Ahojky,jsem hrozně zvědavá na první letošní hříbátka,my čekáme až na začátku srpna.....A už se nemůžeme dočkat
.
eliska84
napsal(a):
Ahojky,jsem hrozně zvědavá na první letošní hříbátka,my čekáme až na začátku srpna.....A už se nemůžeme dočkat
.
Máme zatím malej pupík
brodska
napsal(a):
Jo my jsme porodili v neděli v 10 dopoledne!!! Je to hnědka kobylka s malinkatym kvítkem!!! Je sladká a taky už pěkná rošťanda!!!! Foto semka dám až tak o víkendu....V práci mi nejde připojit foťák....
tak sup a fotky sem nebo do tematu kobylky - budouci maminky!! Blahoprejeme. Nas to ceka kazdym dnem. Moji mamine se uz zacinaji delat mlezivove zatky na strucich
foto mesic zpatky
eliska84
napsal(a):
.
My taky čekám, asi každým dnem
eliska84
napsal(a):
.
Narozene 14.3. - foceno asi 10 hod. po porodu
petruna
napsal(a):
hafloší slečna - škoda jen že není moje :-(
Nám se narodila v sobotu v noci náádherná slečnaBelinda ČT
junka
napsal(a):
Nám se narodila v sobotu v noci náádherná slečnaBelinda ČT
junka
napsal(a):
Sladká co?
Jsou krásný...a Belinda je úžasná!!!Nám podobný hříbátko umřelo,tak se letos docela bojíme:-(
eliska84
napsal(a):
Jsou krásný...a Belinda je úžasná!!!Nám podobný hříbátko umřelo,tak se letos docela bojíme:-(
Appalooska narozena 19.3.07 !
jarin
napsal(a):
Appalooska narozena 19.3.07 !
A u naší kobylči čekáme už brzy.
eliska84
napsal(a):
.
Malý Sargoni, narozený 8.3., fotka z téhož dne...
cheyenne
napsal(a):
Malý Sargoni, narozený 8.3., fotka z téhož dne...
Appalooska je odsud - www.appaloosa-farm.wz.cz - jsou tam i její oba rodiče a i jejich fotky.
jarin
napsal(a):
Appalooska je odsud - www.appaloosa-farm.wz.cz - jsou tam i její oba rodiče a i jejich fotky.
Tak se nám to podařilo a 8.8 se nám narodila malinkatá kobylka!Je taková hubenoučká a křehoučká,tak doufám,že bude všechno v pořádku a ona to brzy dožene!Jsem z ní nadšená...
eliska84
napsal(a):
Tak se nám to podařilo a 8.8 se nám narodila malinkatá kobylka!Je taková hubenoučká a křehoučká,tak doufám,že bude všechno v pořádku a ona to brzy dožene!Jsem z ní nadšená...
eliska84
napsal(a):
Jessinka před porodem
moc krásná mě se ne tda mě ,ale kobče na mamky svátek 27.6 krásnej hřebeček tady foto zdne kdy se narodil
woldemortik
napsal(a):
moc krásná mě se ne tda mě ,ale kobče na mamky svátek 27.6 krásnej hřebeček tady foto zdne kdy se narodil
tedka
woldemortik
napsal(a):
Nádhernej,dvakrát takovej než naše kobylka.Ale má i dvakrát takovou mamku
eliska84
napsal(a):
Nádhernej,dvakrát takovej než naše kobylka.Ale má i dvakrát takovou mamku
taky je to pořádnej kus kona.mám ráda chladáky a konečnš se mi splnil sen už mám dva jednoho sice malýho,ale mám a jsem za t moc štastná
woldemortik
napsal(a):
taky je to pořádnej kus kona.mám ráda chladáky a konečnš se mi splnil sen už mám dva jednoho sice malýho,ale mám a jsem za t moc štastná
tak tady naše Mufulka