Už tady toto téma bylo, ale nepodařilo se mi to najít a protože mám nové fotečky, tak opakuji.
monikafris
napsal(a):
Už tady toto téma bylo, ale nepodařilo se mi to najít a protože mám nové fotečky, tak opakuji.
Další.
gabineska
napsal(a):
Tarunka
Tohle je Tara 9 , Otec: Taarlo s.v. Matka: Fany . Narozená 1.8.1994. Kdyby ste jí někdo znal, tak se prosím ozvěte na můj mail, ráda bych se dozvěděla něco z její minulosti, ať už je jakákoliv, popřípadně jestli ste si jí někdo zkoušel nebo tak. Děkuji moc.
gabineska
napsal(a):
Tohle je Tara 9 , Otec: Taarlo s.v. Matka: Fany . Narozená 1.8.1994. Kdyby ste jí někdo znal, tak se prosím ozvěte na můj mail, ráda bych se dozvěděla něco z její minulosti, ať už je jakákoliv, popřípadně jestli ste si jí někdo zkoušel nebo tak. Děkuji moc.
Tady jedno "zasněné" stádečko
janda
napsal(a):
Tady jedno "zasněné" stádečko
A tohle je naše trojka, prostě ohromně fotogenický koníci
gabineska
napsal(a):
A tohle je naše trojka, prostě ohromně fotogenický koníci
a to je moje kobča Barča kříženka
janda
napsal(a):
A tady náš "vyjukanec" Aljoša
A tady ještě jedna taková romantická i s něčím kusem "masa"
janda
napsal(a):
A tady ještě jedna taková romantická i s něčím kusem "masa"
A ještě jednu mrtvolnou hodím, ať to tady řádně zacpu (P.S. - tohle je focený na Klokočově, nocovali jsme tam na jednom čundru)
racina
napsal(a):
a to je moje kobča Barča kříženka
Tady taky jedna Klokočovská!!
kris
napsal(a):
a ještě jednou
Krásná fotka. Malá Venda s kobylkou Iluška(SN) a moji borderkou Veriskou.
monikafris
napsal(a):
.
monikafris
napsal(a):
Carmen Otec:Faharadscha Matka:neznámá
Taky bych se ráda dozvěděla něco o její minulosti, tak jestli jí někdo poznáváte, dejte mi vědět na 123Miki@seznam.cz
-jinak webovka je www.kacenka-web.estranky.cz tak se mrkněte, jestli máte zájem, budeme se těšit ..
123miki
napsal(a):
Carmen Otec:Faharadscha Matka:neznámá
Taky bych se ráda dozvěděla něco o její minulosti, tak jestli jí někdo poznáváte, dejte mi vědět na 123Miki@seznam.cz
-jinak webovka je www.kacenka-web.estranky.cz tak se mrkněte, jestli máte zájem, budeme se těšit ..
Tohle je můj Langoš (Goš, Gošík,...)
monikafris
napsal(a):
kam se dívá přesně nevím, ale myslím, že za nějakou kobylou
stearman
napsal(a):
kam se dívá přesně nevím, ale myslím, že za nějakou kobylou
monikafris
napsal(a):
:)
monikafris
napsal(a):
Nikušek
monikafris
napsal(a):
Tinuška
jurasek
napsal(a):
Jerry se pořád někam dívá,ale na prochajdě byl zasněný nejlépe
klafus
napsal(a):
Jerry se pořád někam dívá,ale na prochajdě byl zasněný nejlépe
další
sadzi saj

sadzi saj

monikafris
napsal(a):
Sam se dívá někam do dáli..
kobylkal
napsal(a):
Sam se dívá někam do dáli..
Mám jednu podobnou...:) Leoša se rozhlíží po panoramatech Českého ráje
monikafris
napsal(a):
Sam sleduje
monikafris
napsal(a):
monikafris
napsal(a):