Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.3.2007 12:13

Ahojky, dávejte sem fotečky vás a vašich koníku pod westernovým sedlem

9.3.2007 12:15

lufinka napsal(a):

9.3.2007 12:17

lufinka napsal(a):

9.3.2007 12:53

jackie napsal(a):

Jackie, to je krásný hnědáček. Super fotka.....dej další

9.3.2007 12:56

lufinka napsal(a):

9.3.2007 12:57

lufinka napsal(a):

9.3.2007 12:59

lufinka napsal(a):

No myslím, že už by to stačilo...

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.3.2007 13:06

jackie napsal(a):
No myslím, že už by to stačilo...

Nestačilo ! Kocháme se!

9.3.2007 13:07

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nestačilo ! Kocháme se!

haha,a dej pokoj, hoď sem taky něco !

9.3.2007 13:09

jackie napsal(a):
haha,a dej pokoj, hoď sem taky něco !

Jé ta je super! Když mě nikdy nikdo nevyfotí! A to pár co mám tak nemám u sebe :-)). Takže je to na Tobě!!!!

9.3.2007 13:14

Jé ta je super! Když mě nikdy nikdo nevyfotí! A to pár co mám tak nemám u sebe :-)). Takže je to na Tobě!!!!

No mně už taky docházejí zásoby, haha! Většinou jezdím ven sama...

9.3.2007 13:25

jackie napsal(a):
No mně už taky docházejí zásoby, haha! Většinou jezdím ven sama...

To panaroma je super!!! A s tím ježděním jsme na tom stejně!

9.3.2007 14:49

To panaroma je super!!! A s tím ježděním jsme na tom stejně!

To já taky nemám zrovna nic u sebe, protože jsem v práci. Tak se kochám cizíma fotkama

9.3.2007 20:07

lufinka napsal(a):

My se taky hlásíme k reakrečním westernákům!!!

9.3.2007 20:10

microfon napsal(a):
My se taky hlásíme k reakrečním westernákům!!!

A má druhá końská polovička, ovšem beze mě

9.3.2007 20:14

lufinka napsal(a):
To já taky nemám zrovna nic u sebe, protože jsem v práci. Tak se kochám cizíma fotkama

To máš asi dobrou práci Lufinko, že můžeš být na netu, to mě nehrozí.Kdepak máš nějaké svoje fotečky?

9.3.2007 20:14

microfon napsal(a):
A má druhá końská polovička, ovšem beze mě

Ahoooojda. My jsme taky rekreační.... Zatím, dokud neobjevím nějakého šampiona, který bude jezdit sám od sebe, aniž bych mu nějako vadila, hahaha... .. Ale chci vyzkoušt závodění, ale jelikož zrovínka prasklo valáškovi kopýtko, tak budu muset počkat

9.3.2007 20:16

ladys napsal(a):
Ahoooojda. My jsme taky rekreační.... Zatím, dokud neobjevím nějakého šampiona, který bude jezdit sám od sebe, aniž bych mu nějako vadila, hahaha... .. Ale chci vyzkoušt závodění, ale jelikož zrovínka prasklo valáškovi kopýtko, tak budu muset počkat

coto toto -A 1/1 ? -.tak to by mohly být pěkný rychlostky!

9.3.2007 20:20

microfon napsal(a):
coto toto -A 1/1 ? -.tak to by mohly být pěkný rychlostky!

Appa x A1/1, ale přes zimu nepracoval, tak proto je trochu spadlý ze svalů... Teprve ho kupuji a asi za měsíc si ho dovezu domů.. Jan škoda toho kopýtka, budu muset chvilku počkat, než se to trochu spraví.. Ale jinak bomba kůň d vyjímečným charakterem

9.3.2007 20:24

lufinka napsal(a):

my jsme taky rekreační

9.3.2007 20:25

avecaesar napsal(a):
my jsme taky rekreační

ještě jedna

9.3.2007 20:26

ladys napsal(a):
Appa x A1/1, ale přes zimu nepracoval, tak proto je trochu spadlý ze svalů... Teprve ho kupuji a asi za měsíc si ho dovezu domů.. Jan škoda toho kopýtka, budu muset chvilku počkat, než se to trochu spraví.. Ale jinak bomba kůň d vyjímečným charakterem

Taky máme druhou koňskou polovičku... A taky beze mě

9.3.2007 20:27

avecaesar napsal(a):
my jsme taky rekreační

Good fotka

9.3.2007 20:27

avecaesar napsal(a):
ještě jedna

Jééé ahoooj ... a se mnou

9.3.2007 20:30

avecaesar napsal(a):
ještě jedna

tady je hezky vidět

9.3.2007 20:34

ladys napsal(a):

Tak to ti přeju

9.3.2007 20:38

microfon napsal(a):
Good fotka

ahoj holky
svět je malej a diskuze na fauně ještě menší

9.3.2007 20:43

avecaesar napsal(a):
ahoj holky

Jo tak to máš pravdu... Jen je škoda, že namám víc fotek, páč dávám pořád ty stejný ...

9.3.2007 20:44

avecaesar napsal(a):
ahoj holky

To už tak bývá

9.3.2007 20:48

jackie napsal(a):

Ahoj Jackie,mám na tebe dotázek..kdepak jsi sehanala ty super třmeny a ten australák?děkuju

9.3.2007 20:48

microfon napsal(a):
To už tak bývá

Jo jo.....

9.3.2007 21:03

ladys napsal(a):
Jo jo.....

Ehm... taky dávám furt ty samý... budu muset zasejc něco nafotit

9.3.2007 23:43

avecaesar napsal(a):
Ehm... taky dávám furt ty samý... budu muset zasejc něco nafotit

Ahoj Lado, ty jsi taky "rekračně western"?

10.3.2007 19:25

microfon napsal(a):
Tak to ti přeju

Jé a ty máš nějakého chlaďáska, viď?? Kobylka nebo valášek?? Ten je supr... chci taky chlaďáka. Nebude hříbátko?

12.3.2007 10:11

My taky rekreačně western. Mimochodem, také jsem neměla hned sedlo, ale usa myla mladinká, takže to nevadilo a učila se chodit a obsedala s půjčeným anglickým sedlem. Bylo lehké, takže to nebyl žádný šok.

12.3.2007 10:23

regie napsal(a):
Ahoj Jackie,mám na tebe dotázek..kdepak jsi sehanala ty super třmeny a ten australák?děkuju

Regie, třmeny můžeš koupit v Pinto (od nich je mám), australák jsem koupila v Lysý na výstavě, ale už nevím, u jaké firmy... ale je značkový

12.3.2007 11:10

kessidis napsal(a):
To máš asi dobrou práci Lufinko, že můžeš být na netu, to mě nehrozí.Kdepak máš nějaké svoje fotečky?

Fotky dodám :-)

12.3.2007 12:11

lucky napsal(a):
My taky rekreačně western. Mimochodem, také jsem neměla hned sedlo, ale usa myla mladinká, takže to nevadilo a učila se chodit a obsedala s půjčeným anglickým sedlem. Bylo lehké, takže to nebyl žádný šok.

tak taky přidávám fotečky mě a Jesinky

12.3.2007 12:13

dolinka napsal(a):
tak taky přidávám fotečky mě a Jesinky

12.3.2007 19:06

ladys napsal(a):
Jé a ty máš nějakého chlaďáska, viď?? Kobylka nebo valášek?? Ten je supr... chci taky chlaďáka. Nebude hříbátko?

nenen, měla by to být kříženka welsh coba, ale kdo ví, myslím ž to bude haflingo něco A hříbátko bude, ted pojedem připouštět ale Hasanem(Shagya arab), co má licenci na ČSP-> chceme sportovního potomka Ale chladásci jsou fajn, toho na fotce jsem asi rok jezdila, byl snad ze všech koní co znám neochotnější a to v žádném případě nebyl lenoch a přes týden navíc tahal v lese.

12.3.2007 19:07

microfon napsal(a):
nenen, měla by to být kříženka welsh coba, ale kdo ví, myslím ž to bude haflingo něco A hříbátko bude, ted pojedem připouštět ale Hasanem(Shagya arab), co má licenci na ČSP-> chceme sportovního potomka Ale chladásci jsou fajn, toho na fotce jsem asi rok jezdila, byl snad ze všech koní co znám neochotnější a to v žádném případě nebyl lenoch a přes týden navíc tahal v lese.

na fotce zde

12.3.2007 19:19

dolinka napsal(a):
a poslední

Jéé to je krásnej koník... Tak co lidičky? Krásný počásko nám přeje . Lenko neprodávala jsi takovou žlutou kobylku?

13.3.2007 08:48

ladys napsal(a):
Jéé to je krásnej koník... Tak co lidičky? Krásný počásko nám přeje . Lenko neprodávala jsi takovou žlutou kobylku?

jednu jsme prodávali!

13.3.2007 09:12

To myslíš asi Usu, že? No, včera se ji sice podařilo si řádně vylisovat bobana, ale je to celkem vyjímka. Ona je strašně čistotná a stáj má rozdělenou na hajzlík a "postel"...prostě si to tak rozdělila sama a stane se tak jednou za měsíc, že se ji povede třeba při válení v boxe přip¨brat o bobana. A venku si nikdy nelehne, takže je pořád bílá. Má to asi dědičné, protože její máma byla jediná svítivě bílá kobyla na pastvině, která se nikdy neválela a co vím, tak většina sourozenců toto zdědila....zřejmě se to prostě nenaučili od matky.
Jinak s tím sedlem...kamarádka nemá koně, ale má alglické sedlo, takže jsem ho měla neomezeně. Usa s ním chodila na procházky, později na lonži a já na ni poprvé lezly a vozila se ve výběhu jen na parelce, ale později jsem s ní jezdila i v terénu s anglií. Ale stejně jen sem tam my toho moc nenajezdila, měla tři roky a ve třech a půl dostala konečně svého westerna. Změnu snad ani nezaregistrovala a prostě jezdíme.
tady poprvé s anglií na lonži

13.3.2007 10:43

ahojky,tady sice kolja nemá w.sedlo,ale pujčeného mcleana.nicméně tahle fotka je cca před měsícem kdy jsme ho koupili,ted už má svoje westernové.a na téhle fotce je taky ještě s uzdečkou,to jsem ho zrovna přeučovala na provazovku,ted už jezdíme jen na ní,až budu mít novjejší fotky dám je sem

13.3.2007 12:20

luckai napsal(a):
Ahoj Lado, ty jsi taky "rekračně western"?

Ahoj,
no jasný, kromě Lary mám ještě toho flekatýho valacha se kterým dělám tak nějak všechno. Minulý rok jsem ho tahala po závodech vytrvalosti, ale on byl předtím westerňák, tak jsme mu koupili Zajace a taky westerňačíme. On je hrozně všestrannej - má west. výcvik, umí mazecký spiny (možná i sliding stopy, ale to zas já neznám ty pobídky), hrozně rád a dobře skáče, je fakt vytrvalej, když chce, tak je i hodně rychlej (on je rychlej i normálně, ale když opravdu chce, tak předběhneme všechny koně včetně bývalých dostiháků o několik desítek metrů), no a když někdy nevím co roupama, tak si hrajeme na voltiž.

13.3.2007 14:47

margotka napsal(a):
ahojky,tady sice kolja nemá w.sedlo,ale pujčeného mcleana.nicméně tahle fotka je cca před měsícem kdy jsme ho koupili,ted už má svoje westernové.a na téhle fotce je taky ještě s uzdečkou,to jsem ho zrovna přeučovala na provazovku,ted už jezdíme jen na ní,až budu mít novjejší fotky dám je sem

teda Ti světlí koníci jsou fakt hezcí nemá někdo ještě další fotky se šimlíkama?

13.3.2007 16:22

kessidis napsal(a):
teda Ti světlí koníci jsou fakt hezcí nemá někdo ještě další fotky se šimlíkama?

z našeho putování z prahy na šumavu..

13.3.2007 16:35

kessidis napsal(a):

ještě jednou trochu blíž

13.3.2007 17:55

tamtam napsal(a):
ještě jednou trochu blíž

13.3.2007 18:01

lufinka napsal(a):

a to už by snad stačilo.......teď zase vy

13.3.2007 18:27

lufinka napsal(a):

Teda, ta tvoje kobylka je moc šikovná, co to je za plemeno a jak je stará?

13.3.2007 18:27

lufinka napsal(a):

ta Tvoje kobča je moc hezká, jaké to je plemeno?

13.3.2007 18:33

kessidis napsal(a):
ta Tvoje kobča je moc hezká, jaké to je plemeno?

13.3.2007 18:37

kessidis napsal(a):

Díky...však ta tvoje taky. Ona je kříženec A1/1 x arab. Má 4 roky, takže ještě taková puboška

13.3.2007 18:47

lufinka napsal(a):
Díky...však ta tvoje taky. Ona je kříženec A1/1 x arab. Má 4 roky, takže ještě taková puboška

No to moje stvořeníčko je sice kluk,ale to neva. Hm, a zaježdovala jsi sama? Nebo jsi ji koupila už obsednutou?

13.3.2007 18:54

kessidis napsal(a):
No to moje stvořeníčko je sice kluk,ale to neva. Hm, a zaježdovala jsi sama? Nebo jsi ji koupila už obsednutou?

Aha, no ale na te fotce to nejde zrovna moc videt.....tak máš šikovného kluka Jo, zaježďovala jsem si ji sama, kupovala jsem ji, když měla 3.

13.3.2007 19:15

lufinka napsal(a):
Aha, no ale na te fotce to nejde zrovna moc videt.....tak máš šikovného kluka Jo, zaježďovala jsem si ji sama, kupovala jsem ji, když měla 3.

Dík, já vím těžko se to takhle poznává. Jezdila jsi už dříve?

13.3.2007 19:54

kessidis napsal(a):
Dík, já vím těžko se to takhle poznává. Jezdila jsi už dříve?

Jasně, že jo. Dřív než jsem si koupila svého koně, jsem chodila na jeden ranč starat se o koně a jezdit. U koní jsem skoro už 10 let.

13.3.2007 20:06

lufinka napsal(a):
Jasně, že jo. Dřív než jsem si koupila svého koně, jsem chodila na jeden ranč starat se o koně a jezdit. U koní jsem skoro už 10 let.

Tak to jo ja jsem na ´tom podobně. Je to fajn mít koně doma, že. Horší když je sám.

14.3.2007 09:31

kessidis napsal(a):
Tak to jo ja jsem na ´tom podobně. Je to fajn mít koně doma, že. Horší když je sám.

No to je fakt, ale co se dá dělat. Chci pořídit ještě jednoho koně, ať není sama. O víkendu jsem se byla dívat na jednu kobylku. Podle popisu té paní, jsem byla na 80% procent jistá, že to bue kůň jakého chci. No ale realita byla jiná....místo 168cm vkh jak paní tvrdila, měla s bídou 150, měla mít 8 roku a podle mého odhadu měla tak 12 a prej měla být strašně hodná...byla zákeřná-šklebila se a na mojeho tatika dokonce vystartovala a po mě vykopla. No a tu svoji majitelku hryzla, když nám ji ukazovala. No prostě mazec. Ještěže to bylo kousek a nejela jsem se na ni dívat někam daleko. Ale pořád projíždím inzeráty a sháním.

14.3.2007 09:43

lufinka napsal(a):
No to je fakt, ale co se dá dělat. Chci pořídit ještě jednoho koně, ať není sama. O víkendu jsem se byla dívat na jednu kobylku. Podle popisu té paní, jsem byla na 80% procent jistá, že to bue kůň jakého chci. No ale realita byla jiná....místo 168cm vkh jak paní tvrdila, měla s bídou 150, měla mít 8 roku a podle mého odhadu měla tak 12 a prej měla být strašně hodná...byla zákeřná-šklebila se a na mojeho tatika dokonce vystartovala a po mě vykopla. No a tu svoji majitelku hryzla, když nám ji ukazovala. No prostě mazec. Ještěže to bylo kousek a nejela jsem se na ni dívat někam daleko. Ale pořád projíždím inzeráty a sháním.

Ahoj s touto klismou také jezdím rekreačně do lesa, vyčistit si hlavu od běžných i neběžných starostí,je to bobina hodná i když taky někdy zazlobí jako každý koník

14.3.2007 09:50

bednarik petr napsal(a):
Ahoj s touto klismou také jezdím rekreačně do lesa, vyčistit si hlavu od běžných i neběžných starostí,je to bobina hodná i když taky někdy zazlobí jako každý koník

a tahle bude na závody do chovu a i na rekreaci,spíš na tu rekreaci ,na závody jsem už stará,cha cha

14.3.2007 09:57

lufinka napsal(a):

Lufinko,odkud jsi,o něčem bych věděla...

14.3.2007 10:00

bednarik petr napsal(a):
a tahle bude na závody do chovu a i na rekreaci,spíš na tu rekreaci ,na závody jsem už stará,cha cha

Jen se nedělej, Soni, ty a stará, jo? A co máme říkat my s Jaruško??? Však ty ještě závodit budeš, to si piš!!!

14.3.2007 10:15

jaruska napsal(a):
Lufinko,odkud jsi,o něčem bych věděla...

Já jsem z Orlové. To je na Karvinsku. A jakého koníka by jsi pro mě měla?

14.3.2007 10:17

lufinka napsal(a):
Já jsem z Orlové. To je na Karvinsku. A jakého koníka by jsi pro mě měla?

No,už žádného,já jsem ze středních čech,to by se ti nevyplatilo!!!

14.3.2007 10:45

jaruska napsal(a):
No,už žádného,já jsem ze středních čech,to by se ti nevyplatilo!!!

No to asi fakt ne

14.3.2007 14:49

lufinka napsal(a):
No to asi fakt ne

Takže chceš jezdit dva koně? A jaké máš požadavky,?co sháníš?

14.3.2007 21:02

kessidis napsal(a):

tak já se taky přidávám k rekreačním westerňákům
tady na mojí karině

14.3.2007 21:03

ettelwen napsal(a):
tak já se taky přidávám k rekreačním westerňákům
tady na mojí karině

a na Berrym..

15.3.2007 07:42

ettelwen napsal(a):
a na Berrym..

¨Holky, mohu se zaptat...jaký je nejlepší podbřišník (přední). Myslela jsem, že bych koupila neopren nebo anatomický ale chtěla bych se zeptat zkušenějších...

15.3.2007 07:53

tajemma danny napsal(a):
¨Holky, mohu se zaptat...jaký je nejlepší podbřišník (přední). Myslela jsem, že bych koupila neopren nebo anatomický ale chtěla bych se zeptat zkušenějších...

Já nevím, už 7 let jezdím na různých koních (i na vandry) vždy s beránkovým podbřišníkem... nikdy jsem žádného koně neodřela. Jiné typy vyzkoušené nemám.

15.3.2007 09:48

kessidis napsal(a):

No já sháním kobylku nebo valacha asi tak od 4 - 10 let.Musí být hodný a hlavně zdravý. Na barvě ani tak nezáleží....ale nechci ryzáka.Nemusí mít papíry. A měl by být za nějakou přijatelnou cenu.

15.3.2007 09:52

jackie napsal(a):
Já nevím, už 7 let jezdím na různých koních (i na vandry) vždy s beránkovým podbřišníkem... nikdy jsem žádného koně neodřela. Jiné typy vyzkoušené nemám.

V jedné turystické jízdárně byly beránkové,provázkové i neopren.Jezdilo se hodně často - několik hodin deně celé léto a beránek pokud se každý týden nevypral aby se srovnal a nebyl shrnutý,tak koně dost odřel.Provázkový byl dobrý,ale když se blbě nasedlal,tak vydřel taky až do krve.Z neoprenu jsem ještě žádného koně odřeného nevyděla.Ale pokud si budeš koně sedlat sama a dobře,tak si myslím že je to jedno.Já osobně mám provázkový.

15.3.2007 10:10

lufinka napsal(a):
No já sháním kobylku nebo valacha asi tak od 4 - 10 let.Musí být hodný a hlavně zdravý. Na barvě ani tak nezáleží....ale nechci ryzáka.Nemusí mít papíry. A měl by být za nějakou přijatelnou cenu.

Tak vidím, že takovéhle požadavky jsem měla i já, když jsem sháněla něco pro sebe, a vidíš dopadlo to úplně jinak, jak to budeš zvládat jezdit dva koníky, práci nebo školu, přítele nebo bez přítele?

15.3.2007 10:13

kessidis napsal(a):
Tak vidím, že takovéhle požadavky jsem měla i já, když jsem sháněla něco pro sebe, a vidíš dopadlo to úplně jinak, jak to budeš zvládat jezdit dva koníky, práci nebo školu, přítele nebo bez přítele?

Zkusím se Ti po něčem podívat, jedu na nějakou westernovou akcičku teď v sobotu- prý sešlost nebo co, tak se zeptám známé má v tom dost přehled a zná kde koho.

15.3.2007 12:10

kessidis napsal(a):
Zkusím se Ti po něčem podívat, jedu na nějakou westernovou akcičku teď v sobotu- prý sešlost nebo co, tak se zeptám známé má v tom dost přehled a zná kde koho.

Stíhat to budu, koně mám doma.Práci mám taky super, protože jsem skoro sama pánem svého času.No a přítel je taky koňař(westerňák), má svojeho koně, tak se tak navzájem podporujeme. No a já bych jezdila tu svoji šimlu a kámoška toho nového koníka.....proto chci, aby byl hodný, měl by to být takový pohodář Takže by to bylo v pohodě. Jde mi o to,aby nebyla zatím sama. A odkud jsi?

15.3.2007 13:10

lufinka napsal(a):
Stíhat to budu, koně mám doma.Práci mám taky super, protože jsem skoro sama pánem svého času.No a přítel je taky koňař(westerňák), má svojeho koně, tak se tak navzájem podporujeme. No a já bych jezdila tu svoji šimlu a kámoška toho nového koníka.....proto chci, aby byl hodný, měl by to být takový pohodář Takže by to bylo v pohodě. Jde mi o to,aby nebyla zatím sama. A odkud jsi?

To je fajn, co máš za práci?Já pracuju s lidma. A proč nemá přítel svého koně u Tebe , nebylo by to lepší? Byli byste více spolu a tak. Můj kluk má taky koníka, zrovna čekáme přírustek do koňské rodiny.

15.3.2007 15:49

kessidis napsal(a):
To je fajn, co máš za práci?Já pracuju s lidma. A proč nemá přítel svého koně u Tebe , nebylo by to lepší? Byli byste více spolu a tak. Můj kluk má taky koníka, zrovna čekáme přírustek do koňské rodiny.

Já prodávám plastová okna. Přítel bydlí odemě asi tak 35km a má koně v mnohem hezčím prostředí než já, to by byl sám proti sobě, kdyby si ho dal ke mě do tak šíleného města. A přes léto budu stejně brát koně k němu.

15.3.2007 16:06

lufinka napsal(a):
Já prodávám plastová okna. Přítel bydlí odemě asi tak 35km a má koně v mnohem hezčím prostředí než já, to by byl sám proti sobě, kdyby si ho dal ke mě do tak šíleného města. A přes léto budu stejně brát koně k němu.

To by mě asi nebavilo, ale když jsi spokojená proč ne. Takže budeš bydlet přes léto u přítele. Se máš. No já mám koně u přítele, takže tam vlastně dojíždím jak to jde. Má super box rovnou s výběhem, krmení kolik chce, a hlavně přístup ven kdy chce.a společnost ostatních koníku. A kdy plánuješ svatbu?Teda jestli Vám to natolik klape. By jsi ani nemusela kupovat další kobču, když bys ta Tvoje byla s koněm od přítele ne?

20.3.2007 10:37

kessidis napsal(a):
To by mě asi nebavilo, ale když jsi spokojená proč ne. Takže budeš bydlet přes léto u přítele. Se máš. No já mám koně u přítele, takže tam vlastně dojíždím jak to jde. Má super box rovnou s výběhem, krmení kolik chce, a hlavně přístup ven kdy chce.a společnost ostatních koníku. A kdy plánuješ svatbu?Teda jestli Vám to natolik klape. By jsi ani nemusela kupovat další kobču, když bys ta Tvoje byla s koněm od přítele ne?

Musím se Vám pochlubit. Splnila jsem si sen a pořídila jsem si west. sedlo...sedím na Gitce jako balík ale to se snad srovná...

20.3.2007 10:37

tajemma danny napsal(a):
Musím se Vám pochlubit. Splnila jsem si sen a pořídila jsem si west. sedlo...sedím na Gitce jako balík ale to se snad srovná...

etě jedna fotečka...tady nevím co Gitka s tou hlavou blbla...

20.3.2007 10:47

tajemma danny napsal(a):
etě jedna fotečka...tady nevím co Gitka s tou hlavou blbla...

A POSLEDNÍ...

21.3.2007 09:55

tajemma danny napsal(a):
A POSLEDNÍ...

Když jsme u toho westernu máte někdo zkušenosti s westernovým sedlem od Toma Zajace? Uvažuju , že bych si nějaké pořídila, co doporučujete?

21.3.2007 18:48

kessidis napsal(a):
Když jsme u toho westernu máte někdo zkušenosti s westernovým sedlem od Toma Zajace? Uvažuju , že bych si nějaké pořídila, co doporučujete?

Od nás má holčina sedlo od zajace a myslím, že je s ním spokejená, je i pěkné. Ale už ho má pár let. Ale slyšela jsem, že od té doby, co toho má zajac hodně, nedělá je osobně a není to ono. Ale nevím, jak jsem slyšela tak prodávám.

A ještě něco k podbřišníku, měla jsem beránek a s tím nebyl problém. Teď máme neopren. Na jízdárně v pohodě, ale když jsme jeli na tři dny na čundr, tak odřel fest.
Když jsem se taky poptávala na podbřišáky názory se dost různily, takže to chce asi vyzkoušet, co komu vyhovuje.

22.3.2007 10:18

luckai napsal(a):
Od nás má holčina sedlo od zajace a myslím, že je s ním spokejená, je i pěkné. Ale už ho má pár let. Ale slyšela jsem, že od té doby, co toho má zajac hodně, nedělá je osobně a není to ono. Ale nevím, jak jsem slyšela tak prodávám.

A ještě něco k podbřišníku, měla jsem beránek a s tím nebyl problém. Teď máme neopren. Na jízdárně v pohodě, ale když jsme jeli na tři dny na čundr, tak odřel fest.
Když jsem se taky poptávala na podbřišáky názory se dost různily, takže to chce asi vyzkoušet, co komu vyhovuje.

pro Lufinku, tak co už jsi sehnala nějakého koníka pro kámošku?

1.4.2007 20:19

kessidis napsal(a):
pro Lufinku, tak co už jsi sehnala nějakého koníka pro kámošku?

Těď je tak krásné počasí, že se nedá nefotit...

1.4.2007 20:21

lufinka napsal(a):
Těď je tak krásné počasí, že se nedá nefotit...

1.4.2007 20:28

lufinka napsal(a):

A tady naše šikovná Janča a Keroušek

3.4.2007 10:06

lufinka napsal(a):

9.7.2007 19:31

lufinka napsal(a):

Mamka s naši Gogiškou taky jezdí western =)

sabora

9.7.2007 19:46
sabora

jezabel napsal(a):
Mamka s naši Gogiškou taky jezdí western =)

ahojky, ráda bych sehnala človíčka-človíččici na výpomoc s mojim drobečkem, je to moc hodnej valášek -norik 3roky, ale teď přes léto na něj nebudu mít čas, jak bych potřebovala. takže hledám spolehlivého jezdce ................. Mnichovo Hradišťsko

9.7.2007 19:53

sabora napsal(a):
ahojky, ráda bych sehnala človíčka-človíččici na výpomoc s mojim drobečkem, je to moc hodnej valášek -norik 3roky, ale teď přes léto na něj nebudu mít čas, jak bych potřebovala. takže hledám spolehlivého jezdce ................. Mnichovo Hradišťsko

přidám ještě nějaké aktuálnější fotečky :) Nevadí?

9.7.2007 19:54

ettelwen napsal(a):
přidám ještě nějaké aktuálnější fotečky :) Nevadí?

zase já a Karina

9.7.2007 19:55

ettelwen napsal(a):
zase já a Karina

a ještě s Berrym

9.7.2007 19:57

ettelwen napsal(a):
a ještě s Berrym

a ještě Berda

9.7.2007 19:59

ettelwen napsal(a):
a ještě Berda

a poslední, Anička a její kačenka

sabora

9.7.2007 20:08
sabora

ettelwen napsal(a):
zase já a Karina

ta tvoje karinka je fakt dlouhá jak tejden, kolik má na výšku? píšeš že je kříž. chlaďáska,? jedna paní unás má a1/1 s chlad. kobyla krásná, vypadá jak jemný chlad. ale v hlavě má plňase

9.7.2007 20:55

sabora napsal(a):
ta tvoje karinka je fakt dlouhá jak tejden, kolik má na výšku? píšeš že je kříž. chlaďáska,? jedna paní unás má a1/1 s chlad. kobyla krásná, vypadá jak jemný chlad. ale v hlavě má plňase

Ahoj,také začínam,,,nedávno jsem si koupila´western sedlo,tak začnu něco zkoušet..Zatím umíme,,,zatáčení přez krk,teda snážím se jí to pořád učit,,máte někdo nějaké věci,které učit,,,porádíte,,,radá se přiučím

9.7.2007 20:58

luda napsal(a):
Ahoj,také začínam,,,nedávno jsem si koupila´western sedlo,tak začnu něco zkoušet..Zatím umíme,,,zatáčení přez krk,teda snážím se jí to pořád učit,,máte někdo nějaké věci,které učit,,,porádíte,,,radá se přiučím

At toto je má kobylka se sedlem,,,,,,je maličká,,,cca 127 cm. no a já 155..taže žádná hruza

9.7.2007 21:12

sabora napsal(a):

jj, dlouhá je :) je to můj autobus..ale k nezaplacení. je to chlaďaska, poloviční norik. Na výšku má tak těch 160cm, neměřila jsem ji, jenom odhaduju.

9.7.2007 21:49

lufinka napsal(a):

Ahojinek,tak se taky přidám.já a moje zlatíčko Aleš(jinak kdyby tu byl někdo z okolí Jistebníku,tak at se ozve)

9.7.2007 21:54

lufinka napsal(a):

tak koukám kvalita nic moc,snad tahle bude lepší

9.7.2007 21:57

lufinka napsal(a):

tak do třetice všeho dobrého(snad)----já s kámoškou

Přidejte reakci

Přidat smajlík