barletka
napsal(a):
Říká Vám něco jméno plemeného hřebce Admetos Padrona? Nar. 1984.
Moc prosím, prosím. popř. o jeho potomcích!! Ráda bych viděla nějaké foto jeho, nebo potomků!!
Byl myslím v majetku Zemského hřebčína Tlumačov.
Děkuji všem za pomoc při hledání!!
Ahoj,no to je gol,že se na něj někdo ptá,já mám po něm kobylu nar.93,asi ze zemské klisny bez původu,ale je pěkná a chytrá potvora.Hnědka bez odznaků s úhořím pruhem,westernově dun barva.Dala mi zatím jedno hříbě,poA1/1 Donegalovi,už jsem si ho nechala,obrovský ušlechtilý hunter.Fotky mám jen obyč. v albumu,jsme z Dobrkovic u Zlína.
irma
napsal(a):
Ahoj,no to je gol,že se na něj někdo ptá,já mám po něm kobylu nar.93,asi ze zemské klisny bez původu,ale je pěkná a chytrá potvora.Hnědka bez odznaků s úhořím pruhem,westernově dun barva.Dala mi zatím jedno hříbě,poA1/1 Donegalovi,už jsem si ho nechala,obrovský ušlechtilý hunter.Fotky mám jen obyč. v albumu,jsme z Dobrkovic u Zlína.
Zdravím!!! Jů, to je super, že se někdo ozval!! Já jsem vlastnila jeho dceru Barletku(nar. 1994) . Bohužel mi před 5lety zemřela(tragická nehoda), ale do dneška mě to pořád v srdíčku drží a chtěla bych sehnat někoho kdo má po něm koníka.Já jsem z Valašského Meziříčí. Protože v té době ještě nijak nebyly digitály, tak bohužel mám fota taky jenom ve fotoalbumu.
Jinak Barletka byla vysoká 169cm KVH, černá hnědka bez odznaku jen s malinkatým kvítkem. V typu A1/1. Měla jsem x koní, ale na Barletku není a nebude!!
barletka
napsal(a):
Zdravím!!! Jů, to je super, že se někdo ozval!! Já jsem vlastnila jeho dceru Barletku(nar. 1994) . Bohužel mi před 5lety zemřela(tragická nehoda), ale do dneška mě to pořád v srdíčku drží a chtěla bych sehnat někoho kdo má po něm koníka.Já jsem z Valašského Meziříčí. Protože v té době ještě nijak nebyly digitály, tak bohužel mám fota taky jenom ve fotoalbumu.
Jinak Barletka byla vysoká 169cm KVH, černá hnědka bez odznaku jen s malinkatým kvítkem. V typu A1/1. Měla jsem x koní, ale na Barletku není a nebude!!
Já jí říkám Megi,někdy Megero,je to paní kobyla,vše chce řešit po svém,ale po dobrém si dá říct,nemá ráda chlapy.Chci ji letos inseminovat shagyem.Měří asi 166kvh,narodila se asi u Hořínka v Novém Jíčíně-ˇZilině.
barletka
napsal(a):
Ale od Vítků z Čerťáků.
Po více jak roku aktualizuji.....
Nikdo nemáte doma potomka po Admetosovi?
Děkuji moc... Na fotce dcera Barletka.
barletka
napsal(a):
Po více jak roku aktualizuji.....
Nikdo nemáte doma potomka po Admetosovi?
Děkuji moc... Na fotce dcera Barletka.
Mám ale od Ametos Sultanliebe.
Na fotce Grafit, 18 letý děda,ČT.Matka Gradina.