Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.3.2007 17:57

Tak jsem založila trojku, protože z dvojky už je spousta věcí prodaných, tak aby v tom bylo jasno.

PRODÁM:
Jezdeckou přilbu - tříbodová, velikost 56, značky Premiere, je úplně stejná, jako ta na obrázku, nepoškozená, jako nová, cena 700Kč (nebo vyměním za dečku pod sedlo ManMat nebo za westernové otěže Working Harness od Frinty)

Podpínací řemínek - do klasických nánosníků, černá kůže, nepoškozené, cenu nabídněte

Podbřišník pro sedla, která se zapínají tzv. na kravatu - starší, ale plně funkční, cena 75Kč

Při rychlém jednání dohoda možná, pište prosím na avecaesar@atlas.cz
Všechny věci můžu předat osobně (ve Východních Čechách nebo i jinde - dohoda) nebo poslat poštou na dobírku (+30-40Kč).

25.3.2007 17:54

avecaesar napsal(a):
Tak jsem založila trojku, protože z dvojky už je spousta věcí prodaných, tak aby v tom bylo jasno.

PRODÁM:
Jezdeckou přilbu - tříbodová, velikost 56, značky Premiere, je úplně stejná, jako ta na obrázku, nepoškozená, jako nová, cena 700Kč (nebo vyměním za dečku pod sedlo ManMat nebo za westernové otěže Working Harness od Frinty)

Podpínací řemínek - do klasických nánosníků, černá kůže, nepoškozené, cenu nabídněte

Podbřišník pro sedla, která se zapínají tzv. na kravatu - starší, ale plně funkční, cena 75Kč

Všechny věci můžu předat osobně (ve Východních Čechách nebo i jinde - dohoda) nebo poslat poštou na dobírku (+30-40Kč).

PRODÁM:

jezdecké rajtky Jumper king
vel : 42
barva : černá
stav : zachovalé
cena : 350 + poštovné (dohoda možná)

mail : moonca1@seznam.cz
tel :775 277 661

25.3.2007 17:57

moonca napsal(a):
PRODÁM:

jezdecké rajtky Jumper king
vel : 42
barva : černá
stav : zachovalé
cena : 350 + poštovné (dohoda možná)

tel :775 277 661

PRODÁM:

Dečku pod sedlo, zakoupená v prodejně Equis
Dečka nebyla ani jednou použita a ani nebyla nasazena na koně. Tenčí.

barva : modrá
P.C : 550,-
nová cena : 400 + poštovné

tel:775 277 661

25.3.2007 21:11

moonca napsal(a):
PRODÁM:

Já bych zase ráda něco koupila . Sháním přepravník na dva koně v dobrém stavu s platnou STK. Kdybyste o něčem věděli, napište. Díky.

25.3.2007 21:20

mari napsal(a):
Já bych zase ráda něco koupila . Sháním přepravník na dva koně v dobrém stavu s platnou STK. Kdybyste o něčem věděli, napište. Díky.

Já taky sháním přepravník. Nejlépe přepravník na 1 koně do 40 000Kč( s plachtou do 30 000Kč), popř. na dva koně do 50 000Kč( s plachtou do 40 000Kč)!!!

25.3.2007 21:22

avecaesar napsal(a):

PRODÁM:

Já se přidám :-)
Prodám toto udidlo, včetně háčků a řetízku, délka 13,5cm, úplně nové, nepoužívané, jen vyzkoušené.
Mohu předat v Praze nebo v Teplicích, nebo poštou na dobírku.
Cena 550,- (PC 650Kč).
liala@centrum.cz

12.7.2007 08:51

liala napsal(a):
Prodám toto udidlo, včetně háčků a řetízku, délka 13,5cm, úplně nové, nepoužívané, jen vyzkoušené.
Cena 550,- (PC 650Kč).
liala@centrum.cz

Prodám bezpečnostní třmeny zn. Feelig, s gumičkou, velice kvalitní, používané jen dva měsíce. Cena 500,- Kč, možnost předání v Praze, nebo zaslání na dobírku. Tel. 724306366, e-mail: schovankova@email.cz

12.7.2007 08:54

avecaesar napsal(a):

PRODÁM:

Ja také koupím sedlo Hauzr Novu Clasic či 2000, velikost 17,5, komora 2.

12.7.2007 09:39

avecaesar napsal(a):

PRODÁM:

mám k prodeji univ. Mitase na vyšší kohoutek za 5000,- 608926749

12.7.2007 10:21

avecaesar napsal(a):

PRODÁM:

nova ohlavka č.2 za 150 kč

sadzi saj

12.7.2007 10:30
sadzi saj

cerridwen napsal(a):
nova ohlavka č.2 za 150 kč

Tak já koupím pevný chambon na lonžování, komplet, za dobrou cenu a nepoškozený

12.7.2007 20:41

sadzi saj napsal(a):
Tak já koupím pevný chambon na lonžování, komplet, za dobrou cenu a nepoškozený

prodám sedlo, černé,všestranné,používáno na koně s nižším a stř. kohoutkem. Prodej spěchá z důvodů koupi sedla na vysoký kohoutek.

12.7.2007 21:43

veronika20 napsal(a):
prodám sedlo, černé,všestranné,používáno na koně s nižším a stř. kohoutkem. Prodej spěchá z důvodů koupi sedla na vysoký kohoutek.

Tak já neprodávám nic nového,ale trošku to pozměním a třeba se to už někomu bude líbit víc.Prodám anglickou černou uzdečku velikosti full (přesné rozměry pošlu mailem) za 350 Kč a žlutou nylonovou uždečku taktéž velikosti full za 250 Kč. Při koupi obou uzdeček najednou ZAPLATÍM NEJRYCHLEJŠÍMU Z VÁS DOBÍRKU. Prosím pište na mail: klafus@tiscali.cz

12.7.2007 21:43

klafus napsal(a):
Tak já neprodávám nic nového,ale trošku to pozměním a třeba se to už někomu bude líbit víc.Prodám anglickou černou uzdečku velikosti full (přesné rozměry pošlu mailem) za 350 Kč a žlutou nylonovou uždečku taktéž velikosti full za 250 Kč. Při koupi obou uzdeček najednou ZAPLATÍM NEJRYCHLEJŠÍMU Z VÁS DOBÍRKU. Prosím pište na mail: klafus@tiscali.cz

a ještě ta žlutá:

13.7.2007 08:21

klafus napsal(a):
a ještě ta žlutá:

Není ten žlutý koník na fotce se žlutou uzdečkou Jerry?Pokud ano tak tu uzdečku beru na mého jistě taky padne.Teda pokud je uzdečka ještě k mání.

13.7.2007 09:30

avecaesar napsal(a):

PRODÁM:

Prodám sedlo McClellan - Hnědé s mosazným kováním,podšité bílým beránkem. Na užšího koně. Ježděné, ale funkčně v pořádku. Má nové křížové řemeny. Zdarma přidám nové třmenové řemeny stejného stylu a starší stříbrné anglické třmeny. K vidění je v Plzni. Foto pro vážné zájemce na vyžádání. Cena 7 700,- Kč, ale sleva při rychlém jednání jistá.
Je možná výměna za sedlo na velmi širokého koně, s případným doplatkem. Sháním buď vojenský bok č. 5 (u německého boku vyraženo na zadní rozsoše na kovovém dílu pro podocasník) nebo odpovídajícím způsobem široké sedlo McClellan či westernové. U McClellanu či westernového sedla vyzkoušení přímo na koni v Plzni nutností.

13.7.2007 09:31

jenny napsal(a):
Prodám sedlo McClellan - Hnědé s mosazným kováním,podšité bílým beránkem. Na užšího koně. Ježděné, ale funkčně v pořádku. Má nové křížové řemeny. Zdarma přidám nové třmenové řemeny stejného stylu a starší stříbrné anglické třmeny. K vidění je v Plzni. Foto pro vážné zájemce na vyžádání. Cena 7 700,- Kč, ale sleva při rychlém jednání jistá.
Je možná výměna za sedlo na velmi širokého koně, s případným doplatkem. Sháním buď vojenský bok č. 5 (u německého boku vyraženo na zadní rozsoše na kovovém dílu pro podocasník) nebo odpovídajícím způsobem široké sedlo McClellan či westernové. U McClellanu či westernového sedla vyzkoušení přímo na koni v Plzni nutností.

Prodámm jednou lomené stihlové udidlo, šířka 13,5 cm. V dobrém stavu, jen párkrát použité, pro nás úzké. Cena 290,-při předání v Plzni, nebo 349,- včetně poštovného (původní cena 550,- Kč).

V případě zájmu o udidlo či sedlo mě kontaktujte přímo na mailu: doemova (zavináč) seznam (tečka) cz

13.7.2007 10:42

jenny napsal(a):
Prodámm jednou lomené stihlové udidlo, šířka 13,5 cm. V dobrém stavu, jen párkrát použité, pro nás úzké. Cena 290,-při předání v Plzni, nebo 349,- včetně poštovného (původní cena 550,- Kč).

V případě zájmu o udidlo či sedlo mě kontaktujte přímo na mailu: doemova (zavináč) seznam (tečka) cz

Pro Thesis : jj je to Jerry napsala jsem ti mail,tak doufám,že došel .Paa Klára.

13.7.2007 10:47

moonca napsal(a):
PRODÁM:

Ten okraj dečky je sv.modrý? Jakou má velikost? Je to na velkého nebo pony? Díky

13.7.2007 14:36

klafus napsal(a):
Pro Thesis : jj je to Jerry napsala jsem ti mail,tak doufám,že došel .Paa Klára.

Výborně, máš už i odpověď

13.7.2007 21:39

thesis napsal(a):
Výborně, máš už i odpověď

supr to nám to ale jde tak žlutá uzdečka už není.

13.7.2007 22:20

klafus napsal(a):
supr to nám to ale jde tak žlutá uzdečka už není.

ale ještě bych potřebovala vyměnit udidlo vel 13,5 za 11,5. Je to ostřejší stihlo a za něco podobného bych ho také chtěla vyměnit,nebo prodat a koupit. Je starší,ale plně funkční neprobroušené v lomu,jen používáním opotřebené. Za 150 Kč...možná i sleva. mail: klafus@tiscali.cz

13.7.2007 22:26

klafus napsal(a):
ale ještě bych potřebovala vyměnit udidlo vel 13,5 za 11,5. Je to ostřejší stihlo a za něco podobného bych ho také chtěla vyměnit,nebo prodat a koupit. Je starší,ale plně funkční neprobroušené v lomu,jen používáním opotřebené. Za 150 Kč...možná i sleva. mail: klafus@tiscali.cz

Tak já prodám kožený klobouk, velikost 57. Je nový, nepoužitý, jen zkoušený. Cena 700Kč

21.7.2007 11:51

daisy86 napsal(a):
Tak já prodám kožený klobouk, velikost 57. Je nový, nepoužitý, jen zkoušený. Cena 700Kč

Prodám celokožené černé anglické všestrané sedlo, používané, má utrhlé kožené poutko na třmenový řemen, jinak bezvadné. Sedlo jsem přivezla z NL, ale nesedí na mé klisně, neboť je úzké. Vhodné je na úzké koně např. plnokrevník, polokrevník ...

21.7.2007 11:58

monikafris napsal(a):
Prodám celokožené černé anglické všestrané sedlo, používané, má utrhlé kožené poutko na třmenový řemen, jinak bezvadné. Sedlo jsem přivezla z NL, ale nesedí na mé klisně, neboť je úzké. Vhodné je na úzké koně např. plnokrevník, polokrevník ...

tady foto zepředu. Cena je 3 000,- Kč + poštovné dle sazebníku pošty. Ještě vyzjistím. Tel. : 605 941 540

21.7.2007 12:02

monikafris napsal(a):
tady foto zepředu. Cena je 3 000,- Kč + poštovné dle sazebníku pošty. Ještě vyzjistím. Tel. : 605 941 540

další foto. Jsem ze Zlína, sedlo je možné i odebrat u nás doma.

21.7.2007 12:05

monikafris napsal(a):
další foto. Jsem ze Zlína, sedlo je možné i odebrat u nás doma.

a tady je to utržené poutko, a na druhé straně úplně chybí.

21.7.2007 12:09

monikafris napsal(a):
a tady je to utržené poutko, a na druhé straně úplně chybí.

a tady je značka toho sedla, takže by to neměla být žádná Indie

26.7.2007 16:28

monikafris napsal(a):
a tady je značka toho sedla, takže by to neměla být žádná Indie

Prodám tři uplně noné dečky.1ks károvaná do hněda 400kč,1ks kostka do modra s vyst.posedlím 430kč a 1ks tmavě modrá s cípem a modrobílozlatým lemem 450kč.Dečky jsou uplně nové.
e-mail. andyn.x@seznam.cz

26.7.2007 16:29

andrea00 napsal(a):
Prodám tři uplně noné dečky.1ks károvaná do hněda 400kč,1ks kostka do modra s vyst.posedlím 430kč a 1ks tmavě modrá s cípem a modrobílozlatým lemem 450kč.Dečky jsou uplně nové.
e-mail. andyn.x@seznam.cz

Modrá kostka:

26.7.2007 16:30

andrea00 napsal(a):
Modrá kostka:

Tmavě modrá s cípem a barevným lemíkem:

27.7.2007 08:34

andrea00 napsal(a):
Tmavě modrá s cípem a barevným lemíkem:

ahoj prodám černá pérka velikost 43 cena levně. foto dodám dnes. tel 724311092
Lenka

27.7.2007 11:56

andrea00 napsal(a):
Modrá kostka:

Prodám:

- zvony gumové se suchým zipem, černé - 150Kč
- bavlněný podbřišník s gumou velikost 120cm - 350Kč, nebo 130cm - 400Kč
- síť na seno s kroužky, modrá - 100Kč
- provazový martingal, černý - 200Kč
- provazovou uzdečku, bílá - 200Kč
- čabraku na uši zdobená korálky, černá - 200Kč
- šlachovky na přední nohy, uvnitř s neoprenem, pevné zapínání na suchý zip,
modré- 200Kč
- klkací řemen- 150Kč
- bandáže elastické Jump Tec, bílé, 4Ks, nové - 300Kč

Více informací na tel.: 736 759 739, nebo na mailu: Polachova.S@centrum.cz, foto možno zaslat na mail.

27.7.2007 13:14

safir napsal(a):
Prodám:

- zvony gumové se suchým zipem, černé - 150Kč
- bavlněný podbřišník s gumou velikost 120cm - 350Kč, nebo 130cm - 400Kč
- síť na seno s kroužky, modrá - 100Kč
- provazový martingal, černý - 200Kč
- provazovou uzdečku, bílá - 200Kč
- čabraku na uši zdobená korálky, černá - 200Kč
- šlachovky na přední nohy, uvnitř s neoprenem, pevné zapínání na suchý zip,
modré- 200Kč
- klkací řemen- 150Kč
- bandáže elastické Jump Tec, bílé, 4Ks, nové - 300Kč

Více informací na tel.: 736 759 739, nebo na mailu: Polachova.S@centrum.cz, foto možno zaslat na mail.

Andreo, prosím můžu se zeptat, za kolik prodáváš tu tmavě modrou dečku?Moc se mi líbí..Děkuji kdyžtak piš na cessy.cessy@seznam.cz

28.7.2007 21:07

cessyy napsal(a):
Andreo, prosím můžu se zeptat, za kolik prodáváš tu tmavě modrou dečku?Moc se mi líbí..Děkuji kdyžtak piš na cessy.cessy@seznam.cz

Prodám westernové sedlo značky Natowa, velmi pohodlné, kontaktní, kvalitní kůže, posedlí 16, vhodné na střední i vyšší kohoutek, cena 11tis. i s navajem a dvěma podbřišníkama. Tel:604/413 855

28.7.2007 21:08

terushka napsal(a):
Prodám westernové sedlo značky Natowa, velmi pohodlné, kontaktní, kvalitní kůže, posedlí 16, vhodné na střední i vyšší kohoutek, cena 11tis. i s navajem a dvěma podbřišníkama. Tel:604/413 855

Dalšííí..

28.7.2007 21:09

terushka napsal(a):
Dalšííí..

Více foto e-mailem

28.7.2007 21:13

terushka napsal(a):
Více foto e-mailem

A ještě prodám westernovou uzdečku, úplně nová, vhodná na větší koně(ČT, A1/1..)..Cena dohodou včetně delších otěží.

28.7.2007 21:14

terushka napsal(a):
A ještě prodám westernovou uzdečku, úplně nová, vhodná na větší koně(ČT, A1/1..)..Cena dohodou včetně delších otěží.

28.7.2007 21:50

avecaesar napsal(a):

PRODÁM:

Prodám rajtky značky EUROSTAR, dětské, černé s červeným lemováním, velikost 140 (pas: 63, délka: 80 cm) májí jednu kapsu na pravé straně, rajtfleky na kolenou. Rajtky jsou úplně nové, měla jsem je jen jednou na sobě. Cena je zhruba 600 (dohodou) + poštovné. Foto mailem.

30.7.2007 13:04

avecaesar napsal(a):

PRODÁM:

Poptávám anglický nánosník. Mám zájem přibližně o následující typ, znázorněný na obrázku - tzv. bombírování, tj. kůže šitá do půlkulata (bežně se tak zpracovávají čelenky uzdeček), drží dobře tvar, podšité měkčí kůží. Velikost full. Podpínací řemínek k němu nepotřebuji a na barvě nezáleží. Nánosníková část musí být ve výborném stavu, nátylníková část může být i ve špatném stavu. Pouze velmi levně. Odběr v Plzni nebo dohodou.

30.7.2007 14:52

avecaesar napsal(a):

PRODÁM:

prodam sedlo mcclellan. Starší používané ale v pěkném stavu,udržované. Prodavam ho protože sem přešla na anglii. Sedlo je na koně s úzkým hřbetem a vyšším kohoutkem. Černé barvy. prodam i s podbřišníkem a třmeny. cena dohodou,levně email: reba77@seznam.cz

31.7.2007 09:06

reba77 napsal(a):
prodam sedlo mcclellan. Starší používané ale v pěkném stavu,udržované. Prodavam ho protože sem přešla na anglii. Sedlo je na koně s úzkým hřbetem a vyšším kohoutkem. Černé barvy. prodam i s podbřišníkem a třmeny. cena dohodou,levně email: reba77@seznam.cz

prodám červené kamaše s výliskem, vel.č.2-plnokrevník, menší ČT..., cena 350.-, drezurní podbřišník, neoprenový pro citlivé koně, parkrát použit, cena 500.-, korekční podložka beránková, cena 900.-Ceny jsou vč.poštovného.Info na michaela_z@email.cz nebo 605264589

31.7.2007 09:08

michaela z napsal(a):
prodám červené kamaše s výliskem, vel.č.2-plnokrevník, menší ČT..., cena 350.-, drezurní podbřišník, neoprenový pro citlivé koně, parkrát použit, cena 500.-, korekční podložka beránková, cena 900.-Ceny jsou vč.poštovného.Info na michaela_z@email.cz nebo 605264589

podbřišník

31.7.2007 09:16

michaela z napsal(a):
podbřišník

kamaše

31.7.2007 09:17

michaela z napsal(a):
kamaše

a poslední-bandažete v bílé barvě, přední + zadní za 400.-

31.7.2007 20:25

michaela z napsal(a):
podbřišník

drezurní podbřišník je prodaný

31.7.2007 21:24

michaela z napsal(a):
drezurní podbřišník je prodaný

Ahojík prosím pošli mi ty červené kamaše víc detailně na mail zazika.m@seznam.cz Já bych je chtěla

31.7.2007 21:31

zazika napsal(a):
Ahojík prosím pošli mi ty červené kamaše víc detailně na mail zazika.m@seznam.cz Já bych je chtěla

jsou mc pěkný a kobušce by slušeli jak je tmavší

31.7.2007 21:34

woldemortik napsal(a):
jsou mc pěkný a kobušce by slušeli jak je tmavší

Ale kde ty jsi se tu vynořila? Taky sjem toho názuru že červená a bordó to jistí.

31.7.2007 21:37

zazika napsal(a):
Ale kde ty jsi se tu vynořila? Taky sjem toho názuru že červená a bordó to jistí.

jsem jako stín dneska jsme sváželi balíky máme jich 106,ale dva nám čorli takl mám čas zítra jdu pro dřevo na přísřešek budeme budvat baghinghem pro koníky

31.7.2007 21:45

woldemortik napsal(a):
jsem jako stín dneska jsme sváželi balíky máme jich 106,ale dva nám čorli takl mám čas zítra jdu pro dřevo na přísřešek budeme budvat baghinghem pro koníky

No my taky budujem, co dáš na tu střechu? Já možná budu mít i okapy heč

31.7.2007 21:47

zazika napsal(a):
No my taky budujem, co dáš na tu střechu? Já možná budu mít i okapy heč

nad těma jsem taky přemýšle a pod ně bych chtěla dát nádrž na vodu

31.7.2007 21:51

woldemortik napsal(a):
nad těma jsem taky přemýšle a pod ně bych chtěla dát nádrž na vodu

Sakryš to mě nenapadlo, Ty jsi mi vnukla nápad...

31.7.2007 21:53

zazika napsal(a):
Sakryš to mě nenapadlo, Ty jsi mi vnukla nápad...

já byla vždy jiná

31.7.2007 21:57

woldemortik napsal(a):
já byla vždy jiná

KOUPÍM MINICHAPSY VEL M. sami.sheila@seznam.cz NEBO 608408654

1.8.2007 05:53

sajma napsal(a):
KOUPÍM MINICHAPSY VEL M. sami.sheila@seznam.cz NEBO 608408654

pro zazika:vyfotím lépe a pošlu

1.8.2007 07:57

michaela z napsal(a):

A já si dovoluji nabídnout jezdecká pérka, značky Pfeiff¨. Jsou kožená, se šněrováním, zip vzadu pro snadné obouvání. Měla jsem je 3x na sobě. PC 1680 Kč, prodávám je za 1500 Kč, při rychlém jednání slevím 100 Kč.

1.8.2007 07:59

marketka napsal(a):
A já si dovoluji nabídnout jezdecká pérka, značky Pfeiff¨. Jsou kožená, se šněrováním, zip vzadu pro snadné obouvání. Měla jsem je 3x na sobě. PC 1680 Kč, prodávám je za 1500 Kč, při rychlém jednání slevím 100 Kč.

Pérka jsou velikosti 40.

1.8.2007 08:01

marketka napsal(a):
Pérka jsou velikosti 40.

Ještě oprava adresy /tato neplatí/ , kam si můžete psát o nabízená pérka-
brouk@dobrovice.cz

1.8.2007 12:51

marketka napsal(a):
Ještě oprava adresy /tato neplatí/ , kam si můžete psát o nabízená pérka-
brouk@dobrovice.cz

Ahoj, prodám sedlo norton endurance, nebo vymením za skokové, nebo vsestrane sedlo na sirsiho kone. Sedlo jsem kupovala pred rokem, ale moji kobylce nesedi, jezdilo se na nem jen majo a je ve vybornem stavu. Je velmi lehounke, pohodlne a sedi vetsine konim ,ale moje kobca je na nej proste moc siroka. Je vhodne i pro vysoky kohoutek.

1.8.2007 20:12

michaela z napsal(a):

michaela z: děkuju budou nám slušet že jo?

1.8.2007 20:25

zazika napsal(a):
michaela z: děkuju budou nám slušet že jo?

zazika:ma meil jsem ti poslala foto, snad ti to bude takto stačit....kdyby jsi chtěla ia strouhačky, tak ti komplet nechám za 600.- vč.poštovného.

1.8.2007 21:37

michaela z napsal(a):
zazika:ma meil jsem ti poslala foto, snad ti to bude takto stačit....kdyby jsi chtěla ia strouhačky, tak ti komplet nechám za 600.- vč.poštovného.

prodám:červené strouhačky 250.-, plátěné otěže, nové, zlaté přezky, cena 350.-, černé pracovní bandáže, 2ks, cena 250.- ceny jsou vč.poštovného, michaela_z@email.cz nebo 605264589

1.8.2007 21:38

michaela z napsal(a):
prodám:červené strouhačky 250.-, plátěné otěže, nové, zlaté přezky, cena 350.-, černé pracovní bandáže, 2ks, cena 250.- ceny jsou vč.poštovného, michaela_z@email.cz nebo 605264589

otěže

2.8.2007 18:42

michaela z napsal(a):
bandáže

koupím nepromokavou deku nebo bederku na pony. Nabídněte děkuji ( pony: 133cmKVH)

3.8.2007 11:40

jezabel napsal(a):
koupím nepromokavou deku nebo bederku na pony. Nabídněte děkuji ( pony: 133cmKVH)

prodám kožený poprsák, univerzální velikost, odnímatelná martingalová vidlice, ' zlaté ' kování, cena 600.- vč.poštovného, michaela_z@email.cz

3.8.2007 12:10

michaela z napsal(a):
prodám kožený poprsák, univerzální velikost, odnímatelná martingalová vidlice, ' zlaté ' kování, cena 600.- vč.poštovného, michaela_z@email.cz

Koupím gelovku do 1 000Kč. Prosím i foto na meil. Pegaskapony@seznam.cz Děkuji

4.8.2007 18:41

pegaska pony napsal(a):
Koupím gelovku do 1 000Kč. Prosím i foto na meil. Pegaskapony@seznam.cz Děkuji

Prodám gum.POPRSÁK,velikost 3., s martingel.vidlicema.Cena dohodou.

6.8.2007 10:46

liala napsal(a):
Cena 550,- (PC 650Kč).
liala@centrum.cz

Westernové sedlo černé, zdobené, výroba Hudeček, posedlí 16,5". Na stř.a vyšší kohoutek. Cena 22tis, rychle - sleva Tel:777953136
Foto mohu poslat mailem.

6.8.2007 11:54

michaela z napsal(a):

Jé, zrovna takový poprsák se zlatým kováním sháním. Napíšu Vám mail.

6.8.2007 11:59

avecaesar napsal(a):

PRODÁM:

Prodám originál westernové třmeny k sedlům Barefoot, hnědé. Úplně nové, nepoužité, ještě mají vysačku. Nebo vyměním za černé.
liala@centrum.cz

8.8.2007 12:04

monikafris napsal(a):
Jé, zrovna takový poprsák se zlatým kováním sháním. Napíšu Vám mail.

Určo se ozvy ,poprsák je stále k mání!!

8.8.2007 12:40

liala napsal(a):
Prodám originál westernové třmeny k sedlům Barefoot, hnědé. Úplně nové, nepoužité, ještě mají vysačku. Nebo vyměním za černé.
liala@centrum.cz

Koupím za symbolickou cenu jakékoliv staré, zničené, již nepoužitelné věci na koně či poníka. Vlastního koníka nemám, ale moc bych chtěla, tak alespoň sbírám staré koňské věci, které mi koně připomenou. Pište na e-mail hafan18@seznam.cz

24.8.2007 21:00

klafus napsal(a):
a ještě ta žlutá:

ahujky prosim tě máš eště ty úzdečky,?? bych je brala

27.8.2007 21:16

avecaesar napsal(a):

PRODÁM:

prodám nerezové rok používane třmeny, 11 cm. PC 780 Kč cena 680 Kč foto pošli mailem

7.10.2007 14:04

marketka napsal(a):

pro marketka (Peggy):Ahoj chtěla bych se zeptat,u jakého výrobce nebo spíš v jakých jezdeckých potřebách(na netu) si koupila jezdecká pérka, značky Pfeiff¨?????Díky Andy

7.10.2007 15:07

rocky napsal(a):
Určo se ozvy ,poprsák je stále k mání!!

Ahojík za kolik je ten poprsák????

10.10.2007 20:19

agak napsal(a):
prodám nerezové rok používane třmeny, 11 cm. PC 780 Kč cena 680 Kč foto pošli mailem

Prodám černou podsedlovku nevykrojenou.Barva ke černá s bílým lemem.Dečka je půl roku stará ježděná jen závodně takže skvělý stav.Cena 600Kč.e-mail:andrea.jez@seznam.cz

11.10.2007 15:27

samicek napsal(a):
Prodám černou podsedlovku nevykrojenou.Barva ke černá s bílým lemem.Dečka je půl roku stará ježděná jen závodně takže skvělý stav.Cena 600Kč.e-mail:andrea.jez@seznam.cz

prodám černé jezdecké holínky-původní cena 600 nyní 300. dále ang. chpasy, krátké, velikost L, značka Kentaur, na zip, barva černá. foto chapu na www.santoskovy.estranky.cz rubrika vyjizdky

11.10.2007 16:19

santosek napsal(a):
prodám černé jezdecké holínky-původní cena 600 nyní 300. dále ang. chpasy, krátké, velikost L, značka Kentaur, na zip, barva černá. foto chapu na www.santoskovy.estranky.cz rubrika vyjizdky

ahojky prodám westernové chapsy závodní barvy béžové na silnější postavu 1 rok používané jen na závody pc 2800 nyní za 1700 foto mužu poslat e mailem muj meil je aniccka.kocicka@seznam.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík