vůbec nevím čím to je.
Možná ohlávkou - už jsem dala jinou
a nebo jestli si je vydrbe :-( Měla jsem plno koní, ale tohle jsem ještě neviděla
Je to jen na hlavě - nevíte co s tím, čím to třeba mazat, aby se to zlepšilo.
racina
napsal(a):
vůbec nevím čím to je.
a nebo jestli si je vydrbe :-( Měla jsem plno koní, ale tohle jsem ještě neviděla
...............
racina
napsal(a):
vůbec nevím čím to je.
Nechci být nějakej chytrej... ale nemáte s tím koníkem se srstí neustálé problémy? Myslím, že posledně to byl ten ocásek. Zkusila jste vyšetření krve?
pralinka
napsal(a):
Velmi těžko, sama mám alergika ale to je jinej případ....těžší. Ale pokud je to jen na hlavě tak bych uvažovala i o materiálu ohlávky. Vyzkoušet buď nějakej čas bez ohlávky. Vodit kolem krku. Jinak krev zcela jistě.
moc děkujůůů, zavolám zítra veterináře ať se na to podívá a veme krev, díky :-)
racina
napsal(a):
vůbec nevím čím to je.
Může to být i nějaká plíseň. Možná by bylo nejlepší otázat se na správném místě. Zavolat veterináře, aby místo prohlédl, případně kousek seškrábl a poslal na rozbor, který by prokázal, co na daném místě řádí. Jinak to budete podle různých rad titlat jednou tím, podruhé něčím jiným, každý poradí něco a kůň bude mít za chvíli hlavu lysou a možná i rozedřenou do krve.
makki
napsal(a):
Může to být i nějaká plíseň. Možná by bylo nejlepší otázat se na správném místě. Zavolat veterináře, aby místo prohlédl, případně kousek seškrábl a poslal na rozbor, který by prokázal, co na daném místě řádí. Jinak to budete podle různých rad titlat jednou tím, podruhé něčím jiným, každý poradí něco a kůň bude mít za chvíli hlavu lysou a možná i rozedřenou do krve.
Zítra volám veterináře, kdyby to bylo vážný tak ať není pozdě. paaaaaaaa
racina
napsal(a):
vůbec nevím čím to je.
A neprala jsi ohlávku?Kámošce se takhle osypal koník pod dečkou, když ji vyprala a špatně ji vyždímala...Jinak souhlásím s tím příspěvkem,že jelikož si tu již řešila ten ocásek,raději bych nějaké vyšetření udělala..hodně štestí..
klawdie
napsal(a):
A neprala jsi ohlávku?Kámošce se takhle osypal koník pod dečkou, když ji vyprala a špatně ji vyždímala...Jinak souhlásím s tím příspěvkem,že jelikož si tu již řešila ten ocásek,raději bych nějaké vyšetření udělala..hodně štestí..
už mám zavoláne veterináře, budu vedět víc v pátek :-) teda doufám
Moc děkuji za rady. Jinak jsem ohlávku neprala. ahooooj
racina
napsal(a):
už mám zavoláne veterináře, budu vedět víc v pátek :-) teda doufám
Moc děkuji za rady. Jinak jsem ohlávku neprala. ahooooj
Nedělej si iluze, že budeš vědět v pátek... někdy je to složitější a ani krev Ti neudělá nikdo přes noc natož seškraby kůže. Já čekala na výsledky kůže přes měsíc ale je fakt, že jsem je měla až v Anglii. Jinak mě to zajímá a určitě se mi ozvi na mail. Ahojky.
pralinka
napsal(a):
Nedělej si iluze, že budeš vědět v pátek... někdy je to složitější a ani krev Ti neudělá nikdo přes noc natož seškraby kůže. Já čekala na výsledky kůže přes měsíc ale je fakt, že jsem je měla až v Anglii. Jinak mě to zajímá a určitě se mi ozvi na mail. Ahojky.
ahoj - tak to vypadá na plíseň, ale výsledky budou až za 14 dní, nechápu co na tom tak trvá :-(