisčině případě jardu oviňuješ neprávem dám ti tady fotky kdy u nás byla nanejvíš týden,,,,to ti snad bude stačit i když pochybuju že mi budeš věřit....její špatný osud hledej u bývalého majitele vím v jakém prostředí tam byla takže vím proč tak vypadá!!
cowgirllenka
napsal(a):
kdyžtak ti mužu poslat další jeho fotečky a nebo se mrkni na WWW.seawolf.estranky.cz tam toho je:) a předem díky za co nejvíce informací...!!!
Zdravím všechny! ještě jsme se chtěla zeptat jestli někdo neví něco a Sea Wolfovi....je to americký klusák..který kdysi běhal dostihy a teď je tak nějak u mě:D tak bych chtěla vědět něco z historie a podobně...diky moc za info
aranka
napsal(a):
Rolls skal potomek Vanity Lobell a m:Rotfeder
Katherinee

XXX.XXX.103.201
DObrý den :)...vím že už je to docela pozdě ale až teď jsem si začala zjišťovat něco o klisně kterou mám v pronájmu...jmenuje se Posuya a je potomek Ultra Yankeeho..kdyby jste o ní kdokoliv něco věděl tak se ráda dozvim všechno z její minulosti :) přikládám i fotto Posuyi :).
bublinka611

XXX.XXX.155.184