jessyn
napsal(a):
jO Edy, Mari se Tě ptá, jaktože Parma nezabřezla, že si jim psala, že je březí....
Asi si chtěla jen užít a hříbátko nechtěla!!Nebo co já vím!! Teď jsem ale ráda, můžu závodit a na Hradisku by se asi nelíbilo, nejsou tam velké ohrady
barletka
napsal(a):
Asi si chtěla jen užít a hříbátko nechtěla!!Nebo co já vím!! Teď jsem ale ráda, můžu závodit a na Hradisku by se asi nelíbilo, nejsou tam velké ohrady
Chtěla jsem připouštět letos, ale nee.Budeme hopsat..Tady je Poison. Ten si musí na Parmu počkat
barletka
napsal(a):
Chtěla jsem připouštět letos, ale nee.Budeme hopsat..Tady je Poison. Ten si musí na Parmu počkat
Jojo, ty máš mladou kobylu, ale co já!
Zlatka měla jen 2 hříbata-hřebce.
Já tomu prt rozumím a navíc nevím, zda do toho investovat, či raději připustit první jentak na zkoušku...Třeba Durangem, je to sice zakrslina, ale dává větší hříbky než je on geneticky..Prej byl nemocnej a zakrs či co...
jessyn
napsal(a):
Já tomu prt rozumím a navíc nevím, zda do toho investovat, či raději připustit první jentak na zkoušku...Třeba Durangem, je to sice zakrslina, ale dává větší hříbky než je on geneticky..Prej byl nemocnej a zakrs či co...
Tak to ti neporadím!! Ale myslím, že bych si ji raděi nechala připustit tím Durangem, i když to není zrovna můj typ. Pokud chceš hříbka na western, tak je to stačí. Kolik má let?
jessyn
napsal(a):
A nemusela bych jí navíc hlásit, ať mi jí zapíší jako čt.
Takže to asi udělám s tím Eterem
To je starostí
Poslední hříbě měla čtyři roky zpět, a moc dobře se zatím plnokrevní po ní neosvědčily...Ona sama neběhala moc dobře..Ale to už Bobrky stejně krachovaly.
Já znám Laténa.Jinak jsem z Frény a vy odkaď? Kolik bývá tak těch koní na těch výstavách v podlesí?Možná vezmu kobylu:)
euiickaa
napsal(a):
Nejde náhodou někdo z vás na výstavu do Podlesí ?? A kdyby jo tak s jakým koníkem.
Mz tam veznem s kamarádkou ty 2 naše shagye a 2 necháme doma. Veznem jen Ghajaru a AL Kashama. Prosím mám dotaz, jaký je tam povrch na předvádění, hlína-tráva nebo písek? A je to oplocené? Naposledy jsem tam byla jako divák před 5lety a snad letos budu dělat i něco pod sedlem- bez sedla, aspoň jsem se o tom bavila s Blizňákem.
ghajariy
napsal(a):
Mz tam veznem s kamarádkou ty 2 naše shagye a 2 necháme doma. Veznem jen Ghajaru a AL Kashama. Prosím mám dotaz, jaký je tam povrch na předvádění, hlína-tráva nebo písek? A je to oplocené? Naposledy jsem tam byla jako divák před 5lety a snad letos budu dělat i něco pod sedlem- bez sedla, aspoň jsem se o tom bavila s Blizňákem.
Před 5 rokama to je ještě bývalo v zámeckém parku. To bylo super, ale ochranáři to pro koleje od vozíku a oraniště od kopýtek zakázali!!Bylo to tam krásné!!! Teď se výstava koná na jízdárně v Podlesí. Jinak je to obyč louka , takže tráva!! Jinak ohrazené to je obyčejným umělohmotným řetízkem.
barletka
napsal(a):
Před 5 rokama to je ještě bývalo v zámeckém parku. To bylo super, ale ochranáři to pro koleje od vozíku a oraniště od kopýtek zakázali!!Bylo to tam krásné!!! Teď se výstava koná na jízdárně v Podlesí. Jinak je to obyč louka , takže tráva!! Jinak ohrazené to je obyčejným umělohmotným řetízkem.
Výstava 2005- já a Toprak, dekorování Petrem Novákem
barletka
napsal(a):
Výstava 2005- já a Toprak, dekorování Petrem Novákem
Taktéž výstava 2005 . Pony hřebec, nemůžu najít katalog a jméno z hlavy neznám..
Jinak přišly mi přihlášky a přihlášky se mají odeslat do 10.dubna!
barletka
napsal(a):
Taktéž výstava 2005 . Pony hřebec, nemůžu najít katalog a jméno z hlavy neznám..
Jinak přišly mi přihlášky a přihlášky se mají odeslat do 10.dubna!
Já jsem domluvená, že pošlu okopírované původy a on si z toho vybere, co bude potřebovat. Protože než by mi něco došlo, už by bylo po výstavě. Našla jsem ti ty WR otázky aj patern jezdecký, co jsme měly letos my na těch WR licencích. Mrkni na www.fotoreklama.cz do fotogalerie a tam na Hostěrádky. Je tam Gaja se mnou v Reiningu na pár fotkách. To oplocení by mohlo stačit. A povrch jsem chtěla vědět kvůli stopům - žádné nebudou - na trávě ne. Maximálně rollback. Uvidím co stvořím. A jestli bude časový prostor. Zatím děkuju.
jessyn
napsal(a):
Co to tu plácáš za nesmysly? Když chovu nerozumíš, tak se poraď - ale nepiš takovéhle zmatené příspěvky.
ghajariy
napsal(a):
Já jsem domluvená, že pošlu okopírované původy a on si z toho vybere, co bude potřebovat. Protože než by mi něco došlo, už by bylo po výstavě. Našla jsem ti ty WR otázky aj patern jezdecký, co jsme měly letos my na těch WR licencích. Mrkni na www.fotoreklama.cz do fotogalerie a tam na Hostěrádky. Je tam Gaja se mnou v Reiningu na pár fotkách. To oplocení by mohlo stačit. A povrch jsem chtěla vědět kvůli stopům - žádné nebudou - na trávě ne. Maximálně rollback. Uvidím co stvořím. A jestli bude časový prostor. Zatím děkuju.
Krásné fotky, krásný koník, ale arabové od Pavlíčků jsou pro mě maličko hezčí, ale to je jen otázka vkusu
jessyn
napsal(a):
A nemusela bych jí navíc hlásit, ať mi jí zapíší jako čt.
Takže to asi udělám s tím Eterem
To je starostí
Poslední hříbě měla čtyři roky zpět, a moc dobře se zatím plnokrevní po ní neosvědčily...Ona sama neběhala moc dobře..Ale to už Bobrky stejně krachovaly.
Eter měl před několika lety oprávnění pro araby, ale už nemá. Od letošní sezóny má licenci pro ČSP, ale pouze pro klisny pony do 148 cm. Pro větší klisny a jiná plemena oprávnění nemá.
proxima
napsal(a):
Kdy-jako který datum!!!!!
1.KVĚTNA!!!! Na první máj
barletka
napsal(a):
1.KVĚTNA!!!! Na první máj
Moje Parma- pro změnu výstava 2006.
barletka
napsal(a):
Protože Zajace už mám prodané!! A penízky potřebuji, budu si kupovat přepravník!!
tak to jo, a proč ses neozvala na mail. Čekaly jsme s katkou jestlis se ozveš a ty nic. A jak je na Hradisku, dobře? Jinak to je Valát, ten nový hřebec, už se nám ho daří docela pěkně vykrmit.
zemlave
napsal(a):
tak to jo, a proč ses neozvala na mail. Čekaly jsme s katkou jestlis se ozveš a ty nic. A jak je na Hradisku, dobře? Jinak to je Valát, ten nový hřebec, už se nám ho daří docela pěkně vykrmit.
Vypadá pěkně!! Jezdíte na něm? Jaký je?
Já a Toprak , výstava 2006- jediný ročník, kdy celu dobu lilo jak z konve
barletka
napsal(a):
Vypadá pěkně!! Jezdíte na něm? Jaký je?
Já a Toprak , výstava 2006- jediný ročník, kdy celu dobu lilo jak z konve
Na procházce s lukem a peggy.
Jo, dneska jsme byli venku, a vklidu, akorát kašle, takže zatím opatrně. Jinak je super, jde vidět že opravdu umí, reaguje krásně na každou pobídku, ne jak ti naši kříženci
euiickaa
napsal(a):
Nejde náhodou někdo z vás na výstavu do Podlesí ?? A kdyby jo tak s jakým koníkem.
Na Hradisku jsem spokojená, jen tam jsou samí westerňáci až na Živníčka, ale sním ale nijak nepříjdu do kotaktu
. Připadám si izolovaná!!
Parma..
roxxy
napsal(a):
Bude tam kategorie frísáku....
Aha ,já s Honzou Blizňákem nemluvila, ale budu tam muset zajít, mám u něho licenci (jezdím za něho-JK Podlessí) a za 14 dní jedu na závody..Tak pozjišťuji kolik cca přijede koní!!Tak to jo, je pravda, že už ho tady má více lídí-(fríse), ale myslím, že více jak 5 Vás tady nebude. Ale pohár máš jasný!! Víc jak 5 vás tam nebude!! Už máš přihlášku?
barletka
napsal(a):
Krásné fotky, krásný koník, ale arabové od Pavlíčků jsou pro mě maličko hezčí, ale to je jen otázka vkusu
No jo, arábci jsou krásní. Ale pro každého majitele je jeho koník ten nejhezčí. Každé plemeno je něčím krásné. Mimochodem, moje Gajara je polosestrou těch Pavlíčkových krasavců. A prosím ještě, kde to přesně je? AŤ tam s konibusem nebloudíme. Vezem si samy - 2 ženské, 2 araby -kobylu s hřebcem v 1 vozíku. Je to ta stejná odbočka jako k Pavlíčkom? Pojedem od Vsetína. Znám to tam jen trochu.
ghajariy
napsal(a):
No jo, arábci jsou krásní. Ale pro každého majitele je jeho koník ten nejhezčí. Každé plemeno je něčím krásné. Mimochodem, moje Gajara je polosestrou těch Pavlíčkových krasavců. A prosím ještě, kde to přesně je? AŤ tam s konibusem nebloudíme. Vezem si samy - 2 ženské, 2 araby -kobylu s hřebcem v 1 vozíku. Je to ta stejná odbočka jako k Pavlíčkom? Pojedem od Vsetína. Znám to tam jen trochu.
Stejná odbočka z hlavní ze Vsetína a po 200 metrech to uvidíš!!