kapusta
napsal(a):
Ahaaa, tak to jo... A jen tak abych věděla - kdy je ta další? V létě??
Ahoj..
Tak já sem dávala nějaké fotky do "Ty z moderky králíků"..Ale něco přihodím
Jinak někde jsem četla že je snad 3.9 - 6.9 ale nevím to jistě
A co jste si koupili?Obchůdky byly dost slabé!
Já sem si dopřála parellku a nové vodítko..
A koukali jste na ten obchod venku hned u brány (byly tam ty napáječky)??Koukala jsem na tu cestovní uzdečku (jak si z toho uděláte ohlávku i uzdu) a bylo to úplně roztrhané , poničené , zrezlé kovové části a "kůže" na nánosníku byla zničená..No prostě hrůza a prodávali to za 450 (nebo 500?)
Uvnitř to sice taky měli celkem kvalitnější , ale cena pod 700 nebyla.. Těším se na tu letní , už šetřím peníze a píšu seznam!
alisa
napsal(a):
Ahoj..
Tak já sem dávala nějaké fotky do "Ty z moderky králíků"..Ale něco přihodím
Jinak někde jsem četla že je snad 3.9 - 6.9 ale nevím to jistě
A co jste si koupili?Obchůdky byly dost slabé!
Já sem si dopřála parellku a nové vodítko..
A koukali jste na ten obchod venku hned u brány (byly tam ty napáječky)??Koukala jsem na tu cestovní uzdečku (jak si z toho uděláte ohlávku i uzdu) a bylo to úplně roztrhané , poničené , zrezlé kovové části a "kůže" na nánosníku byla zničená..No prostě hrůza a prodávali to za 450 (nebo 500?)
Uvnitř to sice taky měli celkem kvalitnější , ale cena pod 700 nebyla.. Těším se na tu letní , už šetřím peníze a píšu seznam!
Ta je hodně rozmazaná
alisa
napsal(a):
Hafloška
A kladrubáčekFotky jsem si ale podepsala , nechci aby skončili někde ve virtuální stáji kde ho ještě budou vydávat za hannovera , jak mají zvykem!
Jinak taky jste pokecali s majitelem?Hodný , ale podivný človíček , co?
alisa
napsal(a):
A kladrubáčekFotky jsem si ale podepsala , nechci aby skončili někde ve virtuální stáji kde ho ještě budou vydávat za hannovera , jak mají zvykem!
Jinak taky jste pokecali s majitelem?Hodný , ale podivný človíček , co?
alisa
napsal(a):
Ahoj,já jsem tam bal jen hoďku,bylo to spíš jak tržnice.Nakopila jsem si to potřebuju omrkla koně a domů,Nechápu proč tam nechávají stánky s věcma,co to má co společního s koněm čí zemědělce,,,,bylo to takové divní,moc lidí,jinak to tam bylo o dooooost dražší než je to vlétě (či napodzim).Já jsem si kupovala vodítko,česnekové tablety a granule
moje babušky
Lady
luda
napsal(a):
Ahoj,já jsem tam bal jen hoďku,bylo to spíš jak tržnice.Nakopila jsem si to potřebuju omrkla koně a domů,Nechápu proč tam nechávají stánky s věcma,co to má co společního s koněm čí zemědělce,,,,bylo to takové divní,moc lidí,jinak to tam bylo o dooooost dražší než je to vlétě (či napodzim).Já jsem si kupovala vodítko,česnekové tablety a granule
moje babušky
Lady
Lydie
nikiska
napsal(a):
noričci, úplně nádherný
Starokladrubskej vraník....
nikiska
napsal(a):
Starokladrubskej vraník....
Frísáček pod dámskym sedlem...
nikiska
napsal(a):
Frísáček pod dámskym sedlem...
ten samej frísáček tentokrát v zápřeži
nikiska
napsal(a):
pan Sádlo......
poníci pana Sádla sklidili asi největší ovace
nikiska
napsal(a):
poníci pana Sádla sklidili asi největší ovace
4-letej lipicán
nikiska
napsal(a):
kobylka A1/1
valášek A1/1,....ten se mi líbil hrozně moc...
nikiska
napsal(a):
valášek A1/1,....ten se mi líbil hrozně moc...
haflošky...matka s dcerou...majitelkou je jezdkyně na světlejší kobyle....
nikiska
napsal(a):
haflošky...matka s dcerou...majitelkou je jezdkyně na světlejší kobyle....
poníčci
nikiska
napsal(a):
poníčci
nádherná kobyla gerdenlanda..(omlouvám se jestli to mám napsané špatně)
nikiska
napsal(a):
nádherná kobyla gerdenlanda..(omlouvám se jestli to mám napsané špatně)
rytíři....
nikiska
napsal(a):
rytíři....
Zdravím všechny příznivce koní! Děkuji za tuto reportáž z Lysé!!!! Jezdíváme také občas po výstavách, většinou do Pardubic. V Lysé na jarní výstavě jsme byli asi před dvěmi lety, a tak tato reportáž je pro mne taková vzpomínková. Také tam vystupoval pan Doubek s norikama, poníkama i lipicánem. Bylo to moc pěkné. Nevíte prosím jak se jmenoval ten frís co tam letos v Lysé vystupoval?
zuzule
napsal(a):
juju u toho V té Lysé by taky mohli mít pro tak krásné koně hezčí prostředí, ta betonová zeď je vyloženě škoda. Jéé a děkuju za pochvalu
Mi říkej ... pozadí je tam děěěěsný
Ale koně vážně super !!!
Čím fotíš ?
Když budeš mít chuť - jukni na http://blankasatranova.blog.cz/