Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.1.2006 17:24

Sem dávejte fotečky koníků plemene A1/1 a ČT!!

Tyto 2 plemena proto,protože jsem se o ČT zajímala a A1/1 si budu pořizovat...Sice až po Vánocích ale to mi nevadí..

22.10.2005 10:46

z8 napsal(a):
Sem dávejte fotečky koníků plemene A1/1 a ČT!!

Tyto 2 plemena proto,protože jsem se o ČT zajímala a A1/1 si budu pořizovat...Sice až po Vánocích ale to mi nevadí..

Moc se vám doto nechce!Tak přispěju 1.!

22.10.2005 10:49

z8 napsal(a):
Moc se vám doto nechce!Tak přispěju 1.!

foto A1/1

PS:Podívejte se na: www.nadejeprokone.com
Tady jsou opuštění či týraní koně...

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.10.2005 11:20

z8 napsal(a):

foto A1/1

absent

22.10.2005 11:24

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
absent

princess

22.10.2005 11:27

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
princess

absent

22.10.2005 11:44

z8 napsal(a):

foto A1/1

Znám tenhle útulek pro koně osobně a musím říct, že se tam koníci mají opravdu dobře, Je o ně super postaráno. My máme v naší stáji z tohodle útulku jednoho koníka, jmenuje se Martell-je to zlatíčko, ale je slepej na obě oči. Je fakt pěknej, posuďte sami, je to kůň Kinský, takže ,,skoro" ČT

22.10.2005 11:45

jaz90 napsal(a):
Znám tenhle útulek pro koně osobně a musím říct, že se tam koníci mají opravdu dobře, Je o ně super postaráno. My máme v naší stáji z tohodle útulku jednoho koníka, jmenuje se Martell-je to zlatíčko, ale je slepej na obě oči. Je fakt pěknej, posuďte sami, je to kůň Kinský, takže ,,skoro" ČT

tak ještě jednou Martellek-ještě byl v útulku...

22.10.2005 11:50

jaz90 napsal(a):
tak ještě jednou Martellek-ještě byl v útulku...

Koukala jsem na jejich stránky a na prodej je tam jen 1 klisna.Osobně jej neznám.Dejte ještě nějaké fotky!

22.10.2005 12:10

z8 napsal(a):
Koukala jsem na jejich stránky a na prodej je tam jen 1 klisna.Osobně jej neznám.Dejte ještě nějaké fotky!

V útulku prodávají jen některé koně, ale skoro všichni se dají po domluvě vzít do bezplatného pronájmu, my máme Martellka taky jenom v pronájmu. Majitelka útulky si chce být jistá, že se koníci budou mít u nového majitele opravdu dobře
Fotky jsou ještě ze starého působiště útulku, teď se přestěhovali o 2 domy dál, a to doslova

22.10.2005 12:12

jaz90 napsal(a):
V útulku prodávají jen některé koně, ale skoro všichni se dají po domluvě vzít do bezplatného pronájmu, my máme Martellka taky jenom v pronájmu. Majitelka útulky si chce být jistá, že se koníci budou mít u nového majitele opravdu dobře
Fotky jsou ještě ze starého působiště útulku, teď se přestěhovali o 2 domy dál, a to doslova

Většina koníků z fotek už v útulku není

22.10.2005 12:13

jaz90 napsal(a):

Tak tohle je Bubina-Hubbub, když tam byla jen pár dnů, podívejte se na jejich stránky jak vypadá teď

22.10.2005 12:15

jaz90 napsal(a):

Tak tohle je Kirk, chtěla sem si ho koupit, ale nebyly peníze. Teď je u nového majitele, doufám, že se má dobře

22.10.2005 12:16

jaz90 napsal(a):

22.10.2005 12:16

jaz90 napsal(a):

22.10.2005 12:17

jaz90 napsal(a):

Tak to je poslední, až tam zase pojedu, tak nafotím i jejich nové působiště

22.10.2005 12:48

z8 napsal(a):

foto A1/1

..to je kusačka,ne? aspoň v inzerci to k této fotce píšou

22.10.2005 18:39

aki napsal(a):
..to je kusačka,ne? aspoň v inzerci to k této fotce píšou

Jo je...!Spletla jsem si ikonu a vložila jiné koně.
A tamty vymazala!

26.11.2005 18:18

z8 napsal(a):
Jo je...!Spletla jsem si ikonu a vložila jiné koně.
A tamty vymazala!

ahoj moooc se mi líbí vaše práce jak pomáháte konánkům!!!je možnost výpomoci(ode mne!?!?!)nechci fin.platit stačil by mi pohled na spokojené koně.a občas kdyby to šlo tak nějakou tu vyjíždku??mám svého koníka a stále se potřebuji učit,ale když svého koníka znám na spamět tak se nic nového nepřiuči.např.:jedeme na vyjíždku a já vim přesně kdy provede nějakou lumpárnu.a to neni taková zabava když nepadátenapište prosím i kdyby to nešlo mockrát děkuji.
Martina

markétka

3.12.2005 22:25
markétka

matla 0 napsal(a):
ahoj moooc se mi líbí vaše práce jak pomáháte konánkům!!!je možnost výpomoci(ode mne!?!?!)nechci fin.platit stačil by mi pohled na spokojené koně.a občas kdyby to šlo tak nějakou tu vyjíždku??mám svého koníka a stále se potřebuji učit,ale když svého koníka znám na spamět tak se nic nového nepřiuči.např.:jedeme na vyjíždku a já vim přesně kdy provede nějakou lumpárnu.a to neni taková zabava když nepadátenapište prosím i kdyby to nešlo mockrát děkuji.
Martina

Tady je náš 17 letý A 1/1 Broken Hill /Brouk/

markétka

3.12.2005 22:28
markétka

markétka napsal(a):
Tady je náš 17 letý A 1/1 Broken Hill /Brouk/

Další fotečka našeho dědečka.

markétka

3.12.2005 22:29
markétka

markétka napsal(a):