m i s i c k a
napsal(a):
:-)
já bych sem dala plno foteček lae nemám čas to vkládat,a le všechny svoje mám uložený na www.mujweb.cz/www/kunicek ve fotogalerii:o) Tak se mrkněte díky!:o) Kůňa
eliska84
napsal(a):
Dávejte sem fotografické perličky na,kterých budou k vidění vaši koníčci.Naše kobyla se snaží kopnout naší poničku
:)
eliska84
napsal(a):
Dávejte sem fotografické perličky na,kterých budou k vidění vaši koníčci.Naše kobyla se snaží kopnout naší poničku
ucho sem, ucho tam...
eliska84
napsal(a):
Naše zadní nožky
ditule
napsal(a):
Naše zadní nožky
Tak mě napadlo, dát tady fotky mojí lítací arabky! Ve volnosti na procházce!
Bílá tečka....jé! Běží ke mě!
lucky
napsal(a):
Tak mě napadlo, dát tady fotky mojí lítací arabky! Ve volnosti na procházce!
Bílá tečka....jé! Běží ke mě!
Kůň mizí v dáli, zla-li pak se vrátí...
lucky
napsal(a):
Kůň mizí v dáli, zla-li pak se vrátí...
Už se vrací, pádí zpět!
Vždyť mu patří celý svět...
lucky
napsal(a):
Už se vrací, pádí zpět!
Vždyť mu patří celý svět...
Vznáší se nad zemí
arábek můj nádherný..
lucky
napsal(a):
Vznáší se nad zemí
arábek můj nádherný..
Hopsa hejsa do Brandejsa...
svatka
napsal(a):
Místní zemědělci vás milujou, že?.... :o))
Kobylka je opravdu krásná, to musím říct, ač na araby netrpím:o)
Zemědělci jsou rádi, když vůbec vyjedou a taky ona neumí udělat ani pořádnou díru do země! Vidíš, jak se vznáší! U mě doma lidi obdivují, že mám výběh a nejde vidět, že tam běhá kůň. Stále angliský trávník. Hold arábek ma malá kopýtka a běhá spíše nad zemí než po zemi.
lucky
napsal(a):
Zemědělci jsou rádi, když vůbec vyjedou a taky ona neumí udělat ani pořádnou díru do země! Vidíš, jak se vznáší! U mě doma lidi obdivují, že mám výběh a nejde vidět, že tam běhá kůň. Stále angliský trávník. Hold arábek ma malá kopýtka a běhá spíše nad zemí než po zemi.
blanche
napsal(a):
tak nejak jsem z tech koni zesilela,ze mi narostla i konska hlava
tauria
napsal(a):
tak nejak jsem z tech koni zesilela,ze mi narostla i konska hlava
kedar coby mravenecnik
eliska84
napsal(a):
Firstik D. :-)) Kaaaakůůů
eliska84
napsal(a):
taky přidám to sem já bez hlavy
bbb
napsal(a):
Můj miláček Falík se směje:-)
A tady zase jeho nejblíbenější činnost-válení:-)
bbb
napsal(a):
A tady zase jeho nejblíbenější činnost-válení:-)
Tady ještě přidávám Usinku.....nepřipomíná velblouda?....po arabsku
bbb
napsal(a):
Děkuju.Já nevěděla ke které fotce to patří.A já myslela Usu.Je to fakt kočka(na téhle fotce teda spíš velbloud:-))
Taky děkuji. Je sranda, jak koně umí dělat ksichtíky . Tady fakt vypadá jako velbloud......, tak jsem vyhrabala ještě krásné fotky z loňského léta, jak zívá. Je to sranda!
lucky
napsal(a):
Taky děkuji. Je sranda, jak koně umí dělat ksichtíky . Tady fakt vypadá jako velbloud......, tak jsem vyhrabala ještě krásné fotky z loňského léta, jak zívá. Je to sranda!
a ještě jako Zubejda......
lucky
napsal(a):
a ještě jako Zubejda......
Jo,je pecková:-)Tak já ještě dávám Falíka,jak má zrovna zavřený očíčka:-)
bbb
napsal(a):
Jo,je pecková:-)Tak já ještě dávám Falíka,jak má zrovna zavřený očíčka:-)
to je krásný zasněný koníček! Oni mají všichni tak sladké papulky!
tady mám taky jednu, asi před čtrnácti dny foceno...
lucky
napsal(a):
to je krásný zasněný koníček! Oni mají všichni tak sladké papulky!
tady mám taky jednu, asi před čtrnácti dny foceno...
Ta moje fotka je teď ze soboty.
Tady se natahuje po dobrůtce....
bbb
napsal(a):
To si piš.A jaký!kolikrát je tak "vášnivej",že mam co dělat abych to ustála...
Co Usa?
Taky! Ožužlá mi velý obličej. Včera jsem si musela jít umýt hlavu, jak si vzala do parády moje vlasy.
Tady posílám fotku jak muchluje tátu. Chtěla jsem ho vyfotit s ní na procházce a ona se na něj vrhla....miluje jeho vousy!
lucky
napsal(a):
Taky! Ožužlá mi velý obličej. Včera jsem si musela jít umýt hlavu, jak si vzala do parády moje vlasy.
Tady posílám fotku jak muchluje tátu. Chtěla jsem ho vyfotit s ní na procházce a ona se na něj vrhla....miluje jeho vousy!
Tak to je super fotka.Nechceš mi poslat nějaký fotky na e-mail?
Uživatel s deaktivovaným účtem

eliska84
napsal(a):
vianocny sob
konik
napsal(a):
Neni to náhodou ze stáje v Máslovicích???A kkobža nejmenuje se Elektra???
Pořád jen nakolena, nakolena, nakolena jé jéj éj....
janna
napsal(a):
Pořád jen nakolena, nakolena, nakolena jé jéj éj....
Co teď?Teď si dámš deli..chi chi
eliska84
napsal(a):
Monlísek a jeho neodolatelný pohled :-)
ilnom
napsal(a):
Monlísek a jeho neodolatelný pohled :-)
A ještě půvabnější prdelka .-)
eliska84
napsal(a):
Matýsek spinká, ššššš!
lucky
napsal(a):
to je úžasná "mrtvolka" ! Co to je za koníčka? Ten Matýsek?
A teď pár koňských ksichtíků odemně;o)
Keníček na závodech:o)))
majta
napsal(a):
Huculáček na závodech...inteligentní pohled;-)
majta
napsal(a):
Kathleen při koulovačce
majta
napsal(a):
Huculáček na závodech...inteligentní pohled;-)
zapomněl se oholit...
pizneta
napsal(a):
Kathleen při koulovačce
vzpomínka na léto, aneb už zase skáču přes kaluže
majta
napsal(a):
vzpomínka na léto, aneb už zase skáču přes kaluže
Ovšem toto je unikát....3 měsíční kobča pije z leže;o)
majta
napsal(a):
Ovšem toto je unikát....3 měsíční kobča pije z leže;o)
Tak to jsem teda ještě neviděla! Skvělý veget! Pít v leže!
Já posílám dnešní foto....kůň tunelář
lucky
napsal(a):
Tak to jsem teda ještě neviděla! Skvělý veget! Pít v leže!
Já posílám dnešní foto....kůň tunelář
Koukni jak jsem si dneska vycistil zuby!!!
sunin
napsal(a):
Koukni jak jsem si dneska vycistil zuby!!!
A jeste,dneska ty hygiena byla dukladna
lucky
napsal(a):
Páni, Míšo, jak to s ním děláš? To Portinovi něco dáváš čichnout, nebo se tlemí tak sám! Je bezva! Já se kdysi starala o noričku, která flémovala, když se ji na malinkou chvilku zacpal nos! Dělala to automaticky.
Nevim jak to ale dela to naprosto dobrovolne,Portak se nerad foti ale kdyz uz ho k foceni donutim tak to vypada takto
Ale kvalita fotek neni nic moc kdyztak ti to poslu mejlem tam to bude videt lip.
Co Usa nebala se rachejtli??
sunin
napsal(a):
Nevim jak to ale dela to naprosto dobrovolne,Portak se nerad foti ale kdyz uz ho k foceni donutim tak to vypada takto
Ale kvalita fotek neni nic moc kdyztak ti to poslu mejlem tam to bude videt lip.
Co Usa nebala se rachejtli??
No, byla trochu vyjevená, ale dokonce odvážně vyšla i na dvůr a byla u mě, když to stříleo. Když to občas moc zasvištělo, tak to vzyla úprkem zpět do boxu, tam zařvala a skokem byla zpět u mě na dvoře. Byla to sranda. Snažila se tvářit odvážně, ale v duchu měla malou dušičku!
lucky
napsal(a):
No, byla trochu vyjevená, ale dokonce odvážně vyšla i na dvůr a byla u mě, když to stříleo. Když to občas moc zasvištělo, tak to vzyla úprkem zpět do boxu, tam zařvala a skokem byla zpět u mě na dvoře. Byla to sranda. Snažila se tvářit odvážně, ale v duchu měla malou dušičku!
Cetla jsem mejla od tebe tak jsem ti napsala a skusila jsem poslat ty fotky snad to dojde.
Na jare zacneme opravovat barak a premyslela jsem ze bych portakovi udelala doma staj a mela ho doma,vybeh by nebyl problem a vse ostatni by taky slo hladce i spolecnika by mel ale porad vaham.Ty mas Usu od zacatku doma??Co bys mi poradila??Kdybych ho mela doma tak bych s nim mohla travit mnohem vic casu ale porad vaham.
eliska84
napsal(a):
Tak koukám na vaše fotečky, jsou super, přidávám zadky v ohradě
cheyenne
napsal(a):
Tak koukám na vaše fotečky, jsou super, přidávám zadky v ohradě
A ještě očičko
cheyenne
napsal(a):
Ještě jsem našla škleb
taky pridavam jednu fotecku
zviratkova
napsal(a):
Téééda, ale kdyby si to nepopsala, tak nevím, jestli bych to poznala. Ale fajn záběr!
tak to je moje kobuska
eliska84
napsal(a):
Tak takhle si Lissy představuje usměv před fotákem
microfon
napsal(a):
Tak takhle si Lissy představuje usměv před fotákem
Kathy ve sněhu...
pizneta
napsal(a):
Bojovnice
Kdo bude první?asi vetší řrout...dá všechny síly do toho aby si mohl vychutnat pro něho tak vííítečný oves
(sally)
pizneta
napsal(a):
Kdo bude první?asi vetší řrout...dá všechny síly do toho aby si mohl vychutnat pro něho tak vííítečný oves
(sally)
eliska84
napsal(a):
Sladká pusa
eliska84
napsal(a):
Blízká setkání koňského druhu :)
eliska84
napsal(a):
sranda!!
eliska84
napsal(a):
Barča
doga

doga
napsal(a):
Moje klisna Jezabel vypadá jako Zombí
Ahoj já jsem koník kterej má dvě hlavy snad budu chytřejší!