Fotky vasich uzdecek:-))

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.3.2007 06:58

Ahojky!! Posílejte sem prosím fotky uzdecek vsech druhu co mate na konikovi...Proste a jednoduse vsechno uzdeni na kterem jezdite ( ohlavky, uzdecky, parellky, nic... ) cokoli

9.3.2007 07:01

holkaodkoni napsal(a):
Ahojky!! Posílejte sem prosím fotky uzdecek vsech druhu co mate na konikovi...Proste a jednoduse vsechno uzdeni na kterem jezdite ( ohlavky, uzdecky, parellky, nic... ) cokoli

Já mám tuhle, ale je nyní na prodej... sháním cernou se zdobením

9.3.2007 07:22

holkaodkoni napsal(a):

tak se přidávám- Je to provázková od Miloše Panušky. Mám od něj už asi 3 uzdečky a 4 ohlávky,ale nemůžu si to vynachválit.

9.3.2007 07:24

tango napsal(a):
tak se přidávám- Je to provázková od Miloše Panušky. Mám od něj už asi 3 uzdečky a 4 ohlávky,ale nemůžu si to vynachválit.

A DALŠÍ- BÍLÁ- MOC MU SLUŠÍ

9.3.2007 08:19

holkaodkoni napsal(a):

My máme BioThane uzdečku od Podium

9.3.2007 08:20

holkaodkoni napsal(a):

Tuhle jsem si nechala šít na zakázku, přesně podle mého přání.

9.3.2007 08:21

stieberova napsal(a):
Tuhle jsem si nechala šít na zakázku, přesně podle mého přání.

A tady je v kombinaci s ohlávkou, takhle jezdíme na výlety.

9.3.2007 08:46

tango napsal(a):

Díky za reference . Právě tyto dvě bílé putovaly na začátku týdne do Francie spolu s koníky zakoupenými ve Dvoře Králové. A takto vypadá černé provedení - stejný materiál. Slouží od léta - původně nouzově ale i po zakoupení nové kožené uzdečky.

9.3.2007 09:28

holkaodkoni napsal(a):

úplně nová...

9.3.2007 09:30

lajka napsal(a):
úplně nová...

a asi po roce používání...

9.3.2007 09:34

holkaodkoni napsal(a):

Úplně obyčejná s kombinovaným nánosníkem a zrcátky na čelence a nánosníku... A slouží už hoodně dlouho a pořád jak nová

9.3.2007 10:08

lajka napsal(a):
a asi po roce používání...

Lajko, ty brďo, to je teda barevný rozdíl.

9.3.2007 10:11

pierrette napsal(a):
Úplně obyčejná s kombinovaným nánosníkem a zrcátky na čelence a nánosníku... A slouží už hoodně dlouho a pořád jak nová

Mám také uzdečku od Miloška

9.3.2007 11:27

toricon napsal(a):
Díky za reference . Právě tyto dvě bílé putovaly na začátku týdne do Francie spolu s koníky zakoupenými ve Dvoře Králové. A takto vypadá černé provedení - stejný materiál. Slouží od léta - původně nouzově ale i po zakoupení nové kožené uzdečky.

Mám od Vás provazové otěže s karabinami. Občas mě proletí hlavou, hlavně když kobyla trochu víc zabere, kolik vydrží ty karabinky. Stalo se někdy, že praskly nebo je dobré je čas od času vyměnit?

9.3.2007 12:34

makki napsal(a):
Mám od Vás provazové otěže s karabinami. Občas mě proletí hlavou, hlavně když kobyla trochu víc zabere, kolik vydrží ty karabinky. Stalo se někdy, že praskly nebo je dobré je čas od času vyměnit?

Tento dotaz sice patřil spíše do mailu, ale když už tady je... Opravoval jsem pár otěží kde praskla kůžka přidržující karabinku, ale to bylo většinou po zášlapu do otěží (pořád lepší než roztržený koutek huby). Že by někomu praskla karabinka, o tom nevím. O pár případech jejího rozepnutí jsem slyšel, ale to byly případy, že ji někdo do udidla zapnul obráceně - to je ,,zobáčkem" směrem ke koni. Má se zapínat tak, aby směřoval ven a nezachytil se o líci koně.

sadzi saj

10.3.2007 00:09
sadzi saj

tajemma danny napsal(a):
Mám také uzdečku od Miloška

Tak já mám svoji kobču laděnou do oranžova a doufám, že ta moje uzdečka taky nedopadne jako to shora

sadzi saj

10.3.2007 00:10
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Tak já mám svoji kobču laděnou do oranžova a doufám, že ta moje uzdečka taky nedopadne jako to shora

A ohlávku máme provazovou červenou

10.3.2007 02:15

holkaodkoni napsal(a):

Takovou máme uzdečku na závody

10.3.2007 09:53

sadzi saj napsal(a):
A ohlávku máme provazovou červenou

Naše anglická

10.3.2007 09:56

eliska84 napsal(a):
Naše anglická

a westernová

10.3.2007 09:59

eliska84 napsal(a):
a westernová

s Bosalem

Neregistrovaný uživatel

10.3.2007 15:44
12.3.2007 15:58

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Hanči

side pull v lehce upravenem provedeni

13.3.2007 06:58

tango napsal(a):

Ahoj chci se zeptat, uzlík u podhrdelníku ti vydrží i při cvalu?Mám stejnou uzdečku jen s černou čelenkou. Mě se pořád rozvazuje tak vymýšlím zvláštní suky...

13.3.2007 07:15

toricon napsal(a):
Tento dotaz sice patřil spíše do mailu, ale když už tady je... Opravoval jsem pár otěží kde praskla kůžka přidržující karabinku, ale to bylo většinou po zášlapu do otěží (pořád lepší než roztržený koutek huby). Že by někomu praskla karabinka, o tom nevím. O pár případech jejího rozepnutí jsem slyšel, ale to byly případy, že ji někdo do udidla zapnul obráceně - to je ,,zobáčkem" směrem ke koni. Má se zapínat tak, aby směřoval ven a nezachytil se o líci koně.

Možná do mailu, možná i do fóra. Díky za odpověď. Takhle mohl zareagovat i někdo jiný se svými zkušenostmi s používáním karabin na otěžích, případně se dozvědět i Vaši odpověď v případě, že by mu podobná věc vrtala hlavou. Nic špatného jsem tím nebyslela, nedůvěra vůči Vašemu výrobku to rozhodně nebyla.

13.3.2007 07:16

holkaodkoni napsal(a):

Side pool.

16.3.2007 19:28

makki napsal(a):
Side pool.

super!!! posilejte dal

16.3.2007 20:08

holkaodkoni napsal(a):
super!!! posilejte dal

sice trochu usekla ale aspon neco

16.3.2007 20:31

pilgrisek napsal(a):
sice trochu usekla ale aspon neco

tak jeste neco prihodim :-))

17.3.2007 16:19

holkaodkoni napsal(a):
tak jeste neco prihodim :-))

naše provazová uzdečka hádejte od koho Je vážně super

17.3.2007 16:20

ettelwen napsal(a):
naše provazová uzdečka hádejte od koho Je vážně super

uzdečka do vozu, ale často s ní jezdíme...líbí se mi

17.3.2007 16:21

ettelwen napsal(a):
uzdečka do vozu, ale často s ní jezdíme...líbí se mi

westernová...

17.3.2007 16:22

ettelwen napsal(a):
westernová...

opět westernová, ale na Berrym

17.3.2007 16:23

ettelwen napsal(a):
opět westernová, ale na Berrym

ale jezdíme s parellkou

17.3.2007 16:42

ettelwen napsal(a):
ale jezdíme s parellkou

Moje uzdečka, ale už jen pracovní ná závody mám hezčí

17.3.2007 21:48

barletka napsal(a):
Moje uzdečka, ale už jen pracovní ná závody mám hezčí

18.3.2007 08:14

holkaodkoni napsal(a):

.

22.3.2007 14:50

holkaodkoni napsal(a):

Tuhle jsem si nechala urobiť na zakázku...

22.3.2007 15:10

janovotna napsal(a):

tahle přišla z Ponyclubu...ale je fajna

22.3.2007 15:11

sany napsal(a):

eště tahkle

23.3.2007 15:05

janovotna napsal(a):

Ta je nádherná... kolik stála?

23.3.2007 15:06

sany napsal(a):

Ta je taky moc pěkná, nemáš nějaký detail toho zapínání? ty kolečka jsou místo přezky že? pěkný;)

23.3.2007 19:45

stieberova napsal(a):
A tady je v kombinaci s ohlávkou, takhle jezdíme na výlety.

ahojky holky, prosím radu kde jste sehnali otěže se žlutými přezkami, mosaznými??? scháním je už půl roku a nikde nic, děkuji za rady cerridwen@seznam.cz

26.6.2007 14:14

kassiopeass napsal(a):
Ta je nádherná... kolik stála?

Tuhle mi nějakej hajzlík ukradl ze skříně s cajkama..i s úůplně novým udidlem Dostat ho do rukou tak je asi po něm pořád se nám něco ztrácí

26.6.2007 19:13

janaslab napsal(a):
Tuhle mi nějakej hajzlík ukradl ze skříně s cajkama..i s úůplně novým udidlem Dostat ho do rukou tak je asi po něm pořád se nám něco ztrácí

zvířátková

27.6.2007 06:43
27.6.2007 08:17

holkaodkoni napsal(a):

Já mám tři tak začnu tou poslední co by měla dorazit v polovině srpna.

27.6.2007 08:18

holkaodkoni napsal(a):

Tady moje drezurní (na prodej kdyby měl nikdo zájem)

27.6.2007 08:27

holkaodkoni napsal(a):

a třetí světle hnědá (blbá fotka)

27.6.2007 09:51

holkaodkoni napsal(a):

Tak já se taky přidám Tohle je můj huculák Ajda

27.6.2007 11:49

denny trikolka napsal(a):
Já mám tři tak začnu tou poslední co by měla dorazit v polovině srpna.

TAaaaak a ted mi budeš muset prozradit odkud máš objednanou takovou krásnou uzdečku, tady je strašně omezená výběr, já zas chtěla černou s červeným podložením, zatím sem ji nikde neviděl, škoda že nabídka je tak omezená,ale ta tvoje vypadá luxusně, zřejmě bude asi z těch držších, co?

27.6.2007 13:40

klawdie napsal(a):
TAaaaak a ted mi budeš muset prozradit odkud máš objednanou takovou krásnou uzdečku, tady je strašně omezená výběr, já zas chtěla černou s červeným podložením, zatím sem ji nikde neviděl, škoda že nabídka je tak omezená,ale ta tvoje vypadá luxusně, zřejmě bude asi z těch držších, co?

Prosím, prosím... připojuju se ke Klawdii. Odkud je ta uzdečka? Vypadá fantasticky

27.6.2007 13:49

karwen napsal(a):
Tak já se taky přidám Tohle je můj huculák Ajda

to je naše w. uzdečka..sice ještě nejezdím na něm ale už jsem si jí koupila do předu až si zvyká sem tam na udidlo

27.6.2007 18:55

holkaodkoni napsal(a):

klasická černá se zlatým kováním

28.6.2007 09:45

klawdie napsal(a):

Ahojky holky, tak uzdečku jsem si nechávala objednat od paní Piruchové (www.piruch.cz). Uzdečka pochází přímo z australie, ale ta cena, to se prohnete, já za tuto dávala 2850 Kč, tedy budu. ještě jí přímo nemám doma, ale už se na ní moc těším. Ale museli byste se ji ozvat ted, objednáva tak 2x do roka. aspoň mě to tak říkala. P.M

28.6.2007 10:03

lussie007 napsal(a):
klasická černá se zlatým kováním

Dali jsme se na western, takže máme tuto :-)

28.6.2007 10:26

denny trikolka napsal(a):
Ahojky holky, tak uzdečku jsem si nechávala objednat od paní Piruchové (www.piruch.cz). Uzdečka pochází přímo z australie, ale ta cena, to se prohnete, já za tuto dávala 2850 Kč, tedy budu. ještě jí přímo nemám doma, ale už se na ní moc těším. Ale museli byste se ji ozvat ted, objednáva tak 2x do roka. aspoň mě to tak říkala. P.M

hups díky za info, už jsem ty stranky prolítla,dobrej mazec ale ta cena není zas tak příšerná,ale jelikož jsem ted pořídila Däsláckou se zlatým kováním zatím měnit nebudu, ale vypadá to suprově, tvýmu konovi moc sluší oranžová takže to bude bmba pak určo hod foto a jak se v ní jezdí až ti dorazí...Klawdietady foto bejvalé uzdečku(Equiservis)

28.6.2007 11:29

racina napsal(a):

My máme od Zajace Westernovou

28.6.2007 16:15

deedee napsal(a):

Ahojte já prodávám westernovou uzdečku s otěžemi úplně nová jenom jednou vyzkoušená na koníkovi, kvalitní kůže. Cena dohodou Tel: 604/413 855 E-mail: T.Valcharova@seznam.cz

28.6.2007 16:15

terushka napsal(a):
Ahojte já prodávám westernovou uzdečku s otěžemi úplně nová jenom jednou vyzkoušená na koníkovi, kvalitní kůže. Cena dohodou Tel: 604/413 855 E-mail: T.Valcharova@seznam.cz

Ještě z boku

28.6.2007 16:46

deedee napsal(a):

to já mám od Zajace sedýlko a je nejlepší

29.6.2007 07:39

klawdie napsal(a):
hups díky za info, už jsem ty stranky prolítla,dobrej mazec ale ta cena není zas tak příšerná,ale jelikož jsem ted pořídila Däsláckou se zlatým kováním zatím měnit nebudu, ale vypadá to suprově, tvýmu konovi moc sluší oranžová takže to bude bmba pak určo hod foto a jak se v ní jezdí až ti dorazí...Klawdietady foto bejvalé uzdečku(Equiservis)

A tady naše nová se zlatým kováním, podařilo se mi sehnat i zlaté udidlo...Däslo.

29.6.2007 20:56

racina napsal(a):

Jedna z Parmulčiných uzdeček.

29.6.2007 21:53

barletka napsal(a):
Jedna z Parmulčiných uzdeček.

Tady je ještě Parmina fotečka, i když tady ji má půjčenou Quatrś Life.

1.7.2007 21:55

barletka napsal(a):
Tady je ještě Parmina fotečka, i když tady ji má půjčenou Quatrś Life.

to sic není můj koník ale ta uzdečka mě uchvátila je to kentaur za 2 800 kč je skvělá!!!!

1.7.2007 22:02

holkaodkoni napsal(a):
to sic není můj koník ale ta uzdečka mě uchvátila je to kentaur za 2 800 kč je skvělá!!!!

tahle také nebyla špatná

2.7.2007 15:00

holkaodkoni napsal(a):
tahle také nebyla špatná

JEŠTĚ JEDNOU PARMULČINA...

2.7.2007 20:18

holkaodkoni napsal(a):

Firstik

3.7.2007 08:23

holkaodkoni napsal(a):
tahle také nebyla špatná

To holkaodkoni: Co je to za koně?ten ryzák?Asi vim kdo to je,ale...

3.7.2007 08:58

cerridwen napsal(a):
Firstik

Pro Denny trikolku, ORANŽOVÁ UZDEČKA

Petro, prosím tě, můžu se tě zeptat ještě něco ohledně té nádherné oranžové uzdečky ? Já ji na webovkách u Pirůchů nenašla. Je tam jen australská barevná za 1850,- Kč, ale ta je plastová. Ta tvoje bude kožená ? Já bych chtěla červenou, jsem na ní ulítlá. A marně sháním. Zatím mám jen černou, podloženou červenou kůží od Hauzra. A od Pirůchů mám červené káro rajtky. Je s nimi dobrá domluva. Janík.

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.7.2007 09:00

janiik napsal(a):

Petro, prosím tě, můžu se tě zeptat ještě něco ohledně té nádherné oranžové uzdečky ? Já ji na webovkách u Pirůchů nenašla. Je tam jen australská barevná za 1850,- Kč, ale ta je plastová. Ta tvoje bude kožená ? Já bych chtěla červenou, jsem na ní ulítlá. A marně sháním. Zatím mám jen černou, podloženou červenou kůží od Hauzra. A od Pirůchů mám červené káro rajtky. Je s nimi dobrá domluva. Janík.

Ty barevné uzdečky jsem viděla u Pallety v Milostovicích, www.palleta.cz, ale tam nemá moc vystavený sortiment. Určitě byli plastové... a měl tam modrou, žlutou, červenou určo taky. Obchod má u Opavy ale posílá i na dobírku.

3.7.2007 09:02

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ty barevné uzdečky jsem viděla u Pallety v Milostovicích, www.palleta.cz, ale tam nemá moc vystavený sortiment. Určitě byli plastové... a měl tam modrou, žlutou, červenou určo taky. Obchod má u Opavy ale posílá i na dobírku.

Jejda, spletla jsem to, www.paletta.cz !!!

3.7.2007 09:11

janiik napsal(a):

Dovolím si odpovědět za Denny, tak yjsem ji hladala a našla ve složce - Oblečení od firmy Ornella Prosperi, dostihové biče, brýle, třmeny, poprsáky, podbřišníky....tak tady je ale v bílém provedení...

3.7.2007 09:53

klawdie napsal(a):
Dovolím si odpovědět za Denny, tak yjsem ji hladala a našla ve složce - Oblečení od firmy Ornella Prosperi, dostihové biče, brýle, třmeny, poprsáky, podbřišníky....tak tady je ale v bílém provedení...

No vždyť píšu, že tam je, ale plastová za 1850.

Denny píše, že ji má objednanou za 2850, víš ? Tak si myslím, že to bude ještě nějaká jiná, nejspíš kožená. Tak takhle jsem to myslela. Bílou tam vidím a možnost objednání jiných barev. Ale já těm plastům moc nevěřím a podle mě je to spíš pro dostiháky. Janík.

22.8.2007 14:50

holkaodkoni napsal(a):

ahojky,my na tehle ohlavcev sice nejezdime,ale vodime.

22.8.2007 15:51

janiik napsal(a):

Ahoj, krapanek jsem na to narazila pozdeji,ale lepsi pozdeji nez vůbec Urco ta uzdecka je plastova, chtela jsem neco na jezdeni na vytrvalost a do terenu, je to lepsi konika to tolik nesvedi kdyz se zapoti a hlavne se nenici tak rychle jako kůze.
Ale jinak Vim, ze Hauzr ma i v nabidkach uzdecky plne barevne, jsou tedy taky kolem 3 tis myslim, ale jsou obarveny.

jinak ta cena u me je tak draha, ze putuje az z Australie tudis tam se celkem prodrazi doprava.

22.8.2007 15:53

kati napsal(a):
ahojky,my na tehle ohlavcev sice nejezdime,ale vodime.

kati (jitka pitrova) chtěla jsem se zeptatt co je za pejska tam dole v rohu u koníka není to pyreneják

22.8.2007 18:31

woldemortik napsal(a):
kati (jitka pitrova) chtěla jsem se zeptatt co je za pejska tam dole v rohu u koníka není to pyreneják

JÁ mám westernovou na jedno ucho.

23.8.2007 09:32

v v napsal(a):
JÁ mám westernovou na jedno ucho.

tak tohle je naše uzdečka

23.8.2007 12:17

hany napsal(a):
tak tohle je naše uzdečka

Tak já mám kalsickou s anglickým nánosníkem !!

23.8.2007 13:03

dzinecek napsal(a):
Tak já mám kalsickou s anglickým nánosníkem !!

Taky jednu přihazuji: westernová na jedno ouško

22.6.2009 23:10
sheril

XXX.XXX.88.21

holkaodkoni napsal(a):

westernovástála 1300,-i s otěžemy a pákovkou,kterou nepoužívám,

23.6.2009 08:08
madow

XXX.XXX.121.112

holkaodkoni napsal(a):

naše původní westernová

23.6.2009 08:09
madow

XXX.XXX.121.112

holkaodkoni napsal(a):

a ted máme tuto

23.6.2009 08:09
madow

XXX.XXX.121.112

holkaodkoni napsal(a):

ještě z boku

23.6.2009 08:57
wendinkah

XXX.XXX.79.90

madow napsal(a):
ještě z boku

My máme western od Zajace

23.6.2009 08:58
wendinkah

XXX.XXX.79.90

wendinkah napsal(a):
My máme western od Zajace

Mám i Anglickou kterou bych ráda prodala

Neregistrovaný uživatel

23.6.2009 10:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.83

wendinkah napsal(a):

"bezudidlovka", ne z Toriconu....

23.6.2009 10:19
sabina

XXX.XXX.64.178

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
"bezudidlovka", ne z Toriconu....

klasika

23.6.2009 10:29
stalonek

XXX.XXX.163.66

sabina napsal(a):
klasika

my máme "uzdečky" 3.. jednu tady z Toriconu, používám ji jen občas ,jinak nosí koženou ale slouží výborně :):)

23.6.2009 10:32
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
my máme "uzdečky" 3.. jednu tady z Toriconu, používám ji jen občas ,jinak nosí koženou ale slouží výborně :):)

"uzdečka " č. 2.. bezudidlová jezdecká ohlávka.. slouží rovněž výborně, ale střídám to..nejčastěji jezdím na kožené udidlovce přece jen..ale tato je výborná když jdu na vyjížďku sama, s více koňma beru raději udidlo

23.6.2009 10:33
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
"uzdečka " č. 2.. bezudidlová jezdecká ohlávka.. slouží rovněž výborně, ale střídám to..nejčastěji jezdím na kožené udidlovce přece jen..ale tato je výborná když jdu na vyjížďku sama, s více koňma beru raději udidlo

tady naše uzdečka č.3

23.6.2009 10:38
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
tady naše uzdečka č.3

našše bývalá uzdečka, tu jsem vyměnila za tu černou..

23.6.2009 10:39
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
našše bývalá uzdečka, tu jsem vyměnila za tu černou..

a ještě od Terky půjčená westernová.. tu měl ejdnou na zkoušku.. anglie mi sedí víc,tehdy jsem se rozhodovala mezi těmi dvěma styly..

23.6.2009 10:52
sheril

XXX.XXX.88.21

sheril napsal(a):
westernovástála 1300,-i s otěžemy a pákovkou,kterou nepoužívám,

nánosník Hacamore,zbytek je ze dvou uzdeček,

23.6.2009 10:58
jenysimons

XXX.XXX.237.100

wendinkah napsal(a):

wendinkah: kdyby byla v černém, neváhám a kupuju....

23.6.2009 11:59
jurasek

XXX.XXX.112.250

jenysimons napsal(a):
wendinkah: kdyby byla v černém, neváhám a kupuju....

23.6.2009 12:08
red and white

XXX.XXX.125.26

jurasek napsal(a):

Tatínkova kutilská činnost

23.6.2009 12:09
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
Tatínkova kutilská činnost

Na koni... škoda jen, že jí moc nevyužiji když teť klisnu jezdím na ohlávce

23.6.2009 12:10
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):

A uzdečka druhého koníka

23.6.2009 12:10
stalonek

XXX.XXX.163.66

red and white napsal(a):

já chci taky takovýho tatínkáá kutil.. to se o našem mc říct nedá .. ale jo, u ohlávek a vodítek mi mění karabiny,já bych to sama nepřešila

23.6.2009 12:20
red and white

XXX.XXX.125.26

stalonek napsal(a):
já chci taky takovýho tatínkáá kutil.. to se o našem mc říct nedá .. ale jo, u ohlávek a vodítek mi mění karabiny,já bych to sama nepřešila

Viď To on je šikovnej, udělal mi komplet doma zázemí pro koně, od ohrady až po boxy, .... vypadá to jak od profíka Zkouším tady projížďět diskuzi, někam jsem vkládala fotky ale nemůžu najít a doma v těch hromadách CD s fotkama než bych to našla ...

23.6.2009 12:25
stalonek

XXX.XXX.163.66

red and white napsal(a):
Viď To on je šikovnej, udělal mi komplet doma zázemí pro koně, od ohrady až po boxy, .... vypadá to jak od profíka Zkouším tady projížďět diskuzi, někam jsem vkládala fotky ale nemůžu najít a doma v těch hromadách CD s fotkama než bych to našla ...

tojo..my sme s tátou postavili box, to jo, ale stejně není až tak pořádně jak by to mělo být.. občas tam teče, a střecha nám při orkánu spadla .. ale už je to lepší ..

23.6.2009 12:25
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
tojo..my sme s tátou postavili box, to jo, ale stejně není až tak pořádně jak by to mělo být.. občas tam teče, a střecha nám při orkánu spadla .. ale už je to lepší ..

ještě nutno dodat že koník zrovna nebyl uvnitř.. naštěstí

23.6.2009 12:27
red and white

XXX.XXX.125.26

stalonek napsal(a):
ještě nutno dodat že koník zrovna nebyl uvnitř.. naštěstí

No, jednu fotečku jsem našla, i když tam nic moc vidět není

23.6.2009 13:52
jurda

XXX.XXX.2.142

red and white napsal(a):
No, jednu fotečku jsem našla, i když tam nic moc vidět není

Naše předváděcíKoník i uzdečka jsou mí,ale nefotila jsemztaženo z netu

23.6.2009 14:03
zviratkova

XXX.XXX.240.157

jurda napsal(a):
Naše předváděcíKoník i uzdečka jsou mí,ale nefotila jsemztaženo z netu

nylonka

23.6.2009 14:04
zviratkova

XXX.XXX.240.157

zviratkova napsal(a):
nylonka

a kožená western

happyhvezda

23.6.2009 14:23
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

zviratkova napsal(a):
a kožená western

Anglická s šedym podložením ( foto bez nánosniku )

happyhvezda

23.6.2009 14:25
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):
Anglická s šedym podložením ( foto bez nánosniku )

Daslo

happyhvezda

23.6.2009 14:26
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):
Daslo

a Mexičák na mladou

23.6.2009 15:56
madow

XXX.XXX.121.112

happyhvezda napsal(a):
a Mexičák na mladou

for Jana: "mladá" má úžasný výraz...je krásná

23.6.2009 15:57
madow

XXX.XXX.121.112

holkaodkoni napsal(a):

naše uzdečka z pohledu na koni

23.6.2009 16:09
iveth

XXX.XXX.69.42

makki napsal(a):
Možná do mailu, možná i do fóra. Díky za odpověď. Takhle mohl zareagovat i někdo jiný se svými zkušenostmi s používáním karabin na otěžích, případně se dozvědět i Vaši odpověď v případě, že by mu podobná věc vrtala hlavou. Nic špatného jsem tím nebyslela, nedůvěra vůči Vašemu výrobku to rozhodně nebyla.

Mě karabina praskla, ta původní co na otěžích je, tak drží dost dobře,ale ztratila jsem ji, tak jsem si koupila uplne stejnou novou, ale při větším tahu se rozevírala a dokonce i praskla

23.6.2009 16:13
iveth

XXX.XXX.69.42

racina napsal(a):

Delá to dobrotu ta jednouška když není k tomu páka???

23.6.2009 16:14
iveth

XXX.XXX.69.42

racina napsal(a):

Na jaký typ kone je?? jaká je velikost posedlí??

23.6.2009 17:00
kvicalka

XXX.XXX.226.188

holkaodkoni napsal(a):

Tak já se starám o kobylku , která sice není moje, ale považuji ji za svoji... a tak kupuji i svoje vybavení ... jak já za ni ráda utrácím ... tak jsem pořídila i uzdečku od toricona... zvládneme jezdit i na parellce, ale zatím jen v kroku a klusu...
ladím nás obě do žluta a oranžova...no prostě do takových těch veselých barev ... tak uzdečka musela být žlutá

23.6.2009 17:01
kvicalka

XXX.XXX.226.188

kvicalka napsal(a):
Tak já se starám o kobylku , která sice není moje, ale považuji ji za svoji... a tak kupuji i svoje vybavení ... jak já za ni ráda utrácím ... tak jsem pořídila i uzdečku od toricona... zvládneme jezdit i na parellce, ale zatím jen v kroku a klusu...
ladím nás obě do žluta a oranžova...no prostě do takových těch veselých barev ... tak uzdečka musela být žlutá

Tady fotečka ze sedla

happyhvezda

23.6.2009 17:09
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

madow napsal(a):
for Jana: "mladá" má úžasný výraz...je krásná

madow (markéta) : No jn , jedna z milionu fotek kde se tváří jako kůň a né jako mula

23.6.2009 17:23
barusinek

XXX.XXX.212.163

kvicalka napsal(a):
Tady fotečka ze sedla

Tady naše používaná uzdečka...ještě po mém tatínkovi.. =]

23.6.2009 17:33
barusinek

XXX.XXX.212.163

barusinek napsal(a):
Tady naše používaná uzdečka...ještě po mém tatínkovi.. =]

a tu kterou moc nepoužíváme...

23.6.2009 19:12
konikulka

XXX.XXX.158.34

barusinek napsal(a):
a tu kterou moc nepoužíváme...

Naše...

23.6.2009 19:29
rubie

XXX.XXX.10.206

holkaodkoni napsal(a):

Je krásná..ale neustále se se to lanko na kterém to je ulamuje,takže velmi nepraktická..neviděli jste ji někde na netu?kdo ji prodává?

happyhvezda

23.6.2009 19:38
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

rubie napsal(a):
Je krásná..ale neustále se se to lanko na kterém to je ulamuje,takže velmi nepraktická..neviděli jste ji někde na netu?kdo ji prodává?

For Rubie : tak to by mě taktéž zajimalo kde by se dala sehnat ... je překrásna

23.6.2009 19:43
rubie

XXX.XXX.10.206

happyhvezda napsal(a):
For Rubie : tak to by mě taktéž zajimalo kde by se dala sehnat ... je překrásna

Ty jo ..já ji tehdy koupila za směšných 100 Kč v hrabačce v KenTauru....ale teda je fakt blbé,že se tak láme...je v tom ocelové lanko přiletované k plíšku...a v tom bodě se to ulomí.jako tah to vydrží...třeba jako otěže...ale prostě kývavý pohyb je problém

24.6.2009 19:37
zurnal

XXX.XXX.181.50

rubie napsal(a):
Ty jo ..já ji tehdy koupila za směšných 100 Kč v hrabačce v KenTauru....ale teda je fakt blbé,že se tak láme...je v tom ocelové lanko přiletované k plíšku...a v tom bodě se to ulomí.jako tah to vydrží...třeba jako otěže...ale prostě kývavý pohyb je problém

Nechali jsme si ji šít i s poprsákem

24.6.2009 19:38
zurnal

XXX.XXX.181.50

zurnal napsal(a):
Nechali jsme si ji šít i s poprsákem

A ještě jedna...

24.6.2009 21:03
kajushka

XXX.XXX.241.2

zurnal napsal(a):
A ještě jedna...

a naše....

28.6.2009 10:13
rokimondo

XXX.XXX.40.194

kajushka napsal(a):
a naše....

:)

4.8.2012 20:21
horallka

XXX.XXX.195.188

Tady naše nová :-) Uzdečku která by se mi opravdu líbila jsem hledala dýl jak rok,až jsem našla :-)

5.8.2012 17:38
shadow1

XXX.XXX.136.185

My používáme provazovou uzdečku. Sice máme i koženou, ale u téhle je jednodušší údržba :)

5.8.2012 20:43
zuzka7

XXX.XXX.59.70

happyhvezda napsal(a):
Daslo

co tě stála ta uzdečka to je posložená bílou ?

7.8.2012 16:29
borsalina

XXX.XXX.76.37

Mam jednu provazovou, delala sem si ji sama (moje treti delana, vsechny doted drzi, jedna byla jenom ohlavka, ale nasla jsem si spatne rozmery na internetu, tak ji nosila jina kobylka. Druha je dost ostra, shanela jsem vinovej provazek a nasla jenom 4mm. Takze je jenom na paradu nebo na vodeni, ne na jezdeni)

7.8.2012 16:38
borsalina

XXX.XXX.76.37

Tady jedna dost stara, ale kvaitni, drzi stale :)

7.8.2012 16:41
borsalina

XXX.XXX.76.37

A tady jak jezdime nejcasteji-kvuli bezpecnosti a uvazani, jelikoz jezdime na dlouhe vyjizdky i 40 km. Ohlavka, s voditkem, to zaple do ohlevky a onnec uvazany okolo krku jako nakrcak, uzdecka bez nanosniku. Nanosnik nepotrebujeme, kobylka hubu jen tak neotvira. Navic ji nechci skrtit pri vyjizdkach, na kterych si to mame uzivat obe dve :) Uzdecka uz archaicka, ale taky drzi :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík