Letošní hříbátka a jejich maminy

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.3.2007 14:57

Tak jsem se rozhodla založit toto téma celé znovu a dohromady, snad to nebude vadit....Tak toto je naše maminka Vindows A1/1 minulý pátek

29.3.2007 15:05

brodska napsal(a):
Tak jsem se rozhodla založit toto téma celé znovu a dohromady, snad to nebude vadit....Tak toto je naše maminka Vindows A1/1 minulý pátek

Tohle je kobylka od nás ze stáje (foceno asi před měsícem), jinak by měla mít hříbátko každým dnem

29.3.2007 15:05

brodska napsal(a):

A tady její dcera, která se narodila minulou neděli v 10,30 hod. dopoledne tedy 18. března, jmenuje se Vodeda, ale všichni ji řikáme pracovně VIKI, její tatínek je holštýn- Limited

29.3.2007 15:09

brodska napsal(a):
A tady její dcera, která se narodila minulou neděli v 10,30 hod. dopoledne tedy 18. března, jmenuje se Vodeda, ale všichni ji řikáme pracovně VIKI, její tatínek je holštýn- Limited

A tady toto úterý, asi se chtěla zhoupnout...

29.3.2007 15:15

brodska napsal(a):
A tady toto úterý, asi se chtěla zhoupnout...

a ještě poslední

2.4.2007 07:30

brodska napsal(a):
a ještě poslední

To ještě nikdo nemá další hříbátka??????

2.4.2007 10:06

brodska napsal(a):
To ještě nikdo nemá další hříbátka??????

Ale máMy jsme se narodili včera na apríla Je to hřebeček, zatím ještě bez jména.

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.4.2007 10:19

daisy86 napsal(a):
Ale máMy jsme se narodili včera na apríla Je to hřebeček, zatím ještě bez jména.

Krásný!!!!

2.4.2007 11:51

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Krásný!!!!

Ale ma, jen jsou jejich fotky v sekci "kobylky budouci maminky"

Tady 5 denni slecna Sissinka shagya x plnokrevny arab

V pozadi mama

2.4.2007 11:52

alfi pav napsal(a):

V pozadi mama

A Sissinka spinka

2.4.2007 11:53

alfi pav napsal(a):

V pozadi mama

je to je krasne hribatko pane jo uplne bozi

2.4.2007 14:37

parkuracek napsal(a):
je to je krasne hribatko pane jo uplne bozi

No jo to mě nenapadlo, tak snad nikomu nevadí že je založený další téma na hříbky.....Jsou fakt nádherní.........!!!! Hlavně ať jsou všichni zdraví a spokojení!!!!! Ten hřebeček je taky suprovej!!! Dávejte semka pak fotky jak porostou, bude to zajímavý je sledovat!!!!!

2.4.2007 21:44

brodska napsal(a):

2.4.2007 21:46

viac s maminou nemam,pac furt lieta oklo nej

2.4.2007 21:48

viac s maminou nemam,pac furt lieta oklo nej

a narodila sa nam 13.3

3.4.2007 07:19

a narodila sa nam 13.3

Nám se narodila 3.3. a jmenuje se Tennessee Cro Bar

3.4.2007 11:18

janulka napsal(a):
Nám se narodila 3.3. a jmenuje se Tennessee Cro Bar

Já pořád čekám, ale už se to blíží

3.4.2007 11:56

alfi pav napsal(a):

V pozadi mama

Ta je krásná, ta se povedla! A jmenuje se jen Sissi nebo třeba Sissi bint Madir Al Amar nebo Sissi Al Amar?? Je fakt nádherná, bude určitě čistě bílá jako Usa.

3.4.2007 19:41

alfi pav napsal(a):
A Sissinka spinka

Tady jedno hribatko volajici maminku,ktera si musela na chvili odskocit k zubari..(jen pred staj)

8.4.2007 19:22

siringa napsal(a):
Já pořád čekám, ale už se to blíží

Tak zatím žádná další miminka? My už pěkně rosteme, máme taky 4 zuby a pořádně skotačíme...

8.4.2007 19:24

brodska napsal(a):
Tak zatím žádná další miminka? My už pěkně rosteme, máme taky 4 zuby a pořádně skotačíme...

A tady vypadá jako veliká slečna...

8.4.2007 19:26

brodska napsal(a):
A tady vypadá jako veliká slečna...

a poslední- jako žirafa....

8.4.2007 20:38

brodska napsal(a):

Narozen 31.3.2007, jako malovaný

8.4.2007 20:51

brodska napsal(a):

Zatím bezejmenný hřebeček po kobylce Terezce - oba bydlí v ZOO Ústí nad Labem :)

9.4.2007 19:15

asharka napsal(a):
Zatím bezejmenný hřebeček po kobylce Terezce - oba bydlí v ZOO Ústí nad Labem :)

Tak ty jsou nádherní.....!!!! Gratuluju! Dávejte semka fotečky další jak Vám mrňousci rostou...... dnešní fotečky Vodetky

9.4.2007 19:18

brodska napsal(a):
Tak ty jsou nádherní.....!!!! Gratuluju! Dávejte semka fotečky další jak Vám mrňousci rostou...... dnešní fotečky Vodetky

A další i s maminkou

9.4.2007 19:21

brodska napsal(a):
A další i s maminkou

letící

9.4.2007 19:25

brodska napsal(a):
letící

spokojená maminka

9.4.2007 19:29

brodska napsal(a):
spokojená maminka

a ještě pinďa samotná

11.4.2007 08:59

brodska napsal(a):
a ještě pinďa samotná

je to moc pěknej koníček:) a já taky vkládám jednoho letošního chlapíka po Vener de Luc a maminku ještě přidám:)

11.4.2007 09:01

jeffik napsal(a):
je to moc pěknej koníček:) a já taky vkládám jednoho letošního chlapíka po Vener de Luc a maminku ještě přidám:)

ještě jednou:)

11.4.2007 09:03

jeffik napsal(a):
ještě jednou:)

tak teď už přidávám maminu spolu je bohužel nemám

11.4.2007 09:04

brodska napsal(a):

Náš velikonoční zajíček.

11.4.2007 09:50

rostaci napsal(a):
Náš velikonoční zajíček.

Jen takova mala otazka, jak to resite s ohlavkama na mrnousech? Kdy jste jim je davali? Nechali si je nasadit? Sissous zacina byt strasne akcni, takze uz jsme museli nasadit, ale vubec se ji to nelibilo. necham dneska, zitra sundam, at si zvyka. Co vy? Rada bych znala vase nazory. Pavla

Tady jedna jeste z 1.4

12.4.2007 10:31

alfi pav napsal(a):
Jen takova mala otazka, jak to resite s ohlavkama na mrnousech? Kdy jste jim je davali? Nechali si je nasadit? Sissous zacina byt strasne akcni, takze uz jsme museli nasadit, ale vubec se ji to nelibilo. necham dneska, zitra sundam, at si zvyka. Co vy? Rada bych znala vase nazory. Pavla

Tady jedna jeste z 1.4

Tak už máme taky letošního 1. hříbka!!! Narodil se nám strakatý poloarábek!! Jupí!! Fotečky dodám zítra!!

16.4.2007 10:29

brodska napsal(a):

Jistě poznáte naši mediální hvězdu, Sarah a Rebel

16.4.2007 11:41

brodska napsal(a):

Hej já znám Terru Cro Bar ještě když byla prcek prťavá

16.4.2007 11:45

brodska napsal(a):

Maminka.

16.4.2007 11:45

lintith napsal(a):
Tak už máme taky letošního 1. hříbka!!! Narodil se nám strakatý poloarábek!! Jupí!! Fotečky dodám zítra!!

jů a jaký má mimi rodiče??

16.4.2007 11:46

zemlave napsal(a):
Maminka.

A její hříbátko Norty. Jinak podotýkám je naprodej.

16.4.2007 12:40

zemlave napsal(a):
A její hříbátko Norty. Jinak podotýkám je naprodej.

Dalsi novejsi Sissinka

16.4.2007 12:41

alfi pav napsal(a):
Dalsi novejsi Sissinka

Pes ji uplne zboznuje

16.4.2007 12:44

alfi pav napsal(a):
Pes ji uplne zboznuje

Bohuzel je taky na prodej a k odberu zari-rijen

16.4.2007 15:42

brodska napsal(a):

A tady další mrňous ze Zoo Ústí - kobylka shetlandka, maminka je Šárka :) Oba rodiče vraníci, takže kobylka jakbysmet :) moc tam na té fotce není vidět, ale dodám za chvilku další ;)

16.4.2007 15:44

asharka napsal(a):
A tady další mrňous ze Zoo Ústí - kobylka shetlandka, maminka je Šárka :) Oba rodiče vraníci, takže kobylka jakbysmet :) moc tam na té fotce není vidět, ale dodám za chvilku další ;)

hlavinka - je krásná

16.4.2007 15:47

asharka napsal(a):
hlavinka - je krásná

a poslední - s mamkou

16.4.2007 15:54

asharka napsal(a):
a poslední - s mamkou

Tak tady ho mám našeho kluka jako buka! Narodil se minulý týden v pátek. Je to nádherný hřebeček. Celý bílý, jen hlavu má hnědou a na ní hvězdičku a šňupku. Máma ruský teplokrevník, táta je arab. Je to náš malinkatý bobeš! Omlouvám se za kvalitu fotek jsou z mobilu!

16.4.2007 15:54

lintith napsal(a):
Tak tady ho mám našeho kluka jako buka! Narodil se minulý týden v pátek. Je to nádherný hřebeček. Celý bílý, jen hlavu má hnědou a na ní hvězdičku a šňupku. Máma ruský teplokrevník, táta je arab. Je to náš malinkatý bobeš! Omlouvám se za kvalitu fotek jsou z mobilu!

A ještě jedna fotečka

23.4.2007 11:09

brodska napsal(a):

také se přidám s naším malým

Přidejte reakci

Přidat smajlík