Sezóna pomalu začíná

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.3.2007 08:38

Ahoj,
chtěla bych se zeptat, jakpak na tom jste s tréninkem na letošní závodní sezónu?
už nám to pomalu začíná, tak by mě zajímalo, jestli nejsme pozadu

22.3.2007 08:41

nightdevil napsal(a):
Ahoj,
chtěla bych se zeptat, jakpak na tom jste s tréninkem na letošní závodní sezónu?

My jezdíme parkur a myslím, že letos to teprve začne být zajímavá sezóna. Už 3 měsíc trénujeme a máme za sebou pár tréninků v hale s trenérem.
Koncem tohoto měsíce to chci rozjet, nejprve nějaké veřejňáky na zahřátí a pak už cca od května naostro.
A co Vy?

22.3.2007 08:55

nightdevil napsal(a):
Ahoj,

Přidám ještě jednu fotečku, ta už je maličko lépe vidět:-)¨
Toto je ze soustředění v Dobřenicích.

22.3.2007 09:49

nightdevil napsal(a):
Ahoj,

Jezdíš trénovat do Dobřenic od nás ze stáje tam taky dvě se svými koníky jezdí na tréninky... My začínáme uplně takže chci spíš na domácí půdě a 1.veřejnák spíš na podzim,ještě nemáme nic naskákáno,nemyslím kládičky v lese...

22.3.2007 11:41

nightdevil napsal(a):
Ahoj,

já se už chystám na svůj první výjezd. Tuhle sobotu jedu na VT do Hradce, nejede někdo taky? Jsem zvědavá jak to dopadne, můj první závod, kobylky taky.

22.3.2007 12:00

nightdevil napsal(a):
Ahoj,

No trénujeme jak to jde i když to moc nejde. Byly jsme na soustředění v Kolesech a teď skáčeme hlavně ve volnosti (respektive na lonži) a o víkendu si chci zase zaskákat i já, tak uvidíme...

22.3.2007 12:11

klawdie napsal(a):
Jezdíš trénovat do Dobřenic od nás ze stáje tam taky dvě se svými koníky jezdí na tréninky... My začínáme uplně takže chci spíš na domácí půdě a 1.veřejnák spíš na podzim,ještě nemáme nic naskákáno,nemyslím kládičky v lese...

My máme koníky v Bohdanči, takže jsem to byli zkusit. Ten den mi to dokonce i celkem šlo, což jsem byla všoku.
my už máme maličko něco naskákáno. Valáškovi je 6 let a loni už jsme objeli nějaké večejňáky. Letos se na VT rozehřejeme a pak rovnou hup do závodů:-)

22.3.2007 12:12

coriska napsal(a):
já se už chystám na svůj první výjezd. Tuhle sobotu jedu na VT do Hradce, nejede někdo taky? Jsem zvědavá jak to dopadne, můj první závod, kobylky taky.

Do HK zatím nejedeme, začneme ve Slatiňanech v hale nebo v Hrádku u Pardubic:-)

22.3.2007 12:17

coriska napsal(a):

Super jakýho že máš koníka a co pojedete?Abych mohla fandit,byla jsem i na tom minulém,bylo to hezký...Segra zřejmě pojede s PondouTAkže já v HK budu.

22.3.2007 12:17

matyska napsal(a):
No trénujeme jak to jde i když to moc nejde. Byly jsme na soustředění v Kolesech a teď skáčeme hlavně ve volnosti (respektive na lonži) a o víkendu si chci zase zaskákat i já, tak uvidíme...

Kdo to v Kolesách vedl a jaké to bylo? To máme také celkem kousek...

22.3.2007 12:18

nightdevil napsal(a):
Do HK zatím nejedeme, začneme ve Slatiňanech v hale nebo v Hrádku u Pardubic:-)

Pročpak v HK je ted 24.3. VT od ZM,minulej byl super pohodička na hale...Máte to daleko?

22.3.2007 12:28

klawdie napsal(a):
Pročpak v HK je ted 24.3. VT od ZM,minulej byl super pohodička na hale...Máte to daleko?

Je to celkem z ruky:-( Takže proto. Jsme z Lázní Bohdaneč. Do HK jezdíme, ale až tak od poloviny sezóny a samotný se mi nikam jet nechce.

22.3.2007 13:58

nightdevil napsal(a):
Ahoj,

Posílám jednu fotečku z VT 10.3. v HK, bylo to pěkný pokoukání... já tam asi budu jako divák a držák koní i tuhle sobotu... tak kdo jedete, zveřejněte jméno svoje i koníka, ať se můžem aspoň pozdravit naživo

22.3.2007 16:33

nightdevil napsal(a):
Kdo to v Kolesách vedl a jaké to bylo? To máme také celkem kousek...

Já to mám sice celkem daleko, ale nelitovala jsem. Bylo to naprosto super! Vedl to pan Jandourek starší, to je hrozně hodnej pán. Koně chodí na jízdárnu nejvíce po čtyřech (ale ve dvou to bylo nejlepší). Mě šlo hlavně o to si zkusit jiný prostředí a trenéra a na to že mi koník na jízdárně moc nechodí (je hodně tlačivej), tak tady chodil perfektně a moc ho to bavilo Takže super, jenom doporučuju

24.3.2007 18:38

cheyenne napsal(a):
Posílám jednu fotečku z VT 10.3. v HK, bylo to pěkný pokoukání... já tam asi budu jako divák a držák koní i tuhle sobotu... tak kdo jedete, zveřejněte jméno svoje i koníka, ať se můžem aspoň pozdravit naživo

tak jak bylo v Hradci? u mě parádajsem spokojená

25.3.2007 09:31

matyska napsal(a):
Já to mám sice celkem daleko, ale nelitovala jsem. Bylo to naprosto super! Vedl to pan Jandourek starší, to je hrozně hodnej pán. Koně chodí na jízdárnu nejvíce po čtyřech (ale ve dvou to bylo nejlepší). Mě šlo hlavně o to si zkusit jiný prostředí a trenéra a na to že mi koník na jízdárně moc nechodí (je hodně tlačivej), tak tady chodil perfektně a moc ho to bavilo Takže super, jenom doporučuju

Tak jsme se o tom bavili s trenrem a říkal, že se tam chtěl také jet podívat a žebychom někdy mohli zajet s našimi koníky vyzkoušet jeho tréninkové metody, prý je to celkem zajímavé a mohli bychom pochytit zase něco jiného, co by nám pomohlo....

25.3.2007 17:27

nightdevil napsal(a):
Tak jsme se o tom bavili s trenrem a říkal, že se tam chtěl také jet podívat a žebychom někdy mohli zajet s našimi koníky vyzkoušet jeho tréninkové metody, prý je to celkem zajímavé a mohli bychom pochytit zase něco jiného, co by nám pomohlo....

Jj, to určitě. Mě si myslím to celkem hodně dalo, jsem ráda že jsem tam jela i Matesovi se tam moc líbilo :)

26.3.2007 07:20

coriska napsal(a):
tak jak bylo v Hradci? u mě parádajsem spokojená

Byla jsem tam .. segrá jela s poníkem šedesátku,možná sis ho všimla jedinej ponda palominak s velkou blondýnou...základní parkur šel čistě,ale v rozeskakování ukopnul..škoda.Ale co se dalo čekat nijak na to netrénovala a na hale jel poprvé.CO ty jsi jela a jak jsi dopadla?

27.3.2007 20:06

klawdie napsal(a):
Byla jsem tam .. segrá jela s poníkem šedesátku,možná sis ho všimla jedinej ponda palominak s velkou blondýnou...základní parkur šel čistě,ale v rozeskakování ukopnul..škoda.Ale co se dalo čekat nijak na to netrénovala a na hale jel poprvé.CO ty jsi jela a jak jsi dopadla?

jo jasně toho poníka si pamatuju. V 60 jsem byla 6. a v 80 jsem udělala svojí chybu tak mi štycla..ale já jsem spokojená. Posílám fotku, třeba si na mě vzpomeneš.

27.3.2007 20:17

coriska napsal(a):
jo jasně toho poníka si pamatuju. V 60 jsem byla 6. a v 80 jsem udělala svojí chybu tak mi štycla..ale já jsem spokojená. Posílám fotku, třeba si na mě vzpomeneš.

Ahoooj holky, tak já trenuji jak se dá!! Ale strašný problém je pro mě přeprava. Budu si ale vozík kupovat co nejdřív to půjde. Minulý víkend jsem byla s moji kobušou na soustředění a bylo to super!! Trenoval Jindra na Albertovci!! Posílámm fotečku z Albiku, ale sebe nemám - neměla jsem fotografa

27.3.2007 20:23

barletka napsal(a):
Ahoooj holky, tak já trenuji jak se dá!! Ale strašný problém je pro mě přeprava. Budu si ale vozík kupovat co nejdřív to půjde. Minulý víkend jsem byla s moji kobušou na soustředění a bylo to super!! Trenoval Jindra na Albertovci!! Posílámm fotečku z Albiku, ale sebe nemám - neměla jsem fotografa

Toten víkend bych ráda jela do Opavy na jarní závody, ale uvidím jak to dopadne s přepravou Chtěla jsem jet dvoufázové skákání a ZL.

Sebe nad skokem nemám

28.3.2007 07:42

coriska napsal(a):

ZA jakou stáj si jela?Myslím že jsem vás tam viděla,byla tam dost koníku,škoda že jsi neukázala koníka předtím mohl ajsem ti fandit,ale 6.místo je pěkné,oni totiž v přední linii byli profíci kteří podle mého neměli co dělat.Domácí..noo.

28.3.2007 07:49

coriska napsal(a):

Ted mě došlo že to je vlatsně Saharka po Kubištákovi tak to mě mrzí jště víc že nevím jak skákala segra...Psali jsem si v tématu "Potomci po Sahib Kubišta"....bingo!
No a v dubnu přijedeš?Já tam se Sahibem asi vyrazím,ale asi jen na okoukání.Ještě jsme neměli možnost pořádně zatrénovat a nemám ponětí jak bude v tomhle prostředí reagovat.

28.3.2007 08:06

klawdie napsal(a):

Super...každý musí jednou začít. Odkud jste?

28.3.2007 19:36

klawdie napsal(a):
Ted mě došlo že to je vlatsně Saharka po Kubištákovi tak to mě mrzí jště víc že nevím jak skákala segra...Psali jsem si v tématu "Potomci po Sahib Kubišta"....bingo!
No a v dubnu přijedeš?Já tam se Sahibem asi vyrazím,ale asi jen na okoukání.Ještě jsme neměli možnost pořádně zatrénovat a nemám ponětí jak bude v tomhle prostředí reagovat.

no těžko říct jestli pojedu, to záleží na Petrovi. Startovala jsem za JK Železnice, můj trenér vyhrál 80 Určitě se musíme sejít a pokecat, a seznámit sourozence

29.3.2007 06:26

coriska napsal(a):
no těžko říct jestli pojedu, to záleží na Petrovi. Startovala jsem za JK Železnice, můj trenér vyhrál 80 Určitě se musíme sejít a pokecat, a seznámit sourozence

Já si to myslela,protože v tý šedesátce při dekorování jsem slyšela jak hlásí JK Železnice a bylo mi to povědomí,no tak to mě mrzí že jsem vás neviděla jet,hele tak jestli v dubnu pojedeš tak dej vědět,já jsem zjistila že krev mám vlatně v pořádku takže tam dorazím minimálně na kukačku,máme to po kopytě asi 5km.

29.3.2007 08:52

coriska napsal(a):

Hele Corisko ted jsem četla v novinach že se vám 22.3. narodilo žlutý hříbě po rock n roloj a že to není genetický možný aby se hnědákovi a červený šimle narodilo žlutý hříbatko..to je dobrej mazec...je to u vás nepletu se že....

29.3.2007 10:35

klawdie napsal(a):
Hele Corisko ted jsem četla v novinach že se vám 22.3. narodilo žlutý hříbě po rock n roloj a že to není genetický možný aby se hnědákovi a červený šimle narodilo žlutý hříbatko..to je dobrej mazec...je to u vás nepletu se že....

to už to vyšlo? V Jičínských to je?
Je to pravda, kobyla je šimla a má žlutý hříbátko...musím cremelína vyfotit a dám to semka

29.3.2007 11:00

coriska napsal(a):
Je to pravda, kobyla je šimla a má žlutý hříbátko...musím cremelína vyfotit a dám to semka

Jojo v hradeckejch noviných a mají tam i pěknou fotečku....

13.4.2007 14:31

coriska napsal(a):

Cau CORISKO jedeš ted o víkendu do HK na VT,my tam budem mužem dát tu seznamovačku!

13.4.2007 20:08

klawdie napsal(a):
Cau CORISKO jedeš ted o víkendu do HK na VT,my tam budem mužem dát tu seznamovačku!

čauky, bohužel budu na stáji ale trenér jede. Já mám závody v neděli, v Poděbradech.

14.4.2007 10:58

coriska napsal(a):
čauky, bohužel budu na stáji ale trenér jede. Já mám závody v neděli, v Poděbradech.

ahojky, jestli eště nemáte na 21.4. nic v plánu, tak v TJ START HOŘICE je veřejný trénink, parkur 70-100 cm, určitě bude zajištěno dobré občerstení a snad i pěkné ceny

15.4.2007 12:25

gabineska napsal(a):
ahojky, jestli eště nemáte na 21.4. nic v plánu, tak v TJ START HOŘICE je veřejný trénink, parkur 70-100 cm, určitě bude zajištěno dobré občerstení a snad i pěkné ceny

Jinak my sme začali VT v Poděbradech a pak licencí, přidávám fotku z poděbrad

16.4.2007 08:18

gabineska napsal(a):
Jinak my sme začali VT v Poděbradech a pak licencí, přidávám fotku z poděbrad

Nedávno mi to docvaklo podle fotek že máš Tarušku v ustajenou v Hořicích...to je kousek a segra tam studovala zemedelku,takže se tam minimalne potkáme na hubertoj,chci na něj vyrazit:)))Zavody ještě ne é.Teprve začínáme trenovat:)

16.4.2007 21:49

klawdie napsal(a):
Nedávno mi to docvaklo podle fotek že máš Tarušku v ustajenou v Hořicích...to je kousek a segra tam studovala zemedelku,takže se tam minimalne potkáme na hubertoj,chci na něj vyrazit:)))Zavody ještě ne é.Teprve začínáme trenovat:)

to máám, jsou tam celkem dobré podmínky...juu...se tam třeba uvidíme :)) tak nějaký ten VT :))

16.4.2007 21:56

nightdevil napsal(a):
Ahoj,

Tak to mi už jsme sezonu začali sice jezdíme drezuru ale to je jedno trenovat se musí na všechno

sadzi saj

17.4.2007 07:50
sadzi saj

dalajlama napsal(a):
Tak to mi už jsme sezonu začali sice jezdíme drezuru ale to je jedno trenovat se musí na všechno

Jé tady se taky našel nadšenec, který jezdí drezuru , tak to je supr. Taky se svojí kobylkou trénujeme na drezurku a taky mám ryzku. A jakou jezdíš úlohu??

18.4.2007 08:27

nightdevil napsal(a):
Ahoj,

Tak už za sebou máme dvoje veřejňáky. Nikouše mám 3 rok a to je první sezóna, na kterou jsme přepraveni hned od počátku. Doufám, že to takhle bude už teď stále.

28.4.2007 20:55

nightdevil napsal(a):
Tak už za sebou máme dvoje veřejňáky. Nikouše mám 3 rok a to je první sezóna, na kterou jsme přepraveni hned od počátku. Doufám, že to takhle bude už teď stále.

Tak my sice nezávodíme ani nemam licenci,ale skakat umime..a vsechno jiniho takyTak davam fotecku s jizdarky!

28.4.2007 20:56

petas napsal(a):
Tak my sice nezávodíme ani nemam licenci,ale skakat umime..a vsechno jiniho takyTak davam fotecku s jizdarky!

Tak jeste tu...

30.4.2007 08:51

petas napsal(a):
Tak jeste tu...

19.5. se v TJ START Hořice koná další veřejný trénink, bude opět občerstvení,mašle i nějaké ty ceny Propozice najdete na www.tjstart.ic.cz

30.5.2007 07:58

gabineska napsal(a):
19.5. se v TJ START Hořice koná další veřejný trénink, bude opět občerstvení,mašle i nějaké ty ceny Propozice najdete na www.tjstart.ic.cz

Tak jsem měla konečně foťák na tréninku...teda jízda bez třmenů...klus vysedávat bez třemů je celkem fuška...

30.5.2007 07:59

tajemma danny napsal(a):
Tak jsem měla konečně foťák na tréninku...teda jízda bez třmenů...klus vysedávat bez třemů je celkem fuška...

a etě...

30.5.2007 07:59

tajemma danny napsal(a):
a etě...

no a o cvalu už vůbec nemluvím...

30.5.2007 08:00

tajemma danny napsal(a):
no a o cvalu už vůbec nemluvím...

etě jedna

30.5.2007 08:05

tajemma danny napsal(a):
etě jedna