Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.3.2007 08:20

Tak kolikpak se nás tu sejde? Kolik lidiček tu je od Pardubic, Hradce Králové, Ústí nad Orlicí nebo Svitav?
Tak přidejte fotečky nebo pište:-)

28.3.2007 08:26

nightdevil napsal(a):
Tak kolikpak se nás tu sejde? Kolik lidiček tu je od Pardubic, Hradce Králové, Ústí nad Orlicí nebo Svitav?

No vidíš to už dva dny o tom přemýšlí že toto téma založím,obzvlášt ted když se vyraží na závody a můžem se někde potkat...
No tak se přidávám... Hradec Králové...můj koník Sahib

28.3.2007 08:28

nightdevil napsal(a):

My jsme z Libchav u Ústí.

28.3.2007 08:42

klawdie napsal(a):
No vidíš to už dva dny o tom přemýšlí že toto téma založím,obzvlášt ted když se vyraží na závody a můžem se někde potkat...
No tak se přidávám... Hradec Králové...můj koník Sahib

Tak doufám, že se potkáme

28.3.2007 08:43

nightdevil napsal(a):
Tak doufám, že se potkáme

Určitě budou příležitosti!!!

28.3.2007 08:44

dagies napsal(a):
My jsme z Libchav u Ústí.

Jéé, ty jsi z Libchav? Tam jsme kdysi byli na rodeu, teda jen jako diváci. Já jsem seděla ve westernové sedle jednou asi hodinu a pak jsem se nemohla ani na nohy postavit:-)

28.3.2007 08:46

nightdevil napsal(a):
Jéé, ty jsi z Libchav? Tam jsme kdysi byli na rodeu, teda jen jako diváci. Já jsem seděla ve westernové sedle jednou asi hodinu a pak jsem se nemohla ani na nohy postavit:-)

No já jsem z Ústí,ale je pravda že v libchavách na ranči jsem víc jak doma . Jojo tak to věřím, já když začínala tak jsem taky pak z toho byla hotová!! A co jezdíš?

28.3.2007 09:17

nightdevil napsal(a):

My to máme do Hradce asi čtyřicet minut, ale taky to jsou Východní Čechy.

28.3.2007 09:53

nightdevil napsal(a):

No, musim se přidat , já Hradec Králové, Saxík bydlí kousek od Chlumce nad Cidlinou.... na závodech zatím uvidím snad jen já vás, se Saxíkem vyrazíme až v sezóně 2009

28.3.2007 10:15

dagies napsal(a):
No já jsem z Ústí,ale je pravda že v libchavách na ranči jsem víc jak doma . Jojo tak to věřím, já když začínala tak jsem taky pak z toho byla hotová!! A co jezdíš?

Já jezdím parkury...tak proto jsem z westernového sedla trošku vyvedená z míry. Prostě v tom neumím sedět:-)

Neregistrovaný uživatel

28.3.2007 10:53
Neregistrovaný uživatel

avecaesar napsal(a):
My to máme do Hradce asi čtyřicet minut, ale taky to jsou Východní Čechy.

Všimla jsem si ty si někde od trutnova nebo z Trutnova?

28.3.2007 11:19

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Všimla jsem si ty si někde od trutnova nebo z Trutnova?

Já jsem z Trutnova, ale svoje koně mám v Hertvíkovicích. Mám strakatýho valacha na rekre western a plnokrevnou arabku na endurance. Co to máš za šimlíka?

28.3.2007 11:24

nightdevil napsal(a):
Já jezdím parkury...tak proto jsem z westernového sedla trošku vyvedená z míry. Prostě v tom neumím sedět:-)

Aha tak to jo a jak se ti líbí rodeo??

28.3.2007 12:15

avecaesar napsal(a):
Já jsem z Trutnova, ale svoje koně mám v Hertvíkovicích. Mám strakatýho valacha na rekre western a plnokrevnou arabku na endurance. Co to máš za šimlíka?

Jojo už jsem si tě všimla Lara se mi líbí,mám ráda tyhle hlavičky. Můj koník je po Sahib Kubištovi,maminka A1/1 Alaska po Gouvier,taky si občas připadám že mám doma arábka...ted mu byli 4 roky,chci s ním jezdit parkury i když endurace mě taky napadlo,nevím ale jaký předpoklady by měl mít aby byl dobrej a taky jaký já.Tady v okolí se tím nikdo nezabývá,víš?! Takže se není čeho chytnout. Jinak jmenuje se po tatínkovi takže SAHIB.

28.3.2007 12:25

klawdie napsal(a):
Jojo už jsem si tě všimla Lara se mi líbí,mám ráda tyhle hlavičky. Můj koník je po Sahib Kubištovi,maminka A1/1 Alaska po Gouvier,taky si občas připadám že mám doma arábka...ted mu byli 4 roky,chci s ním jezdit parkury i když endurace mě taky napadlo,nevím ale jaký předpoklady by měl mít aby byl dobrej a taky jaký já.Tady v okolí se tím nikdo nezabývá,víš?! Takže se není čeho chytnout. Jinak jmenuje se po tatínkovi takže SAHIB.

Je moc krásnej. A mlaďounkej. Na nižší endurance jezdí i begani a miniponíci, stupeň ZM můžou jezdit koně od 4 let bez licence, ani jezdec nepotřebuje licenci. Určitě to někdy zkus. Parkury jsou fajn, hlavně je super, že je spousta parkurů blízko, my jezdíme přes celou republiku. Sahíbka máš doma nebo jinde ustájeného? Ten kukuč má taaaak rozkošnej.

28.3.2007 12:27

cheyenne napsal(a):
No, musim se přidat , já Hradec Králové, Saxík bydlí kousek od Chlumce nad Cidlinou.... na závodech zatím uvidím snad jen já vás, se Saxíkem vyrazíme až v sezóně 2009

Saxík je krásnej, chodím na fotečky na webu.

28.3.2007 12:30

nightdevil napsal(a):

PŘÍLEŽITOST PRO VÝCHODOČECHY - SPĚCHÁ !!!
O víkendu bude v Trauči Tereza Huclová vyrábět nádherné profi fotečky koníků, takže pokud máte zajímavého koně (vzhled, plemeno,...) nebo váš koník umí nějaké kousky nebo máte dobové postroje nebo chcete předvést vaše jezdecké umění, tak neváhejte a dejte mi co nejdříve vědět!!!

Focení je zcela zdarma, fotky dostanete v elektronické podobě. Nutná spolupráce při focení (držet koně, projet se na něm,..) a je nutné mít koně vypucovaného.
Veškerý kontakt je přese mě . Můj mejl: avecaesar@atlas.cz nebo mobil: 604 268 204
Tak se ozvěte, ať svět vidí, jaký máme nádherný stvořeníčka!!

Pokud máte koně v okolí Trutnova, Dvora Králové nebo HK, tak se to týká hlavně vás!

Tohle je Lara když byla velký mimi

28.3.2007 12:35

avecaesar napsal(a):
Saxík je krásnej, chodím na fotečky na webu.

SAxík je takovej bráška Sahiba,když SAhibkoj ve 4.měsícíhc umřela maminka,tak když se narodil SAxík přifařil se k němu,kupovali jsme je s kamarádkou najednou od jednoho chovatele,jeli jsme se mrknout na Saxíka a já se tam zamilovala do Sahiba,kterej byl taky na prodej...To focení zní zajímavě,ale asi to neklapne,o tom endurace budu ještě přemýšlet,aspon už mám někoho kdo mi poradí...
Oslích fotek máme dost...

28.3.2007 12:40

avecaesar napsal(a):
Je moc krásnej. A mlaďounkej. Na nižší endurance jezdí i begani a miniponíci, stupeň ZM můžou jezdit koně od 4 let bez licence, ani jezdec nepotřebuje licenci. Určitě to někdy zkus. Parkury jsou fajn, hlavně je super, že je spousta parkurů blízko, my jezdíme přes celou republiku. Sahíbka máš doma nebo jinde ustájeného? Ten kukuč má taaaak rozkošnej.

Mám ho v takový rodiný stáji,u paneláku to bohužel nejde...Kukuče by mu šli,to jsem ho strašně nudila focením,ale držel...
Hele a jak je náročný to ZM?JAk moc je třeba trénovat...dík
Sahib a Saxík....Titáni!!!

28.3.2007 13:07

klawdie napsal(a):
SAxík je takovej bráška Sahiba,když SAhibkoj ve 4.měsícíhc umřela maminka,tak když se narodil SAxík přifařil se k němu,kupovali jsme je s kamarádkou najednou od jednoho chovatele,jeli jsme se mrknout na Saxíka a já se tam zamilovala do Sahiba,kterej byl taky na prodej...To focení zní zajímavě,ale asi to neklapne,o tom endurace budu ještě přemýšlet,aspon už mám někoho kdo mi poradí...
Oslích fotek máme dost...

Ahá, takový bráškové, to je hezký. Já mám koně taky ustájené. Takže Sahibovi byli čtyři a Saximu budou cobydup.
Já jezdila min.rok ZM a letos dáme ještě jedo na začátek a pak se vrhnem na Z.
ZM se v endurance označuje jako KP (aby to bylo složitější) a úplně bohatě stačí trénovat tak, že člověk prostě jezdí na vyjížďky. Nijak extra se trénovat nemusí. KP můžou být 20-29km dlouhé, jede se hlavně klusem a krokem. Jediná podmínka pro účast je min.12let jezdce a 4roky koně a mít v pořádku očkování.
Já se o oslí fotku snažila, ale nikdy to nebylo ono... Lara je tak zvědavá, že dycky začně čmuchat objektiv a Dasty znechuceně odejde.

28.3.2007 13:14

avecaesar napsal(a):
Ahá, takový bráškové, to je hezký. Já mám koně taky ustájené. Takže Sahibovi byli čtyři a Saximu budou cobydup.
Já jezdila min.rok ZM a letos dáme ještě jedo na začátek a pak se vrhnem na Z.
ZM se v endurance označuje jako KP (aby to bylo složitější) a úplně bohatě stačí trénovat tak, že člověk prostě jezdí na vyjížďky. Nijak extra se trénovat nemusí. KP můžou být 20-29km dlouhé, jede se hlavně klusem a krokem. Jediná podmínka pro účast je min.12let jezdce a 4roky koně a mít v pořádku očkování.
Já se o oslí fotku snažila, ale nikdy to nebylo ono... Lara je tak zvědavá, že dycky začně čmuchat objektiv a Dasty znechuceně odejde.

Nene Sahib si na Saxika musel chvili počkat...no dva roky...SAxikovi budou dva právě ted v dubnu,děkuji ti radu,kdyby někde něco tak za měsíc bylo a jela by jsi tam, tak dej vědět možná že bych přijela též

28.3.2007 14:17

klawdie napsal(a):
Nene Sahib si na Saxika musel chvili počkat...no dva roky...SAxikovi budou dva právě ted v dubnu,děkuji ti radu,kdyby někde něco tak za měsíc bylo a jela by jsi tam, tak dej vědět možná že bych přijela též

Sem to zmotala s tím bratříčkováním. Za měsíc jedeme na závody do Rakvic (mezi Brnem a Břeclaví). Ve vozejku máme zatím jedno místo free . Jestli je Sahíbek valach, tak by to snad šlo, pokud se nebude Lara říjit (ona v říji všechny valachy hodně kope). Jinak závody jsou vždy na dva dny - v pátek se odjíždí, v sobotu je závod a večer se jede domů. Spí se ve stanech, autech, já budu letos spát asi ve vozejku.

28.3.2007 16:15

avecaesar napsal(a):
O víkendu bude v Trauči Tereza Huclová vyrábět nádherné profi fotečky koníků, takže pokud máte zajímavého koně (vzhled, plemeno,...) nebo váš koník umí nějaké kousky nebo máte dobové postroje nebo chcete předvést vaše jezdecké umění, tak neváhejte a dejte mi co nejdříve vědět!!!

Focení je zcela zdarma, fotky dostanete v elektronické podobě. Nutná spolupráce při focení (držet koně, projet se na něm,..) a je nutné mít koně vypucovaného.
Veškerý kontakt je přese mě . Můj mejl: avecaesar@atlas.cz nebo mobil: 604 268 204

Pokud máte koně v okolí Trutnova, Dvora Králové nebo HK, tak se to týká hlavně vás!

Ahojda...
My jsme taky z východu a taky od Trutnova ... Opět jsme se tu sešly s avecaesar, jak jinak

28.3.2007 17:10

ladys napsal(a):
Ahojda...
My jsme taky z východu a taky od Trutnova ... Opět jsme se tu sešly s avecaesar, jak jinak

jak jinak, zase ladys...

29.3.2007 06:32

avecaesar napsal(a):
Sem to zmotala s tím bratříčkováním. Za měsíc jedeme na závody do Rakvic (mezi Brnem a Břeclaví). Ve vozejku máme zatím jedno místo free . Jestli je Sahíbek valach, tak by to snad šlo, pokud se nebude Lara říjit (ona v říji všechny valachy hodně kope). Jinak závody jsou vždy na dva dny - v pátek se odjíždí, v sobotu je závod a večer se jede domů. Spí se ve stanech, autech, já budu letos spát asi ve vozejku.

Jé to je zajímavý...budu o tom přemýšlet,ale to by jsi mě musela přes net začít trénovat aby jsme byli v kondici,on je od srpna obsednutý a nevím jestli má takovou kondičku aby to uchodil.Taky by mě zajímalo jak finančně náročný a kdepak spinkaj koníci když ty na vleku? piš kdyžtak na mejl: klawdie@centrum.cz
TAdy jsme spolu v den kdy jsem si ho koupila.To byl ještě hřebeček! ale miláček...

29.3.2007 07:58

dagies napsal(a):
Aha tak to jo a jak se ti líbí rodeo??

Byla jsem tam cca před 4 lety a bylo to super, jen jsem někdy tajila dech... Pak tam také byla paní, která jela jakýsi slalom. Paní byla vysoká a hubená a jela na nějakém mini poníčkovi a to bylo trošku směšné...Naopak tam byl cca 4 letý chlapeček, který jel s sám na velkém koni a z toho jsem opravdu žasla...

29.3.2007 08:02

avecaesar napsal(a):

Já už jsem s ní také mluvila a také by se nám to líbilo, ale jsme až z Pardubic a koníky bychom kvůli focení nikam nepřeváželi

29.3.2007 08:15

avecaesar napsal(a):

Ahojda.

Dostala jsem přes sms nabídku na focení.

Moc děkujeme, ale je to pro nás asi nereálné, protože i když budeme mít koně vypucované, altajka je bohužel původně sněhově bílá, čehož po půlročním bahnění prostě nedosáhnu:-(.... Zkusím to promyslet a kdyžtak se ozvu.

Ještě jednou děkuji.

S pozdravem

Macháčková, www.machackovi.cz, Dvůr Králové

PS: Mám taky plnokrevnou arabku, můžu se přidat k Vám do klubu:-)

29.3.2007 12:39

androvamilada napsal(a):
Ahojda.

Dostala jsem přes sms nabídku na focení.

Moc děkujeme, ale je to pro nás asi nereálné, protože i když budeme mít koně vypucované, altajka je bohužel původně sněhově bílá, čehož po půlročním bahnění prostě nedosáhnu:-(.... Zkusím to promyslet a kdyžtak se ozvu.

Ještě jednou děkuji.

S pozdravem

Macháčková, www.machackovi.cz, Dvůr Králové

PS: Mám taky plnokrevnou arabku, můžu se přidat k Vám do klubu:-)

Ano, posílala jsem Vám sms, protože jsem narazila na Váš web a arabka i altajka by byly super modely. Já mám strakáče hnědo.bílého a taky jsem si myslela, že z něj tu žlutou nedostanu, ale stačilo jednou vyšamponovat. Kdybyste se pro focení rozhodli, dejte prosím co nejdřívě vědět - raději na mobil. V sobotu se bude fotit v okolí Trutnova (to je už ale plno koní) a v neděli se jede ke Zvičině a následně do Lázní Bohdaneč. Do neděle by se ještě nějací koníci vešli.

30.3.2007 11:12

nightdevil napsal(a):

FOCENÍ S TEREZOU HUCLOVOU SE PŘESOUVÁ NA PŘÍŠTÍ VÍKEND
z důvodu línání koní a nezeleného vzhledu pastvin jsme se dohodly, že to raději o týden posuneme, aby fotky stály za to
Pokud se objeví někdo další, kdo by měl zájem o profi fotky, neváhejte a dejte mi vědět na avecaesar@atlas.cz nebo 604268204
Lada Hrabalová

30.3.2007 11:28

avecaesar napsal(a):
FOCENÍ S TEREZOU HUCLOVOU SE PŘESOUVÁ NA PŘÍŠTÍ VÍKEND
z důvodu línání koní a nezeleného vzhledu pastvin jsme se dohodly, že to raději o týden posuneme, aby fotky stály za to
Pokud se objeví někdo další, kdo by měl zájem o profi fotky, neváhejte a dejte mi vědět na avecaesar@atlas.cz nebo 604268204
Lada Hrabalová

Já bych sice měla zájem o profifotky, ale jsme z trochu dál, by´t přesto z východních Čech(nejvýchodněji-okr.Ústí nad Orlicí) a hlavně totot období je pro focení mých koní naprosto nepřijatelné. Vylínají mi dočista vždy až tak koncem května a to vydrží jen tak do září. V zimě jsou také hezcí, ale teď ty chlupy nestojí fakt zanic. Ale byrvičky atraktivní mají, to jo. Dokonce se i docela rádi předvádějí. Tedaale po kastraci mladšího to už není tak moc.

1.4.2007 21:36

nightdevil napsal(a):

Nějak nám to tady vázne , no neva, snad to zas rozjedu, musím se pochlubit fotečkama ze čtvrtka, Saxík zahlížel na kobylku, zatáhnul bříško a dělal pózy

1.4.2007 21:37

cheyenne napsal(a):
Nějak nám to tady vázne , no neva, snad to zas rozjedu, musím se pochlubit fotečkama ze čtvrtka, Saxík zahlížel na kobylku, zatáhnul bříško a dělal pózy

Úplnej plemeník, co? Snažil se hodit ocásek nahoru, ale padá mu dost srandovně doprava...

1.4.2007 21:38

cheyenne napsal(a):
Úplnej plemeník, co? Snažil se hodit ocásek nahoru, ale padá mu dost srandovně doprava...

Přestávka na travičku....

1.4.2007 21:50

cheyenne napsal(a):

Saxík je velkej fešák a čím dál víc krásní, hlavně v přítomnosti kobylek.

2.4.2007 06:59

cheyenne napsal(a):

Tedda ten umí hezky pozovat Evi,zase ti od posledně co jsem ho viděla pěkně zbělel,paráda..už jste nás předběhli...Mimochodem gratuluji SAXÍKOVI všechno nejlepší k jeho 2.narozeninám...

TAdy "bráška" Sába zkoušel western,taky trochu zatahoval pupík vedle v boxu byla jeho oblíbenkyně!!!:)))

2.4.2007 07:00

klawdie napsal(a):
Tedda ten umí hezky pozovat Evi,zase ti od posledně co jsem ho viděla pěkně zbělel,paráda..už jste nás předběhli...Mimochodem gratuluji SAXÍKOVI všechno nejlepší k jeho 2.narozeninám...

TAdy "bráška" Sába zkoušel western,taky trochu zatahoval pupík vedle v boxu byla jeho oblíbenkyně!!!:)))

A ještě jedná jak koukáme do dáli...

3.4.2007 08:45

klawdie napsal(a):
A ještě jedná jak koukáme do dáli...

Já ještě přidávám naší frísuli

3.4.2007 17:04

nightdevil napsal(a):

Děkujeme za přání ke včerejším narozeninám, posílám fotodokumentaci malé oslavy
Tady dortík, jak jinak, než dvoupatrovej...

3.4.2007 17:04

cheyenne napsal(a):
Děkujeme za přání ke včerejším narozeninám, posílám fotodokumentaci malé oslavy
Tady dortík, jak jinak, než dvoupatrovej...

Popřát hodně zdravíčka a pořádnou pusu....

3.4.2007 17:05

cheyenne napsal(a):
Popřát hodně zdravíčka a pořádnou pusu....

A hurá na dort

3.4.2007 17:06

cheyenne napsal(a):
A hurá na dort

Chutnal, až se mu nožička zvedala

3.4.2007 18:12

cheyenne napsal(a):

Ahoj..supr dort....

Tak já jsem Sekeřic..cca45 km od Hradce Králové-a 13 km od Nového Bydžova.

kobušky moje

3.4.2007 18:24

luda napsal(a):
Ahoj..supr dort....

kobušky moje

Kobušky sympaťandy napiš nám o nich něco...
Úplně jsem zapomněla pochválit Sábu, ve vesternovým mu to fakt sekne . Doufám, že se brzo přijedeme kouknout do Roudničky, teď zas máme trošku komplikace, ale do konce týdne se to snad zas vyřeší. Jestli seženeme auto, tak pojedem v sobotu s Hardym na Hrádek na veřejňáček, nejedete někdo?
Přidávám foto Hardyho, občas se na něj chodím povozit, když se bude dařit, tak se snad taky zúčastním nějaký akcičky v sedle

4.4.2007 07:05

cheyenne napsal(a):
Kobušky sympaťandy napiš nám o nich něco...
Úplně jsem zapomněla pochválit Sábu, ve vesternovým mu to fakt sekne . Doufám, že se brzo přijedeme kouknout do Roudničky, teď zas máme trošku komplikace, ale do konce týdne se to snad zas vyřeší. Jestli seženeme auto, tak pojedem v sobotu s Hardym na Hrádek na veřejňáček, nejedete někdo?
Přidávám foto Hardyho, občas se na něj chodím povozit, když se bude dařit, tak se snad taky zúčastním nějaký akcičky v sedle

CAu Emilíe,no to doufam,že dorazíte, poctivě se na to připravuju,včera jsme byli drtit na naší nový jizdárně,musím říct že je skoro luxusní,rovná a obrovská jak hala...a musim říct že jsem byla celkem spokojená,šlapal šikula dobře,akorát nacválávání na pravou je velký problém...ale asi na podesáty to pochopil,to byla doba. Teda a taky jste mě trumfli s dortíkem fakt tuning,my měli je jednopatrovej

4.4.2007 08:08

cheyenne napsal(a):

To nemá chybu. Super dárek....Mohu se zeptat z čeho dort je a jak se dělá?

4.4.2007 09:29

nightdevil napsal(a):
To nemá chybu. Super dárek....Mohu se zeptat z čeho dort je a jak se dělá?

Nastrouhaná jablka,mrkev.

4.4.2007 09:44

klawdie napsal(a):
Nastrouhaná jablka,mrkev.

Ten můj je spodní patro nastrouhaná mrkvička s jablkama, aby to drželo, pak v dortový formě, vrchní patro jsou jablíčka s ovesnýma vločkama, jako forma mistička. Pak dát chvilku do ledničky a vyklopit , úspěch zaručen, jsem dodavatel dortů už pár let pro několik koní

4.4.2007 09:54

cheyenne napsal(a):
Ten můj je spodní patro nastrouhaná mrkvička s jablkama, aby to drželo, pak v dortový formě, vrchní patro jsou jablíčka s ovesnýma vločkama, jako forma mistička. Pak dát chvilku do ledničky a vyklopit , úspěch zaručen, jsem dodavatel dortů už pár let pro několik koní

jééé tak to také zkusím...

4.4.2007 19:01

luda napsal(a):
Ahoj..supr dort....

kobušky moje

Ahoj..tak vám tedy o nich něco povím...LADY:126 KHV,3 roky,je to pěkná potvora,nenechá na sobě jinného jezdce než mě a mojí kamarádku...neschodí je ,ale prostě neposlouchá,ani jednou podemnou nekozlovala,nebo něco takového.je naprosto 100% pod sedlem,ráda jezdí na dlouhé cesty,hlavně tam kde to nezná..vše jí zajíma,,,no jo no poník.. krásně stíhá velké koně někdy jsem i rychlejjší když všichni klušem.Ráda skáče ,a ráda vodu...nedávno se semnou řítila d rybníka..ale zastavila jsem ji.Její matka je Shetland..otec Welsh x hucul

4.4.2007 19:10

luda napsal(a):
Ahoj..tak vám tedy o nich něco povím...LADY:126 KHV,3 roky,je to pěkná potvora,nenechá na sobě jinného jezdce než mě a mojí kamarádku...neschodí je ,ale prostě neposlouchá,ani jednou podemnou nekozlovala,nebo něco takového.je naprosto 100% pod sedlem,ráda jezdí na dlouhé cesty,hlavně tam kde to nezná..vše jí zajíma,,,no jo no poník.. krásně stíhá velké koně někdy jsem i rychlejjší když všichni klušem.Ráda skáče ,a ráda vodu...nedávno se semnou řítila d rybníka..ale zastavila jsem ji.Její matka je Shetland..otec Welsh x hucul

A toto je Lýdie-Matka: Linda19 Otec: Filip.....příští rok jedem na svod..tak jsem zvědavá jak dopadne,má krásné chody,krásnou stavbu těla..Teď začku pomalu sní pracovat na postoji,,snad to zvládnem,je hodně šikovná..tako jemná,,jak kdy teda,,nedávno mě tak strašně šlápla na nohu,že jsem měla naprosto neuvěřitelnou modřinu.jinak chodíme na prochajdy,a občas..1 týdně si jí beru sebou do lesa a j jedu na Lady-Lydíe má velký problém s vodou...tam skášem příkop-beru jí kalužema,a už je to zlepšuje... je to šikulka

5.4.2007 08:36

nightdevil napsal(a):

broučci

7.4.2007 09:11

nightdevil napsal(a):

Tak mám pro vás zprávičky o Saxíkovi, po deseti měsících přemlouvání ve věku dvou let a pár dní mu sestupuje druhá kulka, takže už je úplně hřebec . Mám z toho radost až jsem si včera koupila šampaňský . A stačilo pohrozit kastrací . Jinak už jsem asi vydrbala zimní kožíšek, už z něj nejdou další chlupy, jak jste na tom vy? Na závody jsme dneska nejeli, tak příští týden HK. Přijedete někdo 14.4. na veřejňák nebo 15.4. na závody? Saxíkovy další fotky dodám příští týden, teď jsem u počítače, kde je nemůžu stáhnout...

7.4.2007 10:16

avecaesar napsal(a):
broučci

Ahojky,
no vidíš a mě se LAra líbí nejvíc ze všech arábků co jsem kdo dává:-))Je to alespoň kus koně a ne nějaké ořezávátko. A má krásnou hlavičku.Na tu výstavu klidně jeď.Ty výstavní kousky jsou někteří hrozní-člověk by se bál na ně sednout..

7.4.2007 11:48

proxima napsal(a):
Ahojky,
no vidíš a mě se LAra líbí nejvíc ze všech arábků co jsem kdo dává:-))Je to alespoň kus koně a ne nějaké ořezávátko. A má krásnou hlavičku.Na tu výstavu klidně jeď.Ty výstavní kousky jsou někteří hrozní-člověk by se bál na ně sednout..

Děkuju za podporu. On mi každý říká, že to snad ani není arab ale hucul jaký má břicho, ale ona má prostě velkej hrudník. Na tu naši vytrvalost je to fajn, protože má určitě větší plíce než ty anorektický arabi. Ale lidi pořád pruděj, tak já už fakt nevím no...:(

8.4.2007 09:15

cheyenne napsal(a):
Tak mám pro vás zprávičky o Saxíkovi, po deseti měsících přemlouvání ve věku dvou let a pár dní mu sestupuje druhá kulka, takže už je úplně hřebec . Mám z toho radost až jsem si včera koupila šampaňský . A stačilo pohrozit kastrací . Jinak už jsem asi vydrbala zimní kožíšek, už z něj nejdou další chlupy, jak jste na tom vy? Na závody jsme dneska nejeli, tak příští týden HK. Přijedete někdo 14.4. na veřejňák nebo 15.4. na závody? Saxíkovy další fotky dodám příští týden, teď jsem u počítače, kde je nemůžu stáhnout...

Čauky lidičky.. tak já jem taky z "východních čech" .. Bydlím kousek od HK v Rychnově nad Kněžnou a koníka mám ustájeného v Dlouhé vsi

No.. Trutnov znám moc dobře jezívám tam se školou na běžecké závody a Pardubice tak též .. tam zase jezdíme s kamarádama a s rodiči na Sazka Arény na hokej!!!

Tak já se k vám přidám...

Jmenujji se Míša Šlitrová a je mi 14 let. Od koní už jesm odmalička...ale toho svého jsem se dočkala až ve 12-ti letech. Džinečka mám už 2 roky a za nic bych ho nevyměnila i když me někdy dost zlobí!!

Fotečka je 14 dní stará...vidíte jak mě má rád??!!!

10.4.2007 06:55

cheyenne napsal(a):

Já už jsem sice gratulovala,ale mám radost...takže ještě jednou HURÁ..No když nikdo tak aspon já a segrá jedem do HK,ale mi jedem jen na kukačku,páááč bydlíme nedaleko a chcem aby si mladáci pokoukali...

10.4.2007 14:05

klawdie napsal(a):
Já už jsem sice gratulovala,ale mám radost...takže ještě jednou HURÁ..No když nikdo tak aspon já a segrá jedem do HK,ale mi jedem jen na kukačku,páááč bydlíme nedaleko a chcem aby si mladáci pokoukali...

Saxík včera dostal dárek - koňskej míč... opravdu je to všestrannej koník, i fotbal mu jde . Pak jsem mu protahovala nožičky, natáhla jsem mu přední nohu dopředu a ten hajzlík mě chytil za botu a zvedl mi taky nohu , je to šikulka, buhožel jsem měla zrovna foťák v kapse, takže akční fotky nejsou... Taky se byl včera podívat za kobylkama v ohradě - skáče dobře, skáče rád ..... Zítra se večer dostanu na svůj počítač, takže přidám slíbený fotky, ze včera jich mám mraky. V Kosicích jsou dvě hříbátka, vychytala jsem si, když šly ven, takže se těšte, pár foteček se zadařilo....

13.4.2007 08:53

nightdevil napsal(a):

Nějak nám to tu zas zaostává, tak já posílám slíbené fotečky Saxíka....
tady odchod na procházku minulý čtvrtek

13.4.2007 08:54

cheyenne napsal(a):
Nějak nám to tu zas zaostává, tak já posílám slíbené fotečky Saxíka....
tady odchod na procházku minulý čtvrtek

Tady jsou oba moji mazlíci.... no úžasná fotka, ne?

13.4.2007 08:55

cheyenne napsal(a):
Tady jsou oba moji mazlíci.... no úžasná fotka, ne?

Saxík zkouší, co si může dovolit...

13.4.2007 08:57

cheyenne napsal(a):
Saxík zkouší, co si může dovolit...

A tady už se řádí s novým dárkem :-)

13.4.2007 08:58

cheyenne napsal(a):
A tady už se řádí s novým dárkem :-)

Fotbaaaaal

13.4.2007 09:00

cheyenne napsal(a):
Fotbaaaaal

těžká únava....

13.4.2007 09:00

cheyenne napsal(a):
těžká únava....

a poslední, už končím..... tady póza oslík

13.4.2007 09:08

cheyenne napsal(a):
a poslední, už končím..... tady póza oslík

Ještě slíbený hříbátka....
Tady čerstvý přírůstek, mamina A1/1, taťka Mistral, tady je mu týden, má pořádně dlouhý nožičky

13.4.2007 09:09

cheyenne napsal(a):
Ještě slíbený hříbátka....
Tady čerstvý přírůstek, mamina A1/1, taťka Mistral, tady je mu týden, má pořádně dlouhý nožičky

a umí pěkně rychle běhat, úplně se vznáší...

13.4.2007 09:10

cheyenne napsal(a):
a umí pěkně rychle běhat, úplně se vznáší...

Druhý mimi je starý měsíc, mamina je trakén x hanoverák, tatík Sargoni (trakén)

13.4.2007 09:10

cheyenne napsal(a):
Druhý mimi je starý měsíc, mamina je trakén x hanoverák, tatík Sargoni (trakén)

je pořádně mohutnej, bude to kus koně....

13.4.2007 19:17

cheyenne napsal(a):
je pořádně mohutnej, bude to kus koně....

jů to jsou parádní fotečky

16.4.2007 08:37

avecaesar napsal(a):
jů to jsou parádní fotečky

Posouvám...a co je u vás holky nového?My už js´me využili toho tepla a byli se schladit bez sedle v rybniku,muj koník vodu miluje takže nebyl problém,já si zatím namočila jen nožičky,ale nebylo to tak hrozný...tak jsem se byla mrknout na VT v HK,byla jsem tam se Sabou jen na kukačku,aby se okoukal v tomto prostředí, ale byla to ostuda kdo tam byl tak si nám musel všimnout,řehtal jak o život,mimochodem byla tam nightdevil s Nikem!Že jsi se nepochlubila paní!!!mám pocit že jsme tam na sebe i koukali, byl mě ten tvůj koník nějakej povědomej,marně jsme přemýšlel odkud znám toho ryzáčka s hnědou uzdečkou...Prej jste jeli čistě?já musela jit koník měl docela nerva,ale napoprvý to docela ušlo.

16.4.2007 12:30

klawdie napsal(a):
Posouvám...a co je u vás holky nového?My už js´me využili toho tepla a byli se schladit bez sedle v rybniku,muj koník vodu miluje takže nebyl problém,já si zatím namočila jen nožičky,ale nebylo to tak hrozný...tak jsem se byla mrknout na VT v HK,byla jsem tam se Sabou jen na kukačku,aby se okoukal v tomto prostředí, ale byla to ostuda kdo tam byl tak si nám musel všimnout,řehtal jak o život,mimochodem byla tam nightdevil s Nikem!Že jsi se nepochlubila paní!!!mám pocit že jsme tam na sebe i koukali, byl mě ten tvůj koník nějakej povědomej,marně jsme přemýšlel odkud znám toho ryzáčka s hnědou uzdečkou...Prej jste jeli čistě?já musela jit koník měl docela nerva,ale napoprvý to docela ušlo.

Já jsem v sobotu držela palečky, chtěla jsem se jít seznámit a pak už nám holky ujely . Ale viděla jsem Nica poprvý naživo a chválím, krásnej kus koně. Samozřejmě výkon taky zaslouží pochvalu, parkur nebyl vůbec jednoduchej, takže čistá jízda se cení . doufám, že Katka napíše, jak byla spokojená v Hradci.... a Sába si myslim, že sice trochu koukal a řehtal, ale jinak se choval velice slušně

16.4.2007 12:52

cheyenne napsal(a):
Já jsem v sobotu držela palečky, chtěla jsem se jít seznámit a pak už nám holky ujely . Ale viděla jsem Nica poprvý naživo a chválím, krásnej kus koně. Samozřejmě výkon taky zaslouží pochvalu, parkur nebyl vůbec jednoduchej, takže čistá jízda se cení . doufám, že Katka napíše, jak byla spokojená v Hradci.... a Sába si myslim, že sice trochu koukal a řehtal, ale jinak se choval velice slušně

Jo jo Nick vypadal skvěle překvapilo mě jak je velikej,na fotkach to tak nevypada, fešák,a dík za zastání Evi,tam zlobil,ale doma jsme dali koupel hadici a tam mi to vynahradil,hezký stál a krom uší si nechal namočit uplně všechmo, byla s nim legrace pil i z hadice,fakt bžunda a ten jeho výraz znáš to "pomoc mučí mě"....taky jsem našla jednu s balonem...

3.6.2007 12:41

nightdevil napsal(a):

Hledám pomocníky na závody z Východních Čech. Jezdím distanční dostihy a potřebuji sestavit schopný a spolehlivý tým fajn lidiček - můj dosavadní tým se rozpadl.

Info: Na závody se odjíždí vždy v pátek odpoledne a zpět domů se přijíždí v sobotu navečer. Spí se ve stanu.
Svému týmu zajistím skromné ubytování, platím večeři nebo můžu nabídnou vyjížďky na spolehlivém koni, hodiny o endurance (výběr koně, trénink, vybavení, krmení, veteriny,...)

Podmínky: láska ke koním, spolehlivost, na věku nezáleží, nejlépe z Trutnova, Svobody n.Úpou, Pardubic

Pravděpodobné termíny závodů: 15.-16.6., 10.-11.8., ještě jeden závod v září, 12.-13.10.

Kontakt:
Lada Hrabalová, Trutnov
mejl - avecaesar@atlas.cz
skype - avecaesar2

3.6.2007 20:27

avecaesar napsal(a):
Hledám pomocníky na závody z Východních Čech. Jezdím distanční dostihy a potřebuji sestavit schopný a spolehlivý tým fajn lidiček - můj dosavadní tým se rozpadl.

Info: Na závody se odjíždí vždy v pátek odpoledne a zpět domů se přijíždí v sobotu navečer. Spí se ve stanu.
Svému týmu zajistím skromné ubytování, platím večeři nebo můžu nabídnou vyjížďky na spolehlivém koni, hodiny o endurance (výběr koně, trénink, vybavení, krmení, veteriny,...)

Podmínky: láska ke koním, spolehlivost, na věku nezáleží, nejlépe z Trutnova, Svobody n.Úpou, Pardubic

Pravděpodobné termíny závodů: 15.-16.6., 10.-11.8., ještě jeden závod v září, 12.-13.10.

Kontakt:
Lada Hrabalová, Trutnov
mejl - avecaesar@atlas.cz
skype - avecaesar2

Ahoj Lado, tak já bych se hlásila do tvého týmu!Jen by mě zaímalo, co bych dělala, ale myslím to vážně, alespoň bych zažila zase něco jiného než jen hopsání přes překážky.

3.6.2007 21:18

michaela z napsal(a):
Ahoj Lado, tak já bych se hlásila do tvého týmu!Jen by mě zaímalo, co bych dělala, ale myslím to vážně, alespoň bych zažila zase něco jiného než jen hopsání přes překážky.

Ahoj, to by bylo supr To bych byla fakt ráda Hlavně na závodech potřebuju pomoct s péčí o koně - jako jezdec se musím připravit, všechno kontrolovat atd., takže hlavní náplní jsou věci jako vzít koně na vodítku na trávu, pomoct nosit vodu. Závody jsou na kola - tenhle rok jezdím dvoukolové závody, takže po prvním kole přijedu a někdo mi musí vyzvednout kartu, koně musíme zchladit (polévání vodou) a pak s ním jdu do veteriny. Mám krátkou pauzu, během který se nestihnu postarat o sebe i koně, takže potřebuju pomoct s krokováním, aby u koně někdo byl, potom pomoct nasedlat. Když jsem na trati tak jediným úkolem pro wranglery je připravit všechno (raději víc než míň) pro chlazení, až se vrátíme, aby nic nechybělo (hlavně dostatek vody). Jak to všechno přesně probíhá můžu vysvětlit při cestě na závod. Jak jsem psala - závody jsou dvoudenní a platím večeři + si můžeš zajezdit nebo tě můžu hlouběji zasvětit do vytrvalosti.

3.6.2007 21:20

avecaesar napsal(a):
Ahoj, to by bylo supr To bych byla fakt ráda Hlavně na závodech potřebuju pomoct s péčí o koně - jako jezdec se musím připravit, všechno kontrolovat atd., takže hlavní náplní jsou věci jako vzít koně na vodítku na trávu, pomoct nosit vodu. Závody jsou na kola - tenhle rok jezdím dvoukolové závody, takže po prvním kole přijedu a někdo mi musí vyzvednout kartu, koně musíme zchladit (polévání vodou) a pak s ním jdu do veteriny. Mám krátkou pauzu, během který se nestihnu postarat o sebe i koně, takže potřebuju pomoct s krokováním, aby u koně někdo byl, potom pomoct nasedlat. Když jsem na trati tak jediným úkolem pro wranglery je připravit všechno (raději víc než míň) pro chlazení, až se vrátíme, aby nic nechybělo (hlavně dostatek vody). Jak to všechno přesně probíhá můžu vysvětlit při cestě na závod. Jak jsem psala - závody jsou dvoudenní a platím večeři + si můžeš zajezdit nebo tě můžu hlouběji zasvětit do vytrvalosti.

Jinak zažiješ úplně specifickou disciplínu a uvidíš spoustu nádhernejch koní - převážně arabů

24.7.2008 09:46
jurda

XXX.XXX.2.142

avecaesar napsal(a):
Jinak zažiješ úplně specifickou disciplínu a uvidíš spoustu nádhernejch koní - převážně arabů

Hlásíme se taky,obec Žlebské Chvalovice,okr.Chrudim

24.7.2008 09:48
jurda

XXX.XXX.2.142

jurda napsal(a):
Hlásíme se taky,obec Žlebské Chvalovice,okr.Chrudim

A ještě jedno foto našeho mazlíčka Toníčka

24.7.2008 09:54
jurda

XXX.XXX.2.142

jurda napsal(a):
A ještě jedno foto našeho mazlíčka Toníčka