Chci se zeptat , jestli jste někdo někdy neznali koně jménem Lupínek . Plavák, nyní 10 let, údajně matka Vanessa, O. Goron (po Gurgul), předtím jen se zdr. průkazem , nyní už i s modrou knížkou , má ext. vadu "kapří hřbet" a prokopnutou lebku .Jsem již 2 roky jeho vlastníkem , ale pátrám po minulosti , a zatím jsem zádně podstatné informace nenašla . Prosích ochotné lidi , aby se ozvali . Děkuji Adushka
myarchie007
napsal(a):
Chci se zeptat , jestli jste někdo někdy neznali koně jménem Lupínek . Plavák, nyní 10 let, údajně matka Vanessa, O. Goron (po Gurgul), předtím jen se zdr. průkazem , nyní už i s modrou knížkou , má ext. vadu "kapří hřbet" a prokopnutou lebku .Jsem již 2 roky jeho vlastníkem , ale pátrám po minulosti , a zatím jsem zádně podstatné informace nenašla . Prosích ochotné lidi , aby se ozvali . Děkuji Adushka
Ahoj ,jestli je to hucul,tak jsem ho kdysi vlastnila.chodil pod angl. sedlem,šikovný,ale když jsem ho kupovala,otřesný stav.odkud jsi,máš jeho foto,jak ted vypadá.díky
jurda
napsal(a):
mám jeho foto,ale jen na fotopapíře.
P.S.je to tak 6,7let,pak jsem ho prpdala někam k Rakovníku a okolí,jestli máš jeho starý průkaz,tak by to tam mělo být,byl bez PP.předemnou byli majitelé Rennerovi ,Lupínek stál rok u nich uvázaný na řetěze,hubený,samé dredy,mezi krávama ve stodole bez oken a vrat v minus 10 stupních.