Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.4.2007 10:01

Někdo tady na nemoderce probíral apojení ApH x OX

Pokud je mi známo, tak jsou i v naší republice hřebci OX, kteří mají licenci na ApH. Jmenovitě vím o Utrechtovi (stáj Watani), po kterém jsem viděla i hříbátka a jsou to registrované Appaloosy....jeden hřebeček byl myslím z klisky Miss Elegance. Moc krásný leopard.
Pokud někdo máte nějaké fotky těchto koníků, klidně je sem dávejte, také by mě to zajímalo, kdysi jsem uvažovala 99% OX a 1% Aph po OX...vyhrál plnokrevný arab, ale Appy mám ráda stále a po arabech jsou moc šikovní koníci. Pokud vím, v Americe se taky využívají dost na endurance, ale uplatní se ve všech disciplínách.

Tento koník, kterého jsem našla na netu snad nemá chybu!

3.4.2007 10:01

lucky napsal(a):

Pokud je mi známo, tak jsou i v naší republice hřebci OX, kteří mají licenci na ApH. Jmenovitě vím o Utrechtovi (stáj Watani), po kterém jsem viděla i hříbátka a jsou to registrované Appaloosy....jeden hřebeček byl myslím z klisky Miss Elegance. Moc krásný leopard.
Pokud někdo máte nějaké fotky těchto koníků, klidně je sem dávejte, také by mě to zajímalo, kdysi jsem uvažovala 99% OX a 1% Aph po OX...vyhrál plnokrevný arab, ale Appy mám ráda stále a po arabech jsou moc šikovní koníci. Pokud vím, v Americe se taky využívají dost na endurance, ale uplatní se ve všech disciplínách.

3.4.2007 10:03

lucky napsal(a):

tady jeden skákající Araappa

3.4.2007 10:03

lucky napsal(a):

No joo,ten je krááásnej,takovej zvláštní!!!!

3.4.2007 10:05

lucky napsal(a):
tady jeden skákající Araappa

tady foto z USA

3.4.2007 10:07

jaruska napsal(a):
No joo,ten je krááásnej,takovej zvláštní!!!!

JJ, mě se moc líbí. Ten první je nádherný, že?
Tady je mrně i s modrým očkem

3.4.2007 10:07

lucky napsal(a):
JJ, mě se moc líbí. Ten první je nádherný, že?
Tady je mrně i s modrým očkem

3.4.2007 10:11

lucky napsal(a):

No podle mě ten kříženec vypadá dost hrozně....

3.4.2007 10:11

lucky napsal(a):

Ten skákající přes tu překážku je úúúžasnej!!!!!
To modroočko je trochu rozmazaný,ale já ho tam vidíííím!!!Týý jo,to je stejně zajímavý-modrooký Araappa!!!!

4.4.2007 19:43

impact napsal(a):
No podle mě ten kříženec vypadá dost hrozně....

a to je moje kříženka snad s appou

4.4.2007 19:45

racina napsal(a):
a to je moje kříženka snad s appou

............

4.4.2007 19:46

racina napsal(a):
............

omlouvám se já si blbě přečetla zadáníííííííííí

4.4.2007 20:23

racina napsal(a):
omlouvám se já si blbě přečetla zadáníííííííííí

Ahojky, ano ano ta skákající APPA je super. Strašně mě láka předvést v parkuru nějaké neobvyklé plemeno( pro tento sport). Na letošní sezonu jsem si chtěla připravit Slezsého norika na ZM, Z, ale nakonec to nevyšlo, protože už nepracuji v tom hřebčíně. Teď prosím svého kamaráda, aby mi půjčil Shagyu. To zase není zas tak neobyklé, ale přeci, hodně lidí ji nemá

U nás ve stájí máme taky jednoho valacha po Appa z matky arabky. Mám ale jen blbou fotku z boxu, ale vyfotím venku a pošlu

4.4.2007 20:29

barletka napsal(a):
Ahojky, ano ano ta skákající APPA je super. Strašně mě láka předvést v parkuru nějaké neobvyklé plemeno( pro tento sport). Na letošní sezonu jsem si chtěla připravit Slezsého norika na ZM, Z, ale nakonec to nevyšlo, protože už nepracuji v tom hřebčíně. Teď prosím svého kamaráda, aby mi půjčil Shagyu. To zase není zas tak neobyklé, ale přeci, hodně lidí ji nemá

U nás ve stájí máme taky jednoho valacha po Appa z matky arabky. Mám ale jen blbou fotku z boxu, ale vyfotím venku a pošlu

Ježišky .. ten je přémo k sežrání tenhlecten hnědáčej s tou dečkou.. mňam.. fakt klása moc klásnej plcek je to!!!

4.4.2007 22:34

misaslitrova napsal(a):
Ježišky .. ten je přémo k sežrání tenhlecten hnědáčej s tou dečkou.. mňam.. fakt klása moc klásnej plcek je to!!!

vypadá moc dobře, hezké zbarvení, až na tu papulku, ale za to nemůže. Po kom je, zda se mohu zeptat?

Přidejte reakci

Přidat smajlík