Kdy probíhá registrace ČSP

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.3.2007 11:53

Chceme nechat registrovat pony kobylky stáhla jsem si všechny materiály a vše je mi jasné, ale kdy probíhá svod pony klisen pro zápis do PK.
Děkuji všem za odpověď.
Helena

14.3.2007 12:05

carodejka napsal(a):
Chceme nechat registrovat pony kobylky stáhla jsem si všechny materiály a vše je mi jasné, ale kdy probíhá svod pony klisen pro zápis do PK.
Děkuji všem za odpověď.
Helena

Registrace i svod pro zápis do PK ČSP se dělá při kterémkoliv svodu klisen plemen ASCHK nebo ČT, oprávnění pro úkon mají inspektoři podle seznamu na aschk.cz, adresář a kalendář akcí tamtéž.

Jen připomínám, že zápis do ČSP je podmíněn splněním exteriérových a charakterových znaků, není to tak, že by musela být zapsaná každá klisna.

14.3.2007 12:46

marta n napsal(a):
Registrace i svod pro zápis do PK ČSP se dělá při kterémkoliv svodu klisen plemen ASCHK nebo ČT, oprávnění pro úkon mají inspektoři podle seznamu na aschk.cz, adresář a kalendář akcí tamtéž.

Jen připomínám, že zápis do ČSP je podmíněn splněním exteriérových a charakterových znaků, není to tak, že by musela být zapsaná každá klisna.

Děkuji za info a taky díky za připomínky. Klisny obě myslím splňují kritéria jsou to obě pěkné i charakterní kobylky. Jsou sportovně aktivní, běhají pony dostihy už 6 let. A umisťují se vždy do 3 místa. Právě jsem nevěděla, jestli nemají samostatný svod. Takže ještě jednou díky za info.

Přidejte reakci

Přidat smajlík