ČÍSLO NA VETERINÁŘE

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.4.2007 19:11

CHCI SI KOUPIT KONĚ A POTŘEBUJU K TOMU VETERINÁŘE AKORÁT NEMÁM NA NĚJ ČÍSLO . NEZNÁTE NĚJAKÉHO VETERINÁŘE Z PRAHY NEBO Z JÍŽNÍCH ČECH KTERÝ OMRKNE KONÍKA KTERÝHO SI CHCI KOUPIT....?
NAPIŠTE PROSÍM:ČÍSLO,JMÉNO A KDE HO SEŽENU...
PROSÍM ODEPIŠTE....PŘEDEM DÍKy

PROSÍM SPÍŠ O TO ABYSTE MNĚ NAPSALY JAKÉHO VETERINÁŘE MÁTE A JESTLI JSTE SNÍM SPOLEHLIVÝ.....

10.4.2007 19:17

kolika napsal(a):

CHCI SI KOUPIT KONĚ A POTŘEBUJU K TOMU VETERINÁŘE AKORÁT NEMÁM NA NĚJ ČÍSLO . NEZNÁTE NĚJAKÉHO VETERINÁŘE Z PRAHY NEBO Z JÍŽNÍCH ČECH KTERÝ OMRKNE KONÍKA KTERÝHO SI CHCI KOUPIT....?

PROSÍM SPÍŠ O TO ABYSTE MNĚ NAPSALY JAKÉHO VETERINÁŘE MÁTE A JESTLI JSTE SNÍM SPOLEHLIVÝ.....

Z jižních čecj je to katka kubová nebo krejcar.

10.4.2007 19:45

kolika napsal(a):

MVDr. Volf je z Třeboně a já si nemůžu stěžovat. Tel.: 777270666.Já vím že mi do toho nic není ale od koho chceš koníka? jestli nechceš jmenovat tak mi písni na mail zazika.m@seznam.cz

10.4.2007 19:51

zazika napsal(a):
MVDr. Volf je z Třeboně a já si nemůžu stěžovat. Tel.: 777270666.Já vím že mi do toho nic není ale od koho chceš koníka? jestli nechceš jmenovat tak mi písni na mail zazika.m@seznam.cz

dík za číslo ale koníka si teprve budu vybírat-.....mamka mi slíbila že až vylezu z 9tř. tak mi koupí koně a proto už scháním číslo....ted budu jen hledat nějakého koníka

10.4.2007 20:04

kolika napsal(a):
dík za číslo ale koníka si teprve budu vybírat-.....mamka mi slíbila že až vylezu z 9tř. tak mi koupí koně a proto už scháním číslo....ted budu jen hledat nějakého koníka

Aha, právě mě překvapila ta místa- Praha a jižní čechy to je trochu daleko od sebe :).Ale znám jednu paní, která bydlí v Praze a má statek v jižních čechách. Tak přeji ať dobře vybereš. Pak dej vědět co jsi pořídila.

Přidejte reakci

Přidat smajlík