Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.3.2007 18:05

cream napsal(a):
Tak pokračujem

Jinak tohle je to naše sedýlko - ale není tu moc vidět.

22.3.2007 18:08

cream napsal(a):
Tak pokračujem

Rolfe nic na připuštění nehledám, chci pro sebe kobylku na ježdění, nějaké rozumné zvířátko :)

22.3.2007 18:09

cream napsal(a):
Jinak tohle je to naše sedýlko - ale není tu moc vidět.

Tak detail, snad půjde něco vidět.

happyhvezda

22.3.2007 18:20
happyhvezda

cream napsal(a):
Tak pokračujem

Ahojky
Diskuze krásně kvete a tak přidávám foto a info o Hvězdičce .

V květnu bude slavit 4 ročky , je kříženka ČSP x Wels pard - brad . Kohoutková výška je přibližně 135 cm +- . V dubnu očekává hříbatko s paintem Twistrem . Hvězda je temperamentní , rozmazlená a chytrá kobča , s oooobrovským srdíčkem

strelish napsal(a):
Rolfe nic na připuštění nehledám, chci pro sebe kobylku na ježdění, nějaké rozumné zvířátko :)

Tak to je můj Ferďánek..

strelish napsal(a):

a to je moje nová kobča, doma jí mám bey hříbátka :-))))))

22.3.2007 18:21

racina napsal(a):
a to je moje nová kobča, doma jí mám bey hříbátka :-))))))

.......

22.3.2007 18:23

strelish napsal(a):

Aha,tak to mě jen zmátla ta zmínka o připouštění. No škoda, minimálně o dvou moc hezkých WPB bych věděl ;-) No a na ježdění máš Andíka ne? Stejně si myslím že na práci jsou o dost lepší valaši a hřebci než kobyly...

22.3.2007 18:24

happyhvezda napsal(a):
Ahojky

V květnu bude slavit 4 ročky , je kříženka ČSP x Wels pard - brad . Kohoutková výška je přibližně 135 cm +- . V dubnu očekává hříbatko s paintem Twistrem . Hvězda je temperamentní , rozmazlená a chytrá kobča , s oooobrovským srdíčkem

Ahojda, já jsem taky mega fanda poníkůůů!!! ... Sama vlastním kobylku Lucky Jinak já jsem ze Dvora Králové a kobylka je ustájená ve Vlčkovicích ... věnujem se spolu nejvíc asi hlavně parkurku (ale blbinkách určo taky neodoláme).... kdyžtak jukněte na www.lucky-web.estranky.cz

strelish napsal(a):

Ahojte
přidávám se k Vám, z diskuzí již známým, WPB Beautym
Je to polobratr, možná i bratr Melisky

Bude mít asi 2,5 roku, kupován jako 4 letý.... hahaha

Každopádně je to skvělej ponďas, ale ještě stále divoký....

Takže Beauty v postoji

happyhvezda napsal(a):
Ahojky

juu tady se to rozjelo jen jsem si v poledne řekla že určitě přispěju tak už bylo první téma plný
Tak moji miláčci.. Anetka WPB 16 let KVH 130

22.3.2007 18:25

sonicka napsal(a):
juu tady se to rozjelo jen jsem si v poledne řekla že určitě přispěju tak už bylo první téma plný
Tak moji miláčci.. Anetka WPB 16 let KVH 130

a se mnouuu

22.3.2007 18:26

strelish napsal(a):

Vim, že někdo řikal, že už nežije,ale proč, nebo jak to nevim.
Ta kobylka, co jsem dávala je sice super na ježdění, ale v boxe povaha teda vážně pro zkušený. Člověka co nezná vyžene z výběhu po zadních. Není to s ní žádná sranda. No, ony se WPB poslední dobou nějak vytratili a když už jsou, tak většinou hřebci. Já vím o kobylce z matky Shagya a otci Welsh, ale ta je jenom roční, nebo možná rok a půl stará. Pokud k nám přijde ta kobylka, co planujeme, tak ji chci ještě tohle jaro pouštět. Zatím to vyhrává welsh, jen mám kolem sebe samé prcky, co mají kolem 120 KVH a já bych radši o něco většího na ni

Rolfe máš mail.

22.3.2007 18:27

sonicka napsal(a):
a se mnouuu

A její dcera Amanda taky WPB 7 let. KVH 134

22.3.2007 18:28

sonicka napsal(a):

a ještě jednou Amandička

22.3.2007 18:29

teryneczka napsal(a):
Ahojda, já jsem taky mega fanda poníkůůů!!! ... Sama vlastním kobylku Lucky Jinak já jsem ze Dvora Králové a kobylka je ustájená ve Vlčkovicích ... věnujem se spolu nejvíc asi hlavně parkurku (ale blbinkách určo taky neodoláme).... kdyžtak jukněte na www.lucky-web.estranky.cz

Přidávám, Sonička ustájená u Cream a majitelka ThesisJe to pro mě ta nejlepší ponička pod sluncem

22.3.2007 18:29

kikuska napsal(a):
Ahojte
přidávám se k Vám, z diskuzí již známým, WPB Beautym
Je to polobratr, možná i bratr Melisky

Bude mít asi 2,5 roku, kupován jako 4 letý.... hahaha

Každopádně je to skvělej ponďas, ale ještě stále divoký....

Takže Beauty v postoji

Jé opravdu? Taky je pro Fredym? A jaká byla maminka? Máma od Mel je plavka Tlustá Mary - nejlépe krmutelná ponička ze stáda, tvar koule.

Máte ho z Vlachovic? Jak je koník starý a jakou má povahu?

22.3.2007 18:30

sonicka napsal(a):

Ahoj ,něco o sedle.já jsem si koupila western deku,za 900 kč,-
A už bych neměnila,Asi si to koupím i na druhou kobču.

22.3.2007 18:32

cream napsal(a):
Jé opravdu? Taky je pro Fredym? A jaká byla maminka? Máma od Mel je plavka Tlustá Mary - nejlépe krmutelná ponička ze stáda, tvar koule.

Tak koukám, že jsem to měla nejdřív přečíst a pak se až ptát. No jo, tam byli vždycky koníci starší a vyšší než ve skutečnosti. A kdy jste si Beautyho koupili? Z fotky usuzuji, že asi bude šimlovatět.

22.3.2007 18:33

teryneczka napsal(a):

A tady je další foto ...

22.3.2007 18:35

cream napsal(a):

No matka je naprosto neznámá, jedna ta stádová, no, už se totiž ani nerozhoupali k vypálení, takže vím prd, jen to, že je po Fredym. Povahu má super, ale je to prostě divoch no. Od narození až do jeho cca 2 let neznal člověka, takže si tak, no. Ale je hodně talentovaný, rychlý, učenlivý, prostě super koník. Líbí se mi, že je nezkaženej lidma, ale je mi to rpd platné, jelikož s ním jsem jen o víkendech, takže socializace je pomalá a pomalejší, a to ho mám už tři čtvrt roku. Každopádně jak už ho chytnu, tak je milionový... venku se chytit nenechá

Kompliment

22.3.2007 18:35

sonicka napsal(a):
a ještě jednou Amandička

To jsou ale kočky!!!! Po jakém tatínkovi je Amandička?

22.3.2007 18:39

rolf napsal(a):
Aha,tak to mě jen zmátla ta zmínka o připouštění. No škoda, minimálně o dvou moc hezkých WPB bych věděl ;-) No a na ježdění máš Andíka ne? Stejně si myslím že na práci jsou o dost lepší valaši a hřebci než kobyly...

Né né, ono není koho připouštět. A kladrubku jedině kladrubákem :). To souhlas, nejlepší jsou asi hřebci, ale na toho tu fakt nemám podmínky a valacha raději nechci, přece jen Andík jakožto "hřebec" by se měl líp chovat ke kobyle, stačí jak prudí toho valacha, co tu máme na ustájení. Napřed ho měl jako hračku, teď ho terorizuje jak se mu zlíbí. A je vidět, že kolikrát to prostě dělá i ze zábavy.

No sice na něm jezdím, ale zas ho nechci zničit a sebe taky ne - mám vždycky pocit, že po vyjižďce jsem víc utahaná já než on :)) . A ono to na nějakou delší vyjížďku už ani pak není moc ono takový prcek, ty dvě hodinky max, pak už mě bolí všechno.

happyhvezda

22.3.2007 18:41
happyhvezda

cream napsal(a):
Tak pokračujem

A tadyk přidávám ece nějake foto Hvězdičky a odkaz ne webové stránky kde najdete více informací o Hvězdě a nějake fotečky
www.happyhvezda.ic.cz

22.3.2007 18:42

luda napsal(a):
Ahoj ,něco o sedle.já jsem si koupila western deku,za 900 kč,-
A už bych neměnila,Asi si to koupím i na druhou kobču.

Tu jsem nedávno prodala :-) . Nějak jsem ji nakonec nevyužila...neodírá ten popruh pod břichem?

happyhvezda

22.3.2007 18:45
happyhvezda

cream napsal(a):
Tak pokračujem

Pro Dzima : Fredýsek žije zdráv a spokojen , nyní jako každou zimu odíždí připouštět momentálně je v Českém Těšíne . A užívá si kobylek + přidávám foto z roku 2006

happyhvezda

22.3.2007 18:46
happyhvezda

happyhvezda napsal(a):
Pro Dzima : Fredýsek žije zdráv a spokojen , nyní jako každou zimu odíždí připouštět momentálně je v Českém Těšíne . A užívá si kobylek + přidávám foto z roku 2006

a ece 1 fotka Hřebečka FREDYHO (welsh)

22.3.2007 18:48

strelish napsal(a):
Tu jsem nedávno prodala :-) . Nějak jsem ji nakonec nevyužila...neodírá ten popruh pod břichem?

ne krásně sedí.nic se neodírá,ale asi si nechám udělat jinné třmenya nějak jinak podbřišník

očíčko Lady

22.3.2007 18:55

happyhvezda napsal(a):

Sally

22.3.2007 18:56

happyhvezda napsal(a):

Jura

22.3.2007 18:59

daty napsal(a):
Jura

a ještě a semnou

22.3.2007 19:01

daty napsal(a):
a ještě a semnou

ze závodů

22.3.2007 19:13

daty napsal(a):
ze závodů

a tady fotečky z dneška Kobylka Bara kříženka 5 let a úplný zlato :-)

22.3.2007 19:14

racina napsal(a):
a tady fotečky z dneška Kobylka Bara kříženka 5 let a úplný zlato :-)

................

22.3.2007 19:31

racina napsal(a):
................

jé to hříbatko jí úplně vycuclo viď

Tdy Ebrouš v kruhovce

22.3.2007 19:33

v v napsal(a):
jé to hříbatko jí úplně vycuclo viď

Tdy Ebrouš v kruhovce

Ebrouš cca 143KVH

22.3.2007 19:49

v v napsal(a):
Ebrouš cca 143KVH

pro happyhvezdu,prosimte,kolik ma Freddy kvh? a nevis,kolik by majitele chteli za pripusteni?díky

22.3.2007 19:50

anushka napsal(a):
pro happyhvezdu,prosimte,kolik ma Freddy kvh? a nevis,kolik by majitele chteli za pripusteni?díky

Tak jsem v poledne přispěla do jedničky fotkama,ale nějak jste si mě nevšimly:-( tak přidám další fotky,snad už budem vidět

22.3.2007 19:53

anushka napsal(a):
Tak jsem v poledne přispěla do jedničky fotkama,ale nějak jste si mě nevšimly:-( tak přidám další fotky,snad už budem vidět

ještě Sáva

22.3.2007 19:54

happyhvezda napsal(a):

Jé, konečně vidím taťku našeho pondi, podoba tam je, dokonce bych řekla, že je i hezčí než tatínek Nebyla by ještě nějaká fotka Fredyho? Jakou ma KVH? Díky

22.3.2007 20:01

anushka napsal(a):
a sendy

rybí očíčko:-)

22.3.2007 20:02

anushka napsal(a):
rybí očíčko:-)

.

22.3.2007 20:03

anushka napsal(a):
.

Ježíííš,sem to docela přepískla stěma fotkama co? tady za chvíli zaplnim,tak radši končim

22.3.2007 20:07

lerry napsal(a):
Jé, konečně vidím taťku našeho pondi, podoba tam je, dokonce bych řekla, že je i hezčí než tatínek Nebyla by ještě nějaká fotka Fredyho? Jakou ma KVH? Díky

jak jste ho dokázali takhle postvit?Moc hezkej ponďa

22.3.2007 20:09

v v napsal(a):

sáva je taky super.Je krásně jemná a taky jsem zatížená na černé koně!!
Tak snad příště...

22.3.2007 20:11

v v napsal(a):

Díky, vyřídím mu to Je to docela veselá kopa a když svítí sluníčko, tak se fotí dobře.

22.3.2007 20:15

lerry napsal(a):
Díky, vyřídím mu to Je to docela veselá kopa a když svítí sluníčko, tak se fotí dobře.

Teda.Koukám, že se tady scházejí krásné dětičky Fredýska. Tuším, že má 117 v kohoutku a nějaké fotky jsou tady - http://www.jk-agricoop.profitux.cz/ najeďte si tam na fotoalbum - hřebci...

22.3.2007 20:17

anushka napsal(a):
Ježíííš,sem to docela přepískla stěma fotkama co? tady za chvíli zaplnim,tak radši končim

Máš moc hezké kobylky a jak spolu barevně ladí - black and white. Odkud je máš?

22.3.2007 20:22

cream napsal(a):
Teda.Koukám, že se tady scházejí krásné dětičky Fredýska. Tuším, že má 117 v kohoutku a nějaké fotky jsou tady - http://www.jk-agricoop.profitux.cz/ najeďte si tam na fotoalbum - hřebci...

Jujda, to je takový prďola? Tak to už jsme ho o 10cm přerostli a doufám, že ještě snad budeme pokračovat....
Díky moc za odkaz

zvířátková

22.3.2007 20:23
zvířátková

cream napsal(a):

Teda, odmlčela jsem se jen na pár hodin a takovejhle rozjezd, a to jsem si myslela, že tu moc poníkářů není . Je ale super vidět, že člověk není sám

22.3.2007 20:25

zvířátková napsal(a):
Teda, odmlčela jsem se jen na pár hodin a takovejhle rozjezd, a to jsem si myslela, že tu moc poníkářů není . Je ale super vidět, že člověk není sám

Tak to nemá chybu !

zvířátková

22.3.2007 20:26
zvířátková

strelish napsal(a):
Tak to nemá chybu !

Joo, ksichtit se Čiki umí

22.3.2007 20:36

cream napsal(a):
Máš moc hezké kobylky a jak spolu barevně ladí - black and white. Odkud je máš?

Pro cream:díky moc,Melliska je taky úžasná! přemýšlela jsem o koupi Morfíka,moc se mi líbil,ale byl by problém,že je hřebeček a kastrovat ho tak brzy je škoda..Sendy mám z Rumburka,je 2letá,úžasnej mazel,všechno ožižlává,tahá za tkaničky atd,jen zvedat nožičky ji nenaučily,tak učíme a už sem taky schytala pár pěknejch kopanců ze kterých byly dost ošklivý modřiny..ale už se lepšíme:-)
No a Sávu mám od Rokycan,je taky úžasná,šikovná a snaživá,ale občas taky zazlobí:-)

22.3.2007 20:38

v v napsal(a):
Tak snad příště...

díky,já jsem zase ulítlá na Haflingy,takže snad se mi to jednou splní

22.3.2007 20:46

zvířátková napsal(a):
Joo, ksichtit se Čiki umí

Hm, tak takhle dobre koni do ust jsem jeste nevidela

22.3.2007 20:54

cream napsal(a):
Tak pokračujem

Tak já si vyjedu jen ven a te´d se nestačím divit, takhle rychle se tu zatím snad nerozrůstaly ani kontroverzní diskluze

22.3.2007 20:55

cream napsal(a):

Amandinu tipuju po nějakém ze Schoenbrunnů

22.3.2007 21:00

v v napsal(a):
Tak snad příště...

Koukám že se ti ebrouš taky otlačil po sedlem, nám se stalo během jednoho týdne, je to škoda, ale už máme dávno nový sedlo, tak už snad nic netlačí

22.3.2007 21:06

microfon napsal(a):
Tak já si vyjedu jen ven a te´d se nestačím divit, takhle rychle se tu zatím snad nerozrůstaly ani kontroverzní diskluze

no jo,poníci jsou prostě nej

22.3.2007 21:13

microfon napsal(a):
Amandinu tipuju po nějakém ze Schoenbrunnů

opravdu znalec její otec je po schoenbrunnovi. Jmenuje se Toby ale bohužel působil jen snad jednu dvě sezona a slehla se po něm zem..

22.3.2007 21:17

cream napsal(a):

Děkuju jak jsem psala níže Otec Amandy je Toby po Schoenbrunn Tyke,. Působil v chovu jen krátce. Ale byl to tygřík. Amandička jako mimi vypadala jako izabelka na půl roce se jí objevili 2 flíčky na zadku a nakonec jí zapsali jako světlou ryzku a flíčkama na zádi , ovšem po 4 roku nám začala vybělovat tak nevím jestli z ní jednou nebude běloušek.

22.3.2007 21:20

sonicka napsal(a):
opravdu znalec její otec je po schoenbrunnovi. Jmenuje se Toby ale bohužel působil jen snad jednu dvě sezona a slehla se po něm zem..

houby znalec, já letos budu připouštět Schoenbrunnem Tygrem, už jsem po něm jedno hříbě měla a navíc znám dceru Tykeho(na fotce)

zvířátková

22.3.2007 21:21
zvířátková

anushka napsal(a):
no jo,poníci jsou prostě nej

Šlo by takhle z fotky poznat, kolik mu je? Koukala jsem na to v knížce, ale nějak jsem to nepobrala, chtěla bych odhalit jeho skutečný věk.

22.3.2007 21:22

microfon napsal(a):
houby znalec, já letos budu připouštět Schoenbrunnem Tygrem, už jsem po něm jedno hříbě měla a navíc znám dceru Tykeho(na fotce)

No jo holt se tam ta krev nezapře

22.3.2007 21:23

microfon napsal(a):

pro strelish - dnes jsem se dozvěděla, že i Ester se bude prodávat, děda si chce koupit haflingu

22.3.2007 22:05

microfon napsal(a):
Koukám že se ti ebrouš taky otlačil po sedlem, nám se stalo během jednoho týdne, je to škoda, ale už máme dávno nový sedlo, tak už snad nic netlačí

JÁ už ho odřeného koupila.To já ne!I když se to lidem blbě vysvětluje že to udělal někdo jiný.Byl neustále sedlán blbým anglickým sedlem a takhle to dopadlo.Je na to hodně citlivej
Já jsem si nejdřív z nedostatku peněz koupila vojenské sedlo a teď mám od léta super WesternAle i to vojenský bylo super pohodlný.

22.3.2007 22:06

v v napsal(a):
JÁ už ho odřeného koupila.To já ne!I když se to lidem blbě vysvětluje že to udělal někdo jiný.Byl neustále sedlán blbým anglickým sedlem a takhle to dopadlo.Je na to hodně citlivej
Já jsem si nejdřív z nedostatku peněz koupila vojenské sedlo a teď mám od léta super WesternAle i to vojenský bylo super pohodlný.

nynější sedlo

22.3.2007 22:15

luda napsal(a):
ne krásně sedí.nic se neodírá,ale asi si nechám udělat jinné třmenya nějak jinak podbřišník

očíčko Lady

kuk

22.3.2007 22:19

luda napsal(a):
kuk

Ahoj,tak když se to tam bavíte o rodičích , nemáte někdo hříbě po kobyle Lukava?

dám sem pár fotek Lady s Lukavou a otce Lady

22.3.2007 22:21

luda napsal(a):
Ahoj,tak když se to tam bavíte o rodičích , nemáte někdo hříbě po kobyle Lukava?

dám sem pár fotek Lady s Lukavou a otce Lady

Lukava

22.3.2007 22:23

luda napsal(a):
Lukava

Lukava a Otec...

22.3.2007 22:25

luda napsal(a):
Lukava a Otec...

A tady je Lady jako hříbátko

22.3.2007 22:29

luda napsal(a):
A tady je Lady jako hříbátko

Atady její sestra,Lira....kdyby jste někdo znal,bylo by to fajn

22.3.2007 22:47

zvířátková napsal(a):
Šlo by takhle z fotky poznat, kolik mu je? Koukala jsem na to v knížce, ale nějak jsem to nepobrala, chtěla bych odhalit jeho skutečný věk.

Já z těch Čikových výrazů nemůžu. Buď jsi tak dobrý fotograf a děláš super momentky, nebo máš fakt hooodně veselého poníka. Je vidět, že si Čiko života fakt užívá!!!
Tady jeden Morf - cítil přes plot kobylku.

23.3.2007 06:12

cream napsal(a):
Já z těch Čikových výrazů nemůžu. Buď jsi tak dobrý fotograf a děláš super momentky, nebo máš fakt hooodně veselého poníka. Je vidět, že si Čiko života fakt užívá!!!
Tady jeden Morf - cítil přes plot kobylku.

Měla bych otázku;) Jak se předvádějí welšové? postoj do čtverce? nebo i zadní noha k převdáděnému mírně zakročená? A když se předvádí krok, klus tak se jde na levou (kůň z vnějšku, převádějící uvnitř) nebo pravou (kůň vevnitř, převádějící z vnějšku) ruku? děkuji za odpověď...

zvířátková

23.3.2007 06:40
zvířátková

kassiopeass napsal(a):
Měla bych otázku;) Jak se předvádějí welšové? postoj do čtverce? nebo i zadní noha k převdáděnému mírně zakročená? A když se předvádí krok, klus tak se jde na levou (kůň z vnějšku, převádějící uvnitř) nebo pravou (kůň vevnitř, převádějící z vnějšku) ruku? děkuji za odpověď...

No, je celkem těžké vyfotit ten jeho ksichtíček, ale občas se povede, to vždycky ve stáji, to dělá, jako že se nudí Ale teda Morfík je úplně boží, ty kukadla

23.3.2007 06:40

anushka napsal(a):
.

Sáva se mi strašně líbi,už jsem si jí všimla,ta modrá ji moc sluší,krasná kobča...

zvířátková

23.3.2007 06:41
zvířátková

zvířátková napsal(a):
No, je celkem těžké vyfotit ten jeho ksichtíček, ale občas se povede, to vždycky ve stáji, to dělá, jako že se nudí Ale teda Morfík je úplně boží, ty kukadla

Ta předchozí byla ala šimpanz

23.3.2007 06:45

cream napsal(a):
Tak pokračujem

No teda holky,chvilku tu nejsem a takovejch dotazu a takovejch krásnejch koníků,super.

No takže Jerry je opravdu blondák-palomina barvu má po tatínkovi...vice na www.jerry.estranky.cz a je fakt že díky tomu je velice atraktivní.
Jerry se narodil v HK,jako mimi jsem ho neviděla,ale znám ho cca od 4 let...jestě jako hřebce.

23.3.2007 06:47

klawdie napsal(a):
No teda holky,chvilku tu nejsem a takovejch dotazu a takovejch krásnejch koníků,super.

No takže Jerry je opravdu blondák-palomina barvu má po tatínkovi...vice na www.jerry.estranky.cz a je fakt že díky tomu je velice atraktivní.
Jerry se narodil v HK,jako mimi jsem ho neviděla,ale znám ho cca od 4 let...jestě jako hřebce.

KOukám že tedy je někdo taky brzo ráno,práce??já jo...ale musíám se rozehřát...
Ještě Jerry jako mimi

zvířátková

23.3.2007 06:49
zvířátková

klawdie napsal(a):
Ještě Jerry jako mimi

Jo jo, to víš, nevyhnu se tomu, ale naštěstí je už pátek . Jerry je prostě bezkonkurenčně nádherný poník, palominky zbožňuju

23.3.2007 06:50

klawdie napsal(a):
Ještě Jerry jako mimi

Maminka byla taky,ale byla to taková potvurka paličatá,ale skvěle skákala dala i metřík,největší aktrakce na hubertech když skákala skoky jako velký koně o Jerrym ani nemluvě...

Rikinka alias pravým jménem Jarina

zvířátková

23.3.2007 06:51
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Jo jo, to víš, nevyhnu se tomu, ale naštěstí je už pátek . Jerry je prostě bezkonkurenčně nádherný poník, palominky zbožňuju

23.3.2007 06:52

zvířátková napsal(a):

Dík však čiko je zas ten nepochybně nejftipnější poník,takovejch super fotek,prostě čumím...Má kukuč jak mimi,kolik mu je?

zvířátková

23.3.2007 06:53
zvířátková

klawdie napsal(a):
Maminka byla taky,ale byla to taková potvurka paličatá,ale skvěle skákala dala i metřík,největší aktrakce na hubertech když skákala skoky jako velký koně o Jerrym ani nemluvě...

Rikinka alias pravým jménem Jarina

Díky . No, nevím to přesně. Ale mělo by mu být tak 11-13 let. Už je to holt kus chlapa

23.3.2007 08:54

microfon napsal(a):
pro strelish - dnes jsem se dozvěděla, že i Ester se bude prodávat, děda si chce koupit haflingu

Fakt jo? Co ho to zas popadlo?

23.3.2007 09:08

strelish napsal(a):
Fakt jo? Co ho to zas popadlo?

Jestli je Ester rozumnější a tvárnější než hucula, tak bych do ní i šla, líbila se mi už tenkrát, jen by to asi děda nesměl vědět o koho jde :))

23.3.2007 09:14

zvířátková napsal(a):
Díky . No, nevím to přesně. Ale mělo by mu být tak 11-13 let. Už je to holt kus chlapa

Čau ženský, ráda bych vám představila Tadeáše - 5.června 4 -letej valášek, myslela jsem, že je to hucul X pony, ale od Rolfa jsem se dozvěděla, že je to (fjordarab X pony) X pony
Já jsem Markéta a jsme z Českých Budějovic

23.3.2007 09:16

tadik napsal(a):
Čau ženský, ráda bych vám představila Tadeáše - 5.června 4 -letej valášek, myslela jsem, že je to hucul X pony, ale od Rolfa jsem se dozvěděla, že je to (fjordarab X pony) X pony
Já jsem Markéta a jsme z Českých Budějovic

Jinak vám musím všecky poníčky moc a moc pochválit!! Kam se na ně hrabou velký koně

23.3.2007 09:25

cream napsal(a):

Todle jsou ty moje pony sedýlka (foceno v budoucí ložnici, teď je to napůl sklad a napůl sedlovna )

zvířátková

23.3.2007 09:26
zvířátková

tadik napsal(a):
Jinak vám musím všecky poníčky moc a moc pochválit!! Kam se na ně hrabou velký koně

Nazdárek! Tak to je ale zajímavé křížení, taky bych na něj tipla spíš hucula, ale holt odborníci jsou odborníci

23.3.2007 09:27

strelish napsal(a):
Todle jsou ty moje pony sedýlka (foceno v budoucí ložnici, teď je to napůl sklad a napůl sedlovna )

...a western (ta dečka k němu nepatří). Jinak oboje jsem kupovala přes inzerát, anglie je už nějaké postarší sedlo, stála 2 tis. a westernové je skoro nové, 2,5 tis.

23.3.2007 09:32

zvířátková napsal(a):
Nazdárek! Tak to je ale zajímavé křížení, taky bych na něj tipla spíš hucula, ale holt odborníci jsou odborníci

To jo, jako hucul vypadá i je příslušně paličatej. Nejen paličatej...je to vycurana potvora. Jo a měří 130 cm.
Ty Čikovo fotky jsou fakt bomba, co on s tlamičkou dokáže....

zvířátková

23.3.2007 09:36
zvířátková

tadik napsal(a):
To jo, jako hucul vypadá i je příslušně paličatej. Nejen paličatej...je to vycurana potvora. Jo a měří 130 cm.
Ty Čikovo fotky jsou fakt bomba, co on s tlamičkou dokáže....

Děkuju Je to prostě drška

23.3.2007 09:49

zvířátková napsal(a):
Děkuju Je to prostě drška

je skvělej! já žádnou takovou "držkovou" fotku nemám, tak pošlu aspoň válecí

zvířátková

23.3.2007 09:52
zvířátková

tadik napsal(a):
je skvělej! já žádnou takovou "držkovou" fotku nemám, tak pošlu aspoň válecí

No, tak těch mám taky kopu, ale už jsem jich sem dost dala. Tak tady jedna, co po válení následuje

23.3.2007 09:55

zvířátková napsal(a):
No, tak těch mám taky kopu, ale už jsem jich sem dost dala. Tak tady jedna, co po válení následuje

ChaChááá, ten je dobrej, to se pak musí sloupat, ne? Nám po válení následuje intenzivní otřepávání

23.3.2007 09:56

strelish napsal(a):
Jestli je Ester rozumnější a tvárnější než hucula, tak bych do ní i šla, líbila se mi už tenkrát, jen by to asi děda nesměl vědět o koho jde :))

Ahoj no j á jsem s ním ještě nemluvila, ale on si mezitím ještě koupil i další velšku(taková dvouletá bláznivka z pastvin) a ta prý půjde taky. Říkal mi to jeden jeho známý a zároveň chtěl koupit i Aju.
ESter ta je jistě o hodně rozumnější, jak jsme jí obsedali tak ani nevyhazovala nic, nanejvýš naznačovala byla dost chápavá.Ale oan je hodně temperamentní a jelikož jsme na ní nesměly vyjet do terému tak nevím jak by se chovala venku, ale já myslím, že by byla v pohodě protože ona je takověj ňufínek a u ní mohu 100% potvrdit že ve stáji je hodná až mazlící. Půdov má celý ale narozdíl od Afry bude mít jistě i vyšší cenu. já se ho musím zeptat, protože on bude jistě chtít abych mu ji dala do inzerce na net
(a poravdě já si na ní taky brousím zuby (má super chody), ale to by asi musela jít pryč Aja a to mi naše mamina nedovolí- ona jí zbožnuje:-))

zvířátková

23.3.2007 10:00
zvířátková

tadik napsal(a):
ChaChááá, ten je dobrej, to se pak musí sloupat, ne? Nám po válení následuje intenzivní otřepávání

To jo, je to medvěd, už pomalu o kožíšek přichází, ale zrovna včera jsem mu říkala, když tak pěkně sněžilo, aby si ten kožíšek radši nechal, že pak bude mrznout v letním Ale teda to oklepávání jsem nikdy fotkou nezastihla, vždycky si to radši natočím

23.3.2007 10:00

microfon napsal(a):
Ahoj no j á jsem s ním ještě nemluvila, ale on si mezitím ještě koupil i další velšku(taková dvouletá bláznivka z pastvin) a ta prý půjde taky. Říkal mi to jeden jeho známý a zároveň chtěl koupit i Aju.
ESter ta je jistě o hodně rozumnější, jak jsme jí obsedali tak ani nevyhazovala nic, nanejvýš naznačovala byla dost chápavá.Ale oan je hodně temperamentní a jelikož jsme na ní nesměly vyjet do terému tak nevím jak by se chovala venku, ale já myslím, že by byla v pohodě protože ona je takověj ňufínek a u ní mohu 100% potvrdit že ve stáji je hodná až mazlící. Půdov má celý ale narozdíl od Afry bude mít jistě i vyšší cenu. já se ho musím zeptat, protože on bude jistě chtít abych mu ji dala do inzerce na net
(a poravdě já si na ní taky brousím zuby (má super chody), ale to by asi musela jít pryč Aja a to mi naše mamina nedovolí- ona jí zbožnuje:-))

Tak pozjišťuj

Stejně je to nefér, tam u vás je welšů mraky a tady max akorát ti prťavci, jinak nic. Sice u Šumperka mají coby, ale tam zas ty ceny jsou trošku nad moje možnosti...

23.3.2007 10:04

zvířátková napsal(a):
To jo, je to medvěd, už pomalu o kožíšek přichází, ale zrovna včera jsem mu říkala, když tak pěkně sněžilo, aby si ten kožíšek radši nechal, že pak bude mrznout v letním Ale teda to oklepávání jsem nikdy fotkou nezastihla, vždycky si to radši natočím

Nevim teda jak u vás, ale mně se to bahno čistí z kožichu poňoucha dobře...moc tam nedrží, akorát má mraky prachu v té husté srsti. Velkou kobylu odrbat od bahna jde mnohem hůř.

23.3.2007 10:06

strelish napsal(a):
Tak pozjišťuj

Stejně je to nefér, tam u vás je welšů mraky a tady max akorát ti prťavci, jinak nic. Sice u Šumperka mají coby, ale tam zas ty ceny jsou trošku nad moje možnosti...

A než budeš dávat inzeráty, tak mi dej vědět, třeba mailem

23.3.2007 10:07

zvířátková napsal(a):

On se oklepává fakt dlouho, takže u něj to není žádný problém. Taky už pěkně línáme, chlupy mám všude, ale stejně je pořád pěkně huňatej. Už aby to bylo dole! Všichni se mu smějou, že má tlustou deku a kdy mu ji prej sundam.

zvířátková

23.3.2007 10:08
zvířátková

strelish napsal(a):
Nevim teda jak u vás, ale mně se to bahno čistí z kožichu poňoucha dobře...moc tam nedrží, akorát má mraky prachu v té husté srsti. Velkou kobylu odrbat od bahna jde mnohem hůř.

No, je fakt že z hustého kožichu to hřbítkem celkem jde dobře. O prachu nemluvě, ten se tam pak akorát schová a jakmile ho člověk poplácá, tak se z něho jenom víří.

23.3.2007 10:17

cream napsal(a):
Tak pokračujem

Ahoj, já mám také 2 poničky. Strakatá Jitřenka má 134 khv hůlkou a je jí 9 let a pak mám ještě její dceru Casifu ( otec je asil arab Umejn ) a ta má něco málo přes 140 cm khv a je 4 letá. Bereme drezúrní hodiny ( ale stále jsme ještě začátečnice) a naše trenérka poníky také miluje a dokonce na nich jezdí závodně mezi velkými koňmi. Rozhodně bych si velkého koně nikdy nepořídila, poníci jsou lepší!! také mám 2 paintky a sestra vlastní welsch coba( zatím hřebec- vraník, rok starý ) a to jsou všechno dost mrňouskové. Takže poníkům zdar. Ivana

23.3.2007 10:23

zvířátková napsal(a):
No, je fakt že z hustého kožichu to hřbítkem celkem jde dobře. O prachu nemluvě, ten se tam pak akorát schová a jakmile ho člověk poplácá, tak se z něho jenom víří.

Ale, když nepoplácá, tak je srst tak krásně lesklá....
Jedu jezdit, zatím ahoj

23.3.2007 10:24

tadik napsal(a):
On se oklepává fakt dlouho, takže u něj to není žádný problém. Taky už pěkně línáme, chlupy mám všude, ale stejně je pořád pěkně huňatej. Už aby to bylo dole! Všichni se mu smějou, že má tlustou deku a kdy mu ji prej sundam.

Ahoj holky.Vy jste ale ranní ptáčata.

Čiko je fakt hrozná drštička.

Markét kde máš kobylku ustájenou.Já jsem taky z Budějc.Mám toho hafloše výš a bydlí u Libniče v Jelmu.

zvířátková

23.3.2007 10:25
zvířátková

tadik napsal(a):

No to jo, to je kožich, co? Nikdy jsem většího chundeláče neviděla. Jsou to prostě méďové... Tady na té fotce to jde dobře vidět, ale ve zmenšenině to asi nebude stát za nic...

zvířátková

23.3.2007 10:27
zvířátková

v v napsal(a):

Markét kde máš kobylku ustájenou.Já jsem taky z Budějc.Mám toho hafloše výš a bydlí u Libniče v Jelmu.

To víš, člověk vstane po páté a po šesté tu už dřepí Jakpak to, že si někdo vstává v pátek takhle pěkně po desáté?

23.3.2007 10:30

casi napsal(a):
Ahoj, já mám také 2 poničky. Strakatá Jitřenka má 134 khv hůlkou a je jí 9 let a pak mám ještě její dceru Casifu ( otec je asil arab Umejn ) a ta má něco málo přes 140 cm khv a je 4 letá. Bereme drezúrní hodiny ( ale stále jsme ještě začátečnice) a naše trenérka poníky také miluje a dokonce na nich jezdí závodně mezi velkými koňmi. Rozhodně bych si velkého koně nikdy nepořídila, poníci jsou lepší!! také mám 2 paintky a sestra vlastní welsch coba( zatím hřebec- vraník, rok starý ) a to jsou všechno dost mrňouskové. Takže poníkům zdar. Ivana

Ebrouš už je skoro v letním kožíšku jelikož je v noci v boxe ale ještě to není ono.

casi to máte doma celé stádo koníkolik je vás na ně jezdců?

23.3.2007 10:36

v v napsal(a):
Ebrouš už je skoro v letním kožíšku jelikož je v noci v boxe ale ještě to není ono.

casi to máte doma celé stádo koníkolik je vás na ně jezdců?

ahoj, no sem na to sama:-), ale welsch cob a jedna paintka jsou roční a druhá paintka je pouze na chov, už má úplně zničené nohy .. Tipla bych si, že to je důsledek brzkého obsedání v americe ( ona je import) a také rychlostních disciplín, na které ji používali.

23.3.2007 10:39

casi napsal(a):
ahoj, no sem na to sama:-), ale welsch cob a jedna paintka jsou roční a druhá paintka je pouze na chov, už má úplně zničené nohy .. Tipla bych si, že to je důsledek brzkého obsedání v americe ( ona je import) a také rychlostních disciplín, na které ji používali.

Chudák,tak se aspoň dostala do dobrých rukou.Takže máte koníky doma?

23.3.2007 10:40

v v napsal(a):

Ahojky Verčo,v Jelmu znám Katku-jé,já si nemůžu vzpomenout,jak se jmenuje dál,ale mají chovnou stanici psů-já sama jsem bydlela nějákej čas přímo v Libniči,ale na koně jsem v té době nechodila,protože ta Katky kobyla byla lidožrout!!!

23.3.2007 10:40

casi napsal(a):

Krásná kobylka, jak je to bílý a nebo strakatý, tak bych si to hned nejradši odvezla domů Taky přidávám jeden ksichtík.

23.3.2007 10:45

casi napsal(a):

Ten ponda na fotce je Jitřenka nebo ta její dceruška?Zajímamě jak to vypada po tom asil arábkoj...

23.3.2007 11:10

klawdie napsal(a):
Ten ponda na fotce je Jitřenka nebo ta její dceruška?Zajímamě jak to vypada po tom asil arábkoj...

Ahoj, kobylky doma nemám, teprve se domů budou stěhovat a protože máme o box méně stará paintka zůstane tento rok v původní stáji, jako společnice pro majitelovu kobylku a jako mamča. Na fotce je Jitřenka, její dcera je ryzka. Dám sem fotku z haly, ale nevím jestli tam bude něco vidět je to tmavé. Ivana

23.3.2007 11:26

casi napsal(a):
Ahoj, kobylky doma nemám, teprve se domů budou stěhovat a protože máme o box méně stará paintka zůstane tento rok v původní stáji, jako společnice pro majitelovu kobylku a jako mamča. Na fotce je Jitřenka, její dcera je ryzka. Dám sem fotku z haly, ale nevím jestli tam bude něco vidět je to tmavé. Ivana

ještě sem plácnu jednu Jitřenku

23.3.2007 11:30

cream napsal(a):
Tak pokračujem

Tohle je zcvrklej Čiko od zvířátkové (asi ho prala na 90) jinak zdravim Leo

casi napsal(a):

Ta vám pěkně vyrostla.Kolik má ta mladší v kohoutku?Už vypadá skoro jako velký konik.

casi napsal(a):

Co na ní máš za sedlo? :)

zvířátková

23.3.2007 11:31
zvířátková

salitka napsal(a):
Tohle je zcvrklej Čiko od zvířátkové (asi ho prala na 90) jinak zdravim Leo

jééééé, Ajuš, ten je boží To musí být pořádný šmoula

23.3.2007 11:34

zvířátková napsal(a):
jééééé, Ajuš, ten je boží To musí být pořádný šmoula

Jééé,toho někdo máte?TEn je miloučkej.Ten může bydlet i v nytě né?

23.3.2007 11:37

cream napsal(a):

jéé to máš schválně zapnutý ty chapsy obráceně? nebo je to nějakej novej fígl?

23.3.2007 11:44

v v napsal(a):
Jééé,toho někdo máte?TEn je miloučkej.Ten může bydlet i v nytě né?

bohužel ne toho jsem jen vycvakla na výstavě ale byl úžasnej, brala bych ho hned takovýho prdolku

zvířátková

23.3.2007 11:51
zvířátková

salitka napsal(a):
bohužel ne toho jsem jen vycvakla na výstavě ale byl úžasnej, brala bych ho hned takovýho prdolku

Tak si jdi pěkně prohlídnout Sallynku a hned změníš názor, jakej raubíř bude i tenhle drobeček .

24.3.2007 18:05

strelish napsal(a):

Máme asi stejné sedýlko, dobře se v něm jezdí že?

25.3.2007 22:08

jaruska napsal(a):
Ahojky Verčo,v Jelmu znám Katku-jé,já si nemůžu vzpomenout,jak se jmenuje dál,ale mají chovnou stanici psů-já sama jsem bydlela nějákej čas přímo v Libniči,ale na koně jsem v té době nechodila,protože ta Katky kobyla byla lidožrout!!!

tak to je fakt dobrý-to je moje tchýněmůj kůň bydlý v její stáji.Kobylku už nemá umřela myslím na koliku,tak Ebrouš teď obývá její stáj.Pejsky má pořád a hodně.A když jste tu bydlely,tak jste ještě kobylku neměly??Jak je to dlouho co tu už nejste??

Tady Katka s loňským kůzletem

Přidejte reakci

Přidat smajlík