Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.4.2007 19:54

Ahoj máš ještě prosím tě to sedlo?
Na e-mail se mi neozýváš.

11.4.2007 07:19

terushka napsal(a):
Ahoj máš ještě prosím tě to sedlo?
Na e-mail se mi neozýváš.

Ahoj promin nic mi nepřišlo..tak máš asi špatný mejl,ale bohužel kupce už mám takže ho balím a posílám,kdyby nesedělo a pán ho vrátil,můžu dát vědět,jestli máš zájem?Jaký je tvůj mejl?Klawdie

11.4.2007 11:50

klawdie napsal(a):
Ahoj promin nic mi nepřišlo..tak máš asi špatný mejl,ale bohužel kupce už mám takže ho balím a posílám,kdyby nesedělo a pán ho vrátil,můžu dát vědět,jestli máš zájem?Jaký je tvůj mejl?Klawdie

To je škoda otec už mi pro něho chtěl jet. T.Valcharova@seznam.cz

11.4.2007 12:10

terushka napsal(a):
To je škoda otec už mi pro něho chtěl jet. T.Valcharova@seznam.cz

Jo to jsi ty,já ti odepsala na každý mejl...pokud tedy vím...sedlo jsem ti držela tyden,ale bohužel si se nevyjádřila,když jsem se ptala jestli máš zájem,měla jsem více kupců.Tak se omlouvám ale majitelka(já jsem jen prodejce) samozřejmě dává přednost placení celé částky...ale je možné že sedlo nebude sedět.můžu ti dát vědět.Jde až k Novému Jičínu.

11.4.2007 12:21

klawdie napsal(a):
Jo to jsi ty,já ti odepsala na každý mejl...pokud tedy vím...sedlo jsem ti držela tyden,ale bohužel si se nevyjádřila,když jsem se ptala jestli máš zájem,měla jsem více kupců.Tak se omlouvám ale majitelka(já jsem jen prodejce) samozřejmě dává přednost placení celé částky...ale je možné že sedlo nebude sedět.můžu ti dát vědět.Jde až k Novému Jičínu.

Já ti psala ale tak to už je jedno no. tak kdyžtak dej vědět. jeslti neseženu jiné.

11.4.2007 19:16

terushka napsal(a):
Já ti psala ale tak to už je jedno no. tak kdyžtak dej vědět. jeslti neseženu jiné.

TEREZ, jen taková otázka mimo téma. Smím se zeptat kolik ti je let? Pak ti to vysvětlím

11.4.2007 19:46

barletka napsal(a):
TEREZ, jen taková otázka mimo téma. Smím se zeptat kolik ti je let? Pak ti to vysvětlím

Cože? Proč to chceš vědět?
15

11.4.2007 19:57

terushka napsal(a):
Cože? Proč to chceš vědět?
15

Už jsem si to našla na spolužácíchMyslela jsem , že jsi starší. Hledám někoho kdo chodí na zdravku, potřebuji něco zjístit. mysela jsem že tam chodíš

Ale díík

Přidejte reakci

Přidat smajlík