Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.3.2007 13:28

Lidičky znáte někdo někoho z tohoto klubu???

21.3.2007 13:36

memmory napsal(a):
Lidičky znáte někdo někoho z tohoto klubu???

Jo, pročpak?

21.3.2007 13:37

strelish napsal(a):
Jo, pročpak?

Jo a koho jen tak a kdo jsi ty???

21.3.2007 13:43

memmory napsal(a):
Jo a koho jen tak a kdo jsi ty???

Já jsem občasný návštěvník Černé Vody

21.3.2007 13:44

strelish napsal(a):
Jo, pročpak?

Já už asi vím kdo jsi ty -měla jsi na Radosti Andyska né???Jo s tím koníkem to bylo,když mu chtěl někdo sebrat kladrubku

21.3.2007 14:58

memmory napsal(a):
Já už asi vím kdo jsi ty -měla jsi na Radosti Andyska né???Jo s tím koníkem to bylo,když mu chtěl někdo sebrat kladrubku

Trefa Ještě ho to nepustilo. Akorát k tomu teď navíc přidal hryzání cizích koní, co by se k ní chtěli přiblížit.

21.3.2007 15:00

strelish napsal(a):
Trefa Ještě ho to nepustilo. Akorát k tomu teď navíc přidal hryzání cizích koní, co by se k ní chtěli přiblížit.

Ale jinak je to miláček, stala se z něho hrozná vtěrka

21.3.2007 15:03

strelish napsal(a):
Ale jinak je to miláček, stala se z něho hrozná vtěrka

Nevíš co je zač tahle kobča co tam Andy má? (jsou to ty dvě reklamy na hlad, co odněkud přivezla v hrozném stavu)

21.3.2007 18:47

strelish napsal(a):
Nevíš co je zač tahle kobča co tam Andy má? (jsou to ty dvě reklamy na hlad, co odněkud přivezla v hrozném stavu)

haha říká jí prostě ryzkadovezla ji s jednou trhlou slovenskou kobylou... ta byla na "převýchovu", tahle chodí celkem pěkně... an víkned tam jedu tak něco snad konečně nafotím:o)

21.3.2007 19:23

evinka01 napsal(a):
haha říká jí prostě ryzkadovezla ji s jednou trhlou slovenskou kobylou... ta byla na "převýchovu", tahle chodí celkem pěkně... an víkned tam jedu tak něco snad konečně nafotím:o)

Jsem myslela, že ty dvě vyhubliny dovezla společně :). To je plňaska nebo nějaké ČT nebo co to je? Si u Andy můžu vybrat koňoucha za tu moji huculu, tak pozjišťuj info o té ryzce a co tam má jiného rozumného

21.3.2007 19:59

strelish napsal(a):
Jsem myslela, že ty dvě vyhubliny dovezla společně :). To je plňaska nebo nějaké ČT nebo co to je? Si u Andy můžu vybrat koňoucha za tu moji huculu, tak pozjišťuj info o té ryzce a co tam má jiného rozumného

Já byla na závodech v Černé Vodě

21.3.2007 20:07

strelish napsal(a):

valacha nebo kobylu?... jo to druhy neni videt za tou ryzkou tezko rict co to je:o))) ale jestli to mely byt dovezeny spolecne tak to musi byt ta slovena nebo Stacy

21.3.2007 20:11

evinka01 napsal(a):
valacha nebo kobylu?... jo to druhy neni videt za tou ryzkou tezko rict co to je:o))) ale jestli to mely byt dovezeny spolecne tak to musi byt ta slovena nebo Stacy

Kobylu, idealne rozumnou ne moc starou plnasku nebo neco ponikoidniho okolo 140cm. Ta druha kobyla na fotce, to je to strakate stvoreni s tema preklubnima kopytama na predku. Na Silvestra byly v ohrade pres cestu spolu s Kakounem.

Přidejte reakci

Přidat smajlík