luda
napsal(a):
Ahoj,přemýšlím že si nechám udělat kočár-vůz pro své pony klisny-nemohl by jste někdo doporučit jak na to?dík....
No podvozek (kola) ze starýho mercedesu, rám železný posvařovaný, dřevěná korba vešroubovaná do toho rámu, oje ze spešl smrčký z tmavého lesa přišroubované a brzda ruční pouze na jedno kolo. Zítra dodám foto
luda
napsal(a):
Ahoj,přemýšlím že si nechám udělat kočár-vůz pro své pony klisny-nemohl by jste někdo doporučit jak na to?dík....
Já vím že na ponyho jsme jeden vůz měli, ale majitel koní mi ho ještě neukázal;) byl myslím na jednoho poníka a jen 2 kola, až bude mít čas, tak údajně udělá na 4;) tak pak uvidím;)
kassiopeass
napsal(a):
Já vím že na ponyho jsme jeden vůz měli, ale majitel koní mi ho ještě neukázal;) byl myslím na jednoho poníka a jen 2 kola, až bude mít čas, tak údajně udělá na 4;) tak pak uvidím;)
Ahoj,z čeho by byl asi nejlepší vuz za koně,svařit nějakou konstrukci(lehoučkou)nebo nějaký podvozek,třeba z trabanta?
sabora

luda
napsal(a):
tak tohle jsou výletní saně vlastní výroby, jen bohužel nemám fotku, když je ponča táhla, jo a zvládnul to i náš pes, ale v jiné rychlostní kategorii (vyšší!)
sabora

sabora
napsal(a):
tak tohle jsou výletní saně vlastní výroby, jen bohužel nemám fotku, když je ponča táhla, jo a zvládnul to i náš pes, ale v jiné rychlostní kategorii (vyšší!)
jen ještě doplním technologický postup. Kočár pro dvojčata se zbaví podvozku s kolečky, pak se v lyžařské půjčovně od kamaráda vyžebrají staré lyže a ty se skrátí, přišroubují a je to!
a jak jste si patrně všimli, mení to focené zrovna tuhle zimu
sabora
napsal(a):
jen ještě doplním technologický postup. Kočár pro dvojčata se zbaví podvozku s kolečky, pak se v lyžařské půjčovně od kamaráda vyžebrají staré lyže a ty se skrátí, přišroubují a je to!
a jak jste si patrně všimli, mení to focené zrovna tuhle zimu
Ahoj, takováhle kára by se mě za poničky líbila....lehoučká,jednoduchá,nevíte kde by se to třeba dalo koupit?
luda
napsal(a):
Ahoj, takováhle kára by se mě za poničky líbila....lehoučká,jednoduchá,nevíte kde by se to třeba dalo koupit?
sabora

luda
napsal(a):
takové "kárky" bělá unás Exnar, to je pokoukáníčko na jejich www.exnar.cz
sabora

luda
napsal(a):
Děkuji za adresu,ale nějak mě nejde??
maj novou adr. je to www.kocary-exnar.cz
a v tom Polsku?