Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.4.2007 18:32

Při výběru nového ustájení pro mého koně jsme navštívili stáj Laka. Fotila jsem stáje i okolí a na dvou fotkách je i Dallas.

10.4.2007 18:34

fahtim napsal(a):
Při výběru nového ustájení pro mého koně jsme navštívili stáj Laka. Fotila jsem stáje i okolí a na dvou fotkách je i Dallas.

Ještě druhá fotečka. Koník vypadal spokojený, poklusával po výběhu, kdyby mi majitelka stáje neřekla, že byl týraný, tak bych to na první pohled nepoznala.

10.4.2007 19:13

fahtim napsal(a):
Ještě druhá fotečka. Koník vypadal spokojený, poklusával po výběhu, kdyby mi majitelka stáje neřekla, že byl týraný, tak bych to na první pohled nepoznala.

moc ti Jitko děkuji za fotky a zprávy Dallase, všichni jsme tu čekali až někdo zveřejní nové fotky a info o jeho nynějším životě. Nevíš, co s ním majitelé Laky budou dělat dále?

10.4.2007 19:19

lavidie napsal(a):
moc ti Jitko děkuji za fotky a zprávy Dallase, všichni jsme tu čekali až někdo zveřejní nové fotky a info o jeho nynějším životě. Nevíš, co s ním majitelé Laky budou dělat dále?

Nevím vůbec nic, Dallase ani jeho minulost jsem neznala, vyfotila jsem ho vlastně náhodou, byli jsem jen vybírat ustájení. Koník se mi líbil, dělal ve výběhu skopičiny, vypadal vesele. Ale pokud tam Fahtima budeme stěhovat, ještě Dallase vyfotím a pozeptám se.

Přidejte reakci

Přidat smajlík