Tak se pochlubte jak Vám koníci šimlatí...teď je ten správný čas na přeměnu barvy... Takto vypadala na podzim...
sajma
napsal(a):
Tak se pochlubte jak Vám koníci šimlatí...teď je ten správný čas na přeměnu barvy... Takto vypadala na podzim...
a teď takto...
sajma
napsal(a):
a teď takto...
a ještě jedna, jen prosím přivřete oči a nekoukejte nám na příško, sežerem na co příjdem a jde to vidět
sajma
napsal(a):
hahaha...
Marti, máš dobrý humor! Také čekám až mi vybělají. Aspon jedna. Byla bych jak princezna na bílém koni.
sajma
napsal(a):
Můj koníček když se narodil...
klawdie
napsal(a):
TAdy tříletej...
A ted..SAhibek...jako barvu má napsanou černý bělouš,takže mám oboje,černýho i bílýho!
klawdie
napsal(a):
A ted..SAhibek...jako barvu má napsanou černý bělouš,takže mám oboje,černýho i bílýho!
Tak tady naše Finý (Fanal Destination) čt, hned po porodu
zatí moc jako šimlík nevypadá...
brodska
napsal(a):
Tak tady naše Finý (Fanal Destination) čt, hned po porodu
zatí moc jako šimlík nevypadá...
brodska
napsal(a):
tady to je už malinko vidět když schodila hříběcí kožíšek - jo otec je First Bride a matka Ramona....
brodska
napsal(a):
tady to je už malinko vidět když schodila hříběcí kožíšek - jo otec je First Bride a matka Ramona....
a předposlední ať to tady moc nezaplácám....
brodska
napsal(a):
a předposlední ať to tady moc nezaplácám....
a poslední....Aktualní fotku vložím zítra.....
sajma
napsal(a):
Saxík hříbo
cheyenne
napsal(a):
Saxík hříbo
Takhle jsem si ho přivezla loni v červnu (rok a čtvrt)
cheyenne
napsal(a):
Takhle jsem si ho přivezla loni v červnu (rok a čtvrt)
listopad 2006 - rok a půl
klawdie
napsal(a):
TY jo dobrá fotka,vypadá to jak někde na poušti,vy jste byli na dovolený:))))
No jasně, už jsme byli se Saxíkem dvakrát na dovče.... v poušti...
cheyenne
napsal(a):
No jasně, už jsme byli se Saxíkem dvakrát na dovče.... v poušti...
A u moře
monikafris
napsal(a):
Marti, máš dobrý humor! Také čekám až mi vybělají. Aspon jedna. Byla bych jak princezna na bílém koni.
tříletá ČT po Rosario.