Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.3.2007 11:51

pokračujem (pro neznalé - max. počet příspěvků v jednom tématu je 127 - pak se tam příspěvky sice ještě přidávají, ale už nepřičítají a nejde to vidět a téma se neposunuje nahoru)

23.3.2007 12:09

strelish napsal(a):
pokračujem (pro neznalé - max. počet příspěvků v jednom tématu je 127 - pak se tam příspěvky sice ještě přidávají, ale už nepřičítají a nejde to vidět a téma se neposunuje nahoru)

Čauky, tak já odpovídám na dotazy. Casifka ( po asil arabovi Umejn ) má něco přes 140 cm khv , za měsíc jdeme na svod , tak nám to změří přesně. Sedlo mám jedno a střídám ho na ně, mají velmi podobné hřbety. Je to wintec Isabell posedlí mám 17 a komoru tu nejširší. Je to slast sednout si do něj, měla jsem předtím western, velmi kvalitní, ale s tímhle se to nedá srovnat, měla jsem jeden čas i wintec dressur pro a taky bylo super ( stálo mi použité 9.500,- Kč.). Strašně ráda bych pustila nějakého super drezúrního poncla z německa, ale musela bych mít předem zájemce, abych věděla , že se hříbeček bude mít jako v ráji. Ivana

zvířátková

23.3.2007 12:14
zvířátková

casi napsal(a):
Čauky, tak já odpovídám na dotazy. Casifka ( po asil arabovi Umejn ) má něco přes 140 cm khv , za měsíc jdeme na svod , tak nám to změří přesně. Sedlo mám jedno a střídám ho na ně, mají velmi podobné hřbety. Je to wintec Isabell posedlí mám 17 a komoru tu nejširší. Je to slast sednout si do něj, měla jsem předtím western, velmi kvalitní, ale s tímhle se to nedá srovnat, měla jsem jeden čas i wintec dressur pro a taky bylo super ( stálo mi použité 9.500,- Kč.). Strašně ráda bych pustila nějakého super drezúrního poncla z německa, ale musela bych mít předem zájemce, abych věděla , že se hříbeček bude mít jako v ráji. Ivana

Tady to ale jede

23.3.2007 12:15

strelish napsal(a):

Kačenka....MOJE !

23.3.2007 12:15

casi napsal(a):

No já to tipovala na winteca, takže jsem se nemýlila :). Ale vypadá malinkatě :-) Na velké kobyle máme taky wintec - pro 2000 s CAIR, koupeno rok staré za 11 tis. u nás. A taky si ho já i přítel pochvalujem.

Zájem o ponysport roste, takže si myslím, že zájemce bys určo našla. Jen je otázka, jestli už na odstávče. Spíš mi přijde, že je poptávka po min.tříletých koních. Hlavně pokud by se narodil hřebeček...

Sákriš já chci mít taky to Německo blíž, v Polsku je prd

zvířátková

23.3.2007 12:20
zvířátková

jaruska napsal(a):
Kačenka....MOJE !

fešanda

23.3.2007 12:21

zvířátková napsal(a):
fešanda

Děkujůůůůůů!!!!!

23.3.2007 12:39

Pěkný koník Ten můj se taky jen fláká, už od podzimu a nevypadá, že by mu to vadilo

zvířátková

23.3.2007 12:45
zvířátková

strelish napsal(a):
Pěkný koník Ten můj se taky jen fláká, už od podzimu a nevypadá, že by mu to vadilo

To jo a proto je asi teď každý poníček jak koule.

23.3.2007 12:48

strelish napsal(a):

pro Strelish: Tak fajn napišu ti nejprv na meil!!!
A s tou dostiupností větších velšů rozhodně nemáš pravdu, než jsem si vybrala Ellisu, hledala jsem denodenně přes 4 měsíce a nakonec jsem si i jí dovezla z Děčína

23.3.2007 12:49

zvířátková napsal(a):

Tak to Andík fakt ne, on není typicky poníkovsky pažravý navíc když může, tak lítá jak střela, takže u nás zimní srst těžce klame a tlustý fakt není

23.3.2007 12:55

zvířátková napsal(a):

Ahoj,nejste někdo z Rudníka?Já jen že tam je máma mé klisny je to ČSP S PP

Matka je: Linda 19 nar.1996 černá hnědka

A neznáte někdo ČSP hřebce 2761 Filip nar.1980 Vraník

Za každou informaci bych byla vďěčná,jsou to rodiče mé klisny.

23.3.2007 12:56

microfon napsal(a):
A s tou dostiupností větších velšů rozhodně nemáš pravdu, než jsem si vybrala Ellisu, hledala jsem denodenně přes 4 měsíce a nakonec jsem si i jí dovezla z Děčína

OK, dík

No ale stejně, já ani tak nějak moc nevím, že by tady v okolí někdo nějakého WPB větší velikosti měl...max tak do těch 120 a i těch není moc.

23.3.2007 12:59

luda napsal(a):
Ahoj,nejste někdo z Rudníka?Já jen že tam je máma mé klisny je to ČSP S PP

Matka je: Linda 19 nar.1996 černá hnědka

A neznáte někdo ČSP hřebce 2761 Filip nar.1980 Vraník

Za každou informaci bych byla vďěčná,jsou to rodiče mé klisny.

Filipa najdeš nejspíš u pana Odložila:

http://www.aschk.cz/csp/pk/ pk_display.php3?id=19579 (vymaž ty tři mezery)

A najdi si tam i Lindu http://www.aschk.cz/csp/pk/

23.3.2007 13:00

microfon napsal(a):

Dávám se ještě koně ..jednoho pána,učila jsem mu kobču jezdit...Welsh Cob
Hermés a Adona

23.3.2007 13:05

luda napsal(a):
Dávám se ještě koně ..jednoho pána,učila jsem mu kobču jezdit...Welsh Cob
Hermés a Adona

já a Adona...krkonoše

23.3.2007 13:07

strelish napsal(a):
Filipa najdeš nejspíš u pana Odložila:

http://www.aschk.cz/csp/pk/ pk_display.php3?id=19579 (vymaž ty tři mezery)

A najdi si tam i Lindu http://www.aschk.cz/csp/pk/

To jo no,,,vše jsem si o noch zjistila,ale hledám někoho kdo by je znal osobně,,jací jsou aták---

23.3.2007 13:10

luda napsal(a):
já a Adona...krkonoše

vpředu Hermés a Katka vzádu já a Adona

23.3.2007 13:12

luda napsal(a):

ježiš ty páky, já to tak nerada vidim :(( jinak jsou krásní

23.3.2007 13:17

strelish napsal(a):
ježiš ty páky, já to tak nerada vidim :(( jinak jsou krásní

pán je má asi 1-2 a páku už měl hermés,a adona byla zkažená,na ničem jinném neuměla chodit

23.3.2007 13:18

luda napsal(a):
pán je má asi 1-2 a páku už měl hermés,a adona byla zkažená,na ničem jinném neuměla chodit

rok nebo 2 jsem chtěla napsat...

23.3.2007 13:26

luda napsal(a):
rok nebo 2 jsem chtěla napsat...

Kamarádka koupila z útulku kobylku, kterou jezdil chlap na páce...vyměnila páku za dvakrát lomenou olivu a dva roky s ní pracuje na "zfunkčnění", ten rozdíl je opravdu znát, dřív byla naprosto neovladatelná. Teď jsme zkusili i bezudidlové uždění a kámoška si to nemůže vynachválit, kobyla chodí úplně jinak. Trvá to, ale jde to

Neregistrovaný uživatel

23.3.2007 15:03
Neregistrovaný uživatel

strelish napsal(a):
Kamarádka koupila z útulku kobylku, kterou jezdil chlap na páce...vyměnila páku za dvakrát lomenou olivu a dva roky s ní pracuje na "zfunkčnění", ten rozdíl je opravdu znát, dřív byla naprosto neovladatelná. Teď jsme zkusili i bezudidlové uždění a kámoška si to nemůže vynachválit, kobyla chodí úplně jinak. Trvá to, ale jde to

Já si pořídila páku v době kdy můj kůň prostě nebrzdil a pomohla mi.Jezdím na ní stále ale koník už poslouchá podstatně líp.Jezdím tak aby to koni neubližovalo.Myslím že to nemusí být jen mučící nástroj,ale lze s ní krásně jemně koně ovládat.

23.3.2007 16:25

luda napsal(a):

Tak když už tady je moje kobča přihodím i valáška 125KVH.Byl naprodej ale naštěstí jsem si to rozmyslela.Ještěže tak.Je to super koník a dřív dost sportoval.Trošku napadá lidi ale je to zlatý pony.Na něm jsem já 64/176

23.3.2007 16:30

thesis napsal(a):
Tak když už tady je moje kobča přihodím i valáška 125KVH.Byl naprodej ale naštěstí jsem si to rozmyslela.Ještěže tak.Je to super koník a dřív dost sportoval.Trošku napadá lidi ale je to zlatý pony.Na něm jsem já 64/176

A ještě Lupínek, letos 14let.Tady s příčeskem-mojim.

23.3.2007 16:35

thesis napsal(a):

Marika (Šárka) v nové dece - pod tím vším je flekatá

23.3.2007 16:36

thesis napsal(a):

To asi nebude ten Lupínek co znám já

23.3.2007 16:38

thesis napsal(a):

Tak ještě celý

23.3.2007 16:39

markemic napsal(a):
To asi nebude ten Lupínek co znám já

Já nevím kterého znáš

23.3.2007 16:42

strelish napsal(a):

Už aby bylo leeeeeeeeeto.

Jinak Melisska už se určitě teší na vyjížďku s Lupínkem a Soniou.

23.3.2007 16:43

thesis napsal(a):
Tak ještě celý

Tak ještě jednu a poslední ať to nepřeháním

23.3.2007 16:44

thesis napsal(a):
Já nevím kterého znáš

No taky valach ,hnědák,podobný jako ten Tvůj,a výška taky asi tak stejná.Ale když sem ho znala byl to pěknej zmetek,nevim jak teď..A byl na závody,taktéž nevim co teď.To asi stejně nebude on

23.3.2007 16:46

cream napsal(a):
Už aby bylo leeeeeeeeeto.

Jinak Melisska už se určitě teší na vyjížďku s Lupínkem a Soniou.

Malé připomenutí

23.3.2007 16:48

markemic napsal(a):
No taky valach ,hnědák,podobný jako ten Tvůj,a výška taky asi tak stejná.Ale když sem ho znala byl to pěknej zmetek,nevim jak teď..A byl na závody,taktéž nevim co teď.To asi stejně nebude on

No tak to by sedělo,brala jsem ho z Apolenky s tím že kouše a napadá lidi,což je pravda, ale je super.Jsem moc ráda že si ho můžu nechat,nejlíp se na něm jezdí bez sedla.

23.3.2007 16:50

thesis napsal(a):
Malé připomenutí

Tak ještě sonia s hříbkem

23.3.2007 16:51

thesis napsal(a):
No tak to by sedělo,brala jsem ho z Apolenky s tím že kouše a napadá lidi,což je pravda, ale je super.Jsem moc ráda že si ho můžu nechat,nejlíp se na něm jezdí bez sedla.

Ahá tak je to onNo já se to o jeho milém přístupu dozvěděla až po té co jsem k němu vlezla a vylezla..Nic mi neudělal a,ani se nezašklebilAž pak mi řekli že jedno holčičku dost ošklivě pokopal a pokousal...Potřeboval ráznýho člověka.A teď už je lepší?

23.3.2007 16:54

thesis napsal(a):
Malé připomenutí

Moje oblíbená fotka. Mel s Luckou na lesní cetsě v záplavě paprsků.

23.3.2007 16:58

markemic napsal(a):
Ahá tak je to onNo já se to o jeho milém přístupu dozvěděla až po té co jsem k němu vlezla a vylezla..Nic mi neudělal a,ani se nezašklebilAž pak mi řekli že jedno holčičku dost ošklivě pokopal a pokousal...Potřeboval ráznýho člověka.A teď už je lepší?

Tak nikdy mě nekopnul a to se mu i věším po zadku,mám ho skoro rok a kousl mě 3x(zatím) pokaždé moje blbost.ale jinak v pohodě,je fakt super,málokterý pony mi sedne povahou a pohodlností ale tenhle naprosto.Mě ta jeho kousavost nevadí už jsem si zvykla a popravdě jsem toho už i zneužila u jednoho otravného a neodbytného ožralce.Docela jsme si sedli takže už mezi námi nejsou rozdíly v pohybu,nějak na něm předvídám.Už se těším na léto, on hrozně miluje vodu.ten ksicht na něm jsem já

23.3.2007 17:03

cream napsal(a):
Moje oblíbená fotka. Mel s Luckou na lesní cetsě v záplavě paprsků.

tak to je super fotka,drž palce ať je zítra hezky.Já můžu vyjet zas ráno ať dojedu v dobrém čase krokem.

23.3.2007 17:04

thesis napsal(a):
Tak nikdy mě nekopnul a to se mu i věším po zadku,mám ho skoro rok a kousl mě 3x(zatím) pokaždé moje blbost.ale jinak v pohodě,je fakt super,málokterý pony mi sedne povahou a pohodlností ale tenhle naprosto.Mě ta jeho kousavost nevadí už jsem si zvykla a popravdě jsem toho už i zneužila u jednoho otravného a neodbytného ožralce.Docela jsme si sedli takže už mezi námi nejsou rozdíly v pohybu,nějak na něm předvídám.Už se těším na léto, on hrozně miluje vodu.ten ksicht na něm jsem já

Kuk!!!

Lupínek je krásný koník a je super, že zůstává u Tebe.

23.3.2007 17:05

thesis napsal(a):
tak to je super fotka,drž palce ať je zítra hezky.Já můžu vyjet zas ráno ať dojedu v dobrém čase krokem.

Mimochodem nevíte někdo kde by se dal sehnat starší hodný, třeba i líný pony?Valach nebo klisna, výška tak 125-140?

23.3.2007 17:07

markemic napsal(a):

Nevíš něco o jeho minulosti?Odkud pochází atd. cokoliv

23.3.2007 17:17

thesis napsal(a):

tééda, vy jedete

Pro Veroniku: Ustájenej je 25km od Budějc směr Plzeň. Já v ČB nebydlím....no, jak se to vezme, jsem tam na škole.Takže okolí vůbec neznám. Jakým jste směrem?

Pro všechny: Jaký je u vás počasí?? Ráno jsem vstávala za sluníčka, když jsem byla u koníka, už se zatahovalo a teď už prý v ČB prší. TeĎjsem v PLzni a pršet začíná....ach jo.

23.3.2007 17:17

thesis napsal(a):
Mimochodem nevíte někdo kde by se dal sehnat starší hodný, třeba i líný pony?Valach nebo klisna, výška tak 125-140?

Jurášek

23.3.2007 17:19

markemic napsal(a):

Mimochodem už nesportuje,akorát huberta letos asi pojedeme.

23.3.2007 17:37

tadik napsal(a):
tééda, vy jedete

Pro Veroniku: Ustájenej je 25km od Budějc směr Plzeň. Já v ČB nebydlím....no, jak se to vezme, jsem tam na škole.Takže okolí vůbec neznám. Jakým jste směrem?

Pro všechny: Jaký je u vás počasí?? Ráno jsem vstávala za sluníčka, když jsem byla u koníka, už se zatahovalo a teď už prý v ČB prší. TeĎjsem v PLzni a pršet začíná....ach jo.

Tady na sev. Moravě, kousek od Ostravy prší už od rána a už i před barákem je místo trávníku močál.

23.3.2007 17:49

strelish napsal(a):
Tady na sev. Moravě, kousek od Ostravy prší už od rána a už i před barákem je místo trávníku močál.

Zdravím poníčky. Tady padá uplně mokrý déšť se sněhem, taky je to na nic. Koně byli venku jenom chvilku, jelikož v tomhle mokru se jim tam být ani nechtělo a navíc ponička, co jsme chtěli příští týden přivážet se nám rozkašlala. Hrozný počasí tohle. Ach jo. Mějte všichni hezčí počasí a pěkný víkend.

zvířátková

23.3.2007 19:18
zvířátková

dzina napsal(a):
Zdravím poníčky. Tady padá uplně mokrý déšť se sněhem, taky je to na nic. Koně byli venku jenom chvilku, jelikož v tomhle mokru se jim tam být ani nechtělo a navíc ponička, co jsme chtěli příští týden přivážet se nám rozkašlala. Hrozný počasí tohle. Ach jo. Mějte všichni hezčí počasí a pěkný víkend.

U nás ráno kopa sněhu, asi na hodinku vylezlo sluníčko, pak se hned zatáhlo a lilo jako z konve. Čiko byl nacucanej, ale spíš se schovával, aby moc nenamoknul. Stejně se nejvíc těšil na dlabanec, než se brodit v dešti bahnem....

23.3.2007 19:23

thesis napsal(a):

Téééda, fakt má KVH jen 125? Vypadáte super souměrně, na to jak jsi vysoká, jsem tipovala, že má alespoň tak 140.

23.3.2007 19:55

zvířátková napsal(a):
U nás ráno kopa sněhu, asi na hodinku vylezlo sluníčko, pak se hned zatáhlo a lilo jako z konve. Čiko byl nacucanej, ale spíš se schovával, aby moc nenamoknul. Stejně se nejvíc těšil na dlabanec, než se brodit v dešti bahnem....

V Budějicích to ráno vypadalo že bude konečně jaro,ale po o se to rychle změnilo a pořád prší.
Zítra chci jet konečně ven,tak doufám že to půjde a nebude lejt

tak aspoň na fotkách lepší počasí

23.3.2007 19:59

v v napsal(a):
V Budějicích to ráno vypadalo že bude konečně jaro,ale po o se to rychle změnilo a pořád prší.
Zítra chci jet konečně ven,tak doufám že to půjde a nebude lejt

tak aspoň na fotkách lepší počasí

malá svačina po jízdě

23.3.2007 20:16

tadik napsal(a):
tééda, vy jedete

pro Tadíka: Ahoj a na které jsi škole, že jsem tak zvědavá??

23.3.2007 20:20

v v napsal(a):
malá svačina po jízdě

Tohle je z farmy Borová od H.Bláhy
malá skokanka s krásným koníkem

23.3.2007 20:20

microfon napsal(a):
pro Tadíka: Ahoj a na které jsi škole, že jsem tak zvědavá??

sakra to je ale mazanec, dám něco lepšího...

23.3.2007 20:22

v v napsal(a):
Tohle je z farmy Borová od H.Bláhy
malá skokanka s krásným koníkem

Nepamatuješ si prosím náhodou jméno koníka - Cipísek????

23.3.2007 20:22

microfon napsal(a):

nejmenší účastník závodu

23.3.2007 20:23

v v napsal(a):
nejmenší účastník závodu

.

23.3.2007 20:24

v v napsal(a):
.

tady náš miláček v máminejch záhonech

23.3.2007 20:25

v v napsal(a):
tady náš miláček v máminejch záhonech

tohle je trochu mázlí,ale šíleně letěl

23.3.2007 20:27

microfon napsal(a):

Koukám kolik máš fotek v sedle, to máš dobře zařízené, já bych ty svoje spočítala asi na prstech ruky

23.3.2007 20:27

lerry napsal(a):
Téééda, fakt má KVH jen 125? Vypadáte super souměrně, na to jak jsi vysoká, jsem tipovala, že má alespoň tak 140.

to ne 140 nemá určitě,ale zas nevím jistě jestli 125,pár lidí říkalo že bude mít víc skusím ho přeměřit.

23.3.2007 20:29

strelish napsal(a):
Koukám kolik máš fotek v sedle, to máš dobře zařízené, já bych ty svoje spočítala asi na prstech ruky

to víš když jezdíš bez sedla

23.3.2007 20:29

v v napsal(a):
tohle je trochu mázlí,ale šíleně letěl

Hustý!!!, to by do nich člověkb snad ani neřekl (i Eliška umí lítat s ocasem jak arab)

23.3.2007 20:30

v v napsal(a):
to víš když jezdíš bez sedla

23.3.2007 20:32

v v napsal(a):

z jednoho huberta.
Jurášek myslím že welš,valach.
zamiloval se tam do malinké huculky a nehne se od ní

23.3.2007 20:33

microfon napsal(a):
Nepamatuješ si prosím náhodou jméno koníka - Cipísek????

tak to fakt netuším.Je to asi rok,nebo dva zpátky co je to focený.
ale žádné jména nevím

23.3.2007 20:36

v v napsal(a):
z jednoho huberta.

Ebrouše když to rapne tak je jak magor a doráží na nás a pak se rychle letí schovat a pak zase od někud vyletí jako střela vždycky se můžu umlátit smíchy

23.3.2007 20:37

v v napsal(a):
Ebrouše když to rapne tak je jak magor a doráží na nás a pak se rychle letí schovat a pak zase od někud vyletí jako střela vždycky se můžu umlátit smíchy

Verčo,prosím Tě,nemůžu najít to téma,kam jsem Ti psala,že jsem bydlela v Libniči.Nevím,jestli jsi mi odepsala,tak mi aspoň napiš,kam jsem Ti odepisovala,já jsem fakt tak blbá,nemůžu to nikde najít.
Díííky,Jarča.

23.3.2007 20:39

v v napsal(a):
z jednoho huberta.

Chudák chlap a takový mašličky.... )nebyl přivezený do štětic s jeho synem Šimim nebo to pletu??

23.3.2007 20:40

v v napsal(a):

no a ocásek taky hned hodí nahoru.Je to lump.Když to chceš vidět,tak spolehlivě stačí když mi venku zdrhne a hned je z něj arabtakovou radost vždycky má že je na volno a hlavně proti mé vůli.
Když jsem ho měla v Písku,tak nám několikrát zdrhy z výběhu a rovnou ke stádu fjordů od Strnada na vysokou putimskou a lítaly jim kolem výbehu.To byla podívaná a tan fjordsej hřebec jak se naparoval.Ten druhej koník co s ním Ebrouš bydlel byl totiž taky hřebec a lítal tam za kobylkama.

23.3.2007 20:42

jaruska napsal(a):
Verčo,prosím Tě,nemůžu najít to téma,kam jsem Ti psala,že jsem bydlela v Libniči.Nevím,jestli jsi mi odepsala,tak mi aspoň napiš,kam jsem Ti odepisovala,já jsem fakt tak blbá,nemůžu to nikde najít.
Díííky,Jarča.

Jé tak to vůbec nevím že jsi mi něco psala.Tak mi to prosím napiš sem,nebo se vyskytuju v tématu České Budějovice.Díkes

23.3.2007 20:44

microfon napsal(a):
Chudák chlap a takový mašličky.... )nebyl přivezený do štětic s jeho synem Šimim nebo to pletu??

Jo byl,ale myslím že ten druhý-šimlík byl snad brácha né

23.3.2007 20:49

v v napsal(a):
no a ocásek taky hned hodí nahoru.Je to lump.Když to chceš vidět,tak spolehlivě stačí když mi venku zdrhne a hned je z něj arabtakovou radost vždycky má že je na volno a hlavně proti mé vůli.
Když jsem ho měla v Písku,tak nám několikrát zdrhy z výběhu a rovnou ke stádu fjordů od Strnada na vysokou putimskou a lítaly jim kolem výbehu.To byla podívaná a tan fjordsej hřebec jak se naparoval.Ten druhej koník co s ním Ebrouš bydlel byl totiž taky hřebec a lítal tam za kobylkama.

To si umim přestavit jak se nosí.A když se nic nestane (ty se drobet proběhneš) tak jsou aspoň krásný fotky.
Mě Elí nejlíp pózuje taky ve volnosti, když jí nechám a ona nehce na zavolání přijít tak s Ajou odcházíme dál a dál a ona nic , hubu od trávy nezvedne a najednou to zjistí a to jsou pak taky pěkný ruby
(moje oblíbená fotka)

23.3.2007 20:55

v v napsal(a):

microfon - no přece na zamědělce. Ty se tam taky někde vyskytuješ??

23.3.2007 20:56

v v napsal(a):

no tak to je možný, my totiž s Marešovejma jezdíme na vyjíždky, párkrát jsem na něm taky jela, tak mě to zajímá. A jak jsem tu Fotku viděla tak mě to jen tak napadlo(no a to už jsem ho předtím ve štěticích viděla mnohokrát ->dlouhý vedení) dík

23.3.2007 21:04

tadik napsal(a):
microfon - no přece na zamědělce. Ty se tam taky někde vyskytuješ??

No já jsem podala 2 na biologockou, jeden pedák a jedna agroekologie-Tak nevím kde skončím ,ale každopádně snad v ČB.
Ale v prvním ročníku provozně podnikatelského je moje sestřenice Lenka Hrdinová- bylo by dobrá náhoda, kdyby jste se znaly

23.3.2007 21:11

v v napsal(a):

.......ještě nějaký obrázek bych mohla přihodit.........

23.3.2007 21:14

microfon napsal(a):
No já jsem podala 2 na biologockou, jeden pedák a jedna agroekologie-Tak nevím kde skončím ,ale každopádně snad v ČB.
Ale v prvním ročníku provozně podnikatelského je moje sestřenice Lenka Hrdinová- bylo by dobrá náhoda, kdyby jste se znaly

microfon : já z PP neznám snad vůbec nikoho, jsem na zootechnice, letos bych měla končit, ale dobrovolně budu končit až příští rok. Do Budějic pojď, tady je to fajn

23.3.2007 21:21

tadik napsal(a):
.......ještě nějaký obrázek bych mohla přihodit.........

Tak to jo, já myslela , že jsi mladší
No já do budejk chci 100%- budu moct dojíždět a tak bejt dál s mejma kobčama, no ale myslím si na Biologickou- obor Biologie nebo Ekologie a péče o životní prostředí.

23.3.2007 21:27

microfon napsal(a):
No já do budejk chci 100%- budu moct dojíždět a tak bejt dál s mejma kobčama, no ale myslím si na Biologickou- obor Biologie nebo Ekologie a péče o životní prostředí.

A kam se pak po té škole uvrtneš, už máš něco vyhlídnutého?

23.3.2007 21:30

microfon napsal(a):

Já se taky mladší cítím! Těch 5 let tady uteklo jako voda. Biologická je dobrá, ale těžká.....no těžká, prostě se tam člověk musí učit. Já jsem si koníka dovezla sem. A za rok se zase přesuneme jinam, chci jít ještě na školu do Prahy

23.3.2007 21:32

strelish napsal(a):
A kam se pak po té škole uvrtneš, už máš něco vyhlídnutého?

Strelish - příští rok si udělám jazykovku a pak chci do Prahy na Institut tropů a subtropů.....budu věčný student.....no, ale pak bych už mohla začít pracovat

23.3.2007 21:35

tadik napsal(a):
Strelish - příští rok si udělám jazykovku a pak chci do Prahy na Institut tropů a subtropů.....budu věčný student.....no, ale pak bych už mohla začít pracovat

Hihi, no já měla té své školy už fakt plné zuby, navíc v HK se mi nelíbilo od samého začátku. A taky mi trochu scházely ty peníze, chtěla jsem koně, no :) Ale možná si udělám časem malý doktorát, přece jen to pak vypadá líp

23.3.2007 21:48

tadik napsal(a):

Jééé a Markét, až půjdeš do tý Prahy tak si dáš Tadíka někam sem? ;-)

23.3.2007 21:53

rolf napsal(a):
Jééé a Markét, až půjdeš do tý Prahy tak si dáš Tadíka někam sem? ;-)

Ahoj Rolfe!!! To jej jasný, že dám!!!! To ho potom budeš moct navštěvovat pořád, viď??
Strelish - já toho měla loni na jaře a letos na podzim totálně plný kecky, ale ty tropy a subtropy mě fakt lákají. A jako zootechnik bych uplatnění asi moc nenašla.

23.3.2007 21:56

tadik napsal(a):
Ahoj Rolfe!!! To jej jasný, že dám!!!! To ho potom budeš moct navštěvovat pořád, viď??
Strelish - já toho měla loni na jaře a letos na podzim totálně plný kecky, ale ty tropy a subtropy mě fakt lákají. A jako zootechnik bych uplatnění asi moc nenašla.

Ještě pro Rolfa : Už jsem tak předběžně koukala na ustájení v Praze a zaujalo měm to pastevní ustájení v Bělči. Tak bych byla autem za čtvrt hoďky ( budu na Ruzyni) a pastevko si pro něj přeju - nevíš, prosím tě, jak to tam vypadá?? Nějaké klady, zápory a tak?

23.3.2007 21:58

strelish napsal(a):
Hihi, no já měla té své školy už fakt plné zuby, navíc v HK se mi nelíbilo od samého začátku. A taky mi trochu scházely ty peníze, chtěla jsem koně, no :) Ale možná si udělám časem malý doktorát, přece jen to pak vypadá líp

Strelish - A cos studovala?

23.3.2007 22:01

tadik napsal(a):

No právě, mně by třeba víc vzdělání v koňooblasti a tak lákalo, ale to uplatnění pak :(( a jako ženská to máš dvojnásob těžší.

Mě dávala ta škola zabrat už od začátku...peďáci ti po 14 dnech nevěděli co roupama dělat a my šíleli z toho, jak si to naplánovat, abychom se vůbec do toho měsíce zkouškového vešli a učili se jak mourovaní celý ten měsíc :(

23.3.2007 22:02

tadik napsal(a):
Ještě pro Rolfa : Už jsem tak předběžně koukala na ustájení v Praze a zaujalo měm to pastevní ustájení v Bělči. Tak bych byla autem za čtvrt hoďky ( budu na Ruzyni) a pastevko si pro něj přeju - nevíš, prosím tě, jak to tam vypadá?? Nějaké klady, zápory a tak?

No Markét to jsou samý dobrý zprávy. Už asi 3 dny mám nějakou hrozně hnusnou náladu ale Tys mi jí vylepšila. No jasně že v Bělči to znám dobře, to by Tadík koukal že je zase zpátky tam odkud jsi ho kupovala, co? Znám i tu majitelku, je fajn a dá se s ní domluvit na čemkoliv. Ty pastviny jsou tam hezký a velký, skoro až moc když hledáš koně ;-) Jinak v sobotu nebo neděli za týden jedu do Budějovic, mám tam strejdu v nemocnici, ale tuším že jsi říkala že víkendy jsi v Plzni co?

23.3.2007 22:02

tadik napsal(a):
Strelish - A cos studovala?

Farmaceutická fakulta UK v Hradci Králové.

23.3.2007 22:16

rolf napsal(a):
No Markét to jsou samý dobrý zprávy. Už asi 3 dny mám nějakou hrozně hnusnou náladu ale Tys mi jí vylepšila. No jasně že v Bělči to znám dobře, to by Tadík koukal že je zase zpátky tam odkud jsi ho kupovala, co? Znám i tu majitelku, je fajn a dá se s ní domluvit na čemkoliv. Ty pastviny jsou tam hezký a velký, skoro až moc když hledáš koně ;-) Jinak v sobotu nebo neděli za týden jedu do Budějovic, mám tam strejdu v nemocnici, ale tuším že jsi říkala že víkendy jsi v Plzni co?

Pro Rolfa - To víš, dobří holuby se vracejí, myslím, že by to tam pro nás bylo úplně ideální!! Čím víc prostoru, tím líp - Tadeášek je totiž trošku magor, tak by se aspoň zabavil a neměl roupi. Příští víkend bych tam měla být, takže není problém za ním zajet. Napsala bych Ti ještě v týdnu mejla, ju?

23.3.2007 22:20

tadik napsal(a):
Pro Rolfa - To víš, dobří holuby se vracejí, myslím, že by to tam pro nás bylo úplně ideální!! Čím víc prostoru, tím líp - Tadeášek je totiž trošku magor, tak by se aspoň zabavil a neměl roupi. Příští víkend bych tam měla být, takže není problém za ním zajet. Napsala bych Ti ještě v týdnu mejla, ju?

Jéé tak jo, to by bylo fajn, snad bude i hezky ;-) Jinak - moc hezký fotky!

23.3.2007 22:21

strelish napsal(a):
No právě, mně by třeba víc vzdělání v koňooblasti a tak lákalo, ale to uplatnění pak :(( a jako ženská to máš dvojnásob těžší.

Mě dávala ta škola zabrat už od začátku...peďáci ti po 14 dnech nevěděli co roupama dělat a my šíleli z toho, jak si to naplánovat, abychom se vůbec do toho měsíce zkouškového vešli a učili se jak mourovaní celý ten měsíc :(

Pro Strelish - Ani mi nemluv....A vůbec nabídka převyšuje poptávku.
Farmacie - to musel bejt záhul..! A děláš v oboru? Peďáci to maj všeobecně nejlehčí, tady se taky jenom flákaj. I když, já si taky rozhodně nemůžu stěžovat - totálně jsem tady zlenivěla a zdegenerovala. Teď už jsem ve fázi - učení max 2 dny před zkouškou a zkouška probíhá improvizací nebo metodou pokus - omyl

23.3.2007 22:23

rolf napsal(a):
Jéé tak jo, to by bylo fajn, snad bude i hezky ;-) Jinak - moc hezký fotky!

Snad bude, to, co se děje se sluníčkem v posledních dnech je hrozný. Dík za pochvalu, taky se oby snažíme. Chceš nějakýho Tadíka na mejla?

23.3.2007 23:29

tadik napsal(a):
Já se taky mladší cítím! Těch 5 let tady uteklo jako voda. Biologická je dobrá, ale těžká.....no těžká, prostě se tam člověk musí učit. Já jsem si koníka dovezla sem. A za rok se zase přesuneme jinam, chci jít ještě na školu do Prahy

taky vám sem přihodim jednoho poníka, Čerta je to asi shetland, ale nejspíš bezpůvodák..;) je od nás ze stáje, klubový, a docela šikovný s kamarádkou skáčou a chystaj se i na hobbíčka..skáče suprově :D akorát se občas nezapomene projevit jako typický poník, prostě má svou hlavu taky jsem se na něm jednou jela, a docela mě to vyčerpalo.. uplně mě nějak odrovnal, bolely mě nohy, záda.. asi z toho klusu.. já zvyklá na pohodlnou čtčku

anik

24.3.2007 01:14
anik

tadik napsal(a):

ahojky!sorry ze se ptam..co ma v sobe tenhle konik za plemeno...?je docela dost podobnej my kobce(a prave proto se mi tu libi ze vsech nejvic..)

24.3.2007 07:04

maky napsal(a):
taky vám sem přihodim jednoho poníka, Čerta je to asi shetland, ale nejspíš bezpůvodák..;) je od nás ze stáje, klubový, a docela šikovný s kamarádkou skáčou a chystaj se i na hobbíčka..skáče suprově :D akorát se občas nezapomene projevit jako typický poník, prostě má svou hlavu taky jsem se na něm jednou jela, a docela mě to vyčerpalo.. uplně mě nějak odrovnal, bolely mě nohy, záda.. asi z toho klusu.. já zvyklá na pohodlnou čtčku

Konečněěěěěě....už jsem se nemohla těch poníků dočkat!!! ...posílám fotečku mého LAngoše (Goš, Gošík, Gošulka,...) ... má 140cm a je to začátečník, jsou mu čerství 4 roky...víc o něm je na www.langos-web.estranky.cz ...

24.3.2007 08:55

tadik napsal(a):
Pro Strelish - Ani mi nemluv....A vůbec nabídka převyšuje poptávku.
Farmacie - to musel bejt záhul..! A děláš v oboru? Peďáci to maj všeobecně nejlehčí, tady se taky jenom flákaj. I když, já si taky rozhodně nemůžu stěžovat - totálně jsem tady zlenivěla a zdegenerovala. Teď už jsem ve fázi - učení max 2 dny před zkouškou a zkouška probíhá improvizací nebo metodou pokus - omyl

Jo jo, dělám v lékárně. Na farmačce zdegeneruješ taky, ale díky těm kvantům informací, které do sebe musíš nasoukat (a většinou je v praxi ani nikdy neupotřebíš :( ). No nejmíň co jsem se tam učila na zkoušku byly dvě hoďky - jedna na kolejích, jednak když jsem čekala až přijdu na řadu a bylo to na historii farmacie v prváku. Ale to se všeobecně vědělo, že on vyhazuje opravdu jen výjimečně a nedívá se, když si taháš otázky Škoda že takových zkoušek nebylo víc :-))

Už mě to na té škole fakt lezlo krkem, ale na druhou stranu je fakt, že bylo spousta času, hlavně ke konci školy...volnost :) Jenže tam stejně nebylo co dělat, kam vyrazit a koně...to tam bylo úplně marné :(

24.3.2007 09:16

anik napsal(a):
ahojky!sorry ze se ptam..co ma v sobe tenhle konik za plemeno...?je docela dost podobnej my kobce(a prave proto se mi tu libi ze vsech nejvic..)

Ahoj, je to (fjordarab X pony) X pony . Dej fotečku svého koníka. aŤ se můžem, pokochat

24.3.2007 09:17

tadik napsal(a):
Ahoj, je to (fjordarab X pony) X pony . Dej fotečku svého koníka. aŤ se můžem, pokochat

To jej hrozný, když po sobě čtu, to co píšu - písmenka jinde...o intrepunkci ani nemluvím....hrůza

24.3.2007 09:23

strelish napsal(a):
Jo jo, dělám v lékárně. Na farmačce zdegeneruješ taky, ale díky těm kvantům informací, které do sebe musíš nasoukat (a většinou je v praxi ani nikdy neupotřebíš :( ). No nejmíň co jsem se tam učila na zkoušku byly dvě hoďky - jedna na kolejích, jednak když jsem čekala až přijdu na řadu a bylo to na historii farmacie v prváku. Ale to se všeobecně vědělo, že on vyhazuje opravdu jen výjimečně a nedívá se, když si taháš otázky Škoda že takových zkoušek nebylo víc :-))

Už mě to na té škole fakt lezlo krkem, ale na druhou stranu je fakt, že bylo spousta času, hlavně ke konci školy...volnost :) Jenže tam stejně nebylo co dělat, kam vyrazit a koně...to tam bylo úplně marné :(

Nejmíň se neučím vůbec a to je skoro pořád. A práce tě baví??

To by mi taky vadilo, nemít tam co dělat. Když nejsem u koníka, jezdíme na výlety, brigády....takže tady se člověk nudí minimálně. Ale kdybych si sem nepřivezla Tadeáše, tak bych taky asi nejezdila.

24.3.2007 09:29

strelish napsal(a):

Ahoj. Tak mě napadlo, že by bylo zajímavé, kdybyste napsali, jak jste ke svým miláčkům - poníkům přišli. Ať už jsou vaši ( tedy koupi ) nebo se o ně chodíte starat( jak jste se k nim dostali ).
Já mám Melissu od odstávčete a vybírala jsem ji mezi cca 30-ti divokými hříbaty na pastvině ve Vlachovicích. Chtěla jsem kobylku a tak jsem se po pěti hektarech mezi utíkajícími poníky hooodně naběhala, abych zjistila, které z hezkých hříbat má pod ocásekm "přívěšek" a které ne. Nakonec jsem vybrala dvě - izabelku a straku a nemohla jsem se rozhodnout. Následně jsem volala majiteli, kterou tedy chci... a on to nějak popletl a dovezl tu druhou ...... Melissku. No ale byla jsem stejně spokojená. Za dva roky jsem pak viděla i tu dhuhou kobylku, měl ji stále a byla asi o 15 cm menší než Melissa.

Tady je Mel jako vykulené malé prďolo, když k nám před cca čtyřmi lety přišla.

24.3.2007 09:42

tadik napsal(a):
Nejmíň se neučím vůbec a to je skoro pořád. A práce tě baví??

To by mi taky vadilo, nemít tam co dělat. Když nejsem u koníka, jezdíme na výlety, brigády....takže tady se člověk nudí minimálně. Ale kdybych si sem nepřivezla Tadeáše, tak bych taky asi nejezdila.

Ale jo, baví...akorát šéfka je poněkud zvláštní (posedlá šetřením úplně na všem, je fakt na hlavu) a Opava je blbá v tom, že místo toho, aby ty lékárny držely při sobě, tak jsou tam asi dvě, které to celé mění v obchod - prostě lékárny by si měly konkurovat úrovní služeb a informací a ne tím, kdo o kolik sníží doplatky

24.3.2007 12:02

cream napsal(a):
Ahoj. Tak mě napadlo, že by bylo zajímavé, kdybyste napsali, jak jste ke svým miláčkům - poníkům přišli. Ať už jsou vaši ( tedy koupi ) nebo se o ně chodíte starat( jak jste se k nim dostali ).
Já mám Melissu od odstávčete a vybírala jsem ji mezi cca 30-ti divokými hříbaty na pastvině ve Vlachovicích. Chtěla jsem kobylku a tak jsem se po pěti hektarech mezi utíkajícími poníky hooodně naběhala, abych zjistila, které z hezkých hříbat má pod ocásekm "přívěšek" a které ne. Nakonec jsem vybrala dvě - izabelku a straku a nemohla jsem se rozhodnout. Následně jsem volala majiteli, kterou tedy chci... a on to nějak popletl a dovezl tu druhou ...... Melissku. No ale byla jsem stejně spokojená. Za dva roky jsem pak viděla i tu dhuhou kobylku, měl ji stále a byla asi o 15 cm menší než Melissa.

bezva nápad
Já jsem nějaká líná tak sem hodím jen odkaz na moje stránky, kde to mám slohově rozepsaný http://www.konemicrofon.webgarden.cz/ vase-nase-pribehy/ konecne-ta-prava.html ...to je na Ellisu
a Aja.... http://www.konemicrofon.webgarden.cz/ vase-nase-pribehy/ necekane-rozuzleni.html

anik

24.3.2007 14:06
anik

tadik napsal(a):

jj dam...ale az pristi tyden nevadi..?nefunguje nam net..je to nejaky zpozdeny..tak koukam ze tvuj konik je taky peknej mixik vseho vid?vodkad ste??

24.3.2007 14:13

microfon napsal(a):
bezva nápad
Já jsem nějaká líná tak sem hodím jen odkaz na moje stránky, kde to mám slohově rozepsaný http://www.konemicrofon.webgarden.cz/ vase-nase-pribehy/ konecne-ta-prava.html ...to je na Ellisu
a Aja.... http://www.konemicrofon.webgarden.cz/ vase-nase-pribehy/ necekane-rozuzleni.html

Bohužel neumím vkládat fotky, ale aspoň slovem. Prvního ponďu - kříženec velše s něčím jako hucul, 130 cm, strakoš, vykuk, šašek a koník s obrovským srdcem, tak toho nám před asi 10 lety dohodila tehdy 4-letá dcera na dovolené v Itálii. Přitáhla do stanu paní, co znala v Litobratřicích dívku, která z Ronka odrostla a chystala se na střední školu no a za pár dní byl poneček u nás.
Ladunka, taky 130 cm, bez oficiálního původu, ale jinak velška po arabské bábě, šimla na jedno oko slepá, tak na její inzerát mě donutily zavolat holky z tábora. A do měsíce byla doma dokonalá ponice, chodivá a hodná.
Oba nosí a v zimě tahají sáňky, učí děti a svezou lehčí dospělé. Ne, že bych se chtěla rozloučit s našimi dvěma velkými koňmi, ale jen rozumově vzato, klidně by mi takovíto poníci stačili ke spokojenosti.

24.3.2007 15:56

cream napsal(a):

Andíka, jak mu říkám, dovezla známá v září 2005 od nějakého handlíře z jižní Moravy. Prý jí ho bylo líto, měl ho tam uvázaného na řetěze u stromu....s koutky rozedřenými od udidla do krve. Neznám ani jeho datum narození, ani jak mu jeho původní majitelé říkali, ani odkud pochází. Andy jej chtěla posléze prodat, byl tak jaksi navíc a nebyly ani vhodné výběhy pro poníka, natož hřebce. Nechtěla jsem, aby skončil jako poníček koupený rodiči pro malé dětičky, protože by skončil pravděpodobně buď stále zavřený nebo by putoval od jednoho majitele k druhému díky tomu svému temperamentu; protože jinak je to hodné a učenlivé zvíře. Tak jsem ho koupila. Nechtěla jsem ho ani kastrovat, nekope ani nekouše, ale protože se mezi koňmi neovládal a byl nebezpečný jak sobě, tak okolí, byla to nutnost.

Fotky druhý den po příjezdu do Lomnice:

http://www.kralici.cz/ konici/alba.asp?a=253 (1 mezera)

Ty dvě stájovky má pro jistotu, ač to nevypadá, nedělalo mu problém je trhat a byl vůbec problém ho vodit.

24.3.2007 20:08

tadik napsal(a):

Jsme z Českých Budějovic. Tvůj koník je taky taková pěkná směska?? A vy jste odkud?

24.3.2007 20:25

strelish napsal(a):
Andíka, jak mu říkám, dovezla známá v září 2005 od nějakého handlíře z jižní Moravy. Prý jí ho bylo líto, měl ho tam uvázaného na řetěze u stromu....s koutky rozedřenými od udidla do krve. Neznám ani jeho datum narození, ani jak mu jeho původní majitelé říkali, ani odkud pochází. Andy jej chtěla posléze prodat, byl tak jaksi navíc a nebyly ani vhodné výběhy pro poníka, natož hřebce. Nechtěla jsem, aby skončil jako poníček koupený rodiči pro malé dětičky, protože by skončil pravděpodobně buď stále zavřený nebo by putoval od jednoho majitele k druhému díky tomu svému temperamentu; protože jinak je to hodné a učenlivé zvíře. Tak jsem ho koupila. Nechtěla jsem ho ani kastrovat, nekope ani nekouše, ale protože se mezi koňmi neovládal a byl nebezpečný jak sobě, tak okolí, byla to nutnost.

Fotky druhý den po příjezdu do Lomnice:

http://www.kralici.cz/ konici/alba.asp?a=253 (1 mezera)

Ty dvě stájovky má pro jistotu, ač to nevypadá, nedělalo mu problém je trhat a byl vůbec problém ho vodit.

Inzerát na Tadeáška( dříve Tima) mi ukázala kamarádka - měl to být hucul X arab, v dospělosti 135 - 145 cm..... (Dřív jsem takového koníka jezdila a byl prostě skvělej a fakt krásnej, takže jsem chtěla něco takovýho)Na inzerát jsem zavolala a jela se mrknout. ..... Koníček byl malinkej, prostě malej hnědej kříženeček s nudlí u nosu a zrovna pajdal. Byl mu rok a půl. Ale prostě nešlo odolat, musela jsem ho mít. Není to hucul s arabem, měří 130, ale je to ten nejlepší a už jsme spolu 2 a půl roku.

24.3.2007 20:42

tadik napsal(a):
Inzerát na Tadeáška( dříve Tima) mi ukázala kamarádka - měl to být hucul X arab, v dospělosti 135 - 145 cm..... (Dřív jsem takového koníka jezdila a byl prostě skvělej a fakt krásnej, takže jsem chtěla něco takovýho)Na inzerát jsem zavolala a jela se mrknout. ..... Koníček byl malinkej, prostě malej hnědej kříženeček s nudlí u nosu a zrovna pajdal. Byl mu rok a půl. Ale prostě nešlo odolat, musela jsem ho mít. Není to hucul s arabem, měří 130, ale je to ten nejlepší a už jsme spolu 2 a půl roku.

Děvčata (a kluci) poníkáři prosím o pomoc ve hledání. Hledám vhodného poníka pro moji 10 letou dcerku a nejsem schopná nic najít. Poníků už jsem objezdila. Bohužel k mojí smůle, zrovna když jsem poničku vyhovující našla, tak jsem ji nemohla vzít (možnost dalšího ustájení a další) a moc toho lituji. Kdyby jste někdo věděl o poníčkovy ve výšce tak 125 - 135 cm, velmi hodném ( dcerka je pomalejších v reakcích), přiježděného, nebojícího se provozu, dejte prosím vědět. renmar@seznam.cz.
Děkuji Renata M.

24.3.2007 21:23

tadik napsal(a):

Ahoj Markéto, nějak jsem včera padnul a usnul :-) Jasně že chci fotky!!! Tadíků není nikdy dost a mail mám velkej a připojení rychlý ;-)

24.3.2007 22:02

rolf napsal(a):
Ahoj Markéto, nějak jsem včera padnul a usnul :-) Jasně že chci fotky!!! Tadíků není nikdy dost a mail mám velkej a připojení rychlý ;-)

Ahoj, poslala bych ti je zítra, jsem v Plzni a mám tady jen ty, co mám na mejlu. Pošlu ti celý stádo Tadeášů

buggyna

25.3.2007 18:31
buggyna

microfon napsal(a):

ehm...,tedy pardón že vám sem to toho lezu, ale kdo by neznal Léňu???Já osobně teda do budějek nechodim ani na školu a ani tam nebydlim,ale Lenču znám ze Štětic

25.3.2007 18:37

strelish napsal(a):

Tak jak jste prožili dnešní den? My jsme mimo jiné zbavovali koníky strachu z potoka.

25.3.2007 20:20

cream napsal(a):
Tak jak jste prožili dnešní den? My jsme mimo jiné zbavovali koníky strachu z potoka.

Tak nejprve jsem měla od devíti (po té změně času se mi vůbec nechtělo) jednu holčina na ježdění na dvouhodku a nakonec jsem se nějak zapoměla jeli jsem tříhodinovku

25.3.2007 20:26

microfon napsal(a):
Tak nejprve jsem měla od devíti (po té změně času se mi vůbec nechtělo) jednu holčina na ježdění na dvouhodku a nakonec jsem se nějak zapoměla jeli jsem tříhodinovku

odpoledne jsem parcovala s Eliškou na trailových překážkách v kruhovce , zatím ze země taky jsem po ní chtěla trošku skákat, co ž se jí moc nelíbilo a vše jednoznačně shazovala a hledala jen co by do pusy dala, tak jsem nakonec musela s ní jít do lesa skákat padlý stromy - no a šlo to

25.3.2007 20:30

microfon napsal(a):
odpoledne jsem parcovala s Eliškou na trailových překážkách v kruhovce , zatím ze země taky jsem po ní chtěla trošku skákat, co ž se jí moc nelíbilo a vše jednoznačně shazovala a hledala jen co by do pusy dala, tak jsem nakonec musela s ní jít do lesa skákat padlý stromy - no a šlo to

No sama sebe holt nevyfotím

25.3.2007 20:37

microfon napsal(a):
No sama sebe holt nevyfotím

A nakonec mi přišla holčina co je u nás nová a tu jsem zaučovala

25.3.2007 20:48

cream napsal(a):

My se potoka nebojíme -- > jedem máme na pastvě

25.3.2007 20:57

microfon napsal(a):

Museli jsme ho i každý den s koňmi skákat či brodit, ale (to se musím pochlubit) před 14 dni jsem jim postavily konečně most

25.3.2007 20:57

microfon napsal(a):
Museli jsme ho i každý den s koňmi skákat či brodit, ale (to se musím pochlubit) před 14 dni jsem jim postavily konečně most

a to je opět moje baruška

25.3.2007 20:58

racina napsal(a):
a to je opět moje baruška

...

25.3.2007 21:04

racina napsal(a):
.........

Jojo všechno lítá i co peří nemá
(aju jsem dnes pustila navolno po lese...

25.3.2007 21:07

microfon napsal(a):
Jojo všechno lítá i co peří nemá
(aju jsem dnes pustila navolno po lese...

A my dělali i kozlíky

25.3.2007 21:09

microfon napsal(a):
A my dělali i kozlíky

Nakonec specialita naučená od Elissy- KRUTIHLAV

25.3.2007 21:10

microfon napsal(a):

Tak to jste dobří Nám taky ohradou teče potůček, ale ti naši se ho bojí jak čert kříže a že by se šli napít? Tak to ani náhodou. Poňoucha jsem musela docela dost přemlouvat, aby to přešel resp. přeskočil aspoň na vodítku. S kobylou si netroufám, nerada bych byla převálcovaná

25.3.2007 21:18

strelish napsal(a):
Tak to jste dobří Nám taky ohradou teče potůček, ale ti naši se ho bojí jak čert kříže a že by se šli napít? Tak to ani náhodou. Poňoucha jsem musela docela dost přemlouvat, aby to přešel resp. přeskočil aspoň na vodítku. S kobylou si netroufám, nerada bych byla převálcovaná

však ony se taky nejprv divily, když jsem si je loni přivezla

A tak už je konečně 127, když už nám založily to nové 4=3

happyhvezda

25.3.2007 21:45
happyhvezda

strelish napsal(a):

Mno tak my mame strach chodit v kalužích ale neříkat !!!
Dneska misto toho aby šla do kaluže Hvězdička tak jsem tam skončila ja ale

10.1.2013 17:21
pavlinka2000

XXX.XXX.4.120

Neni tohle shetlandský pony jménem Cipísek ??? :( jsem zoufalá všude ho hledám nevíš kde by teď mohl být ?? :(

Přidejte reakci

Přidat smajlík