Tak jsem se rozhodla založit toto téma celé znovu a dohromady, snad to nebude vadit....Tak toto je naše maminka Vindows A1/1 minulý pátek
brodska
napsal(a):
Tak jsem se rozhodla založit toto téma celé znovu a dohromady, snad to nebude vadit....Tak toto je naše maminka Vindows A1/1 minulý pátek
Tohle je kobylka od nás ze stáje (foceno asi před měsícem), jinak by měla mít hříbátko každým dnem
brodska
napsal(a):
A tady její dcera, která se narodila minulou neděli v 10,30 hod. dopoledne tedy 18. března, jmenuje se Vodeda, ale všichni ji řikáme pracovně VIKI, její tatínek je holštýn- Limited
brodska
napsal(a):
A tady její dcera, která se narodila minulou neděli v 10,30 hod. dopoledne tedy 18. března, jmenuje se Vodeda, ale všichni ji řikáme pracovně VIKI, její tatínek je holštýn- Limited
A tady toto úterý, asi se chtěla zhoupnout...
brodska
napsal(a):
A tady toto úterý, asi se chtěla zhoupnout...
a ještě poslední
brodska
napsal(a):
To ještě nikdo nemá další hříbátka??????
Ale máMy jsme se narodili včera na apríla
Je to hřebeček, zatím ještě bez jména.
Uživatel s deaktivovaným účtem

daisy86
napsal(a):
Ale máMy jsme se narodili včera na apríla
Je to hřebeček, zatím ještě bez jména.
Krásný!!!!
napsal(a):
Krásný!!!!
Ale ma, jen jsou jejich fotky v sekci "kobylky budouci maminky"
Tady 5 denni slecna Sissinka shagya x plnokrevny arab
V pozadi mama
alfi pav
napsal(a):
V pozadi mama
A Sissinka spinka
parkuracek
napsal(a):
je to je krasne hribatko pane jo uplne bozi
No jo to mě nenapadlo, tak snad nikomu nevadí že je založený další téma na hříbky.....Jsou fakt nádherní.........!!!! Hlavně ať jsou všichni zdraví a spokojení!!!!! Ten hřebeček je taky suprovej!!! Dávejte semka pak fotky jak porostou, bude to zajímavý je sledovat!!!!!

brodska
napsal(a):

napsal(a):
viac s maminou nemam,pac furt lieta oklo nej

napsal(a):
viac s maminou nemam,pac furt lieta oklo nej
a narodila sa nam 13.3
napsal(a):
a narodila sa nam 13.3
Nám se narodila 3.3. a jmenuje se Tennessee Cro Bar
janulka
napsal(a):
Nám se narodila 3.3. a jmenuje se Tennessee Cro Bar
Já pořád čekám, ale už se to blíží
alfi pav
napsal(a):
V pozadi mama
Ta je krásná, ta se povedla! A jmenuje se jen Sissi nebo třeba Sissi bint Madir Al Amar nebo Sissi Al Amar??
Je fakt nádherná, bude určitě čistě bílá jako Usa.
alfi pav
napsal(a):
A Sissinka spinka
Tady jedno hribatko volajici maminku,ktera si musela na chvili odskocit k zubari..(jen pred staj)
siringa
napsal(a):
Já pořád čekám, ale už se to blíží
Tak zatím žádná další miminka? My už pěkně rosteme, máme taky 4 zuby a pořádně skotačíme...
brodska
napsal(a):
Tak zatím žádná další miminka? My už pěkně rosteme, máme taky 4 zuby a pořádně skotačíme...
A tady vypadá jako veliká slečna...
brodska
napsal(a):
A tady vypadá jako veliká slečna...
a poslední- jako žirafa....
brodska
napsal(a):
Narozen 31.3.2007, jako malovaný
brodska
napsal(a):
Zatím bezejmenný hřebeček po kobylce Terezce - oba bydlí v ZOO Ústí nad Labem :)
asharka
napsal(a):
Zatím bezejmenný hřebeček po kobylce Terezce - oba bydlí v ZOO Ústí nad Labem :)
Tak ty jsou nádherní.....!!!! Gratuluju! Dávejte semka fotečky další jak Vám mrňousci rostou...... dnešní fotečky Vodetky
brodska
napsal(a):
Tak ty jsou nádherní.....!!!! Gratuluju! Dávejte semka fotečky další jak Vám mrňousci rostou...... dnešní fotečky Vodetky
A další i s maminkou
brodska
napsal(a):
a ještě pinďa samotná
je to moc pěknej koníček:) a já taky vkládám jednoho letošního chlapíka po Vener de Luc a maminku ještě přidám:)
jeffik
napsal(a):
je to moc pěknej koníček:) a já taky vkládám jednoho letošního chlapíka po Vener de Luc a maminku ještě přidám:)
ještě jednou:)
jeffik
napsal(a):
ještě jednou:)
tak teď už přidávám maminu spolu je bohužel nemám
brodska
napsal(a):
Náš velikonoční zajíček.
rostaci
napsal(a):
Náš velikonoční zajíček.
Jen takova mala otazka, jak to resite s ohlavkama na mrnousech? Kdy jste jim je davali? Nechali si je nasadit? Sissous zacina byt strasne akcni, takze uz jsme museli nasadit, ale vubec se ji to nelibilo. necham dneska, zitra sundam, at si zvyka. Co vy? Rada bych znala vase nazory. Pavla
Tady jedna jeste z 1.4
alfi pav
napsal(a):
Jen takova mala otazka, jak to resite s ohlavkama na mrnousech? Kdy jste jim je davali? Nechali si je nasadit? Sissous zacina byt strasne akcni, takze uz jsme museli nasadit, ale vubec se ji to nelibilo. necham dneska, zitra sundam, at si zvyka. Co vy? Rada bych znala vase nazory. Pavla
Tady jedna jeste z 1.4
Tak už máme taky letošního 1. hříbka!!! Narodil se nám strakatý poloarábek!! Jupí!! Fotečky dodám zítra!!
brodska
napsal(a):
Jistě poznáte naši mediální hvězdu, Sarah a Rebel
brodska
napsal(a):
Maminka.
zemlave
napsal(a):
Maminka.
A její hříbátko Norty. Jinak podotýkám je naprodej.
zemlave
napsal(a):
A její hříbátko Norty. Jinak podotýkám je naprodej.
Dalsi novejsi Sissinka
alfi pav
napsal(a):
Pes ji uplne zboznuje
Bohuzel je taky na prodej a k odberu zari-rijen
brodska
napsal(a):
A tady další mrňous ze Zoo Ústí - kobylka shetlandka, maminka je Šárka :) Oba rodiče vraníci, takže kobylka jakbysmet :) moc tam na té fotce není vidět, ale dodám za chvilku další ;)
asharka
napsal(a):
A tady další mrňous ze Zoo Ústí - kobylka shetlandka, maminka je Šárka :) Oba rodiče vraníci, takže kobylka jakbysmet :) moc tam na té fotce není vidět, ale dodám za chvilku další ;)
hlavinka - je krásná
asharka
napsal(a):
a poslední - s mamkou
Tak tady ho mám našeho kluka jako buka! Narodil se minulý týden v pátek. Je to nádherný hřebeček. Celý bílý, jen hlavu má hnědou a na ní hvězdičku a šňupku. Máma ruský teplokrevník, táta je arab. Je to náš malinkatý bobeš! Omlouvám se za kvalitu fotek jsou z mobilu!
lintith
napsal(a):
Tak tady ho mám našeho kluka jako buka! Narodil se minulý týden v pátek. Je to nádherný hřebeček. Celý bílý, jen hlavu má hnědou a na ní hvězdičku a šňupku. Máma ruský teplokrevník, táta je arab. Je to náš malinkatý bobeš! Omlouvám se za kvalitu fotek jsou z mobilu!
A ještě jedna fotečka
brodska
napsal(a):
také se přidám s naším malým