Krásní,mladí HŘEBCI........

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.4.2007 13:28

Dovolte abych vám představila dva nejlepší kamarády:
Jesy Key:
-quarter horse
-6.5.2005
-majiteka:Jessyn

Roxy van Moenting
-Fríský kůň
-4.5.2005
-majitelka:roxxy

1.4.2007 13:32

roxxy napsal(a):
Jesy Key:
-quarter horse
-6.5.2005

Roxy van Moenting
-Fríský kůň
-4.5.2005

Trochu spolu blbli

1.4.2007 17:10

roxxy napsal(a):
Jesy Key:
-quarter horse
-6.5.2005

Roxy van Moenting
-Fríský kůň
-4.5.2005

Ach jo, kdy se lidi naučí nazývat věci (tedy v tomto případě koně) nazývat pravými jmény?
Jessy Key není QH! pouze jeho otec byl QH. Matka arab X hucul.
Tohle mě opravdu moc vadí. Tedy v tomto případě o nic nejde, ale zrovna jsem koukala, že v inzerci na Equich. někdo prodává west. sedlo údajně dovezené z Ameriky, velmi kvalitní za 28tisíc! Podle fotky je to ale zaručeně indie jako vyšitá za nějakých možná 8 tisíc. Tohle už je podvod a závažný. Doufám, že případný kupující bude mít dost rozumu.

1.4.2007 17:13

stieberova napsal(a):
Ach jo, kdy se lidi naučí nazývat věci (tedy v tomto případě koně) nazývat pravými jmény?
Tohle mě opravdu moc vadí. Tedy v tomto případě o nic nejde, ale zrovna jsem koukala, že v inzerci na Equich. někdo prodává west. sedlo údajně dovezené z Ameriky, velmi kvalitní za 28tisíc! Podle fotky je to ale zaručeně indie jako vyšitá za nějakých možná 8 tisíc. Tohle už je podvod a závažný. Doufám, že případný kupující bude mít dost rozumu.

ahoj Kamčo, jak je Jessin veliký?? vypadá dost maličký vedle tebe nato že má dva roky?? J.

1.4.2007 20:03

stieberova napsal(a):

Pro Renatu: Pane bože proč to řešíš? To je snad její věc ne co tam napíše? To musí jako vypisovat všechno nebo co? Já mám taky kobylku A1/1 s 20% hucula a 25% ČT a kdybych tu psala co je to za plemeno tak to přece nebudu vypisovat ale napíšu jenom A1/1 a kdyby se někdo ptal tak pak řeknu ne? .
S tima sedlama to neřeknu to máš pravdu ale s koňma neřeknu do inzerce ale takhle.
A pro Janu: náhodou teď je Jessy hodně vysoký, hodně se vytáhl

1.4.2007 20:37

roxxy napsal(a):
Jesy Key:
-quarter horse
-6.5.2005

Roxy van Moenting
-Fríský kůň
-4.5.2005

Ahojky, Tak přidám toho svýho hřebčáka ;) Aby mě některé osoby nesežraly... Je to A1/2. Tatínek A1/1 a maminka ČT s předky A1/1 a A1/2. Myslim, že 51% anglické krve tu najdete...
Ještě jsem takový nevylínaný. V létě jsme nejkrásnější

1.4.2007 20:46

terushka napsal(a):
Pro Renatu: Pane bože proč to řešíš? To je snad její věc ne co tam napíše? To musí jako vypisovat všechno nebo co? Já mám taky kobylku A1/1 s 20% hucula a 25% ČT a kdybych tu psala co je to za plemeno tak to přece nebudu vypisovat ale napíšu jenom A1/1 a kdyby se někdo ptal tak pak řeknu ne? .
S tima sedlama to neřeknu to máš pravdu ale s koňma neřeknu do inzerce ale takhle.

Aha, tak ty máš A1/1 s podílem 20% hucula...no, tak to máme tedy zásadně odlišné chápání pojmu plemeno.

1.4.2007 20:56

terushka napsal(a):

docela mě zaráží tvoje reakce. Jak můžeš napsat že máš A 1/1, když není možné aby měl v sobě hucula? Tím pádem to není žádný A 1/1 ale nějaký kříženec

1.4.2007 21:42

skippka napsal(a):
Ahojky, Tak přidám toho svýho hřebčáka ;) Aby mě některé osoby nesežraly... Je to A1/2. Tatínek A1/1 a maminka ČT s předky A1/1 a A1/2. Myslim, že 51% anglické krve tu najdete...

jééé.Je to Skippy,ne?Si to ty?Prý už je Skipp vykastrovaný...
Každopádně je moc pekný....

1.4.2007 21:47

coriska napsal(a):
docela mě zaráží tvoje reakce. Jak můžeš napsat že máš A 1/1, když není možné aby měl v sobě hucula? Tím pádem to není žádný A 1/1 ale nějaký kříženec

Pro Renatu:Bože,nemám ti tu rovnou vypsat celý rodokmen?????Jak říkala Terka-když se nekdo zeptá,tak mu to řeknu.A navíc se Jessy neprodává,takže to žádný podvod není,tak nechápu o co ti jde!!!???

1.4.2007 21:53

roxxy napsal(a):
Jesy Key:
-quarter horse
-6.5.2005

Roxy van Moenting
-Fríský kůň
-4.5.2005

Ti se mají rádi....

1.4.2007 21:56

roxxy napsal(a):
Pro Renatu:Bože,nemám ti tu rovnou vypsat celý rodokmen?????Jak říkala Terka-když se nekdo zeptá,tak mu to řeknu.A navíc se Jessy neprodává,takže to žádný podvod není,tak nechápu o co ti jde!!!???

Asi o to, že někdo vydává bezpapírovou směsku za něco úúúplně jiného Kůň jako takový může být super, ale proč z něj dělat něco co není, že...se za to stydíte nebo co, že tady lžete o jeho původu a vydáváte ho za qh?

1.4.2007 21:58

roxxy napsal(a):
Jesy Key:
-quarter horse
-6.5.2005

Roxy van Moenting
-Fríský kůň
-4.5.2005

Se nám schovávají ve smrčkách

1.4.2007 22:18

roxxy napsal(a):
jééé.Je to Skippy,ne?Si to ty?Prý už je Skipp vykastrovaný...
Každopádně je moc pekný....

Jo, jo Skippy, ale vykastrovaný ještě není. To nás čeká na podzim nejdřív. Možná ještě později...

2.4.2007 06:47

coriska napsal(a):

Cori ono to je celkove ujety tyhle puvody a tak,ja mám uznané ČT má to v PP ale tatka je jak víš ČT Sahib Kubišta a maminka A1/1...:)podle plemené knihy je to ČT,podle mě kříženec s PP...JAk říkám je to sranda,toho koníka už se tu dost řešilo,všimla jsem si toho že kolem něj pár nejasností bylo,no co at tvrdí že to třeba taky frís,každej to vidí na fotce jak to je...
Měla bych tu jedno krásného mladého (bývalého hřebce)

2.4.2007 08:44

klawdie napsal(a):
Cori ono to je celkove ujety tyhle puvody a tak,ja mám uznané ČT má to v PP ale tatka je jak víš ČT Sahib Kubišta a maminka A1/1...:)podle plemené knihy je to ČT,podle mě kříženec s PP...JAk říkám je to sranda,toho koníka už se tu dost řešilo,všimla jsem si toho že kolem něj pár nejasností bylo,no co at tvrdí že to třeba taky frís,každej to vidí na fotce jak to je...
Měla bych tu jedno krásného mladého (bývalého hřebce)

u čt to je jiný. Třeba máš plňasku a připustíš jí hannoverem a narodí se ti ČTTohle mě vždycky pobavilo jak vznikaj ČT...ale s A 1/1 to je opravdu jinak, nesmí mít jiný podíl krve než anglického plnokrevníka.
A co jinak Sahibek? My vyrážíme v pondělí na závody do Koles (teda snad, podle kováře). Naše první závody

2.4.2007 08:48

roxxy napsal(a):
Se nám schovávají ve smrčkách

To je pustíte šmatlat vysazené smrčky?
To je opravdu paráda

2.4.2007 09:54

coriska napsal(a):
u čt to je jiný. Třeba máš plňasku a připustíš jí hannoverem a narodí se ti ČTTohle mě vždycky pobavilo jak vznikaj ČT...ale s A 1/1 to je opravdu jinak, nesmí mít jiný podíl krve než anglického plnokrevníka.
A co jinak Sahibek? My vyrážíme v pondělí na závody do Koles (teda snad, podle kováře). Naše první závody

No Sahibek dobrý,to jaro na něj pusobí spíš lenivě,akorat jsem zjistila jakej to je milovnik vody,jak vlezem do rybníka cáká kolem sebe hlava nehlava,už se těším až tam zajedem celý...No tak vám budu držet palce at na závody jedete a at se vám zdaří,určitě dej vědět jak jste dopadli...No a co se týče tohle koníka byl dlouho v inzerci a už tu kolem něj nějaký humbuk byl,no měli by ho radši vydávat za to na co vypadá,spíš za toho hucula,ale z quatera fakt nic nemá...je to spíš pro smích,ještě se stím chlubit,ale pohádkářu tu máme víc...

2.4.2007 18:39

sally napsal(a):
To je opravdu paráda

Pane bože. Já neříkám že mám A1/1 já mám křižence ale psala sem tu že snad co napíšu k fotce to je moje věc ne? Neřeknu kdybych ji prodávala tak to tam samozřejmě napíšu ale u fotky je to snad jedno ne? Nebudu tu přece vypisovat jak magor dám přikl. tak toto je můj valášek má v sobě 10% čt 20% hucula 30% A1/1 20% hafling a 20% třeba já nevím araba.tak napíšu třeba jenom já nevím kříženec ČT. To je snad jednoduchší ne? A rozhodně se nestidím co moje kobylka v sobě má a co ne.
A pro Roxxy: Bári to není Skippy od Káji to je jiný..Jinak Skippy je vykastrovaný a prý se má dobře

2.4.2007 20:03

roxxy napsal(a):
Jesy Key:
-quarter horse
-6.5.2005

Roxy van Moenting
-Fríský kůň
-4.5.2005

ti jsou nádhernííí

2.4.2007 20:51

ivikkk napsal(a):
ti jsou nádhernííí

ahojky tak nevím jestli jsme krásní,ale mladí jsme

2.4.2007 20:51

regie napsal(a):
ahojky tak nevím jestli jsme krásní,ale mladí jsme

ještě

2.4.2007 20:52

regie napsal(a):
ještě

a poslední-nudáááááááááááááááá

2.4.2007 20:56

skippka napsal(a):

Jojo to je jiný Skippy. Tenhle bydlí v Čeřeništi a majitelka jsem už od června 2006 jáá ;) Jinak Jitka. Těší mě ;)

2.4.2007 20:58

regie napsal(a):
a poslední-nudáááááááááááááááá

Krásní jste!! Copak to je za íhahá? Přijde mi že je docela vysoko v krvi? jestli se pletu tak sorry...

2.4.2007 21:21

sally napsal(a):
To je opravdu paráda

Je to na mojí zahradě a jestli je tam pustím nebo ne je moje věc....Ale když ti na tom tak záleží,tak tam byli jen chvíli,jinak se totiž furt honoli po zahradě

2.4.2007 21:23

skippka napsal(a):
Jojo to je jiný Skippy. Tenhle bydlí v Čeřeništi a majitelka jsem už od června 2006 jáá ;) Jinak Jitka. Těší mě ;)

Těď to nějak nechápu......Toto není Skippy od káji?Co byl na Hajence?

2.4.2007 21:25

zazika napsal(a):
Krásní jste!! Copak to je za íhahá? Přijde mi že je docela vysoko v krvi? jestli se pletu tak sorry...

Ten je pěkný....co je to za plemeno?

2.4.2007 21:28

terushka napsal(a):
Pane bože. Já neříkám že mám A1/1 já mám křižence ale psala sem tu že snad co napíšu k fotce to je moje věc ne? Neřeknu kdybych ji prodávala tak to tam samozřejmě napíšu ale u fotky je to snad jedno ne? Nebudu tu přece vypisovat jak magor dám přikl. tak toto je můj valášek má v sobě 10% čt 20% hucula 30% A1/1 20% hafling a 20% třeba já nevím araba.tak napíšu třeba jenom já nevím kříženec ČT. To je snad jednoduchší ne? A rozhodně se nestidím co moje kobylka v sobě má a co ne.
A pro Roxxy: Bári to není Skippy od Káji to je jiný..Jinak Skippy je vykastrovaný a prý se má dobře

Pro TherushkaAha,já jsem myslela,že je to Kajin.....je mu trochu podobný...nebo se mi to jen zdá....A jinak máš pravdu,šak tu o nic nejde,tak to tu nebudu vypisovat jak magor.Jo,a hoď si sem i foto Aranky,nějaké aktualni....je teď o hodne hezčí.....

2.4.2007 21:30

roxxy napsal(a):
Těď to nějak nechápu......Toto není Skippy od káji?Co byl na Hajence?

Aha.....tak to jsem se spletla....se mi zdál trochu jiný než ten od moji kamosky.....Ale ten tvuj je taky krasavec...kolik mu je??

2.4.2007 21:31

roxxy napsal(a):
Pro TherushkaAha,já jsem myslela,že je to Kajin.....je mu trochu podobný...nebo se mi to jen zdá....A jinak máš pravdu,šak tu o nic nejde,tak to tu nebudu vypisovat jak magor.Jo,a hoď si sem i foto Aranky,nějaké aktualni....je teď o hodne hezčí.....

Jo a ještě nevíš proč ho Kaja dala kastrovat????Dyť byl hodný....

2.4.2007 21:36

roxxy napsal(a):
Ten je pěkný....co je to za plemeno?

jejda koukám že jsou tam dvě stejně fotky ta první měla být tatoje to je to hucul/čt,2letej

2.4.2007 21:39

regie napsal(a):
jejda koukám že jsou tam dvě stejně fotky ta první měla být tatoje to je to hucul/čt,2letej

ale už nás typovali i na plňáska atd..-tady ukázka synchronizovaného hrabání

2.4.2007 21:42

regie napsal(a):
ale už nás typovali i na plňáska atd..-tady ukázka synchronizovaného hrabání

a tady kavaletka courá se za paničkounafotím zas další už si umíme i lehat a chodit na můstek ale to až příštějinak děkujem moc za pochvalu

3.4.2007 08:41

stieberova napsal(a):

Tak takováto rekce mi připadne celkem trapná. Je každého věc, co si tam napíše. Bože, jak může být někdo tak domýšlivý.....
Opravdu by ses nad sebou měla zamyslet a hlavně se starat o sebe. Jestli ti tovadí, tak to nečti, ale takové reakce jsou prostě ubohé...

3.4.2007 09:48

regie napsal(a):
a tady kavaletka courá se za paničkounafotím zas další už si umíme i lehat a chodit na můstek ale to až příštějinak děkujem moc za pochvalu

Jsem majitelka Jesse. Báro dík že jsi tu dala ty fotky, ale SJay tam vypadá ještě nic moc, teďkom je krásný. A beru to tak, že po otci je QH. To, co tam má dál se může každej zeptat. Je to Můj Koník a na prodej NEní!
Příjdeš s Roxxem? Zítra píšu maturitní slohovku a pak je volno!
Jinak moje Zlatička už moc nekulhá, je lepší po té cibuli jak doporučila Mari.
Jo a už umí na povel na zadní.. (SJAy)

3.4.2007 10:40

regie napsal(a):

Tady vypadá fakt pěkně. Můžu vědět, jak je vysokej?

3.4.2007 12:13

roxxy napsal(a):
Jesy Key:
-quarter horse
-6.5.2005

Roxy van Moenting
-Fríský kůň
-4.5.2005

Ahojky.. Tak nás taky představuji - dvouletý ČT hřebeček Lorenzo

3.4.2007 12:15

roxxy napsal(a):
Jesy Key:
-quarter horse
-6.5.2005

Roxy van Moenting
-Fríský kůň
-4.5.2005

A ještě jednou - s větrem o závod

3.4.2007 16:14

impact napsal(a):
Tady vypadá fakt pěkně. Můžu vědět, jak je vysokej?

ahoj to bylo na nás?

3.4.2007 16:59

roxxy napsal(a):
Jesy Key:
-quarter horse
-6.5.2005

Roxy van Moenting
-Fríský kůň
-4.5.2005

Přidávám mladého a pro mě nejkrásnějšího hřebce Saxíka, včera mu byly dva roky...

3.4.2007 17:01

cheyenne napsal(a):
Přidávám mladého a pro mě nejkrásnějšího hřebce Saxíka, včera mu byly dva roky...

A trocha pohybu...

3.4.2007 21:34

jessyn napsal(a):
Jsem majitelka Jesse. Báro dík že jsi tu dala ty fotky, ale SJay tam vypadá ještě nic moc, teďkom je krásný. A beru to tak, že po otci je QH. To, co tam má dál se může každej zeptat. Je to Můj Koník a na prodej NEní!
Příjdeš s Roxxem? Zítra píšu maturitní slohovku a pak je volno!
Jinak moje Zlatička už moc nekulhá, je lepší po té cibuli jak doporučila Mari.
Jo a už umí na povel na zadní.. (SJAy)

Jo,klidně se stavím,ale chtěla bych ho dát do ohrady s jessem....Jo a to mi teda musíš ikázat,jak umí na zadní.......Ještě ti zavolám,a domluvíme se .ve středu budu u babi,alepak kdykoliv.....Jo,a s tím že je po otci QH,tak jsem to tak brala aji já.....A co tam má dál s zeptá...přesně....a navíc je to naše věc,co tam napíšem.....Ještě se ozvu,a sť ti dobře dopadne ta tvoje slohovka....

4.4.2007 17:13

cheyenne napsal(a):
A trocha pohybu...

Posílám SJaye... Rok starej HUCULÁK

5.4.2007 19:03

jessyn napsal(a):
Posílám SJaye... Rok starej HUCULÁK

Co????:To je fotka jak měl rok?

5.4.2007 19:04

roxxy napsal(a):
Co????:To je fotka jak měl rok?

Jasan

5.4.2007 19:05

jessyn napsal(a):
Jasan

Za ním je PAN ARAMISEK-parkurák

5.4.2007 22:47

jessyn napsal(a):
Za ním je PAN ARAMISEK-parkurák

krasna fotka..keby ze mam ja svojho kona na takej fotke tak to aspon nezverejnujem..ved to vyzera ako tmavy chliev...

6.4.2007 08:02

rokimondo napsal(a):
krasna fotka..keby ze mam ja svojho kona na takej fotke tak to aspon nezverejnujem..ved to vyzera ako tmavy chliev...

to ti může bejt úplně jedno jak to vyzerá...
Dávám to tu Barči, ne tobě.

6.4.2007 14:05

jessyn napsal(a):
to ti může bejt úplně jedno jak to vyzerá...
Dávám to tu Barči, ne tobě.

tak vam tu taky posilam mojeho hrebčáka sou mu 3 je to ČT

6.4.2007 14:07

pilgrisek napsal(a):
tak vam tu taky posilam mojeho hrebčáka sou mu 3 je to ČT

a eťe jedna pod sedlem s druhym konikem

6.4.2007 19:58

pilgrisek napsal(a):
a eťe jedna pod sedlem s druhym konikem

Hehe, koukám, že papá při každý příležitosti, jako ten můj . Ale můj je už bohužel valach, ale koukala jsem tady, tak jsem dala taky fotku.

7.4.2007 11:38

ladys napsal(a):
Hehe, koukám, že papá při každý příležitosti, jako ten můj . Ale můj je už bohužel valach, ale koukala jsem tady, tak jsem dala taky fotku.

Ladys:To nevadí,že je valach ...dřív přece hřebec byl,tak co.....

Jinak krásní koníci...

7.4.2007 11:38

jessyn napsal(a):
Jasan

7.4.2007 12:19

roxxy napsal(a):

Tak já sem taky jednoho krasavce přidám: Alcatrazz ( skoro 3-letý hřebeček, čt)

7.4.2007 12:20

klafus napsal(a):
Tak já sem taky jednoho krasavce přidám: Alcatrazz ( skoro 3-letý hřebeček, čt)

ještě lepší fotka němel to v životě lehké a tady je poprvé po 2,5 letech venku za stájí ...

7.4.2007 12:22

klafus napsal(a):
ještě lepší fotka němel to v životě lehké a tady je poprvé po 2,5 letech venku za stájí ...

a opravdu poslední: možná bohužel,možná bohudík.... se na něj před týdnem přišla podívat rodina z Dánska a zřejmě se jim zalíbil natolik ,že ho koupí své 10-ti leté dceři na závodění...kdo ví co si o tom myslet..ano podívá se do světa , ale bude na to vůbec mít ? ¨(řečnická otázka )

7.4.2007 13:48

ladys napsal(a):

jo jo papani to on ma rad vzdy a vsude mate tam krasnou krajinu takovej kopec .. ju tam se musi dobre jezdit na vyjizdky...

Přidejte reakci

Přidat smajlík