Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.3.2007 18:40

A jedeeeeem.

Melisska má i stránky : http://www.civavy-ponici.ic.cz/

Najdete tam pár příběhů a nových foteček.

27.3.2007 18:58

cream napsal(a):
A jedeeeeem.

Dzina: tak me napada, ze by bylo dobre pripsat neco noveho na stranky Andy - http://podhradi.wz.cz Mas nejake aktualni info nebo pekne fotky?

27.3.2007 19:53

cream napsal(a):
A jedeeeeem.

TAk jsem dneska jela zase zkoušet Elišku jestli je v říji a je, takže zítra vyrážíme za hřebcem

27.3.2007 19:54

microfon napsal(a):
TAk jsem dneska jela zase zkoušet Elišku jestli je v říji a je, takže zítra vyrážíme za hřebcem

Tak si to radne uzijte

27.3.2007 19:56

microfon napsal(a):

Tožto je náš ženich <b> 617 Hasan s.v </b>

27.3.2007 19:58

strelish napsal(a):
Tak si to radne uzijte

Jo to si užije, ona je hrozná děv....

27.3.2007 20:24

microfon napsal(a):

TO JE TEN HŘEBEC OD SLÁDKŮ?

27.3.2007 20:36

microfon napsal(a):

Toz nevypada spatne

Jo jak siroky popruh na ten zadni podbrisak budes kupovat?

27.3.2007 20:53

strelish napsal(a):
Toz nevypada spatne

Zdravím. Fotky mám jen z léta. Info momentální teda absolutně žádný

Jinak ty poníci na řetězech jsou z Petrovic. Uvazují je takhle od hříbat. Většinou je to směska shetlandů, welšíků a kdo ví čeho...

27.3.2007 21:05

dzina napsal(a):
Zdravím. Fotky mám jen z léta. Info momentální teda absolutně žádný

Jinak ty poníci na řetězech jsou z Petrovic. Uvazují je takhle od hříbat. Většinou je to směska shetlandů, welšíků a kdo ví čeho...

Tak vyber aspoň pár těch letních, to se taky hodí, stačí tak 8.

27.3.2007 21:17

v v napsal(a):
TO JE TEN HŘEBEC OD SLÁDKŮ?

jojo ,má vše co Eli chybí (až na lekavost)

27.3.2007 21:18

strelish napsal(a):
Toz nevypada spatne

já ho nebudu kupovat - mam ho od táty z práce a má těch 6-7cm. Já to ale budu šít až na prázdky (na vandry)

27.3.2007 21:25

microfon napsal(a):
já ho nebudu kupovat - mam ho od táty z práce a má těch 6-7cm. Já to ale budu šít až na prázdky (na vandry)

To je fuk, já ho koupit musím, no, u nás do tohodle nikdo nefušuje Mám jenom kamaráda, co šije west. uzdečky a sedla a tak :) Dzina ho vlastně zná též :)

27.3.2007 21:27

strelish napsal(a):
Tak vyber aspoň pár těch letních, to se taky hodí, stačí tak 8.

Ok, vyberu a pošlu,ale až zítra. Dneska mi tu nějak zlobí připojení a mám strach, že by se to snad ani neodeslalo

Jak jste si všichni užili pěkného počasí? Já po dvou měsících jela na koni ven do lesa, bez sedla a jsem teda vydrncaná do aleluja

27.3.2007 21:30

dzina napsal(a):
Ok, vyberu a pošlu,ale až zítra. Dneska mi tu nějak zlobí připojení a mám strach, že by se to snad ani neodeslalo

Jak jste si všichni užili pěkného počasí? Já po dvou měsících jela na koni ven do lesa, bez sedla a jsem teda vydrncaná do aleluja

V poho, já mám teď stejně o zábavu postaráno - musím dát do kupy jedny stránky a vytvořit něco jako PFko, ale velikonoční a hlavně se mi nic nechce, tak to podle toho taky pokračuje hlemýždí rychlostí...

Pěkně dneska bylo, to je fakt :)

Já si dopoledne chvíli poseděla v ohradě, cvičně odpoledne pochodila po ohradě s nasedlaným poníkem a jinak uklízela a odpočívala :) Nějak se furt nemůžu srovnat s tím letním časem, tak jsem taková nějaká unavená :(

28.3.2007 09:16

strelish napsal(a):
To je fuk, já ho koupit musím, no, u nás do tohodle nikdo nefušuje Mám jenom kamaráda, co šije west. uzdečky a sedla a tak :) Dzina ho vlastně zná též :)

Jojo, známe No snad bude dneska hezky, rádi bychom vyjeli ven.

Není to uplný poník, ale výškou se tam taky počítá.

28.3.2007 09:51

cream napsal(a):
A jedeeeeem.

Ahoj, tak máme další krásný slunečný den. A já se ke koni nedostanu a ani včera jsem se nedostala, ach jo. Doufám, že mi to vyjde zítra.

Posílám prototyp mongolského koně.......ten foťák mi z koníka dělá ale zajímavosti

28.3.2007 09:54

tadik napsal(a):
Ahoj, tak máme další krásný slunečný den. A já se ke koni nedostanu a ani včera jsem se nedostala, ach jo. Doufám, že mi to vyjde zítra.

Posílám prototyp mongolského koně.......ten foťák mi z koníka dělá ale zajímavosti

Jůů, ten se úžasně tváří To sluníčko dělá ty chlupatce uplně jiný

28.3.2007 10:03

dzina napsal(a):
Jůů, ten se úžasně tváří To sluníčko dělá ty chlupatce uplně jiný

kdyby jen tváří....ale ta megahlava!!

28.3.2007 12:40

cream napsal(a):
A jedeeeeem.

TAk já dneska přišla ze školy dřív a koukám co to doma nenajdu

28.3.2007 12:41

microfon napsal(a):
TAk já dneska přišla ze školy dřív a koukám co to doma nenajdu

---

28.3.2007 12:44

microfon napsal(a):
---

no byly roztomilý holky moje...

28.3.2007 12:47

microfon napsal(a):
no byly roztomilý holky moje...

A ještě musim Aju, naposledy

28.3.2007 17:51

microfon napsal(a):
A ještě musim Aju, naposledy

Těm to sluší, krásný mrtvolky :) Koukám že Aju byla asi potom radost čistit

28.3.2007 18:42

dzina napsal(a):
Těm to sluší, krásný mrtvolky :) Koukám že Aju byla asi potom radost čistit

s Jurášek..sama sem se fotila a docela se povedlo.....

28.3.2007 19:36

daty napsal(a):
s Jurášek..sama sem se fotila a docela se povedlo.....

TAK TO MĚ BY SE TO POVÉST NEMOHLO,já a foceníasi tak jedna z deseti fotek je použetelná...

to takle hezky holky spinkají poři polení siestě??Ebrouš hned vstává jakmile něco usliší tak je na nohou i ve stáji.takže ležících fotek mám poskrovnu.

28.3.2007 20:13

v v napsal(a):
TAK TO MĚ BY SE TO POVÉST NEMOHLO,já a foceníasi tak jedna z deseti fotek je použetelná...

to takle hezky holky spinkají poři polení siestě??Ebrouš hned vstává jakmile něco usliší tak je na nohou i ve stáji.takže ležících fotek mám poskrovnu.

Zorinka z Bludovic a Já myšička... moje první velká láska

28.3.2007 20:15

lucosek napsal(a):

Fredy náš nový poník

28.3.2007 20:16

lucosek napsal(a):
Fredy náš nový poník

Fredynek poprvé u nás na lonži

28.3.2007 20:17

lucosek napsal(a):
Fredynek poprvé u nás na lonži

Fredy a krista

28.3.2007 20:46

lucosek napsal(a):
Fredy a krista

Teda fešák!!! Kam na ty krasavce chodíte? Já se teď rozhlížím po dalším ponďovi a všichni, co mě zaujmou, jsou nejméně 400 km daleko a to už jsem si řekla, že do 200 km kouknout jedu...:-(

28.3.2007 20:54

cream napsal(a):
Teda fešák!!! Kam na ty krasavce chodíte? Já se teď rozhlížím po dalším ponďovi a všichni, co mě zaujmou, jsou nejméně 400 km daleko a to už jsem si řekla, že do 200 km kouknout jedu...:-(

No...tak nějak...nebude to tím, že jsme ze stejného kraje? :((

28.3.2007 20:58

dzina napsal(a):

Jsem dneska výletničila k doktorce a zpátky a stavila jsem se na hoďku i v Lomnici mrknout se na vlastní oči na malou Princeznu. Má ten zadek jak kdyby si do něj někdo utřel špinavou ruku Ale foťák nebyl, bo segra nechala pochcípat všechny baterky - půjčovala si ho naposled. Ale slíbila jsem, že dojedu ještě v úterý, tentokrát už s foťákem, abych krom koní nafotila taky sedla a uzdečky...novinku - poprsáky :-)

29.3.2007 07:20

strelish napsal(a):
No...tak nějak...nebude to tím, že jsme ze stejného kraje? :((

Dobré ráno,
tak včera jsem se poctivě snažila snažila odeslat fotky. Připojení pořád blbne a neodeslalo mi to nic. Budu muset vykoumat, co s ti je, že je to tak pomalé.

Jj, princezna je super. Uplně jsem koukala, jak se změnila Ale už jako malá byla taková světlejší, čekala jsem že vylíná,ale ne, že se takhle potečkuje

A s tím sháněním poníků, nic si z toho nedělej. Tady kolem taky nic není. Všichni, co jsou na prodej mají buď metr a nebo tady pán kříží poníky a je mu jedno, že je to otec s dcerou a navíc, že byla připuštění v roce... Prostě dnešní chov je děs a hrůza tady...

29.3.2007 07:57

tadik napsal(a):

Ahoj, jak se koník jmenuje? A odkud ho máš, jednoho podobného jsem znala. A vypadal ůplně stejně.

29.3.2007 08:00

cream napsal(a):
A jedeeeeem.

Ahoj poníkáři, můžem se k vám přidat?
Kobylka Cilka, 125 cm KVH

29.3.2007 08:03

dzina napsal(a):
Dobré ráno,
tak včera jsem se poctivě snažila snažila odeslat fotky. Připojení pořád blbne a neodeslalo mi to nic. Budu muset vykoumat, co s ti je, že je to tak pomalé.

Jj, princezna je super. Uplně jsem koukala, jak se změnila Ale už jako malá byla taková světlejší, čekala jsem že vylíná,ale ne, že se takhle potečkuje

A s tím sháněním poníků, nic si z toho nedělej. Tady kolem taky nic není. Všichni, co jsou na prodej mají buď metr a nebo tady pán kříží poníky a je mu jedno, že je to otec s dcerou a navíc, že byla připuštění v roce... Prostě dnešní chov je děs a hrůza tady...

Spíš bych řekla že dnešní chov tady se ještě neprobral z dob dávno minulých, kdy poníků bylo straašně málo a ještě k tomu všelijakých, bo je měli dědečkové a babičky doma s dobytkem.

29.3.2007 08:04

neonka napsal(a):

Hezká

Nejste z Prahy?

29.3.2007 09:02

strelish napsal(a):
Spíš bych řekla že dnešní chov tady se ještě neprobral z dob dávno minulých, kdy poníků bylo straašně málo a ještě k tomu všelijakých, bo je měli dědečkové a babičky doma s dobytkem.

No právě. Jenže není poník jako poník. A to, že jim hříbata umírají na tetanus atd. už vůbec nekomentuju.

A ty poprsáky jsou super. Viděla jsem fotku a moc se mi líbí... No, měla bych začít spořit

29.3.2007 09:13

dzina napsal(a):
No právě. Jenže není poník jako poník. A to, že jim hříbata umírají na tetanus atd. už vůbec nekomentuju.

A ty poprsáky jsou super. Viděla jsem fotku a moc se mi líbí... No, měla bych začít spořit

No fuj teda, fakt škoda, že tady nejsou přísnější zákony na tohle. Na druhou stranu - v lékárně jsem se ptala jednoho postaršího veta - kolegyně říkaly, že se v koních vyzná, co tam chodí, čím naočkovat kobylu, když ji chci připouštět a ten mi s klidem řekl, že tetanus stačí a max. tak chřipku...když si vezmu, jak se teď všichni bojí herpesvirů a zmetání díky nim, co si pak máš myslet...

Jestli tam v úterý nějaký poprsák bude Petřík mít, tak ho nafotím - sice foto mám, ale jen v mobilu...

Jdu vyfotit uzdečku a spony na opasek, co jsem mu zabavila za účelem focení, pak to hodím na net :)

29.3.2007 09:17

neonka napsal(a):

Jéé, nejste z Unhoště???

29.3.2007 09:37

rolf napsal(a):
Jéé, nejste z Unhoště???

Teď už jsme z Unhoště. Neznáš Cilku náhodou ještě z doby kdy patřila Markétě?
foto ze stěhování, už bumbáme z Loděnice.

29.3.2007 09:42

neonka napsal(a):
Teď už jsme z Unhoště. Neznáš Cilku náhodou ještě z doby kdy patřila Markétě?
foto ze stěhování, už bumbáme z Loděnice.

No já ani nevím komu patřila, ale tuším že byla ve Všenorech (?) Jednou jsem na ní snad i jel, ale to nevím jistě ;-) No a neviděli jsme se v Unhošti minulý týden? Přijel jsem tam na takovym malým strakatým ponclovi (pak se na něm ještě vozila Tereza a Kristýna) a zrovna jel s Cilkou někdo ven.

29.3.2007 10:15

strelish napsal(a):
No fuj teda, fakt škoda, že tady nejsou přísnější zákony na tohle. Na druhou stranu - v lékárně jsem se ptala jednoho postaršího veta - kolegyně říkaly, že se v koních vyzná, co tam chodí, čím naočkovat kobylu, když ji chci připouštět a ten mi s klidem řekl, že tetanus stačí a max. tak chřipku...když si vezmu, jak se teď všichni bojí herpesvirů a zmetání díky nim, co si pak máš myslet...

Jestli tam v úterý nějaký poprsák bude Petřík mít, tak ho nafotím - sice foto mám, ale jen v mobilu...

Jdu vyfotit uzdečku a spony na opasek, co jsem mu zabavila za účelem focení, pak to hodím na net :)

Bohužel nejsou no...Jako že by oni očkovali nějak zvlášť březí kobylu jsem nezažila. Velký úspěch byl i to že jsem jim řekla, že pokud koně nenechají vypálit, tak na ně pošlu kontrolu... Tak aspoň něco... Nemoci jsou mrchy, lepší naočkovat, než se pak dívat, jak se kůň trápí, ale někomu je to fuk...

já mám jenom fotku, co mi poslal,ale moc se mi líbí

A ať pořád jen nedávám písmenka...

29.3.2007 10:15

rolf napsal(a):
No já ani nevím komu patřila, ale tuším že byla ve Všenorech (?) Jednou jsem na ní snad i jel, ale to nevím jistě ;-) No a neviděli jsme se v Unhošti minulý týden? Přijel jsem tam na takovym malým strakatým ponclovi (pak se na něm ještě vozila Tereza a Kristýna) a zrovna jel s Cilkou někdo ven.

Presně tak, potkali jste se ve Všenorech. A pak v neděli v Unhošti. Váš poncl byl úžasnej, moc se nám líbil. Odkud jste?

29.3.2007 15:55

dzina napsal(a):
Bohužel nejsou no...Jako že by oni očkovali nějak zvlášť březí kobylu jsem nezažila. Velký úspěch byl i to že jsem jim řekla, že pokud koně nenechají vypálit, tak na ně pošlu kontrolu... Tak aspoň něco... Nemoci jsou mrchy, lepší naočkovat, než se pak dívat, jak se kůň trápí, ale někomu je to fuk...

já mám jenom fotku, co mi poslal,ale moc se mi líbí

A ať pořád jen nedávám písmenka...

Taky jezdíte bez sedla? :-))

Pár foteček těch přezek :)

29.3.2007 15:55

strelish napsal(a):
Taky jezdíte bez sedla? :-))

Pár foteček těch přezek :)

..

29.3.2007 19:07

safir napsal(a):
Ahoj, jak se koník jmenuje? A odkud ho máš, jednoho podobného jsem znala. A vypadal ůplně stejně.

Ahoj, jmenuje se Tadeáš ( dříve Tim) a kupovala jsem ho jako 1,5ročního od Prahy. Teď mu jsou 4.

29.3.2007 19:34

tadik napsal(a):
Ahoj, jmenuje se Tadeáš ( dříve Tim) a kupovala jsem ho jako 1,5ročního od Prahy. Teď mu jsou 4.

aha, no tak on se jmenoval jinak... a teď by mu bylo kolem 11 let. Ale děkuju za odpověď

29.3.2007 19:38

strelish napsal(a):
..

Jůů, jsou suprový ´Mě se líbila posledně spona s hadem, teda pokud si to dobře pamatuju Ale jako byla fakt super.

Jooo a bez sedla mi pořád. Mnohem radši než se sedlem

29.3.2007 19:41

dzina napsal(a):
Jůů, jsou suprový ´Mě se líbila posledně spona s hadem, teda pokud si to dobře pamatuju Ale jako byla fakt super.

Jooo a bez sedla mi pořád. Mnohem radši než se sedlem

Tadle?

29.3.2007 19:42

strelish napsal(a):
Tadle?

jo, to je přesně ona Já věděla, co mi nesedí a on je to drak a ne had

30.3.2007 12:45

safir napsal(a):
aha, no tak on se jmenoval jinak... a teď by mu bylo kolem 11 let. Ale děkuju za odpověď

jééé a něměla bys jeho fotku

30.3.2007 12:58

dzina napsal(a):
jo, to je přesně ona Já věděla, co mi nesedí a on je to drak a ne had

Tak ta se mi právě nelíbí vůbec

30.3.2007 13:24

strelish napsal(a):
Tak ta se mi právě nelíbí vůbec

No jo, každej jsme jinej AKorát stejně se na závody nehodí a na normáln nošení je to nepohodlný, takže bych ji měla leda na ozdobu.

A jinak zatím to tak na 80 % vypadá, že nám přijede v neděli pony kobylka,ale není to uplně jistý, tak to nechci zakřiknout

30.3.2007 13:28

dzina napsal(a):
No jo, každej jsme jinej AKorát stejně se na závody nehodí a na normáln nošení je to nepohodlný, takže bych ji měla leda na ozdobu.

A jinak zatím to tak na 80 % vypadá, že nám přijede v neděli pony kobylka,ale není to uplně jistý, tak to nechci zakřiknout

Jůůů se máš, já chci takyyy

30.3.2007 13:40

strelish napsal(a):
Jůůů se máš, já chci takyyy

Však na ni čekám od října No uvidíme, pokud všechno pujde ok, tak v pondělí dovalím s fotkama

30.3.2007 15:08

dzina napsal(a):
Však na ni čekám od října No uvidíme, pokud všechno pujde ok, tak v pondělí dovalím s fotkama

Už se těším!!

31.3.2007 13:21

neonka napsal(a):
Presně tak, potkali jste se ve Všenorech. A pak v neděli v Unhošti. Váš poncl byl úžasnej, moc se nám líbil. Odkud jste?

Tady přidávám fotku prďolky, kterou kamarádka potkala na procházce

31.3.2007 13:38

whisper napsal(a):
Tady přidávám fotku prďolky, kterou kamarádka potkala na procházce

Ahojky, poníkáři

Prodám tři poníčky. dvě4-leté klisny a 4-letého heřebce. Pokud víte o někom kdo shání poníky zajímavých barviček, dejte vědět.

Neregistrovaný uživatel

31.3.2007 14:33
Neregistrovaný uživatel

cream napsal(a):
A jedeeeeem.

Pro veroniku:
Tyhle haflingy jsem viděla v Putimi, nevíš čí jsou???Jsou uplně úžasný

31.3.2007 14:51

cream napsal(a):
A jedeeeeem.

No vlastně jsem se zapoměla pochlubit, že jsem i Aju odvedla včera za ženichem!!!!! Bylo to hustý , šla jsem pěšky (asi 20 km), musela jsem ukrutně chvátat, protže na pul čtvrtou jsem měla domluvenou Elišku v tálíně, naštěstí jsem to tak nějak stihla ,ale fofr to byl hustej!!!, je to blbý že je Aja takovej drobek, jinak bych na ní samozřejmě jela
Tak jsme malou pořádně vydrbali a vyfešákovali

31.3.2007 14:52

microfon napsal(a):
No vlastně jsem se zapoměla pochlubit, že jsem i Aju odvedla včera za ženichem!!!!! Bylo to hustý , šla jsem pěšky (asi 20 km), musela jsem ukrutně chvátat, protže na pul čtvrtou jsem měla domluvenou Elišku v tálíně, naštěstí jsem to tak nějak stihla ,ale fofr to byl hustej!!!, je to blbý že je Aja takovej drobek, jinak bych na ní samozřejmě jela
Tak jsme malou pořádně vydrbali a vyfešákovali

...skoro bílá:-)

31.3.2007 14:54

dzina napsal(a):

To je nějakej papírovej fjordík?nádhernej

31.3.2007 16:19

cream napsal(a):
A jedeeeeem.

Tady nikdo nejni:-) tak já přihodím fotky našich sousedů z vedeljší vesnice.

31.3.2007 16:21

microfon napsal(a):
Tady nikdo nejni:-) tak já přihodím fotky našich sousedů z vedeljší vesnice.

, já jsem tam totiž byla zkoušet aju, jak to vypadá s její říjí

31.3.2007 16:23

microfon napsal(a):
, já jsem tam totiž byla zkoušet aju, jak to vypadá s její říjí

jejich Bobina-něco přes 25 let, shetlandka

31.3.2007 16:26

microfon napsal(a):
jejich Bobina-něco přes 25 let, shetlandka

Ziky - shagya arab*hucul

31.3.2007 16:35

microfon napsal(a):
Ziky - shagya arab*hucul

...

31.3.2007 16:37

microfon napsal(a):
...

A ještě tam mají welše Šimiho, který teda zrovna jezdil s holkama

31.3.2007 16:41

microfon napsal(a):
A ještě tam mají welše Šimiho, který teda zrovna jezdil s holkama

A tahle kobylka je už sice ČT, ale chudince ve čtvrtek porodila dvojčata, jedno bez srsti a druhý bylo taky mrtvý

31.3.2007 17:37

cream napsal(a):
A jedeeeeem.

BARLETCE: napiš prosím o těch poničkách něco víc. Já jsem zrovna ve fází shánění a kdyby měla zajímavou barvu, tím lépe. Jestli nechceš tady, tak třeba na mail: xkonicix@seznam.cz

Díky, Lenka ( cream )

31.3.2007 18:23

cream napsal(a):
BARLETCE: napiš prosím o těch poničkách něco víc. Já jsem zrovna ve fází shánění a kdyby měla zajímavou barvu, tím lépe. Jestli nechceš tady, tak třeba na mail: xkonicix@seznam.cz

Díky, Lenka ( cream )

Ty koně v Putimy jsou od Svobody ze Štětic.Koupil je nějakej Dušan z Putimy.Dřív míval nějakou malinkou poničku.Ta na levo je sestra mého koníka .Jmenuje se Bára a ta druhá to nevím.Jedna kamarádka z Putimy tam nějak na ně chodila jezdit jelikož majitelé jsou spíše nejezdci a ta Barča je mislím tříletá,takže se tam i obsedala,ale příjmení majitele nevím,ale pokud byc to nutně potřebovala,mohu vypátrat.

31.3.2007 18:23

cream napsal(a):

Díky, Lenka ( cream )

Leni, máš tam meila.E.

31.3.2007 19:08

lucosek napsal(a):

Jsem tu nová, a tohle je poník o kterého se starám z rychvaldu

31.3.2007 20:57

barletka napsal(a):
Leni, máš tam meila.E.

Bohužel mi zatím na xkonicix@seznam.cz nic nedošlo. :-( Nezadalas třeba špatně adresu?

31.3.2007 21:16

v v napsal(a):
Ty koně v Putimy jsou od Svobody ze Štětic.Koupil je nějakej Dušan z Putimy.Dřív míval nějakou malinkou poničku.Ta na levo je sestra mého koníka .Jmenuje se Bára a ta druhá to nevím.Jedna kamarádka z Putimy tam nějak na ně chodila jezdit jelikož majitelé jsou spíše nejezdci a ta Barča je mislím tříletá,takže se tam i obsedala,ale příjmení majitele nevím,ale pokud byc to nutně potřebovala,mohu vypátrat.

Aha, ne nepotřebuju, to já jen abych věděla..., protože jsem z těch kobyl fakt unešená! Já jsem právě loni sháněla haflingu a nakonec jsem si tedy koupila Elišku, protože jsem za živýhoboha nemohla nic sehnat, nechtěla jsem takovýho toho velkobřichýcho napůl norika, ale toho lehčího živého rakouského,ale došla jsem k závěru, že ten kdo má tak neprodá anebo za víc jak 50 000. A říkala jsem si jestli třeba zrovna tyto nejsou dovezený přímo z Rakouska:-)Jen jsem byla zvědavá. Takže sestra, ta se mi zrovna líbí víc->však i Ebro byl dříve muj oblíbenecškoda jen že není taky taková tmavší, Ale Fešáci jsou všici tři!!!!!!!

31.3.2007 21:31

v v napsal(a):

krásný kůzlátko, jak jezdím připouštět do toho tálína, tak mi včara taky paní Sládková ukazovala malí, má jich šest a dvě jsou taky takhle probéžovělí. No a tyk obývají HAsanův box, ale ten tam narozdíl od Ebra tedy nemůže!

31.3.2007 21:34

cream napsal(a):
Bohužel mi zatím na xkonicix@seznam.cz nic nedošlo. :-( Nezadalas třeba špatně adresu?

Zkusila jsem to znovu, tak snad už!!!!?

1.4.2007 10:31

barletka napsal(a):
Zkusila jsem to znovu, tak snad už!!!!?

BARLETKA Prosím můžeš mi taky poslat na e-mail něco o těch ponclících, který prodáváš? Díky e-mail: xnoname@seznam.cz

happyhvezda

1.4.2007 10:38
happyhvezda

cream napsal(a):
A jedeeeeem.

Ahojky , poněkud jsem tadyk na vas zapoměla a tak posilam foto

happyhvezda

1.4.2007 10:43
happyhvezda

cream napsal(a):
A jedeeeeem.

+ sháníme Haflinga , Klisnu od 2 let do 10 , hodná pod sedlem a na ošetřování , i pro neskušeného jezdce . Do společnosti pony kobylky .
E-mail : migen1@seznam.cz
www.happyhvezda.ic.cz

1.4.2007 10:58

tadik napsal(a):
jééé a něměla bys jeho fotku

Já se zeptám jeho bývalé majitelky, jestli nějakou nemá. Potom ju sem hodím.

1.4.2007 15:35

happyhvezda napsal(a):
+ sháníme Haflinga , Klisnu od 2 let do 10 , hodná pod sedlem a na ošetřování , i pro neskušeného jezdce . Do společnosti pony kobylky .
E-mail : migen1@seznam.cz
www.happyhvezda.ic.cz

Posílala jsem Vám fotky, ale blbne mi net, proto jsem musela fotky posílat jednotlivě, proto mi potvrďte zda Vám dorazily!! Děkuji!

1.4.2007 20:12

barletka napsal(a):
Posílala jsem Vám fotky, ale blbne mi net, proto jsem musela fotky posílat jednotlivě, proto mi potvrďte zda Vám dorazily!! Děkuji!

tady žarinka krasna vyčištěnáá

1.4.2007 20:13

sany napsal(a):
tady žarinka krasna vyčištěnáá

a eště v záři ranního slunce :)

woldemortík

1.4.2007 20:19
woldemortík

sany napsal(a):
a eště v záři ranního slunce :)

taky se přidám honzík a mendy

1.4.2007 20:20

strelish napsal(a):
Už se těším!!

Tak ji máme doma Je teda hubená jak lunt,ale jinak povahově naprostý zlato A chlupatá jak medvěd... Fotek je pár a moc se nepovedly. Zítra napravím

1.4.2007 21:11

woldemortík napsal(a):
taky se přidám honzík a mendy

Na prodej:

1.4.2007 21:40

barletka napsal(a):
Na prodej:

Kráásnej Hned bych ho brala, ale mě by se tu navzájem pozabíjeli Proč je chudák v tom boxe ještě na řetězu?

1.4.2007 21:42

neonka napsal(a):

No on je takovej srandovní :-))
Ale je to šikula - všude vleze, všechno vyleze a jde do všeho ;-) Kam se lidi s velkýma koňma nedostanou, tam my vlezem bez problémů.

1.4.2007 21:42

strelish napsal(a):
Kráásnej Hned bych ho brala, ale mě by se tu navzájem pozabíjeli Proč je chudák v tom boxe ještě na řetězu?

Tato fotka je ještě od bývalého majitele On si umí sundat ohlávku a byl na štontu

2.4.2007 11:20

cream napsal(a):
A jedeeeeem.

Koníkům začínají šťastné dny na pastvě.

2.4.2007 11:41

cream napsal(a):
Koníkům začínají šťastné dny na pastvě.

Super fotka, však už to bylo potřeba Nám včera dovezli kobylku a je hrozně hubená, tak pořádnou pastvu potřebuje nejvíc...

2.4.2007 11:53

dzina napsal(a):
Super fotka, však už to bylo potřeba Nám včera dovezli kobylku a je hrozně hubená, tak pořádnou pastvu potřebuje nejvíc...

NÁM zatím travička moc nerpste,tak se včera Ebrouš pustil z ohrady a šel k sousedům do sadu-tam je to určitě lepší.Zřejmě byl venku celý den jelikož jsme tam našly tři bobky

2.4.2007 11:56

v v napsal(a):
NÁM zatím travička moc nerpste,tak se včera Ebrouš pustil z ohrady a šel k sousedům do sadu-tam je to určitě lepší.Zřejmě byl venku celý den jelikož jsme tam našly tři bobky

ale přece něco vyrostlo

2.4.2007 11:59

v v napsal(a):
ale přece něco vyrostlo

nám to taky začíná teprve pomalu. Už tahám trávu očima nahoru, aby měli koníci co baštit, krom suchýho sena ve výběhu. Schválně dneska nafotím naši trávu a na ní ten náš žebřiňák, když se pase... Já už tak chci tlusťoučkýho koníka na zelený travičce

2.4.2007 13:20

dzina napsal(a):
nám to taky začíná teprve pomalu. Už tahám trávu očima nahoru, aby měli koníci co baštit, krom suchýho sena ve výběhu. Schválně dneska nafotím naši trávu a na ní ten náš žebřiňák, když se pase... Já už tak chci tlusťoučkýho koníka na zelený travičce

Pro barletku: Co je to prosím tě za tu malou šimličku? Měli jsme podobnou...

2.4.2007 18:57

tajemma danny napsal(a):
Pro barletku: Co je to prosím tě za tu malou šimličku? Měli jsme podobnou...

Tady je naše krasavice

2.4.2007 19:00

amadina napsal(a):
Tady je naše krasavice

Sháním k ní druhou do páru má 90 v KHV.Je zapsaná v plemené knize. Nevíte někdo o nějakám Shetlandu

2.4.2007 19:02

amadina napsal(a):
Sháním k ní druhou do páru má 90 v KHV.Je zapsaná v plemené knize. Nevíte někdo o nějakám Shetlandu

A její společník

sabora

2.4.2007 19:07
sabora

strelish napsal(a):
Dzina: tak me napada, ze by bylo dobre pripsat neco noveho na stranky Andy - http://podhradi.wz.cz Mas nejake aktualni info nebo pekne fotky?

mrkněte na diskusi téma-zanedbaná kopyta

2.4.2007 20:01

amadina napsal(a):
A její společník

no vím že v Ostravské ZOO prodávali poníky... ale nevím jak moc je to aktuální, jestli ještě prodávají. Zde je jeden krasavec odtamtud, teď už tam není... to je moje nejpovedenější fotka

3.4.2007 15:26

ivikkk napsal(a):
no vím že v Ostravské ZOO prodávali poníky... ale nevím jak moc je to aktuální, jestli ještě prodávají. Zde je jeden krasavec odtamtud, teď už tam není... to je moje nejpovedenější fotka

co to jeee?? nak upadavame s tema ponikama..no davejte sem ty vase male potvurky :)

tak tu je Žarka jak šla do ohrady krasna že?

3.4.2007 17:58

sany napsal(a):
co to jeee?? nak upadavame s tema ponikama..no davejte sem ty vase male potvurky :)

tak tu je Žarka jak šla do ohrady krasna že?

Ahoj, dlouho jsem tu nebyla. Žárka je opravdu krásná!!

Tak už mám za sebou první letošní koupání, můj drahý oř si se mnou lehnul do potoka, chtěl se koupat, magor.

Nemám žádné nové fotky, musím si vypůjčit foťák

3.4.2007 17:59

rolf napsal(a):
No on je takovej srandovní :-))
Ale je to šikula - všude vleze, všechno vyleze a jde do všeho ;-) Kam se lidi s velkýma koňma nedostanou, tam my vlezem bez problémů.

jéééé, ten je kráááásnej!!!!

3.4.2007 18:04

tadik napsal(a):
Ahoj, dlouho jsem tu nebyla. Žárka je opravdu krásná!!

Tak už mám za sebou první letošní koupání, můj drahý oř si se mnou lehnul do potoka, chtěl se koupat, magor.

Nemám žádné nové fotky, musím si vypůjčit foťák

Ahoj.tak to mě e málem stalo taky...zkoušela jsem zda vzeze do rybníka...a najednou jsem měla mokro v botech,a kobča si žačala lehat,ale nelehla...

Na fotce Lydíe

3.4.2007 18:08

luda napsal(a):
Ahoj.tak to mě e málem stalo taky...zkoušela jsem zda vzeze do rybníka...a najednou jsem měla mokro v botech,a kobča si žačala lehat,ale nelehla...

Na fotce Lydíe

Ahoj..chci si kupovat bezkostrové sedlo..trošku drahé,ale lehké,pohodlnné.No zatím mám tuto deku

máte někdo bez.kostrové sedlo?

3.4.2007 18:16

luda napsal(a):
Ahoj..chci si kupovat bezkostrové sedlo..trošku drahé,ale lehké,pohodlnné.No zatím mám tuto deku

máte někdo bez.kostrové sedlo?

máme

5.4.2007 11:32

v v napsal(a):
ale přece něco vyrostlo

Nějak nám to tady upadá, šup šup, vkládejte fotečky

tady byl Tadeáš hříbátko - 1,5 roku

5.4.2007 11:46

tadik napsal(a):
Nějak nám to tady upadá, šup šup, vkládejte fotečky

tady byl Tadeáš hříbátko - 1,5 roku

ahoj poníkáři,nějak jsme se zasekly!Už vám vylínali vaše malé kuličky.Z Ebrouše se to teď valí po chomáčích najednou!!hrůza,ale zase začíná vypadat jakop kůň a né oslík,či méďa

5.4.2007 16:29

v v napsal(a):
ahoj poníkáři,nějak jsme se zasekly!Už vám vylínali vaše malé kuličky.Z Ebrouše se to teď valí po chomáčích najednou!!hrůza,ale zase začíná vypadat jakop kůň a né oslík,či méďa

Z Tadeáše to padá statečně, je pořád dost chlupatej, ale už začíná vypadat aspoň jako kůň. Už aby ty chlupy byly pryč!!!

5.4.2007 16:50

tadik napsal(a):
Z Tadeáše to padá statečně, je pořád dost chlupatej, ale už začíná vypadat aspoň jako kůň. Už aby ty chlupy byly pryč!!!

tak jsem si chvíli sedla na mojí kobču, ale jelikož je ještě vychrtlík tak počkám na ježdění. Tady jsem já s ní :-D

5.4.2007 16:50

racina napsal(a):
tak jsem si chvíli sedla na mojí kobču, ale jelikož je ještě vychrtlík tak počkám na ježdění. Tady jsem já s ní :-D

a tady segra

5.4.2007 16:51

racina napsal(a):
a tady segra

.a zase já

5.4.2007 20:21

barletka napsal(a):

Barletko kde ty poníky na prodej furt bereš? :) Nemáš někde v záloze kobylku s PP ale už okolo těch 140-145 cm?

5.4.2007 20:25

strelish napsal(a):
Barletko kde ty poníky na prodej furt bereš? :) Nemáš někde v záloze kobylku s PP ale už okolo těch 140-145 cm?

To ta bělka není na prodej!! Jinak s PP nemám.

5.4.2007 20:33

barletka napsal(a):
To ta bělka není na prodej!! Jinak s PP nemám.

Jéé, to jsou poncli od Vahalíka ze Zašovej, že? No, tak tam jsme byli. Viděla jsi tu kříženou haflingerku co má to krvavé oko? Chuděrka.. Má tam 2 nové huculky, hnědku a vranku. Tu vranou jsme chtěly brát, ale má nad kopytem nějakou bulku..Takže tam pojede to kámoš kterej tomu víc rozumí to omrknout a uvidíme..

5.4.2007 20:34

jessyn napsal(a):
Jéé, to jsou poncli od Vahalíka ze Zašovej, že? No, tak tam jsme byli. Viděla jsi tu kříženou haflingerku co má to krvavé oko? Chuděrka.. Má tam 2 nové huculky, hnědku a vranku. Tu vranou jsme chtěly brát, ale má nad kopytem nějakou bulku..Takže tam pojede to kámoš kterej tomu víc rozumí to omrknout a uvidíme..

Myslím, že to nic nebude....

5.4.2007 20:38

barletka napsal(a):

S tou bulkou? Vidělas to? Víš kolik za to chce? 17tis...docela dost na tříletku.

5.4.2007 20:40

barletka napsal(a):

Gaston..

5.4.2007 20:42

barletka napsal(a):
Gaston..

Teda, to je krčisko... BOREC
Mrkni na Aramiska, jestli ho poznáš...
www.aramisek.estranky.cz

6.4.2007 10:07

jessyn napsal(a):
Teda, to je krčisko... BOREC
Mrkni na Aramiska, jestli ho poznáš...
www.aramisek.estranky.cz

Ahoj,,,tak včera jsem byla jezdit....klisna se mě zbláznila,,pořád chtěla běhat...i velká kobyla jí nestíhala,když jsme šly krokem,já jsem klusala na místě..no nějak byla plnná elánu,tak potom sem klisnu půjčila kamarádce,chudák..jezdí na velké kobyla,a tak byla unešenná jak je maličká..Nezvladala ani vysedat..jak to máte vy?mě to už příjde normální...až stáhnu fotky,,tak sem něco hodím

6.4.2007 10:11

luda napsal(a):
Ahoj,,,tak včera jsem byla jezdit....klisna se mě zbláznila,,pořád chtěla běhat...i velká kobyla jí nestíhala,když jsme šly krokem,já jsem klusala na místě..no nějak byla plnná elánu,tak potom sem klisnu půjčila kamarádce,chudák..jezdí na velké kobyla,a tak byla unešenná jak je maličká..Nezvladala ani vysedat..jak to máte vy?mě to už příjde normální...až stáhnu fotky,,tak sem něco hodím

Ahoj,,,,nejezdíte třeba někdo na 2 3 dny..jako nějakou tůru na koních ..toto léto chceme jet,,,a tak mám spoustu otázek....a hlavně jak to zvládají ponclové....přemýšlím že bych začala trošku trénovat,než pojedem.aby to zvládla uplně bez problému.....

6.4.2007 11:40

luda napsal(a):
Ahoj,,,,nejezdíte třeba někdo na 2 3 dny..jako nějakou tůru na koních ..toto léto chceme jet,,,a tak mám spoustu otázek....a hlavně jak to zvládají ponclové....přemýšlím že bych začala trošku trénovat,než pojedem.aby to zvládla uplně bez problému.....

No, na tomhle poníkovi (je to ten plavák uprostřed, jenom jsme byli zrovna prohození - střídali jsme se) jsem jel 3-denní vandr, denně jsme ujeli tak 30 km a úplně v pohodě. Nejmenší to táhnul i když už větší koně měli dost a ke konci chtěl cvalem. Akorát to chce natrénovat předem.

6.4.2007 16:35

rolf napsal(a):
No, na tomhle poníkovi (je to ten plavák uprostřed, jenom jsme byli zrovna prohození - střídali jsme se) jsem jel 3-denní vandr, denně jsme ujeli tak 30 km a úplně v pohodě. Nejmenší to táhnul i když už větší koně měli dost a ke konci chtěl cvalem. Akorát to chce natrénovat předem.

Letos již třicetilétá!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík