Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.2.2006 21:27

Jestli někdo z vás znal tohoto koně-kůň Kinský, ozvěte se prosím, můžete sem dát i jeho fotky, budu mooooc ráda. Teď dám pár fotek já, je trošku špinavej, zrovna přišel z výběhu...

26.10.2005 18:06

jaz90 napsal(a):
Jestli někdo z vás znal tohoto koně-kůň Kinský, ozvěte se prosím, můžete sem dát i jeho fotky, budu mooooc ráda. Teď dám pár fotek já, je trošku špinavej, zrovna přišel z výběhu...

26.10.2005 18:06

jaz90 napsal(a):

Trošku ospalej

26.10.2005 18:07

jaz90 napsal(a):

Se svojí ,,ošetřovatelkou" Marekétou...

26.10.2005 18:08

jaz90 napsal(a):

Zase s Markétou...

26.10.2005 18:09

jaz90 napsal(a):

A ještě jednou

26.10.2005 18:11

jaz90 napsal(a):

Martellek nám klkal, teď už neklká skoro vůbec... Ten klkák mu neutahuje tak moc, jak to vypadá

26.10.2005 18:19

jaz90 napsal(a):
Martellek nám klkal, teď už neklká skoro vůbec... Ten klkák mu neutahuje tak moc, jak to vypadá

Ahoj. Takže je to "ten" Martell, co si ho i já pamatuji z Chlumce nad Cidlinou. Bohužel ti o něm moc neřeknu. Jen si matně vzpomínám, že stál v boxe mezi Červánkem a Burbonem a snad jsem na něm tenkrát i párkrát seděla. Jenže už je to nějakých 7 - 8 let zpátky, takže vzpomínky moc nejsou. Navíc mě tehdy obrovsky ohromila jiná kobylka v Chlumci, takže jsem o ten zbytek ani neměla zájem.

Každopádně Martell na fotkách vypadá velice dobře. Takže se tedy klaním před těmi, kteří se dokáží postarat o slepého koně a hned nad ním nelámou hůl.

22.11.2005 09:26

jaz90 napsal(a):

Ahojky Martell teď stojí u p. Trojanové na Janovce v Jižních Čechách. Je to super koník. Foto budu mít později. Zaza

22.11.2005 09:28

impact napsal(a):
Ahoj. Takže je to "ten" Martell, co si ho i já pamatuji z Chlumce nad Cidlinou. Bohužel ti o něm moc neřeknu. Jen si matně vzpomínám, že stál v boxe mezi Červánkem a Burbonem a snad jsem na něm tenkrát i párkrát seděla. Jenže už je to nějakých 7 - 8 let zpátky, takže vzpomínky moc nejsou. Navíc mě tehdy obrovsky ohromila jiná kobylka v Chlumci, takže jsem o ten zbytek ani neměla zájem.

Každopádně Martell na fotkách vypadá velice dobře. Takže se tedy klaním před těmi, kteří se dokáží postarat o slepého koně a hned nad ním nelámou hůl.

pokud já vím tak Martell není slepý.

22.11.2005 10:18

jaz90 napsal(a):

Ahoj,tak Martella znam.Kukni na www.nadejeprokone.com
Tam o nem neco urcite najdes.Byl v utulku ve Velkych albrechticich.Myslim ze je ted nekde na jizni Morave ale nevim to jiste.Martell je slepy,teda myslim......Hodne stesti pri hledani

22.11.2005 15:45

tauria napsal(a):
Tam o nem neco urcite najdes.Byl v utulku ve Velkych albrechticich.Myslim ze je ted nekde na jizni Morave ale nevim to jiste.Martell je slepy,teda myslim......Hodne stesti pri hledani

My jsme si vzali Martellka právě z útulku. A nejsme z jižní Moravy, ale jsme kousek za Karvinou. Hledám někoho, kdo Martella znal ještě než se dostal do útulku.

22.11.2005 15:49

zazika napsal(a):
pokud já vím tak Martell není slepý.

No, tak tenhle Martell je úplně slepý-potvrzeno od veterináře. Možná sis ho s spletla s jiný koněm, jinak Martell není slepý od narození, jeho slepota je následek měsíční slepoty.

22.11.2005 18:19

tauria napsal(a):

Tak přidávám ještě pár fotek.
Martellek ještě v útulku...

22.11.2005 18:20

jaz90 napsal(a):
Tak přidávám ještě pár fotek.
Martellek ještě v útulku...

To byl u nás asi týden.

22.11.2005 18:21

jaz90 napsal(a):
To byl u nás asi týden.

Rádi se válíme

22.11.2005 18:21

jaz90 napsal(a):
Rádi se válíme

A ještě hlavinka

22.11.2005 18:24

zazika napsal(a):
Ahojky Martell teď stojí u p. Trojanové na Janovce v Jižních Čechách. Je to super koník. Foto budu mít později. Zaza

Tak to asi není on. Jsem si 100% jistá, že právě teď stojí u nás ve stáji a papká svojí večerní porci sena

22.2.2006 20:12

jaz90 napsal(a):
A ještě hlavinka

Ahoj Martella sem vydela na www strankach jednoho utulku, ze hleda novy domov a chtela sem si ho vzit!!
Ale pak jsem si to rozmyslela, protoze sem si rikala, ze to bude tezky se starat o slepeho konika!!A myslim, ze sem udelala dobre ted ho ma nekdo kdo vy jak se o nej postarat!!

22.2.2006 21:18

monca1112 napsal(a):
Ahoj Martella sem vydela na www strankach jednoho utulku, ze hleda novy domov a chtela sem si ho vzit!!
Ale pak jsem si to rozmyslela, protoze sem si rikala, ze to bude tezky se starat o slepeho konika!!A myslim, ze sem udelala dobre ted ho ma nekdo kdo vy jak se o nej postarat!!

No, my jsme to taky neměli lehký. Zezačátky to bylo hodně těžký...Martell je takový "malý" tank, vláčel nás za sebou všechny jak se mu chtělo, ale teď už je to zlatíčko-rád se pomazlí. Chodí převážně do výběhu...

22.2.2006 21:23

jaz90 napsal(a):
No, my jsme to taky neměli lehký. Zezačátky to bylo hodně těžký...Martell je takový "malý" tank, vláčel nás za sebou všechny jak se mu chtělo, ale teď už je to zlatíčko-rád se pomazlí. Chodí převážně do výběhu...

mám pár nových fotek, tak je sem hodím

22.2.2006 21:27

jaz90 napsal(a):
mám pár nových fotek, tak je sem hodím

tak a poslední

Přidejte reakci

Přidat smajlík