Dávejte sem fotečky těchto neobyčejných koní. Začínám svojí kobylou Charlotten Stern
denny trikolka
napsal(a):
Dávejte sem fotečky těchto neobyčejných koní. Začínám svojí kobylou Charlotten Stern
kobyla Via Vera
denny trikolka
napsal(a):
Opět Via Vera
denny trikolka
napsal(a):
Agáta Hankala
denny trikolka
napsal(a):
Arsinoe
denny trikolka
napsal(a):
Eufórie
denny trikolka
napsal(a):
Marieta
denny trikolka
napsal(a):
Zlatá Lady
denny trikolka
napsal(a):
White Faces (GER)
denny trikolka
napsal(a):
Warhammer (GER)
denny trikolka
napsal(a):
Spreeclub (POL)
denny trikolka
napsal(a):
Sherento
denny trikolka
napsal(a):
Sexy Rheinberg (GER)
denny trikolka
napsal(a):
Ister
denny trikolka
napsal(a):
In The Noon
denny trikolka
napsal(a):
Irish Night
denny trikolka
napsal(a):
Kardansmix
denny trikolka
napsal(a):
Charmant Lilly
denny trikolka
napsal(a):
Adalin
jaruska
napsal(a):
Oli,to zas tak velký bříško není,to by teoreticky ta kobuška mohla i býýýt!!!!
Zkus jí vyfotit z jiných úhlů pohledu....
Asi už ji jinak mít nebudu,ta je stará 14 dní.Ale taky když jsem viděla přítelovo březí čt tak mi taky přijde že břicho nemá žádný.Ale už se jí nechce vůbec běhat.Hlavně at je mrnous zdravej.
oli
napsal(a):
Asi už ji jinak mít nebudu,ta je stará 14 dní.Ale taky když jsem viděla přítelovo březí čt tak mi taky přijde že břicho nemá žádný.Ale už se jí nechce vůbec běhat.Hlavně at je mrnous zdravej.
To víš,že jo,to je nejdůležitější,aby to oba přestáli v pohodě'!!!
Ale Pinďa už je zkušená mamina,ona to zvládne v pohodě!!!
Přeju moc moc štěstíčka a náááádhernou kobylku!!!!!!!
Doufám,že jí uvidím aspoň tady na ifauně......Těším sééééé!!!!!
jaruska
napsal(a):
To víš,že jo,to je nejdůležitější,aby to oba přestáli v pohodě'!!!
Ale Pinďa už je zkušená mamina,ona to zvládne v pohodě!!!
Přeju moc moc štěstíčka a náááádhernou kobylku!!!!!!!
Doufám,že jí uvidím aspoň tady na ifauně......Těším sééééé!!!!!
O'Henry
denny trikolka
napsal(a):
Můj valášek Regentano
astéka

dalajlama
napsal(a):
Můj valášek Regentano
Astéka nejhodnější a nejúžasnější kobylka na světě.Foceno den po svých 20narozeninách...
astéka
napsal(a):
Astéka nejhodnější a nejúžasnější kobylka na světě.Foceno den po svých 20narozeninách...
muj Matcho
jinak Kardansmixe si pamatuju kdysi z dostihu, byl vice sedy :)))
spirit
napsal(a):
muj Matcho
jinak Kardansmixe si pamatuju kdysi z dostihu, byl vice sedy :)))
Cattleya
Uživatel s deaktivovaným účtem

denny trikolka
napsal(a):
a můj Kerka..ale občas uvažuju, jestli je čisté A1/1...:) Jinak pozér on je veliký..:)
denny trikolka
napsal(a):
Zlatá Lady
Hele pravá sestra Zlatýho Měsíce!! Ten je u nás ve stáji
denny trikolka
napsal(a):
Sharana
avecaesar
napsal(a):
Sharana
Bargiel, bohužel o pár minut později zkolaboval a už nevstal:-(
hanule
napsal(a):
Bargiel, bohužel o pár minut později zkolaboval a už nevstal:-(
To muselo být hrozný!! nevím co bych dělala.
Tady moje zlatíčko po Fair Fabulous (FR), zrovínka jsem ji trošku namočila tak aby nenastydla.

nicolll
napsal(a):
ahoj dablixce ten Absent u toho skoku:tak v sedle je Radim Petřík??a ta fotka pod nima je z Beňova??
ahojec jo to je radim petrik a ta dole je z benova proc se ptas?
zazika
napsal(a):
To muselo být hrozný!! nevím co bych dělala.
Tady moje zlatíčko po Fair Fabulous (FR), zrovínka jsem ji trošku namočila tak aby nenastydla.
já a můj valášek Le Havre po Glenstal z matky Lední revue
coriska
napsal(a):
Hele pravá sestra Zlatýho Měsíce!! Ten je u nás ve stáji
Zlatá Lady a Zlatý Měsíc? To jsou přeci sourozenci se Zlatou Mílí a Zlatým Padákem!!! Oba máme-teda kobču už ne ve stáji!!!! A Zlatý Měsíc tu byl u trenérky Pátkové!!! Kde je? Jak se má? Určitě by jí nějaké ty info udělali radost-PROSÍM!!!
parley
napsal(a):
já a můj valášek Le Havre po Glenstal z matky Lední revue
fotečka z předloňské zimy-Henry je takový gymnasta....
michaela z
napsal(a):
fotečka z předloňské zimy-Henry je takový gymnasta....
no a tady společné foto
mili
napsal(a):
Zlatá Lady a Zlatý Měsíc? To jsou přeci sourozenci se Zlatou Mílí a Zlatým Padákem!!! Oba máme-teda kobču už ne ve stáji!!!! A Zlatý Měsíc tu byl u trenérky Pátkové!!! Kde je? Jak se má? Určitě by jí nějaké ty info udělali radost-PROSÍM!!!
kdyžtak písni na icq 275 295 947 a jestli nemáš tak na mail coriska@seznam.cz informace ráda poskytnu
denny trikolka
napsal(a):
Rocka A1/1,Wixiana
denny trikolka
napsal(a):
Dekret
denny trikolka
napsal(a):
A1/1 SAILY
denny trikolka
napsal(a):
Sailyno zriebatko 2007
denny trikolka
napsal(a):
A1/1 Baycara(GER)
denny trikolka
napsal(a):
a nadejny zrebcek Chrystalic
denny trikolka
napsal(a):
Belfry
denny trikolka
napsal(a):
Darent
denny trikolka
napsal(a):
Hrášek
denny trikolka
napsal(a):
Villanie

janda
napsal(a):
Villanie
fotky meho plnase na: www.absentek.webovastranka.cz
denny trikolka
napsal(a):
Sako (Sarmat) neobyčejný kůň se srdcem na zprávném místě.
denny trikolka
napsal(a):
Nenela
denny trikolka
napsal(a):
Marie John
denny trikolka
napsal(a):
Francin
denny trikolka
napsal(a):
Premiant kde tomu je konec?
denny trikolka
napsal(a):
Vanilin
denny trikolka
napsal(a):
Muj Roy
ukulemba
napsal(a):
Muj Roy
Takhle krasne se spravil kdyz uz nas zoubky nezlobi..myslim ze ty zebirka asi budou videt porad..ale proste vypada o hromadu lip..
denny trikolka
napsal(a):
Degro-Hill(POL) kdyby ste někdo věděl kde je dejte prosím vědět.
denny trikolka
napsal(a):
Degro-Hill(POL) kdyby ste někdo věděl kde je dejte prosím vědět.
Ozon
denny trikolka
napsal(a):
Argun
denny trikolka
napsal(a):
ThirtyThree
denny trikolka
napsal(a):
PUNA
ty plňásci jsou stejně nej :)
frenchula
napsal(a):
znova Puna
Jak je Puna stará? Vypadá taková drobounká...je moc pěkná Přidám 75% plňasku Kalahari
denny trikolka
napsal(a):
tak posilam foto Vesmit( o:Manhattan Project,m:Versailles po Meandr)
limitek
napsal(a):
tak posilam foto Vesmit( o:Manhattan Project,m:Versailles po Meandr)
tak já jsem si v neděli přivezla novou kobylku - A1/1 Traviata , povahově úžasná kobylka. zlatíčko, pod sedlem velice rozumná a jemná...Dělá společnici našemu kladrubskému bělouškovi a moc jim to spolu sluší :-)
Akorát že vedle něho vypadá ják hříbátko :-)
lavidie
napsal(a):
tak já jsem si v neděli přivezla novou kobylku - A1/1 Traviata , povahově úžasná kobylka. zlatíčko, pod sedlem velice rozumná a jemná...Dělá společnici našemu kladrubskému bělouškovi a moc jim to spolu sluší :-)
Akorát že vedle něho vypadá ják hříbátko :-)
a ještě při papání :-)
denny trikolka
napsal(a):
Toto je Kyberit po otci Beller a matce Kitale
denny trikolka
napsal(a):
po praci
denny trikolka
napsal(a):
Wlastička
denny trikolka
napsal(a):
Wendynka
denny trikolka
napsal(a):
Hazzel
tajemma danny
napsal(a):
Jak je Puna stará? Vypadá taková drobounká...je moc pěkná Přidám 75% plňasku Kalahari
jo a drobounká je :o) má jen 145 cm :)
denny trikolka
napsal(a):
ahoj nemas celou fotku Vesmita, pomatuji si ho jeste kdyz ho nekdo prodaval.
mam jich hafo,staci rict...nevis kdy ho nekdo prodaval?....lepe receno od koho?...kdyztak pisni na meil limitek@post.cz
bardi
napsal(a):
kybosek: neni to nahodou kyberit co je usájen v radíkově??on ještě závodí?
Neera
nerda
napsal(a):
a poslední portrétek...
Ahoj tak mi se dáme taky do klubu plňásků..
Santah
santah
napsal(a):
Ahoj tak mi se dáme taky do klubu plňásků..
Santah
a hlava
wikawe
napsal(a):
Wendynka
Wikawe- Wendynka má podobnou hlavinu jako moje kobylka... Taky A1/1 Trochu jí to tam kazím...
denny trikolka
napsal(a):
nějak se nám to tu seklo, kdo bude dalsí s koníkem?
denny trikolka
napsal(a):
nějak se nám to tu seklo, kdo bude dalsí s koníkem?
já s mojí kobylkou....
limitek
napsal(a):
mam jich hafo,staci rict...nevis kdy ho nekdo prodaval?....lepe receno od koho?...kdyztak pisni na meil limitek@post.cz
Ahoj já Vesmita "znala" myslím jako 2 letého. Stál u Foukalů v Radkově Lhotě. Měli ho v tréninku myslím. Zkus jim napsat na stránky třeba ti pošlou nějaké fotky. Byl to krásnej koník a u tebe taky vypadá pěkně. Bohužel fotku nemám neměli jsme ještě digifoto
zazika
napsal(a):
Wikawe- Wendynka má podobnou hlavinu jako moje kobylka... Taky A1/1 Trochu jí to tam kazím...
ju bajo a jak se tvoje kobca jmenuje?
denny trikolka
napsal(a):
tady muj Fragbox
matka:Fragrance,otec:Horesti
wikawe
napsal(a):
ju bajo a jak se tvoje kobca jmenuje?
Neť, po kom je tvoje kobča?
wikawe
napsal(a):
tady muj Fragbox
matka:Fragrance,otec:Horesti
Ja přidávám svou prdelku Kaču
denny trikolka
napsal(a):
ja taky pridam dva plnaky ,tohle je A1/1 valach PERSIVAL
kati
napsal(a):
ja taky pridam dva plnaky ,tohle je A1/1 valach PERSIVAL
a tohle je A1/1 ISKRA
nikita11
napsal(a):
Hříbátko A 1/1
toto je můj konik.jmenuje se Hrášek..a na to že to je konik s dostihovou minulosti je strašně klidný a hodny mam ho moc rada
kackach
napsal(a):
toto je můj konik.jmenuje se Hrášek..a na to že to je konik s dostihovou minulosti je strašně klidný a hodny mam ho moc rada
Skřítek
krizovatka
napsal(a):
Skřítek
Můžu se zeptat jak se pracuje s Plňáskama třeba na parkuru nebo na drezuře? Jsou to fakt takový paka jako jsem viděla na pár parkurových závodech? Myslím že když jsou od malička vedeni k parkuru a spolupráci s jezdcem jsou to fajn koně ne? Jenom tak se ptám protože se mi strašně líbí černí plňásci hlavně hřebci když jsou dobře osvalení a tak jestli jsou to fakt paka nebo ne ... děkuji
denny trikolka
napsal(a):
Anička
jezabel
napsal(a):
Můžu se zeptat jak se pracuje s Plňáskama třeba na parkuru nebo na drezuře? Jsou to fakt takový paka jako jsem viděla na pár parkurových závodech? Myslím že když jsou od malička vedeni k parkuru a spolupráci s jezdcem jsou to fajn koně ne? Jenom tak se ptám protože se mi strašně líbí černí plňásci hlavně hřebci když jsou dobře osvalení a tak jestli jsou to fakt paka nebo ne ... děkuji
myslím že jak kteří třeba plňasi co znám já jsou většinou všichni po dostihách a jsou to skvělí koně žádné paka např. výše zmíněný Hrášek je naprostý kliďas stejně tak Darent který už je bohužel po smrti do těch by nikdo neřek že běhali dostihy a moje zlatíčko Loving je nejhodnější kůň jakého znám takže já nedám na plňásky dopustit
denny trikolka
napsal(a):
HOLMES- m. Honba, o. Just a flutter
denny trikolka
napsal(a):
Holmes
denny trikolka
napsal(a):
Ještě jedna- Já a Holmíček
denny trikolka
napsal(a):
a další A1/1
denny trikolka
napsal(a):
denny trikolka
napsal(a):
Premiant kde tomu je konec?
Adalina znam:) Premiant byl v r. 2002 jako provozak v Hostivari, odtud si ho koupila slepa slecna, ktera s nim snad jezdila i drezuru, rozhodne si ho nemohla vynachvalit. Kde je ted, nevim, tusim, ze ho davala na pastviny. Vice by vedela nejspis IzaJR.
svatka
napsal(a):
Adalina znam:) Premiant byl v r. 2002 jako provozak v Hostivari, odtud si ho koupila slepa slecna, ktera s nim snad jezdila i drezuru, rozhodne si ho nemohla vynachvalit. Kde je ted, nevim, tusim, ze ho davala na pastviny. Vice by vedela nejspis IzaJR.
Tehdy jsem ho viděla na prodej (Premiant)