Jak se vám líbí...?:)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.3.2007 10:27

Tak tohle je moje westernová Kerka...jak se vám líbí..?

24.3.2007 10:29

kukinatost napsal(a):

no, vylezlo slunko, tak jsem akčně letěla z práce, abych Kerouše konečně vyfotila..:)

24.3.2007 10:30

kukinatost napsal(a):
no, vylezlo slunko, tak jsem akčně letěla z práce, abych Kerouše konečně vyfotila..:)

no, jsem toho vyfotila docela dost, akorát mě štve, že mě nikdo není ochoten vyfotit..

24.3.2007 10:32

kukinatost napsal(a):
no, jsem toho vyfotila docela dost, akorát mě štve, že mě nikdo není ochoten vyfotit..

no, tak aspoň jednou jsem mamču ukecala a cvakla mě z balkónu:)

24.3.2007 10:41

kukinatost napsal(a):
no, tak aspoň jednou jsem mamču ukecala a cvakla mě z balkónu:)

Pěkné Kde je to focené? Ten dům je mi povědomý

24.3.2007 10:42

aston napsal(a):
Pěkné Kde je to focené? Ten dům je mi povědomý

u mě před barákem, cca 15 km od Ovy, v takové ďuře...to je barák sousedů..

24.3.2007 10:44

kukinatost napsal(a):
u mě před barákem, cca 15 km od Ovy, v takové ďuře...to je barák sousedů..

neni to nekde jak sou detmarovice?

24.3.2007 10:56

pilgrisek napsal(a):
neni to nekde jak sou detmarovice?

no Dětmarky jsou kousek, já jsemtotiž ze Zbytek...taková směska Orlové, Bohumína, Lutyně a Rychvaldu, jestli ti ty názvy osad něco říkají..:)

24.3.2007 11:02

kukinatost napsal(a):
no Dětmarky jsou kousek, já jsemtotiž ze Zbytek...taková směska Orlové, Bohumína, Lutyně a Rychvaldu, jestli ti ty názvy osad něco říkají..:)

jo jo rikaji... mas peknyho konika..mas ho doma?samotneho?

24.3.2007 11:26

pilgrisek napsal(a):
jo jo rikaji... mas peknyho konika..mas ho doma?samotneho?

Jj Baru, dík...taky něco podobného, jak máš ty, tak trošlu ujetý plňas..teda pokud se nepletu, co se týče tvého koníka..:)Jinak mám ho doma a bohužel samotného, na dalšího není vůbec čas, sotva se stíhám věnovat kerkovi, jak bych chtěla..a ty sji odkud..? Nedávno ses ptala na ONH, pokud bys něco objevila někde v okolí, tak počítej se mno, jdu do toho s tebou...

24.3.2007 11:45

kukinatost napsal(a):

Ahojky, nemáš novou uzdečku, přibližně tak měsíc na dobírku za 1000kč?

24.3.2007 12:05

iriska napsal(a):

nee, uzdečku mám normálně z jezdeckých potřeb....

24.3.2007 12:06

kukinatost napsal(a):
nee, uzdečku mám normálně z jezdeckých potřeb....

kolik stála, prosím????

24.3.2007 12:09

microfon napsal(a):
kolik stála, prosím????

mm, myslím že 1100...

24.3.2007 15:40

kukinatost napsal(a):
Jj Baru, dík...taky něco podobného, jak máš ty, tak trošlu ujetý plňas..teda pokud se nepletu, co se týče tvého koníka..:)Jinak mám ho doma a bohužel samotného, na dalšího není vůbec čas, sotva se stíhám věnovat kerkovi, jak bych chtěla..a ty sji odkud..? Nedávno ses ptala na ONH, pokud bys něco objevila někde v okolí, tak počítej se mno, jdu do toho s tebou...

no co se týče mého konika tak je to ČT ... mám ho v Jistebníku jestli znáš? jo jo pokud něco nebo nekoho najdu dám ti vědět

24.3.2007 19:32

kukinatost napsal(a):
mm, myslím že 1100...

To sedlo vypadá taky dobře, jsi s ním spokojená? Mám totiž zálusk na sedlo od Zajace a nevím jestli jo nebo raději něco obyč.

25.3.2007 10:22

kessidis napsal(a):
To sedlo vypadá taky dobře, jsi s ním spokojená? Mám totiž zálusk na sedlo od Zajace a nevím jestli jo nebo raději něco obyč.

Upřímně, já bych taky chtěla Zajace, Hudečka, hakena atd...jenže 1) furt ještě studuju a pracuju, takže nesjou ani finance...2) tohle sedlo sjem měla vyzkoušené, že mu opravdu sedne 3) má jenom laminátovou kostru, takže je lehčí, což je pro nás určo výhoda, už jenom až v létě ppvezeme tu bagáž pop puťácích.::)
Jinak já sjem spíš angličan, ale western se mi hrozně líbí, jenže Kerka zatím je z toho vcelku vydivočený on je dost atk vyjukaný a zjevně je to pro něho i změna a já ve westernovém nejezdím tak dobře, jak bych chtěla, takže si zatím zvykáme a učíme se oba..:)Jinak tohle sedlo se mi i docela líbí...ale pak toužím po nějakém reiningovém, měla jsem půljčené od kámošky z ameriky a to byl luxus...ale jezdila jsem i na rozumném a dobře přiježděném westerňákovi...on Kerka je takový svižnější v terénu, takže musíme makat na jízdárně...ale oba se radši couráme, no, my se moc necouráme, prostě projíždíme v okolí..:)

25.3.2007 12:11

kukinatost napsal(a):
Upřímně, já bych taky chtěla Zajace, Hudečka, hakena atd...jenže 1) furt ještě studuju a pracuju, takže nesjou ani finance...2) tohle sedlo sjem měla vyzkoušené, že mu opravdu sedne 3) má jenom laminátovou kostru, takže je lehčí, což je pro nás určo výhoda, už jenom až v létě ppvezeme tu bagáž pop puťácích.::)
Jinak já sjem spíš angličan, ale western se mi hrozně líbí, jenže Kerka zatím je z toho vcelku vydivočený on je dost atk vyjukaný a zjevně je to pro něho i změna a já ve westernovém nejezdím tak dobře, jak bych chtěla, takže si zatím zvykáme a učíme se oba..:)Jinak tohle sedlo se mi i docela líbí...ale pak toužím po nějakém reiningovém, měla jsem půljčené od kámošky z ameriky a to byl luxus...ale jezdila jsem i na rozumném a dobře přiježděném westerňákovi...on Kerka je takový svižnější v terénu, takže musíme makat na jízdárně...ale oba se radši couráme, no, my se moc necouráme, prostě projíždíme v okolí..:)

jake to mas vubec sedlo?NATOWU? myslim ze to moje vypada takhle z obrazku stejne... ja s nim sem spokojena za tu cenu, jako na sedlo za 30 000 nemam a jezdi se v nem pohodlne

25.3.2007 22:28

iriska napsal(a):

jj, mám natowu, mi to za ty prachy na moje ježdění stačí...ale kdyby se v budoucnu zadařilo, koupím si klidně nějaké staré, ale kvalitní sedlo...

26.3.2007 07:05

pilgrisek napsal(a):
no co se týče mého konika tak je to ČT ... mám ho v Jistebníku jestli znáš? jo jo pokud něco nebo nekoho najdu dám ti vědět

Jo, včera jsme fičeli po loukách u Jistebníku. Počasí bylo náááádherné.

26.3.2007 19:27

kukinatost napsal(a):
jj, mám natowu, mi to za ty prachy na moje ježdění stačí...ale kdyby se v budoucnu zadařilo, koupím si klidně nějaké staré, ale kvalitní sedlo...

tak me asi staci.. jako jezdi se mi v nem dobre a myslim ze neni ani skarede... jo mimochodem ptala ses na ten kurz pnh....tak se kdyztak koukni na diskuzi prirozena komunikace...tam se neco domlouvá

26.3.2007 21:56

pilgrisek napsal(a):
tak me asi staci.. jako jezdi se mi v nem dobre a myslim ze neni ani skarede... jo mimochodem ptala ses na ten kurz pnh....tak se kdyztak koukni na diskuzi prirozena komunikace...tam se neco domlouvá

jj, mi taky bohatě stačí...už jsem tam k tomu PNH odpovídala..ještě když tak napíšu té Katce Santarové email...

Přidejte reakci

Přidat smajlík