irma
napsal(a):
Chci inseminovat kobylu Dahomanem z Tlumačova,máta někdo zkušenosti nebo fotky z tohoto spojení,myslím s Shagyi obecně?Chci jen hobby koníka,menšího.
Mám téměř ročního hřebečka m: poDietward 84 o: Shagya XXII-19
je to nádherný velmi živý tvoreček se supr postavou , ale zrovna nejmenší nebude.
Jak dojedu z práce přihodím i fotky. Povahově je také super.
lismonika
napsal(a):
je to nádherný velmi živý tvoreček se supr postavou , ale zrovna nejmenší nebude.
Ahojík, já mám taky kříženku ČTxShagya, super kobylka, sice drobnější a menšího vzrůstu, ale i přesto skáčeme prvním rokem ZL možná i L. foto mám na profilu na lidech sdracice@seznam.cz, sice nic moc, ale stačí
sabora

sdracice
napsal(a):
Ahojík, já mám taky kříženku ČTxShagya, super kobylka, sice drobnější a menšího vzrůstu, ale i přesto skáčeme prvním rokem ZL možná i L. foto mám na profilu na lidech sdracice@seznam.cz, sice nic moc, ale stačí
Ahoj mměla jsem shagia x ct, že bude menší (haha) vyrostl minimálně na 170 a je jak větší Čt, ale krásnej, v mládí drobek plašan, a vyčůranej, ale hodnej.
lismonika
napsal(a):
Tady je ještě malučký,teď je jak hora
sabora

sabora
napsal(a):
Ahoj mměla jsem shagia x ct, že bude menší (haha) vyrostl minimálně na 170 a je jak větší Čt, ale krásnej, v mládí drobek plašan, a vyčůranej, ale hodnej.
kopýtka- matroš dobrý, ale šmajdal předníma dovnitř, což mu můj známí častou korekcí skoro vyladil.