Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.3.2007 18:02

Chci inseminovat kobylu Dahomanem z Tlumačova,máta někdo zkušenosti nebo fotky z tohoto spojení,myslím s Shagyi obecně?Chci jen hobby koníka,menšího.

21.3.2007 09:06

irma napsal(a):
Chci inseminovat kobylu Dahomanem z Tlumačova,máta někdo zkušenosti nebo fotky z tohoto spojení,myslím s Shagyi obecně?Chci jen hobby koníka,menšího.

Mám téměř ročního hřebečka m: poDietward 84 o: Shagya XXII-19
je to nádherný velmi živý tvoreček se supr postavou , ale zrovna nejmenší nebude.
Jak dojedu z práce přihodím i fotky. Povahově je také super.

21.3.2007 11:20

lismonika napsal(a):
je to nádherný velmi živý tvoreček se supr postavou , ale zrovna nejmenší nebude.

Ahojík, já mám taky kříženku ČTxShagya, super kobylka, sice drobnější a menšího vzrůstu, ale i přesto skáčeme prvním rokem ZL možná i L. foto mám na profilu na lidech sdracice@seznam.cz, sice nic moc, ale stačí

sabora

21.3.2007 11:28
sabora

sdracice napsal(a):
Ahojík, já mám taky kříženku ČTxShagya, super kobylka, sice drobnější a menšího vzrůstu, ale i přesto skáčeme prvním rokem ZL možná i L. foto mám na profilu na lidech sdracice@seznam.cz, sice nic moc, ale stačí

Ahoj mměla jsem shagia x ct, že bude menší (haha) vyrostl minimálně na 170 a je jak větší Čt, ale krásnej, v mládí drobek plašan, a vyčůranej, ale hodnej.

22.3.2007 09:32

lismonika napsal(a):

Tady je ještě malučký,teď je jak hora

22.3.2007 09:34

lismonika napsal(a):
Tady je ještě malučký,teď je jak hora

2

22.3.2007 14:43

sabora napsal(a):
Ahoj mměla jsem shagia x ct, že bude menší (haha) vyrostl minimálně na 170 a je jak větší Čt, ale krásnej, v mládí drobek plašan, a vyčůranej, ale hodnej.

Dík za fota,barvu má po taťkovi a postavu asi po mámě,jaké má kopyta?

22.3.2007 14:46

lismonika napsal(a):
4

No,moc pěkný,nosí už drezúrně hlavičku.....

sabora

22.3.2007 17:03
sabora

sabora napsal(a):

kopýtka- matroš dobrý, ale šmajdal předníma dovnitř, což mu můj známí častou korekcí skoro vyladil.

Přidejte reakci

Přidat smajlík