Srst na hlavě - slízá

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.4.2007 09:18

vůbec nevím čím to je.
Možná ohlávkou - už jsem dala jinou
a nebo jestli si je vydrbe :-( Měla jsem plno koní, ale tohle jsem ještě neviděla
Je to jen na hlavě - nevíte co s tím, čím to třeba mazat, aby se to zlepšilo.

9.4.2007 09:19

racina napsal(a):
vůbec nevím čím to je.
a nebo jestli si je vydrbe :-( Měla jsem plno koní, ale tohle jsem ještě neviděla

...............

9.4.2007 09:19

racina napsal(a):
...............

.......

9.4.2007 09:47

racina napsal(a):
vůbec nevím čím to je.

Mohla by to být alergie na něco.....

9.4.2007 09:55

pralinka napsal(a):
Mohla by to být alergie na něco.....

Jak se pozná na co u koní?

9.4.2007 10:21

racina napsal(a):
vůbec nevím čím to je.

Nechci být nějakej chytrej... ale nemáte s tím koníkem se srstí neustálé problémy? Myslím, že posledně to byl ten ocásek. Zkusila jste vyšetření krve?

9.4.2007 10:23

aston napsal(a):
Nechci být nějakej chytrej... ale nemáte s tím koníkem se srstí neustálé problémy? Myslím, že posledně to byl ten ocásek. Zkusila jste vyšetření krve?

no mám ho měsíc asi už. Takže nevím, myslíš krev, že by to vyřešila a přišlo by se na to co mu je?

9.4.2007 10:45

racina napsal(a):
Jak se pozná na co u koní?

Velmi těžko, sama mám alergika ale to je jinej případ....těžší. Ale pokud je to jen na hlavě tak bych uvažovala i o materiálu ohlávky. Vyzkoušet buď nějakej čas bez ohlávky. Vodit kolem krku. Jinak krev zcela jistě.

9.4.2007 10:50

pralinka napsal(a):
Velmi těžko, sama mám alergika ale to je jinej případ....těžší. Ale pokud je to jen na hlavě tak bych uvažovala i o materiálu ohlávky. Vyzkoušet buď nějakej čas bez ohlávky. Vodit kolem krku. Jinak krev zcela jistě.

moc děkujůůů, zavolám zítra veterináře ať se na to podívá a veme krev, díky :-)

9.4.2007 10:50

racina napsal(a):
moc děkujůůů, zavolám zítra veterináře ať se na to podívá a veme krev, díky :-)

copak ty máš s koníkem, je moc alergik? :-(

9.4.2007 10:51

racina napsal(a):
vůbec nevím čím to je.

Může to být i nějaká plíseň. Možná by bylo nejlepší otázat se na správném místě. Zavolat veterináře, aby místo prohlédl, případně kousek seškrábl a poslal na rozbor, který by prokázal, co na daném místě řádí. Jinak to budete podle různých rad titlat jednou tím, podruhé něčím jiným, každý poradí něco a kůň bude mít za chvíli hlavu lysou a možná i rozedřenou do krve.

9.4.2007 11:03

racina napsal(a):
copak ty máš s koníkem, je moc alergik? :-(

Máš to v mailu.....

9.4.2007 11:17

makki napsal(a):
Může to být i nějaká plíseň. Možná by bylo nejlepší otázat se na správném místě. Zavolat veterináře, aby místo prohlédl, případně kousek seškrábl a poslal na rozbor, který by prokázal, co na daném místě řádí. Jinak to budete podle různých rad titlat jednou tím, podruhé něčím jiným, každý poradí něco a kůň bude mít za chvíli hlavu lysou a možná i rozedřenou do krve.

Zítra volám veterináře, kdyby to bylo vážný tak ať není pozdě. paaaaaaaa

10.4.2007 06:51

racina napsal(a):
vůbec nevím čím to je.

A neprala jsi ohlávku?Kámošce se takhle osypal koník pod dečkou, když ji vyprala a špatně ji vyždímala...Jinak souhlásím s tím příspěvkem,že jelikož si tu již řešila ten ocásek,raději bych nějaké vyšetření udělala..hodně štestí..

10.4.2007 13:24

klawdie napsal(a):
A neprala jsi ohlávku?Kámošce se takhle osypal koník pod dečkou, když ji vyprala a špatně ji vyždímala...Jinak souhlásím s tím příspěvkem,že jelikož si tu již řešila ten ocásek,raději bych nějaké vyšetření udělala..hodně štestí..

už mám zavoláne veterináře, budu vedět víc v pátek :-) teda doufám
Moc děkuji za rady. Jinak jsem ohlávku neprala. ahooooj

10.4.2007 14:57

racina napsal(a):

Tak potom dej vědět co vet zjistil ju?Pa

10.4.2007 16:28

racina napsal(a):

Nedělej si iluze, že budeš vědět v pátek... někdy je to složitější a ani krev Ti neudělá nikdo přes noc natož seškraby kůže. Já čekala na výsledky kůže přes měsíc ale je fakt, že jsem je měla až v Anglii. Jinak mě to zajímá a určitě se mi ozvi na mail. Ahojky.

13.4.2007 08:20

pralinka napsal(a):
Nedělej si iluze, že budeš vědět v pátek... někdy je to složitější a ani krev Ti neudělá nikdo přes noc natož seškraby kůže. Já čekala na výsledky kůže přes měsíc ale je fakt, že jsem je měla až v Anglii. Jinak mě to zajímá a určitě se mi ozvi na mail. Ahojky.

ahoj - tak to vypadá na plíseň, ale výsledky budou až za 14 dní, nechápu co na tom tak trvá :-(

13.4.2007 08:32

racina napsal(a):
ahoj - tak to vypadá na plíseň, ale výsledky budou až za 14 dní, nechápu co na tom tak trvá :-(

Nejseš jediná, komu v té laboratoři dělají testy a navíc třeba u plísně se musí ty vzorky jistě nějakou dobu kultivovat (prostě nechat to vypučet), aby věděli, o co se vůbec jedná.

13.4.2007 08:58

jenny napsal(a):
Nejseš jediná, komu v té laboratoři dělají testy a navíc třeba u plísně se musí ty vzorky jistě nějakou dobu kultivovat (prostě nechat to vypučet), aby věděli, o co se vůbec jedná.

to já věřím, jen doufám, že jí toho nesleze víc

13.4.2007 15:59

racina napsal(a):
to já věřím, jen doufám, že jí toho nesleze víc

Milé Dámy....já čekala na výsledky 40 - dní!!

13.4.2007 16:04

pralinka napsal(a):
Milé Dámy....já čekala na výsledky 40 - dní!!

to je stejnak šílený :-( kdyby to bylo moc vážný, tak nevím jak to dělají. Přece za takovou dobu se to musí zvětšit :-(

13.4.2007 16:11

racina napsal(a):
to je stejnak šílený :-( kdyby to bylo moc vážný, tak nevím jak to dělají. Přece za takovou dobu se to musí zvětšit :-(

Taky jsem si myslela....ale Anglie má holt jiný termíny....:-o)))

Přidejte reakci

Přidat smajlík