lufinka
napsal(a):
Ahojky, dávejte sem fotečky vás a vašich koníku pod westernovým sedlem
lufinka
napsal(a):
lufinka
napsal(a):
Jackie, to je krásný hnědáček. Super fotka.....dej další
lufinka
napsal(a):
lufinka
napsal(a):
No myslím, že už by to stačilo...
Uživatel s deaktivovaným účtem

jackie
napsal(a):
No myslím, že už by to stačilo...
Nestačilo ! Kocháme se!
napsal(a):
Nestačilo ! Kocháme se!
haha,a dej pokoj, hoď sem taky něco !

jackie
napsal(a):
haha,a dej pokoj, hoď sem taky něco !
Jé ta je super! Když mě nikdy nikdo nevyfotí! A to pár co mám tak nemám u sebe :-)). Takže je to na Tobě!!!!
napsal(a):
Jé ta je super! Když mě nikdy nikdo nevyfotí! A to pár co mám tak nemám u sebe :-)). Takže je to na Tobě!!!!
No mně už taky docházejí zásoby, haha! Většinou jezdím ven sama...

jackie
napsal(a):
No mně už taky docházejí zásoby, haha! Většinou jezdím ven sama...
To panaroma je super!!! A s tím ježděním jsme na tom stejně!
lufinka
napsal(a):
My se taky hlásíme k reakrečním westernákům!!!
microfon
napsal(a):
My se taky hlásíme k reakrečním westernákům!!!
A má druhá końská polovička, ovšem beze mě
microfon
napsal(a):
A má druhá końská polovička, ovšem beze mě
Ahoooojda. My jsme taky rekreační.... Zatím, dokud neobjevím nějakého šampiona, který bude jezdit sám od sebe, aniž bych mu nějako vadila, hahaha... .. Ale chci vyzkoušt závodění, ale jelikož zrovínka prasklo valáškovi kopýtko, tak budu muset počkat
ladys
napsal(a):
Ahoooojda. My jsme taky rekreační.... Zatím, dokud neobjevím nějakého šampiona, který bude jezdit sám od sebe, aniž bych mu nějako vadila, hahaha... .. Ale chci vyzkoušt závodění, ale jelikož zrovínka prasklo valáškovi kopýtko, tak budu muset počkat
coto toto -A 1/1 ? -.tak to by mohly být pěkný rychlostky!
microfon
napsal(a):
coto toto -A 1/1 ? -.tak to by mohly být pěkný rychlostky!
Appa x A1/1, ale přes zimu nepracoval, tak proto je trochu spadlý ze svalů... Teprve ho kupuji a asi za měsíc si ho dovezu domů.. Jan škoda toho kopýtka, budu muset chvilku počkat, než se to trochu spraví.. Ale jinak bomba kůň d vyjímečným charakterem
lufinka
napsal(a):
my jsme taky rekreační
ladys
napsal(a):
Appa x A1/1, ale přes zimu nepracoval, tak proto je trochu spadlý ze svalů... Teprve ho kupuji a asi za měsíc si ho dovezu domů.. Jan škoda toho kopýtka, budu muset chvilku počkat, než se to trochu spraví.. Ale jinak bomba kůň d vyjímečným charakterem
Taky máme druhou koňskou polovičku... A taky beze mě
ladys
napsal(a):
Tak to ti přeju
avecaesar
napsal(a):
ahoj holky
svět je malej a diskuze na fauně ještě menší
To už tak bývá
avecaesar
napsal(a):
Ehm... taky dávám furt ty samý... budu muset zasejc něco nafotit
Ahoj Lado, ty jsi taky "rekračně western"?
microfon
napsal(a):
Tak to ti přeju
Jé a ty máš nějakého chlaďáska, viď?? Kobylka nebo valášek?? Ten je supr... chci taky chlaďáka. Nebude hříbátko?
My taky rekreačně western. Mimochodem, také jsem neměla hned sedlo, ale usa myla mladinká, takže to nevadilo a učila se chodit a obsedala s půjčeným anglickým sedlem. Bylo lehké, takže to nebyl žádný šok.
lucky
napsal(a):
My taky rekreačně western. Mimochodem, také jsem neměla hned sedlo, ale usa myla mladinká, takže to nevadilo a učila se chodit a obsedala s půjčeným anglickým sedlem. Bylo lehké, takže to nebyl žádný šok.
tak taky přidávám fotečky mě a Jesinky
ladys
napsal(a):
Jé a ty máš nějakého chlaďáska, viď?? Kobylka nebo valášek?? Ten je supr... chci taky chlaďáka. Nebude hříbátko?
nenen, měla by to být kříženka welsh coba, ale kdo ví, myslím ž to bude haflingo něco A hříbátko bude, ted pojedem připouštět ale Hasanem(Shagya arab), co má licenci na ČSP-> chceme sportovního potomka
Ale chladásci jsou fajn, toho na fotce jsem asi rok jezdila, byl snad ze všech koní co znám neochotnější a to v žádném případě nebyl lenoch a přes týden navíc tahal v lese.
microfon
napsal(a):
nenen, měla by to být kříženka welsh coba, ale kdo ví, myslím ž to bude haflingo něco A hříbátko bude, ted pojedem připouštět ale Hasanem(Shagya arab), co má licenci na ČSP-> chceme sportovního potomka
Ale chladásci jsou fajn, toho na fotce jsem asi rok jezdila, byl snad ze všech koní co znám neochotnější a to v žádném případě nebyl lenoch a přes týden navíc tahal v lese.
na fotce zde
dolinka
napsal(a):
a poslední
Jéé to je krásnej koník... Tak co lidičky? Krásný počásko nám přeje . Lenko neprodávala jsi takovou žlutou kobylku?
To myslíš asi Usu, že? No, včera se ji sice podařilo si řádně vylisovat bobana, ale je to celkem vyjímka. Ona je strašně čistotná a stáj má rozdělenou na hajzlík a "postel"...prostě si to tak rozdělila sama a stane se tak jednou za měsíc, že se ji povede třeba při válení v boxe přip¨brat o bobana. A venku si nikdy nelehne, takže je pořád bílá. Má to asi dědičné, protože její máma byla jediná svítivě bílá kobyla na pastvině, která se nikdy neválela a co vím, tak většina sourozenců toto zdědila....zřejmě se to prostě nenaučili od matky.
Jinak s tím sedlem...kamarádka nemá koně, ale má alglické sedlo, takže jsem ho měla neomezeně. Usa s ním chodila na procházky, později na lonži a já na ni poprvé lezly a vozila se ve výběhu jen na parelce, ale později jsem s ní jezdila i v terénu s anglií. Ale stejně jen sem tam my toho moc nenajezdila, měla tři roky a ve třech a půl dostala konečně svého westerna. Změnu snad ani nezaregistrovala a prostě jezdíme.
tady poprvé s anglií na lonži
ahojky,tady sice kolja nemá w.sedlo,ale pujčeného mcleana.nicméně tahle fotka je cca před měsícem kdy jsme ho koupili,ted už má svoje westernové.a na téhle fotce je taky ještě s uzdečkou,to jsem ho zrovna přeučovala na provazovku,ted už jezdíme jen na ní,až budu mít novjejší fotky dám je sem
luckai
napsal(a):
Ahoj Lado, ty jsi taky "rekračně western"?
Ahoj,
no jasný, kromě Lary mám ještě toho flekatýho valacha se kterým dělám tak nějak všechno. Minulý rok jsem ho tahala po závodech vytrvalosti, ale on byl předtím westerňák, tak jsme mu koupili Zajace a taky westerňačíme. On je hrozně všestrannej - má west. výcvik, umí mazecký spiny (možná i sliding stopy, ale to zas já neznám ty pobídky), hrozně rád a dobře skáče, je fakt vytrvalej, když chce, tak je i hodně rychlej (on je rychlej i normálně, ale když opravdu chce, tak předběhneme všechny koně včetně bývalých dostiháků o několik desítek metrů), no a když někdy nevím co roupama, tak si hrajeme na voltiž
.
margotka
napsal(a):
ahojky,tady sice kolja nemá w.sedlo,ale pujčeného mcleana.nicméně tahle fotka je cca před měsícem kdy jsme ho koupili,ted už má svoje westernové.a na téhle fotce je taky ještě s uzdečkou,to jsem ho zrovna přeučovala na provazovku,ted už jezdíme jen na ní,až budu mít novjejší fotky dám je sem
teda Ti světlí koníci jsou fakt hezcí nemá někdo ještě další fotky se šimlíkama?
kessidis
napsal(a):
teda Ti světlí koníci jsou fakt hezcí nemá někdo ještě další fotky se šimlíkama?
z našeho putování z prahy na šumavu..
kessidis
napsal(a):
ještě jednou trochu blíž
kessidis
napsal(a):
Tak to jo ja jsem na ´tom podobně. Je to fajn mít koně doma, že. Horší když je sám.
No to je fakt, ale co se dá dělat. Chci pořídit ještě jednoho koně, ať není sama. O víkendu jsem se byla dívat na jednu kobylku. Podle popisu té paní, jsem byla na 80% procent jistá, že to bue kůň jakého chci. No ale realita byla jiná....místo 168cm vkh jak paní tvrdila, měla s bídou 150, měla mít 8 roku a podle mého odhadu měla tak 12 a prej měla být strašně hodná...byla zákeřná-šklebila se a na mojeho tatika dokonce vystartovala a po mě vykopla. No a tu svoji majitelku hryzla, když nám ji ukazovala. No prostě mazec. Ještěže to bylo kousek a nejela jsem se na ni dívat někam daleko. Ale pořád projíždím inzeráty a sháním.
lufinka
napsal(a):
No to je fakt, ale co se dá dělat. Chci pořídit ještě jednoho koně, ať není sama. O víkendu jsem se byla dívat na jednu kobylku. Podle popisu té paní, jsem byla na 80% procent jistá, že to bue kůň jakého chci. No ale realita byla jiná....místo 168cm vkh jak paní tvrdila, měla s bídou 150, měla mít 8 roku a podle mého odhadu měla tak 12 a prej měla být strašně hodná...byla zákeřná-šklebila se a na mojeho tatika dokonce vystartovala a po mě vykopla. No a tu svoji majitelku hryzla, když nám ji ukazovala. No prostě mazec. Ještěže to bylo kousek a nejela jsem se na ni dívat někam daleko. Ale pořád projíždím inzeráty a sháním.
Ahoj s touto klismou také jezdím rekreačně do lesa, vyčistit si hlavu od běžných i neběžných starostí,je to bobina hodná i když taky někdy zazlobí jako každý koník
bednarik petr
napsal(a):
Ahoj s touto klismou také jezdím rekreačně do lesa, vyčistit si hlavu od běžných i neběžných starostí,je to bobina hodná i když taky někdy zazlobí jako každý koník
a tahle bude na závody do chovu a i na rekreaci,spíš na tu rekreaci ,na závody jsem už stará,cha cha
lufinka
napsal(a):
Lufinko,odkud jsi,o něčem bych věděla...
kessidis
napsal(a):
Takže chceš jezdit dva koně? A jaké máš požadavky,?co sháníš?
tak já se taky přidávám k rekreačním westerňákům
tady na mojí karině
ettelwen
napsal(a):
tak já se taky přidávám k rekreačním westerňákům
tady na mojí karině
a na Berrym..
tajemma danny
napsal(a):
¨Holky, mohu se zaptat...jaký je nejlepší podbřišník (přední). Myslela jsem, že bych koupila neopren nebo anatomický ale chtěla bych se zeptat zkušenějších...
Já nevím, už 7 let jezdím na různých koních (i na vandry) vždy s beránkovým podbřišníkem... nikdy jsem žádného koně neodřela. Jiné typy vyzkoušené nemám.
jackie
napsal(a):
Já nevím, už 7 let jezdím na různých koních (i na vandry) vždy s beránkovým podbřišníkem... nikdy jsem žádného koně neodřela. Jiné typy vyzkoušené nemám.
V jedné turystické jízdárně byly beránkové,provázkové i neopren.Jezdilo se hodně často - několik hodin deně celé léto a beránek pokud se každý týden nevypral aby se srovnal a nebyl shrnutý,tak koně dost odřel.Provázkový byl dobrý,ale když se blbě nasedlal,tak vydřel taky až do krve.Z neoprenu jsem ještě žádného koně odřeného nevyděla.Ale pokud si budeš koně sedlat sama a dobře,tak si myslím že je to jedno.Já osobně mám provázkový.
lufinka
napsal(a):
No já sháním kobylku nebo valacha asi tak od 4 - 10 let.Musí být hodný a hlavně zdravý. Na barvě ani tak nezáleží....ale nechci ryzáka.Nemusí mít papíry. A měl by být za nějakou přijatelnou cenu.
Tak vidím, že takovéhle požadavky jsem měla i já, když jsem sháněla něco pro sebe, a vidíš dopadlo to úplně jinak, jak to budeš zvládat jezdit dva koníky, práci nebo školu, přítele nebo bez přítele?
kessidis
napsal(a):
Tak vidím, že takovéhle požadavky jsem měla i já, když jsem sháněla něco pro sebe, a vidíš dopadlo to úplně jinak, jak to budeš zvládat jezdit dva koníky, práci nebo školu, přítele nebo bez přítele?
Zkusím se Ti po něčem podívat, jedu na nějakou westernovou akcičku teď v sobotu- prý sešlost nebo co, tak se zeptám známé má v tom dost přehled a zná kde koho.
kessidis
napsal(a):
Zkusím se Ti po něčem podívat, jedu na nějakou westernovou akcičku teď v sobotu- prý sešlost nebo co, tak se zeptám známé má v tom dost přehled a zná kde koho.
Stíhat to budu, koně mám doma.Práci mám taky super, protože jsem skoro sama pánem svého času.No a přítel je taky koňař(westerňák), má svojeho koně, tak se tak navzájem podporujeme. No a já bych jezdila tu svoji šimlu a kámoška toho nového koníka.....proto chci, aby byl hodný, měl by to být takový pohodář Takže by to bylo v pohodě. Jde mi o to,aby nebyla zatím sama. A odkud jsi?
lufinka
napsal(a):
Stíhat to budu, koně mám doma.Práci mám taky super, protože jsem skoro sama pánem svého času.No a přítel je taky koňař(westerňák), má svojeho koně, tak se tak navzájem podporujeme. No a já bych jezdila tu svoji šimlu a kámoška toho nového koníka.....proto chci, aby byl hodný, měl by to být takový pohodář Takže by to bylo v pohodě. Jde mi o to,aby nebyla zatím sama. A odkud jsi?
To je fajn, co máš za práci?Já pracuju s lidma. A proč nemá přítel svého koně u Tebe , nebylo by to lepší? Byli byste více spolu a tak. Můj kluk má taky koníka, zrovna čekáme přírustek do koňské rodiny.
kessidis
napsal(a):
To je fajn, co máš za práci?Já pracuju s lidma. A proč nemá přítel svého koně u Tebe , nebylo by to lepší? Byli byste více spolu a tak. Můj kluk má taky koníka, zrovna čekáme přírustek do koňské rodiny.
Já prodávám plastová okna. Přítel bydlí odemě asi tak 35km a má koně v mnohem hezčím prostředí než já, to by byl sám proti sobě, kdyby si ho dal ke mě do tak šíleného města. A přes léto budu stejně brát koně k němu.
lufinka
napsal(a):
Já prodávám plastová okna. Přítel bydlí odemě asi tak 35km a má koně v mnohem hezčím prostředí než já, to by byl sám proti sobě, kdyby si ho dal ke mě do tak šíleného města. A přes léto budu stejně brát koně k němu.
To by mě asi nebavilo, ale když jsi spokojená proč ne. Takže budeš bydlet přes léto u přítele. Se máš. No já mám koně u přítele, takže tam vlastně dojíždím jak to jde. Má super box rovnou s výběhem, krmení kolik chce, a hlavně přístup ven kdy chce.a společnost ostatních koníku. A kdy plánuješ svatbu?Teda jestli Vám to natolik klape. By jsi ani nemusela kupovat další kobču, když bys ta Tvoje byla s koněm od přítele ne?
kessidis
napsal(a):
To by mě asi nebavilo, ale když jsi spokojená proč ne. Takže budeš bydlet přes léto u přítele. Se máš. No já mám koně u přítele, takže tam vlastně dojíždím jak to jde. Má super box rovnou s výběhem, krmení kolik chce, a hlavně přístup ven kdy chce.a společnost ostatních koníku. A kdy plánuješ svatbu?Teda jestli Vám to natolik klape. By jsi ani nemusela kupovat další kobču, když bys ta Tvoje byla s koněm od přítele ne?
Musím se Vám pochlubit. Splnila jsem si sen a pořídila jsem si west. sedlo...sedím na Gitce jako balík ale to se snad srovná...
tajemma danny
napsal(a):
Musím se Vám pochlubit. Splnila jsem si sen a pořídila jsem si west. sedlo...sedím na Gitce jako balík ale to se snad srovná...
etě jedna fotečka...tady nevím co Gitka s tou hlavou blbla...
tajemma danny
napsal(a):
etě jedna fotečka...tady nevím co Gitka s tou hlavou blbla...
A POSLEDNÍ...
kessidis
napsal(a):
Když jsme u toho westernu máte někdo zkušenosti s westernovým sedlem od Toma Zajace? Uvažuju , že bych si nějaké pořídila, co doporučujete?
Od nás má holčina sedlo od zajace a myslím, že je s ním spokejená, je i pěkné. Ale už ho má pár let. Ale slyšela jsem, že od té doby, co toho má zajac hodně, nedělá je osobně a není to ono. Ale nevím, jak jsem slyšela tak prodávám.
A ještě něco k podbřišníku, měla jsem beránek a s tím nebyl problém. Teď máme neopren. Na jízdárně v pohodě, ale když jsme jeli na tři dny na čundr, tak odřel fest.
Když jsem se taky poptávala na podbřišáky názory se dost různily, takže to chce asi vyzkoušet, co komu vyhovuje.
luckai
napsal(a):
Od nás má holčina sedlo od zajace a myslím, že je s ním spokejená, je i pěkné. Ale už ho má pár let. Ale slyšela jsem, že od té doby, co toho má zajac hodně, nedělá je osobně a není to ono. Ale nevím, jak jsem slyšela tak prodávám.
A ještě něco k podbřišníku, měla jsem beránek a s tím nebyl problém. Teď máme neopren. Na jízdárně v pohodě, ale když jsme jeli na tři dny na čundr, tak odřel fest.
Když jsem se taky poptávala na podbřišáky názory se dost různily, takže to chce asi vyzkoušet, co komu vyhovuje.
pro Lufinku, tak co už jsi sehnala nějakého koníka pro kámošku?
kessidis
napsal(a):
pro Lufinku, tak co už jsi sehnala nějakého koníka pro kámošku?
Těď je tak krásné počasí, že se nedá nefotit...
sabora

jezabel
napsal(a):
Mamka s naši Gogiškou taky jezdí western =)
ahojky, ráda bych sehnala človíčka-človíččici na výpomoc s mojim drobečkem, je to moc hodnej valášek -norik 3roky, ale teď přes léto na něj nebudu mít čas, jak bych potřebovala. takže hledám spolehlivého jezdce ................. Mnichovo Hradišťsko
sabora
napsal(a):
ahojky, ráda bych sehnala človíčka-človíččici na výpomoc s mojim drobečkem, je to moc hodnej valášek -norik 3roky, ale teď přes léto na něj nebudu mít čas, jak bych potřebovala. takže hledám spolehlivého jezdce ................. Mnichovo Hradišťsko
přidám ještě nějaké aktuálnější fotečky :) Nevadí?
ettelwen
napsal(a):
přidám ještě nějaké aktuálnější fotečky :) Nevadí?
zase já a Karina
sabora

ettelwen
napsal(a):
zase já a Karina
ta tvoje karinka je fakt dlouhá jak tejden, kolik má na výšku? píšeš že je kříž. chlaďáska,? jedna paní unás má a1/1 s chlad. kobyla krásná, vypadá jak jemný chlad. ale v hlavě má plňase
sabora
napsal(a):
ta tvoje karinka je fakt dlouhá jak tejden, kolik má na výšku? píšeš že je kříž. chlaďáska,? jedna paní unás má a1/1 s chlad. kobyla krásná, vypadá jak jemný chlad. ale v hlavě má plňase
Ahoj,také začínam,,,nedávno jsem si koupila´western sedlo,tak začnu něco zkoušet..Zatím umíme,,,zatáčení přez krk,teda snážím se jí to pořád učit,,máte někdo nějaké věci,které učit,,,porádíte,,,radá se přiučím
luda
napsal(a):
Ahoj,také začínam,,,nedávno jsem si koupila´western sedlo,tak začnu něco zkoušet..Zatím umíme,,,zatáčení přez krk,teda snážím se jí to pořád učit,,máte někdo nějaké věci,které učit,,,porádíte,,,radá se přiučím
At toto je má kobylka se sedlem,,,,,,je maličká,,,cca 127 cm. no a já 155..taže žádná hruza
sabora
napsal(a):
jj, dlouhá je :) je to můj autobus..ale k nezaplacení. je to chlaďaska, poloviční norik. Na výšku má tak těch 160cm, neměřila jsem ji, jenom odhaduju.
lufinka
napsal(a):
Ahojinek,tak se taky přidám.já a moje zlatíčko Aleš(jinak kdyby tu byl někdo z okolí Jistebníku,tak at se ozve)
lufinka
napsal(a):
tak koukám kvalita nic moc,snad tahle bude lepší
lufinka
napsal(a):
tak do třetice všeho dobrého(snad)----já s kámoškou