Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.3.2007 17:50

Hledám šikovného človíčka profesionálního fotografa, nebo někoho kdo má focení jako koníčka a chtěl by mi nafotit moji klisnu!!!

(můj foťák nestíhá pohyb a chtěla bych i nějaké fotky sebe v teninku a nad skokem.)

Klisnu mám v Rožobě pod Radhoštěm, jezdecký areál Hradisko.

Děkuji předem za odpovědi!!

18.3.2007 19:14

barletka napsal(a):
Hledám šikovného človíčka profesionálního fotografa, nebo někoho kdo má focení jako koníčka a chtěl by mi nafotit moji klisnu!!!

(můj foťák nestíhá pohyb a chtěla bych i nějaké fotky sebe v teninku a nad skokem.)

Ahoj, Tereza Huclová shání modely pro focení - www.terezahuclova.com

18.3.2007 19:20

avecaesar napsal(a):
Ahoj, Tereza Huclová shání modely pro focení - www.terezahuclova.com

Děkuji moc za tip, ale zmíněná fotografka je až z Plzně, to by asi moje peněženka protestovalaJinak krásné fotografie!!

19.3.2007 12:52

barletka napsal(a):

Ahojky a co zkusit sl. Věru Markovou.Nemůžu na ní teď najít vizitku, ale vy vyhledávači na netu na ní je určitě kontakt.

19.3.2007 15:11

beruska727 napsal(a):
Ahojky a co zkusit sl. Věru Markovou.Nemůžu na ní teď najít vizitku, ale vy vyhledávači na netu na ní je určitě kontakt.

ta je taky z Plzně. z Moravy je Majtá - asi není profík, ale fotky jsou krásný

19.3.2007 15:50

barletka napsal(a):

Hm, premyslim nad tim. Mam to dve hodky vlakem a docela si na foceni ulitavam. Zitra bych ti sem mohla hodit par povedenych kousku. I kdyz u me by byla podminka vikend + slunecne pocasi a venkovni jizdarna. Penize nechci, max na vlak. Ale pokud mas zajem do toho vrazit vic, mohla bych sebou vzit kamose skoroprofika s kvalitni masinkou. Posli mejla, jestli mas zajem a pokecame.

19.3.2007 16:00

impact napsal(a):
Hm, premyslim nad tim. Mam to dve hodky vlakem a docela si na foceni ulitavam. Zitra bych ti sem mohla hodit par povedenych kousku. I kdyz u me by byla podminka vikend + slunecne pocasi a venkovni jizdarna. Penize nechci, max na vlak. Ale pokud mas zajem do toho vrazit vic, mohla bych sebou vzit kamose skoroprofika s kvalitni masinkou. Posli mejla, jestli mas zajem a pokecame.

Poslala jsem ti emeila.

19.3.2007 17:06

barletka napsal(a):

hmm taky jsem ze SM a chtela bych nejake krasne fotky meho krasavce :) ale fotky by sly provest jen pod sedlem, velka kobyli ohrada je v prvni tretine bez travy ... ale snad v kvetnu by to uz slo...

19.3.2007 19:15

barletka napsal(a):

Hojky, já jsem z Brna a jestli myslíš Rožnov pod Radhoštěm, tak tam by se i dalo :)
Jestli máš tedy o focení zájem budu ráda, fotím zdarma, focení mám jako koníčka ;) Má údajně sněžit, tak bychom možná mohly nafotit i něco na sněhu :))
Moje fotečky najdeš na webové stránce http://zuzule.com :)

19.3.2007 19:30

zuzule napsal(a):
Hojky, já jsem z Brna a jestli myslíš Rožnov pod Radhoštěm, tak tam by se i dalo :)
Jestli máš tedy o focení zájem budu ráda, fotím zdarma, focení mám jako koníčka ;) Má údajně sněžit, tak bychom možná mohly nafotit i něco na sněhu :))
Moje fotečky najdeš na webové stránce http://zuzule.com :)

Krásné fotky..
Byla bych ochotná zaplatit cestu,a na nějakém tom kapesném bychom se domluvily!! Mám i krásné borderáčky, to by určitě byly také nádherné fotografie. Takže pokud se nějak rozmyslíte, jak by Vám to vyhovovao dejte vědět!!!

19.3.2007 19:40

barletka napsal(a):

když už se bavíte o tom hledání fotografa, nenašel by se tu někdo z okolí Jičínska a blízkého okolí? Ve stáji máme přes 30 koní, takže objektů je dost (a hlavně moje kobylka)

19.3.2007 19:50

barletka napsal(a):
Krásné fotky..
Byla bych ochotná zaplatit cestu,a na nějakém tom kapesném bychom se domluvily!! Mám i krásné borderáčky, to by určitě byly také nádherné fotografie. Takže pokud se nějak rozmyslíte, jak by Vám to vyhovovao dejte vědět!!!

Jéé, superka, i pejsky ráda nafotím ;) Mohla byste i ve všední dny? :) Jestli bude hezky, tak by se to dalo spáchat i příští týden

19.3.2007 19:53

coriska napsal(a):
když už se bavíte o tom hledání fotografa, nenašel by se tu někdo z okolí Jičínska a blízkého okolí? Ve stáji máme přes 30 koní, takže objektů je dost (a hlavně moje kobylka)

Tím směrem se chystám cca koncem dubna / začátkem května, takže se velice ráda stavím, jestli nebude vadit, že to nebude úplně hned

19.3.2007 19:55

zuzule napsal(a):
Tím směrem se chystám cca koncem dubna / začátkem května, takže se velice ráda stavím, jestli nebude vadit, že to nebude úplně hned

ahoj já bych taky byla moc ráda kdyby mi někdo nafotil koníka,jsem z Brna a koník je ustájen kousek od Tišnova

19.3.2007 19:59

zuzule napsal(a):

tak to je paráda, jistě že to nevadí. Jsem ráda, že se vůbec stavíte. Pak se mi můžete ozvat na maila coriska@seznam.cz díky

19.3.2007 20:02

coriska napsal(a):
tak to je paráda, jistě že to nevadí. Jsem ráda, že se vůbec stavíte. Pak se mi můžete ozvat na maila coriska@seznam.cz díky

Okii tak já se pak ozvu Budu se moc těšit!

19.3.2007 20:04

regie napsal(a):
ahoj já bych taky byla moc ráda kdyby mi někdo nafotil koníka,jsem z Brna a koník je ustájen kousek od Tišnova

Jéé není to Kamenný Dvůr? Tam se chystáme jet fotit s kamarádkou Ale i kdyby to bylo jinde tak Tišnov je kousínek, no problem

19.3.2007 20:07

zuzule napsal(a):
Jéé není to Kamenný Dvůr? Tam se chystáme jet fotit s kamarádkou Ale i kdyby to bylo jinde tak Tišnov je kousínek, no problem

je to kamenný dvůr koho jedete fotit?(můj hříbek uviděl kobylky)

19.3.2007 20:11

regie napsal(a):
je to kamenný dvůr koho jedete fotit?(můj hříbek uviděl kobylky)

No kamarádka Eva Kopečná tam semo tamo jezdí za koníkem Žužuem Tak u toho vždycky nafotíme všechny koníky, ale naposled jsem tam byla snad víc jak před rokem Teď už jen čekáme až budou koníky pouštět na tu velkou pastvinu

19.3.2007 20:18

zuzule napsal(a):

Super!! Alespoň bude už sluníčko!! Určitě budu na to myslet a pak se připomenu!!!

19.3.2007 20:26

barletka napsal(a):
Super!! Alespoň bude už sluníčko!! Určitě budu na to myslet a pak se připomenu!!!

pro barletku: a mohla bys i ve všední dny?

19.3.2007 20:28

zuzule napsal(a):
pro barletku: a mohla bys i ve všední dny?

Ale až po 12.40!!

19.3.2007 20:32

barletka napsal(a):
Ale až po 12.40!!

juuu to je v poho Tak jakmile bude hezky tak já se ozvu, možná už příští týden, uvidíme, jak bude přát počasí Človek už si myslí, že bude jaro a oni hlásí sníh

19.3.2007 20:57

barletka napsal(a):

Vidim, ze se to uspesne rozjelo. Takze kdyby nekdo chtel, jsme schopni dojet kamkoliv. Profik + skoroprofik, s citem pro pohyb. Za cestak (vlakem, start Prerov) a mensi poplatek. Je mozna i graficka uprava fotek. Reference a blizsi info na mym mejlu. :-)

19.3.2007 21:06

impact napsal(a):
Vidim, ze se to uspesne rozjelo. Takze kdyby nekdo chtel, jsme schopni dojet kamkoliv. Profik + skoroprofik, s citem pro pohyb. Za cestak (vlakem, start Prerov) a mensi poplatek. Je mozna i graficka uprava fotek. Reference a blizsi info na mym mejlu. :-)

Chtělo by to nějaké ty profi fotky dát i na webíka

19.3.2007 21:28

zuzule napsal(a):

Myslim, ze ani nee. Kdo bude chtit, taxe dozvi. Vcetne podrobnosti. :-)

19.3.2007 22:05

zuzule napsal(a):
No kamarádka Eva Kopečná tam semo tamo jezdí za koníkem Žužuem Tak u toho vždycky nafotíme všechny koníky, ale naposled jsem tam byla snad víc jak před rokem Teď už jen čekáme až budou koníky pouštět na tu velkou pastvinu

ahojky Eva?tu neznám...no to je jedno tak až se tam budeš chystat tak napiš..zatím pá

19.3.2007 22:08

regie napsal(a):
ahojky Eva?tu neznám...no to je jedno tak až se tam budeš chystat tak napiš..zatím pá

máš tam mejlíka

20.3.2007 17:08

regie napsal(a):

pěkný koníček...no mě focení celkem baví, ale nikdy né a né vystihnout ty správné koňské ksichtíky

20.3.2007 17:10

hanule napsal(a):
pěkný koníček...no mě focení celkem baví, ale nikdy né a né vystihnout ty správné koňské ksichtíky

tot je mé dílo a zbytek na stránkách

20.3.2007 17:17

zuzule napsal(a):
máš tam mejlíka

ahoj promin ten meilík už neplatí nový je veronika.albrechtova@centrum.cz,nezlob se,děkuju

20.3.2007 17:18

hanule napsal(a):

ahoj to bylo na nás?jestli ano, děkuju za pochvalu

10.4.2007 20:03

impact napsal(a):
Myslim, ze ani nee. Kdo bude chtit, taxe dozvi. Vcetne podrobnosti. :-)

Zuzanko, jak to vidíš, už vysvítá oskar. Najdeš si někdy čas?

10.4.2007 20:14

zuzule napsal(a):

ahoj dalo by se i kopřivnice? máme koníka, ovečky, fenku borderaka a pár dalsích zvířatek

10.4.2007 20:15

dundeeska napsal(a):
ahoj dalo by se i kopřivnice? máme koníka, ovečky, fenku borderaka a pár dalsích zvířatek

terinka

10.4.2007 20:33

barletka napsal(a):
Zuzanko, jak to vidíš, už vysvítá oskar. Najdeš si někdy čas?

Ahojkyy, neboj, počítám s Tebou Viděla bych to až bude autíčko, což už snad koncem dubna bude
Jinak mám nového webíka, konečně nějakou prezentaci :) http://zuzule.com
A jedna fotečka ze závodů :)

10.4.2007 20:36

dundeeska napsal(a):

Ahojky, do Kopřivnice určitě :) Od Rožnova to je kousek, tak bych to mohla vzít v jeden den

10.4.2007 20:37

zuzule napsal(a):
Ahojky, do Kopřivnice určitě :) Od Rožnova to je kousek, tak bych to mohla vzít v jeden den

Jéééé. Zuzi,napadá tě jak to spácháme?

10.4.2007 20:40

barletka napsal(a):

Klidně můžeš přijet a zůstat přes noc

10.4.2007 20:43

barletka napsal(a):

Nu já mám čas vcelku kdykoli, takže jakmile bude autíčko, tak domluvíme termín Záležet bude taky na počasí Ozvu se pak na mejlíka a všechno proberem ;) Už se moc těším!

10.4.2007 20:45

zuzule napsal(a):
Nu já mám čas vcelku kdykoli, takže jakmile bude autíčko, tak domluvíme termín Záležet bude taky na počasí Ozvu se pak na mejlíka a všechno proberem ;) Už se moc těším!

Už se těším!!

10.4.2007 20:54

regie napsal(a):

Nj, my se neznáme. Občas tam vozím Barču za Žužuem

11.4.2007 06:21

barletka napsal(a):
Už se těším!!

hele tak z Kopřivnice je to už kousek do Příbora a tam kousek mám koníka já :)))

akorát je u nás problém že ve velkým výběhu jsou furt puštěný kobyly a tak já můžu až v podvečer kdy jsou schované - mám hřebce ...

11.4.2007 06:23

spirit napsal(a):
hele tak z Kopřivnice je to už kousek do Příbora a tam kousek mám koníka já :)))

akorát je u nás problém že ve velkým výběhu jsou furt puštěný kobyly a tak já můžu až v podvečer kdy jsou schované - mám hřebce ...

ale taky mám krásný psy....

11.4.2007 08:44

spirit napsal(a):

Já bych ten výlet směr Rožnov, Frenštát, Kopřivnice a okolí stejně viděla na víc než 1 den, takže klíďo můžem fotit až v podvečer Předtím můžeme stihnou pesany - to je Faraonský pes, že?

11.4.2007 14:17

zuzule napsal(a):
Já bych ten výlet směr Rožnov, Frenštát, Kopřivnice a okolí stejně viděla na víc než 1 den, takže klíďo můžem fotit až v podvečer Předtím můžeme stihnou pesany - to je Faraonský pes, že?

My se o tebe Zuzko ještě poperem!!!Já byla ale první!!!!

11.4.2007 20:01

barletka napsal(a):
My se o tebe Zuzko ještě poperem!!!Já byla ale první!!!!

Ale prosímtě, vždyť já horko těžko sháním koníky na focení, tak jsem vděčná za každého, kdo se ozve Zatím mě lidi příliš neznají, snad to bude časem lepší :)) Jinak neboj k Tobě pojedu jako k prvníííííí Stejně se už těším, už aby bylo autíííčko a začnu pořádně jezdit po rebublice :)
Jinak příští víkend se chystám na vytrvalost do Rakvic, tak kdo tam třeba jedete s koníkem, a chtěli byste, abych se na vás při focení nějak víc zaměřila, tak písněte ;) Já se teda budu snažit fotit všechny, ale můžem se kdyžtak předem domluvit i na nějaké to "pózování", když bude chvilka času

11.4.2007 20:06

zuzule napsal(a):
Ale prosímtě, vždyť já horko těžko sháním koníky na focení, tak jsem vděčná za každého, kdo se ozve Zatím mě lidi příliš neznají, snad to bude časem lepší :)) Jinak neboj k Tobě pojedu jako k prvníííííí Stejně se už těším, už aby bylo autíííčko a začnu pořádně jezdit po rebublice :)
Jinak příští víkend se chystám na vytrvalost do Rakvic, tak kdo tam třeba jedete s koníkem, a chtěli byste, abych se na vás při focení nějak víc zaměřila, tak písněte ;) Já se teda budu snažit fotit všechny, ale můžem se kdyžtak předem domluvit i na nějaké to "pózování", když bude chvilka času

ahoj zuzule máš moc pěkný fotky koníků škoda,že bydlíš tak daleko mohlibyjsme pokecat.Já jsem z jížních čech

11.4.2007 20:06

zuzule napsal(a):

Bohužel tam nebudu, ale toten týden jsem na veřejňáku ve Frýdku Místku a potom hned týden na to na závodech ve Lhotce u Hranic. Tam ale asi cestu nemáš

11.4.2007 20:16

woldemortik napsal(a):
ahoj zuzule máš moc pěkný fotky koníků škoda,že bydlíš tak daleko mohlibyjsme pokecat.Já jsem z jížních čech

V květnu, červnu a o prázdninách plánuju spoustu fotovýletů do různých koutů republiky, takže se klidně můžeme domluvit

11.4.2007 20:18

barletka napsal(a):
Bohužel tam nebudu, ale toten týden jsem na veřejňáku ve Frýdku Místku a potom hned týden na to na závodech ve Lhotce u Hranic. Tam ale asi cestu nemáš

Nee tam ne Ten další víkend budu buď fotit na vytrvalosti ve Zbraslavi nebo na farmě Bolka Polívky, tam má být nějaký westernový program :) Ale spíš to vidím na tu Zbraslav

11.4.2007 20:24

zuzule napsal(a):
Nee tam ne Ten další víkend budu buď fotit na vytrvalosti ve Zbraslavi nebo na farmě Bolka Polívky, tam má být nějaký westernový program :) Ale spíš to vidím na tu Zbraslav

to by možná šlo dolmluvíme se abych nebila náhodou v práci ju

12.4.2007 09:13

woldemortik napsal(a):
to by možná šlo dolmluvíme se abych nebila náhodou v práci ju

Jasan, já bych naslepo nejela, až budu případnou cestu tam k vám dolů plánovat, tak se domluvíme

12.4.2007 12:47

barletka napsal(a):

Barletko, prosím Tě, kdy je něco v té Lhotce u Hranic a od kolika hod. Také bychom se rádi přijeli podívat.Písni to klidně sem. Díky!

12.4.2007 15:52

monikafris napsal(a):
Barletko, prosím Tě, kdy je něco v té Lhotce u Hranic a od kolika hod. Také bychom se rádi přijeli podívat.Písni to klidně sem. Díky!

Předběžný časový rozvrh závodů:

do 8.00 hod. prezentace pro drezurní soutěže na věži rozhodčích

9.00 hod. začátek drezurních soutěží

do11.00 hod. prezentace pro skokové soutěže

13.00 hod. skokové soutěže a doprovodný program

Budeš mi fandit, ju?Pojedu na moji Parmulce

13.4.2007 00:13

barletka napsal(a):

Dík za odpověd, ale ještě mi prosím písni, který den - datum, kdy se to koná. Určitě vám budu fandit. Parma je moc krásná! Vždy ji obdivuji. Zjistila jsem, že někteří lidi mají s ryzáku strach-respekt?, že jsou zlí, nebo co. Já mám s ryzákama naopak dobré zkušenosti, a když má pěkný exteriér, tak je to opravdu krasavec.

13.4.2007 06:17

zuzule napsal(a):

Zuzko jo je to faraon... ta fotka se tu ale nějak zdeformovala Ona je asi ještě zajímavější objekt než konisko, umí tisíc a jeden výraz a máme hezkou zahradu :) Tak já bych byla pro! Kdyžtak tě pak můžu odvézt do Studénky na vlak. Taky bych si tě samozřejmě někde vyzvedla

13.4.2007 06:21

spirit napsal(a):
Zuzko jo je to faraon... ta fotka se tu ale nějak zdeformovala Ona je asi ještě zajímavější objekt než konisko, umí tisíc a jeden výraz a máme hezkou zahradu :) Tak já bych byla pro! Kdyžtak tě pak můžu odvézt do Studénky na vlak. Taky bych si tě samozřejmě někde vyzvedla

Moniko - já mám s ryzáky zase tu špatnou zkušenost Naposled než jsem si koupila svého koně (hnědáka ) tak jsem se o jednoho starala 3 měsíce a jezdila ho.... byl to hrozný hajzl... Přestala jsem mu důvěřovat a byl s tím konec. Takový zkušenosti mám s více ryzáky ale pamatuju matně i pár jakž takž hodných

14.4.2007 12:24

spirit napsal(a):
ale taky mám krásný psy....

Ahoj Spirit! Co to máš za pěkného psa. My máme malého hladkosrstého pinče a má taky takové lopůchy. Ten tvůj bude ale asi mnohokrát větší.

14.4.2007 12:40

barletka napsal(a):

To by mě taky docela zajímalo, jaké je datum... Chtěla bych jet na nějaké závody fotit

Jinak já fotím hlavně psy a hned na druhém místě koníky... jsem od Olomouce (pár km na sever od ní)

Tady je pár fotek:

14.4.2007 12:41

darca napsal(a):
To by mě taky docela zajímalo, jaké je datum... Chtěla bych jet na nějaké závody fotit

Jinak já fotím hlavně psy a hned na druhém místě koníky... jsem od Olomouce (pár km na sever od ní)

Tady je pár fotek:

Přízrak z mlhy

14.4.2007 12:43

darca napsal(a):
Přízrak z mlhy

A třeba ještě jedna fotka... zimní vyjížďka při západu slunce

20.4.2007 17:19

spirit napsal(a):

Juju já ho poznala Na rasu se ptal někdo jiný
Ale to nevadí, aspoň jsi mi potvrdila, že to, co si myslím, je správně
No já doufám že v květnu (tak v půlce) už bude autíčko, tak bych pak přijelá

20.4.2007 18:31

zuzule napsal(a):
Juju já ho poznala Na rasu se ptal někdo jiný
Ale to nevadí, aspoň jsi mi potvrdila, že to, co si myslím, je správně
No já doufám že v květnu (tak v půlce) už bude autíčko, tak bych pak přijelá

zdarec holky co akce u nás je tedka veřejnej parkurek takovej menčí závod chtěla bych tam přihlýásit koníka a taky fotit dalůa bych pak sem pár fotek

21.4.2007 13:53

woldemortik napsal(a):
zdarec holky co akce u nás je tedka veřejnej parkurek takovej menčí závod chtěla bych tam přihlýásit koníka a taky fotit dalůa bych pak sem pár fotek

Ahoj všichni, Zuzka Buráňová nám ve Vyškově nafotila moc hezké fotečky nejen koní, proto ji vám všem vřele doporučuji. Je opravdu velice milá a talentovaná

27.6.2007 21:41

barletka napsal(a):

Ahoj, rad Vam spravim par fotiek, zijem priamo v Roznove,ale mam aj auto takze zajst niekam do okolia nieje problem. Ak mate zaujem kontaktujte ma na p3t3(zavinac)volny.cz Peter

27.6.2007 22:07

barletka napsal(a):

Ahojky, tak já se taky připojím... Děsně ráda fotim koníky, není to nic profesionálního, ale taky za to nic nechci Pokud chcete nafotit koníka a bydlíte v Pardubickým kraji, ozvěte se a ráda si ho přijedu blejsknout. Fotky vám pak můžu poslat na CD, emailem, po ICQ... Pokud se chcete podívat na moje výtvory, najdete je na stránce www.horses.euweb.cz
Kdyžtak mi napište do Gbooku co je na stránkách, nebo na email hiltonka@seznam.cz nebo odepište sem ;-)
Malá ukázka:

27.6.2007 22:09

ampinka napsal(a):
Ahojky, tak já se taky připojím... Děsně ráda fotim koníky, není to nic profesionálního, ale taky za to nic nechci Pokud chcete nafotit koníka a bydlíte v Pardubickým kraji, ozvěte se a ráda si ho přijedu blejsknout. Fotky vám pak můžu poslat na CD, emailem, po ICQ... Pokud se chcete podívat na moje výtvory, najdete je na stránce www.horses.euweb.cz
Kdyžtak mi napište do Gbooku co je na stránkách, nebo na email hiltonka@seznam.cz nebo odepište sem ;-)
Malá ukázka:

další...

27.6.2007 22:12

ampinka napsal(a):
další...

ať nezaplňuji místo tak tato je poslední, na ostatní se koukněte na stránkách

28.6.2007 21:33

barletka napsal(a):

Tak já se taky přidám Kdyby měl někdo zájem, taky nejsem profík, ale focení mě dost baví. Fotky najdete na www.desperado-ranch.websnadno.cz

28.6.2007 21:37

bubo napsal(a):
Tak já se taky přidám Kdyby měl někdo zájem, taky nejsem profík, ale focení mě dost baví. Fotky najdete na www.desperado-ranch.websnadno.cz

28.6.2007 21:39

bubo napsal(a):

.

28.6.2007 21:40

bubo napsal(a):

.

28.6.2007 21:42

bubo napsal(a):

.

28.6.2007 21:46

bubo napsal(a):
.

Hoj Bubo, tvé fotky se mi vždycky hodně líbily, co sjem viděla na moderce, můžu se zeptat odkud jsi? Já sjem ze SM, konkrétně Ostravsko - cca 12 km od Ovy na Bohumín...tak kdybyste teba i někdo jiná chtěli dojet...Taky už dlouho toužím po fotečkách hlavně v pohybu..:)

28.6.2007 21:49

kukinatost napsal(a):
Hoj Bubo, tvé fotky se mi vždycky hodně líbily, co sjem viděla na moderce, můžu se zeptat odkud jsi? Já sjem ze SM, konkrétně Ostravsko - cca 12 km od Ovy na Bohumín...tak kdybyste teba i někdo jiná chtěli dojet...Taky už dlouho toužím po fotečkách hlavně v pohybu..:)

Tímro jsem se chtěla zeptat, zda nejen Bubo, kdo rád fotí, by mi nechtěl přijet vyblejsknout tu moji čokoládovou Kerku:)

28.6.2007 21:49

kukinatost napsal(a):

Díky! No já jsem z Benešovska, ale dost cestuju. I když k tobě je to teda dost z ruky Třeba to někdy vyjde a budu mít cestu na tvůj směr

28.6.2007 21:53

bubo napsal(a):
Díky! No já jsem z Benešovska, ale dost cestuju. I když k tobě je to teda dost z ruky Třeba to někdy vyjde a budu mít cestu na tvůj směr

No, škoda, ale mi to bylo hned jasné...v tomhle mám vcelku smůlu, člověk by si řekl, Ostrava...ale taková ďura..:)

28.6.2007 21:55

kukinatost napsal(a):
No, škoda, ale mi to bylo hned jasné...v tomhle mám vcelku smůlu, člověk by si řekl, Ostrava...ale taková ďura..:)

a tohle je moje šelma psí..:)

woldemortík

28.6.2007 21:56
woldemortík

bubo napsal(a):

ahoj bubo tak lavina už porodila máme hřebečka narodil se včera v noci a má se k světu

28.6.2007 22:31

kukinatost napsal(a):
a tohle je moje šelma psí..:)

Tak to je vážně škoda Pesan je taky moooc pěkný

28.6.2007 22:32

woldemortík napsal(a):
ahoj bubo tak lavina už porodila máme hřebečka narodil se včera v noci a má se k světu

Tak to gratuluji To je teda šířka v plecích

26.7.2010 19:02
sakall1986

XXX.XXX.35.73

ahoj rad vam to nafotim i cenu rozumnou udelam samozrejmne riplatek za benal by byl taky od veci mam spickove vybaveni pouzivam olympus E520 takze pohyb neni problem zachytit plus pouzivam i stativ a plesk externi tak kdyby jste meli zajem napiste mi na stiffler@seznam.cz

27.7.2010 07:56
klawdie

XXX.XXX.94.254

!Reagujete na diskuzi z roku 2007...!

18.11.2011 00:39
fantomas28

XXX.XXX.8.34

http://pavlagajdova.cz tady ta paní umí hodně dobře fotit.:-)

7.2.2012 13:34
andilek1212

XXX.XXX.94.27

Dobrý den,pokud ještě hledáte fotografa z okolí Jičínska,tak se ozvěte na email :achocenska@gmail.com a určitě se domluvíme

Fotoprome.cz

28.1.2013 22:53
Fotoprome.cz

XXX.XXX.142.236

Tak si říkám, že diskuze už asi není aktivní, ale kdyby náhodou... Naši zákazníci v Praze a především středních Čechách, po nás často chtějí fotit koně apod. to my ale neděláme, fotíme děti a rodinky s pejsky a kočičkami, ale koně jsou přeci jen trochu velcí. smajlík smajlík Neznáte někoho, kdo je opravdu dobrý a s kým by se v tomto ohledu dalo spolupracovat? Díky moc, Andrea, http:\\www.fotoprome.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík