Kočár,vůz-vaše tvorba

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.3.2007 21:29

Ahoj,přemýšlím že si nechám udělat kočár-vůz pro své pony klisny-nemohl by jste někdo doporučit jak na to?dík....

20.3.2007 22:48

luda napsal(a):
Ahoj,přemýšlím že si nechám udělat kočár-vůz pro své pony klisny-nemohl by jste někdo doporučit jak na to?dík....

No podvozek (kola) ze starýho mercedesu, rám železný posvařovaný, dřevěná korba vešroubovaná do toho rámu, oje ze spešl smrčký z tmavého lesa přišroubované a brzda ruční pouze na jedno kolo. Zítra dodám foto

21.3.2007 13:59

luda napsal(a):

Jeden doma mám na prodej -Nechceš-okr.JeseníkTahaly ho huculíci

21.3.2007 16:58

memmory napsal(a):
Jeden doma mám na prodej -Nechceš-okr.JeseníkTahaly ho huculíci

Lidi hoďte sem fotky, a´t se mrknem, třeba koupíme

23.3.2007 15:12

luda napsal(a):

Já vím že na ponyho jsme jeden vůz měli, ale majitel koní mi ho ještě neukázal;) byl myslím na jednoho poníka a jen 2 kola, až bude mít čas, tak údajně udělá na 4;) tak pak uvidím;)

23.3.2007 15:52

kassiopeass napsal(a):
Já vím že na ponyho jsme jeden vůz měli, ale majitel koní mi ho ještě neukázal;) byl myslím na jednoho poníka a jen 2 kola, až bude mít čas, tak údajně udělá na 4;) tak pak uvidím;)

Ahoj,z čeho by byl asi nejlepší vuz za koně,svařit nějakou konstrukci(lehoučkou)nebo nějaký podvozek,třeba z trabanta?

sabora

23.3.2007 17:00
sabora

luda napsal(a):

tak tohle jsou výletní saně vlastní výroby, jen bohužel nemám fotku, když je ponča táhla, jo a zvládnul to i náš pes, ale v jiné rychlostní kategorii (vyšší!)

sabora

23.3.2007 17:03
sabora

sabora napsal(a):
tak tohle jsou výletní saně vlastní výroby, jen bohužel nemám fotku, když je ponča táhla, jo a zvládnul to i náš pes, ale v jiné rychlostní kategorii (vyšší!)

jen ještě doplním technologický postup. Kočár pro dvojčata se zbaví podvozku s kolečky, pak se v lyžařské půjčovně od kamaráda vyžebrají staré lyže a ty se skrátí, přišroubují a je to!
a jak jste si patrně všimli, mení to focené zrovna tuhle zimu

26.3.2007 20:48

sabora napsal(a):
jen ještě doplním technologický postup. Kočár pro dvojčata se zbaví podvozku s kolečky, pak se v lyžařské půjčovně od kamaráda vyžebrají staré lyže a ty se skrátí, přišroubují a je to!
a jak jste si patrně všimli, mení to focené zrovna tuhle zimu

Ahoj, takováhle kára by se mě za poničky líbila....lehoučká,jednoduchá,nevíte kde by se to třeba dalo koupit?

26.3.2007 20:54

luda napsal(a):
Ahoj, takováhle kára by se mě za poničky líbila....lehoučká,jednoduchá,nevíte kde by se to třeba dalo koupit?

sabora

27.3.2007 10:38
sabora

luda napsal(a):

takové "kárky" bělá unás Exnar, to je pokoukáníčko na jejich www.exnar.cz

27.3.2007 15:42

sabora napsal(a):
takové "kárky" bělá unás Exnar, to je pokoukáníčko na jejich www.exnar.cz

Děkuji za adresu,ale nějak mě nejde??

27.3.2007 18:37

luda napsal(a):

Budeš mít lepší, když si zajedeš do Polska.... Dělají tam naprosto stejné vozíky jako dělá Exnar, jen o polovinu levnější a stejně super... Jinak Exnar je třída, to je fakt, jen u toho nemá napsané ceny, bohužel

sabora

27.3.2007 20:02
sabora

luda napsal(a):

maj novou adr. je to www.kocary-exnar.cz

a v tom Polsku?

Přidejte reakci

Přidat smajlík