Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.10.2005 10:42

ahoj koňáci,chci se zeptat,jestli někdo nezná moji milovanou kobylku Lucinku,otec-Norbert,matka-Lucretia,hnědka,narozena 1978.předem děkuji za info!!!!

26.10.2005 13:12

zdenule napsal(a):
ahoj koňáci,chci se zeptat,jestli někdo nezná moji milovanou kobylku Lucinku,otec-Norbert,matka-Lucretia,hnědka,narozena 1978.předem děkuji za info!!!!

cau sorry že ti do toho zdeni lezu-co koníci tady je to super,už jezdíme,pozdravuj verču a celou tu bandu

26.10.2005 15:43

kikuska napsal(a):
cau sorry že ti do toho zdeni lezu-co koníci tady je to super,už jezdíme,pozdravuj verču a celou tu bandu

čau Kiki,dobrý.Zrovna jdem jezdit na Jasmínovi,drž nám palce,at nemáme zase límce.

27.10.2005 10:42

zdenule napsal(a):
čau Kiki,dobrý.Zrovna jdem jezdit na Jasmínovi,drž nám palce,at nemáme zase límce.

tak co máte límce??,jak se choval??Veri dojed

21.1.2007 15:21

zdenule napsal(a):

Jaké plemeno? Znám jednu Lucku (tm hnědka)

21.1.2007 15:55

zdenule napsal(a):

Lucinku neznam, ale hledam jednoho JASMINa. Muzes mi popsat toho vaseho? dik

21.1.2007 16:27

zdenule napsal(a):

Ahoj,
tak to máme společnou oblíbenkyni:-)
Jakpak Lucinka vůbec skončila??Moc toho o ní nevím ale měla naprosto úžasná hříbátka...hlavně Lucret , byla to jedna z těch výborných chovných klisen devadesátých let...škoda,že tyhle staré dobré rodiny nějak mizí...

21.1.2007 16:29

carolka napsal(a):
Jaké plemeno? Znám jednu Lucku (tm hnědka)

Ahojky, sháním Lucku -shetlandského ponyho, neznáš ji náhodou?

22.1.2007 09:15

lavena napsal(a):
Ahoj,
tak to máme společnou oblíbenkyni:-)
Jakpak Lucinka vůbec skončila??Moc toho o ní nevím ale měla naprosto úžasná hříbátka...hlavně Lucret , byla to jedna z těch výborných chovných klisen devadesátých let...škoda,že tyhle staré dobré rodiny nějak mizí...

jééé,já myslela že už nikdo nenapíšeLucinka už bohužel není mezi náma.Znala jsem ji od Ševčíka.Měla něco se zp nebo zl nohou.byla to mazlice.
Lucret je nádherný,taky bych ho chtěla zase vidět.Ty znáš Lucinku odkud??

22.1.2007 09:23

zdenule napsal(a):
jééé,já myslela že už nikdo nenapíšeLucinka už bohužel není mezi náma.Znala jsem ji od Ševčíka.Měla něco se zp nebo zl nohou.byla to mazlice.
Lucret je nádherný,taky bych ho chtěla zase vidět.Ty znáš Lucinku odkud??

nemáte někdo její fotku.já mám jen jednu a ta je stáhlá z netu

24.1.2007 11:19

zdenule napsal(a):
nemáte někdo její fotku.já mám jen jednu a ta je stáhlá z netu

Ahojky. Já si pamatuji Lucinku ještě ze školy,když stála v Napajedlích. Bylo to ale tak v 94-95. Chtěli na ní ještě tenkrát začít jezdit,aůle moc lidí si na to nějak netroufalo. Ale co se s ní stalo potom, to fakt nevím

5.2.2007 09:08

mela napsal(a):
Ahojky. Já si pamatuji Lucinku ještě ze školy,když stála v Napajedlích. Bylo to ale tak v 94-95. Chtěli na ní ještě tenkrát začít jezdit,aůle moc lidí si na to nějak netroufalo. Ale co se s ní stalo potom, to fakt nevím

jo dík mooc za info,jinak asi nějakou fotečku nemáte??

5.2.2007 09:12

zdenule napsal(a):
jo dík mooc za info,jinak asi nějakou fotečku nemáte??

jo k tomu Jasmínovi,byl hnědák,o:arab,m:norička
už u nás není,majitel ho v listopadu prodal

Přidejte reakci

Přidat smajlík