avecaesar
napsal(a):
jupííííííí, trutnovští se dožili čtyřky!!!! wow!!!
Je to supr... A co koníci? U nás bylo dneska krásně, teplíčko, nádhera... Tak jsem vyjela ven, ale vrátila jsem se za tmy
ladys
napsal(a):
Je to supr... A co koníci? U nás bylo dneska krásně, teplíčko, nádhera... Tak jsem vyjela ven, ale vrátila jsem se za tmy
V Poříčí bylo taky nádherně, ale asi ještě trochu tepleji , takže při čištění mi oba valášci stáli taky z rozkročenýma zadníma nožkama a chtěli drbat. Chudáci jsou od much pokousaný až do krve, takže jsem je musela napatlat už repelentem. Ocasama mlátí jak v létě. Asi díky teplý zimě bude letos víc protivných zvířátek.
hancus
napsal(a):
Čauky, venku je krásně, všichni se radujou a my řešíme, že prodáme koníka :-( ten náš mamlas Sam je skvělej, ale na ježdění pro nás není a tak včera padlo rozhodnutí - nedá se nic dělat, Sam půjde a budem shánět něco vhodnějšího, ach jo :-( pak mám mít radost z jara...
Cože???.. Posílám Ti kopýtka na mail.
Neregistrovaný uživatel

ladys
napsal(a):
Cože???.. Posílám Ti kopýtka na mail.
achjo,teď je furt něco, já teď měla taky nějaký problémy s Tarou byla nemocná a navíc se jí udělal nějaká kopřivka a eště když se válela, tak se bouchla a udělala s ejí na břiše boule, takže sem vypadala jak tyran Ale teď už je v pořádku, takže si to pěkný počasí taky užíváme
a zejtra děláme licenci, tak držte palce, ať neudělám trapas
avecaesar
napsal(a):
Tak už máme i malý mušky co sajou krev... mrchy hnusný
Co že sajou krev, ale jestli to takhle půjde dál, budou za chvíli valášci vypadat jak hřebci. Jsou zeštípaný od prsou až skoro k ocasu. Ještě že pod ocas nemůžou. A na ty mušky asi nepůsobí repelent. Já je včera namatlala a mušky prej že je to docela voňavý a dobrý. A to mají teploty stále sílit. Fuj, nemáme rádi teplo!!!
mikca
napsal(a):
Co že sajou krev, ale jestli to takhle půjde dál, budou za chvíli valášci vypadat jak hřebci. Jsou zeštípaný od prsou až skoro k ocasu. Ještě že pod ocas nemůžou. A na ty mušky asi nepůsobí repelent. Já je včera namatlala a mušky prej že je to docela voňavý a dobrý. A to mají teploty stále sílit. Fuj, nemáme rádi teplo!!!
Ty mušky a ostatní otravný hmyzstvo je fakt na zabití. Lara měla na hrudi spoustu bouliček od štípanců :(. Včera jsem jí po vyjížďce osprchovala prsíčka i celej spodek a ty mušky to krásně spláchlo i s vajíčkama co nakladly na chlupy (neim, asi to sou vajíčka - takový černý kuličky). Dnes je napatlám repelentem tak doufám, že bude účinnej.
avecaesar
napsal(a):
Ty mušky a ostatní otravný hmyzstvo je fakt na zabití. Lara měla na hrudi spoustu bouliček od štípanců :(. Včera jsem jí po vyjížďce osprchovala prsíčka i celej spodek a ty mušky to krásně spláchlo i s vajíčkama co nakladly na chlupy (neim, asi to sou vajíčka - takový černý kuličky). Dnes je napatlám repelentem tak doufám, že bude účinnej.
Migel je taky celej pokousanej, takže je chudák celej nevrlej. Tak jsem mu to včera ostříkala a nastříkala repelentem. Ale stejnak je má přisátý, hlavně na pinďourovi .. A celý břicho, chjo.... Jak já je nesnášim!!!!
A tohle po nich zbylo na loktech.... ošklivý, fakt..
ladys
napsal(a):
Migel je taky celej pokousanej, takže je chudák celej nevrlej. Tak jsem mu to včera ostříkala a nastříkala repelentem. Ale stejnak je má přisátý, hlavně na pinďourovi .. A celý břicho, chjo.... Jak já je nesnášim!!!!
A tohle po nich zbylo na loktech.... ošklivý, fakt..
No není to moc vidět, ale je tam plno hnisu...
Neregistrovaný uživatel

avecaesar
napsal(a):
muchy blbý ošklivý
achjo.... je mi nějak šoufl... :(
ahojky No já už mám repelent, a kobylu stříkám od rána do večera
Jinak tu licenci sme udělala i přez malý zabloudění na parkuru
takže radost
a co vy?? co nového?? Přidávám fotku po licenci, blbli sme
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
ahojky No já už mám repelent, a kobylu stříkám od rána do večera
Jinak tu licenci sme udělala i přez malý zabloudění na parkuru
takže radost
a co vy?? co nového?? Přidávám fotku po licenci, blbli sme
No to je super, gratuluju!!
Za týden už budeme na závodech, tak se děsně těším, ale zároveň se i bojím. Předevčírem se mi nepodařilo usedět jednu "krizovku" na Laře - jsmě si to cválaly lesem a ona se lekla něčeho před náma a v tý rychlosti se zničehonic otočila o 180 stupňů a já jsem "vystoupila". Tak se bojím, aby se něco takovýho neopakovalo na závodech. Dnes ji protáhnu na bez mála 40km trase a potom budou do závodů jen procházky. Pak dodám fotky ze závodů. No nic, frčím za koňouchama...
avecaesar
napsal(a):
No to je super, gratuluju!!
Za týden už budeme na závodech, tak se děsně těším, ale zároveň se i bojím. Předevčírem se mi nepodařilo usedět jednu "krizovku" na Laře - jsmě si to cválaly lesem a ona se lekla něčeho před náma a v tý rychlosti se zničehonic otočila o 180 stupňů a já jsem "vystoupila". Tak se bojím, aby se něco takovýho neopakovalo na závodech. Dnes ji protáhnu na bez mála 40km trase a potom budou do závodů jen procházky. Pak dodám fotky ze závodů. No nic, frčím za koňouchama...
Děkuju
Tak to držím pěstě. NO tyhle 180-ky znám Posledně jí smenou udělala, když uslyšela íhnout oslíka, bez sedla na ohlávce a eště na vyjíždce. Měla sem v baťohu foťák a tak sem se držela suby nechty
No kdo to viděl taks e musel určitě popadat za břicho
Jinak včera sme byli s koníkama ve vodě a musím říct že Tarunka umí ze všech nejlíp hrabat..Ikdyž místo aby postříkala ostatní tak sem byla promáchaná až na kost já
Ale perfektně sme si to užili
Přidávám fotky ze ZZVJ...
gabineska
napsal(a):
Děkuju
Tak to držím pěstě. NO tyhle 180-ky znám Posledně jí smenou udělala, když uslyšela íhnout oslíka, bez sedla na ohlávce a eště na vyjíždce. Měla sem v baťohu foťák a tak sem se držela suby nechty
No kdo to viděl taks e musel určitě popadat za břicho
Jinak včera sme byli s koníkama ve vodě a musím říct že Tarunka umí ze všech nejlíp hrabat..Ikdyž místo aby postříkala ostatní tak sem byla promáchaná až na kost já
Ale perfektně sme si to užili
Přidávám fotky ze ZZVJ...
A kam chodíte plavit? Dasty vodu miluje a Lara se jí hrozně bojí, ale nemáme kam plavit nebo zatím nevím kde by se u nás dalo.
avecaesar
napsal(a):
A kam chodíte plavit? Dasty vodu miluje a Lara se jí hrozně bojí, ale nemáme kam plavit nebo zatím nevím kde by se u nás dalo.
On je tam u nás v lese takovej potůčko-řeka a je tam hráz tak tam, je tam píske tak je to v pohodě, ale koníci sou pak moc živý takže na zpáteční cestě je dost veselo Tarunka dneska po ježdění(měl atolik energie že sme jí pak eště pustila a tak si hrála na arábka
)
gabineska
napsal(a):
On je tam u nás v lese takovej potůčko-řeka a je tam hráz tak tam, je tam píske tak je to v pohodě, ale koníci sou pak moc živý takže na zpáteční cestě je dost veselo Tarunka dneska po ježdění(měl atolik energie že sme jí pak eště pustila a tak si hrála na arábka
)
Jůů teda ta hlavinka na fotce vypadá fakt arabsky. Přidávám jednu vlastní nefalšovanou arabku
avecaesar
napsal(a):
Jůů teda ta hlavinka na fotce vypadá fakt arabsky. Přidávám jednu vlastní nefalšovanou arabku
juj, nějak majzlý...
avecaesar
napsal(a):
juj, nějak majzlý...
ta je kráásná..kolikpak jí je?? Nj, ona se ráda přetvařuje Ale na tý fotce jí to sluší
gabineska
napsal(a):
taky děkujuNj, obě sou kouzelný no
Ahojda...
Tak jak holky žijete? U nás bylo celkem veselo, ale jinak pohoda. Migouš je celej hotovej z kraviček, trošku nabírá a hlavně se pořád cpe, celej den má hlavu u země a ostatní ho nezajímá. Dokonce si po poledni lehá a chrápe, jak mrtvej. V noci muý už z toho ani seno nejede, skoro ho nežere, jen tak na chuť. Jinak jsme začli chodit na jízdárnu, tak trochu trénujeme, ale nemá nás kdo vyfotit, škoda. Tak sem dávám nějaké fotečky vlastní...
A co závody s Larou? Japak jste dopadly?
ladys
napsal(a):
Ahojda...
Tak jak holky žijete? U nás bylo celkem veselo, ale jinak pohoda. Migouš je celej hotovej z kraviček, trošku nabírá a hlavně se pořád cpe, celej den má hlavu u země a ostatní ho nezajímá. Dokonce si po poledni lehá a chrápe, jak mrtvej. V noci muý už z toho ani seno nejede, skoro ho nežere, jen tak na chuť. Jinak jsme začli chodit na jízdárnu, tak trochu trénujeme, ale nemá nás kdo vyfotit, škoda. Tak sem dávám nějaké fotečky vlastní...
A co závody s Larou? Japak jste dopadly?
Holky rohatý mu asi závidí
avecaesar
napsal(a):
Ahoj, já tě klidně vyfotím na bobánkovi. Závody byly fajn, jsme druhé, pár fotek a textu je v Arabech 5
Ahojky Ládys prosímtě jaký to máte materiál na tý stáji ?Díky .Vypadá moc dobře nám totiž díky parám schnil celý strop ,musíme dělat nový
jurasek
napsal(a):
Ahojky Ládys prosímtě jaký to máte materiál na tý stáji ?Díky .Vypadá moc dobře nám totiž díky parám schnil celý strop ,musíme dělat nový
Ahojda jurášku.. Jsou to takové desky vypadá to jako dřevotříska jen to víc vydrží a je to z větších kusů dřeva.. Prodávají to v OBI nebo Hornbachu, ale nevím za kolik, dostala jsem to od babičky, protože pro to neměla využití. Všimla jsem si, že z toho mají v různých obchodech udělané police, vlastně to teď potkávám skoro všude . Jinak tam vzadu za koníkem už nám to nezbylo, takže je to dodělané zbytkem jiné desky a vlevo doklepané prkny.
Tam jak je ta plachta, tak tam budou nastaveny další 2 boxy, abyste si nemysleli, že ho v zimě nechám mrznout . Jinak zvenku je to s polokulánků a mezi tím je zateplovací molitan. Strop je z prken mezi kterými jsou asi 2 cm dírky, aby to dýchalo no a pak střecha s lepenkou. Toť vše
ladys
napsal(a):
Hurrrráááááá
Tak ženský, co novýho??
Nám přišla pro Laru licence, ale zblbli její jméno, tak jsem dnes jak blb obvolávala ČJF a ÚEK, protože to měli špatně všude....achjo, snad to daj do kupy.
Taky má za sebou Lara první závod na 26km, byla druhá a moc jí to šlo, šikulka moje.
Dastík přelínal a je z něj opět fešák.
V úterý budu dělat licenci, tak mi držte pěsti.
avecaesar
napsal(a):
Tak ženský, co novýho??
Nám přišla pro Laru licence, ale zblbli její jméno, tak jsem dnes jak blb obvolávala ČJF a ÚEK, protože to měli špatně všude....achjo, snad to daj do kupy.
Taky má za sebou Lara první závod na 26km, byla druhá a moc jí to šlo, šikulka moje.
Ahoj Lado, tak blahopřejeme k druhému místu Už si našla věrnou duši na ježdění Dastíka?Jedna známá by zájem měla, ale kdyby jsi byla blíž.....koněčně tu je jaro a Henroušek už taky pomalu dolínává.Měl to sice jednodušší, že byl ostříhaný, ale i tak.....mohla by jsi mi napsat jméno toho tmavého plnokrevníka co byl v ohradě s Eliškou a tou šimlou?Lucie chtěla vědět jeho jméno, ale nevzpomněla jsem si....chci ji poslat jeho foto, tak ať to má kompletní
michaela z
napsal(a):
Ahoj Lado, tak blahopřejeme k druhému místu Už si našla věrnou duši na ježdění Dastíka?Jedna známá by zájem měla, ale kdyby jsi byla blíž.....koněčně tu je jaro a Henroušek už taky pomalu dolínává.Měl to sice jednodušší, že byl ostříhaný, ale i tak.....mohla by jsi mi napsat jméno toho tmavého plnokrevníka co byl v ohradě s Eliškou a tou šimlou?Lucie chtěla vědět jeho jméno, ale nevzpomněla jsem si....chci ji poslat jeho foto, tak ať to má kompletní
Ahoj, skoro černej valach od pana Soukupa je Raymond, syn Draka Henry teda pěkně řádí
Jaká Lucka? Nováková? Weissová?
avecaesar
napsal(a):
Ahoj, skoro černej valach od pana Soukupa je Raymond, syn Draka Henry teda pěkně řádí
Jaká Lucka? Nováková? Weissová?
jo Nováková, tak nějak se mě ptala....no jo Henroušek....dneska jsme mu zase obnovili proudeček v ohradě.Hnedka jednu schytal
michaela z
napsal(a):
jo Nováková, tak nějak se mě ptala....no jo Henroušek....dneska jsme mu zase obnovili proudeček v ohradě.Hnedka jednu schytal
chudák...
avecaesar
napsal(a):
chudák...
ahojky, tak to hodně štěstí při licenci, a gratuluju k druhému místu, my byli v sobotu taky druhý na závodech,a le v parkuru jak jinaka Tarunka se naštvala při čestým kolečku že není první a hnedle jsme je pěkně předjeli
no a pak na mě všichni koukali jak tam rotuju do kola a každej si říkla co tam machruju, ale já jen nemohla zastavit
byla prostě happy
gabineska
napsal(a):
ahojky, tak to hodně štěstí při licenci, a gratuluju k druhému místu, my byli v sobotu taky druhý na závodech,a le v parkuru jak jinaka Tarunka se naštvala při čestým kolečku že není první a hnedle jsme je pěkně předjeli
no a pak na mě všichni koukali jak tam rotuju do kola a každej si říkla co tam machruju, ale já jen nemohla zastavit
byla prostě happy
jééé tak to máš stejně skvěle nastartovanou novou sezonu jako já gratuluju
avecaesar
napsal(a):
Lara má teď volno, ale jen do úterý. S Dastym trénujeme na licenci. Jinak novýho nic
No,to Tarunka má teď moc energie furt dopředu dopředu a pak jí sundám sedlo a ona dělá jak nejunavenější koník na světě
Přidávám fotku z tréninku...
avecaesar
napsal(a):
My to máme naopak... ve výběhu lítaj jak prdlí, tak slyší, že nesu vybavení a najednou všichni honem začnou zívat a usínat
No to dělala doteď taky včera sem jí měla na lonži, jenže má zas všude strašáky, tak kolem mě lítala jak prdlá, pak se uklidnila a mohli jsme děco dělata le trvalo to ais hodinu..hruuuza
gabineska
napsal(a):
No to dělala doteď taky včera sem jí měla na lonži, jenže má zas všude strašáky, tak kolem mě lítala jak prdlá, pak se uklidnila a mohli jsme děco dělata le trvalo to ais hodinu..hruuuza
pro blankat: zdravím Vás, jak se vede?? a co Strakoš?? snad nám nedělá ostudu a je hodný, Jana z Fryštáku
avecaesar
napsal(a):
Tak ženský, co novýho??
Čauky, gratuluju ke zkoušce. U nás nového to, že je přítelův valášek přecejen na prodej :-(
gabineska
napsal(a):
Gratulujuuuu
Ahojda.
Tak už máme doma kobylku. Je úžasná, jen šíleně vychrtlá
, chuděra. Však uvidíte na fotkách. Migel je z ní úplně na větvi
a pořád ji oňuchává a hlídá. Jinak se maj oba dobře (kobylka ode dneška
) a uvidíme, jak se bude dařit. Tak se jukněte na fotky.
Na první fotce je znát váhový rozdíl obou koní.
ladys
napsal(a):
Ahojda.
Tak už máme doma kobylku. Je úžasná, jen šíleně vychrtlá
, chuděra. Však uvidíte na fotkách. Migel je z ní úplně na větvi
a pořád ji oňuchává a hlídá. Jinak se maj oba dobře (kobylka ode dneška
) a uvidíme, jak se bude dařit. Tak se jukněte na fotky.
Na první fotce je znát váhový rozdíl obou koní.
A Marynka po druhé a sama (zázrak, jsou pořád nalezlý u sebe )
ladys
napsal(a):
A Marynka po druhé a sama (zázrak, jsou pořád nalezlý u sebe )
a ještě spolu při papkání
ladys
napsal(a):
Ahojda. Jo už jí mám konečně doma, chudinku . Teď jí budeme muset pořádně vykrminkat, aby se zpravila a pak se snad podaří ji připustit. Samozřejmně, že s Jacsem
.
Ahoj, u nás novýho asi nic. Dastík má po licencích lážo plážo, Lara měla volno přes licence a teď zas maká. Já taky makám, včera večer jsem se vrátila z dalších závodů, kde jsem byla pomáhat známým. Jsem utahaná a nejraději bych si dala jeden týden jenom válení v posteli. V úterý poběží v Pardubicích Eliška, tak kdo nevíte kam o svátku na vejlet, mazejte Elišku podpořit!
Eliška Přemyslovna by Míša Zimná
avecaesar
napsal(a):
Ahoj, u nás novýho asi nic. Dastík má po licencích lážo plážo, Lara měla volno přes licence a teď zas maká. Já taky makám, včera večer jsem se vrátila z dalších závodů, kde jsem byla pomáhat známým. Jsem utahaná a nejraději bych si dala jeden týden jenom válení v posteli. V úterý poběží v Pardubicích Eliška, tak kdo nevíte kam o svátku na vejlet, mazejte Elišku podpořit!
Eliška Přemyslovna by Míša Zimná
Tak to jo,tak hodně štěstí při vykrmování......Je moc hezká.
Já už mám kobylku taky připuštěnou,ale bohužel né Jacsem,nedopadla mi doprava a platit si cizí dopravu,to už bych prostě finančně neutáhla.Ještě jsem se snažila volat p.Kašpárkovi,jestli nemá udělaný odběry,ale nemohla jsem se mu vůbec dovolat.Tak jsem si jí nakonec připustila hřebcem od tady o nás.(je po Peppy Golden Sccoter).Třeba se za Jacsem ještě vydám příště.
nerda
napsal(a):
Tak to jo,tak hodně štěstí při vykrmování......Je moc hezká.
Já už mám kobylku taky připuštěnou,ale bohužel né Jacsem,nedopadla mi doprava a platit si cizí dopravu,to už bych prostě finančně neutáhla.Ještě jsem se snažila volat p.Kašpárkovi,jestli nemá udělaný odběry,ale nemohla jsem se mu vůbec dovolat.Tak jsem si jí nakonec připustila hřebcem od tady o nás.(je po Peppy Golden Sccoter).Třeba se za Jacsem ještě vydám příště.
Nevím jestli to je vidět,ale Nera byla absolutně spokojená...haha
Málem si u toho sedla na zadek,jak se mu nastavovala...
nerda
napsal(a):
Nevím jestli to je vidět,ale Nera byla absolutně spokojená...haha
Málem si u toho sedla na zadek,jak se mu nastavovala...
A musím říct,že byl teda taky velkej gentlmen....
ladys
napsal(a):
Hurrrráááááá
Já jsem taky z okolí Trutnova možu se přidat? Mám takovýhleho hezkýho koníka.
Je to pětiletej chladnokrevnej hřebec.
avecaesar
napsal(a):
Ahoj, odkud přesně jsi? Koňouch je moc pěknej, máš ho do lesa nebo na rekre?
Přidám jěště moji jezdeckou fotku
jsedek
napsal(a):
Přidám jěště moji jezdeckou fotku
To ti držím pěsti. Syn šel po škole taky s kobylou do lesa, ale peníze za práci opravdu nic moc. Vlastně zjistil, že i když maká každý den za každého počasí nějak ho to nedokáže uživit. Tak chtě nechtě musel skončit. Tak hodně štěstí a zdraví vám oběma.
blankat
napsal(a):
To ti držím pěsti. Syn šel po škole taky s kobylou do lesa, ale peníze za práci opravdu nic moc. Vlastně zjistil, že i když maká každý den za každého počasí nějak ho to nedokáže uživit. Tak chtě nechtě musel skončit. Tak hodně štěstí a zdraví vám oběma.
Ahojky, tak co dëšť?? Neutopili jste se ještě?? U nás na kolbišti to teď vypadá jak na koupališti a před stáj by jsme snad mohli jít plavit do kaluže A co je nového?? Vyrážíte někam na závody??
gabineska
napsal(a):
Ahojky, tak co dëšť?? Neutopili jste se ještě?? U nás na kolbišti to teď vypadá jak na koupališti a před stáj by jsme snad mohli jít plavit do kaluže A co je nového?? Vyrážíte někam na závody??
Ahojky, my se netopíme, jde to. Na závody jedeme až 19.5.
Nemáte někdo zájem o koupi valach čt?
gabineska
napsal(a):
Tak to se máte Já jedu tuhle neděli a 19. taky to e u nás veřejňák tak budu držet palečky
Nazdááááááár.
Lado ty prodáváš Dasťáka?
Jinak k nám se ůže přidat kdokoli, kdo je z okolí Trutnova a myslím, že Náchod by se ještě dal. A máš krásnýho hřebce. Taky znám pár koní, co chodí do lesa, většinou hřebce a jsou tak neuvěřitelně ochotní a hlavně, jak poslouchaj, to je nádhera .
Nerdo, hřebec je krásnej a má super barvu. Tak s Jasem to vyjde příště neboj. Aspoň bude mít náš prcek dalšího sourozence. Jinak, je vidět, že se to kobče líbí.
To ten náš prdlouš si taky hraje na hřebce, kobča má říji, tak na ní málem skočil, hajzlik. Ale ona se nedá .
Jinak držím plce všem závodníkům, samozřejmě
ladys
napsal(a):
Nazdááááááár.
Lado ty prodáváš Dasťáka?
Jinak k nám se ůže přidat kdokoli, kdo je z okolí Trutnova a myslím, že Náchod by se ještě dal. A máš krásnýho hřebce. Taky znám pár koní, co chodí do lesa, většinou hřebce a jsou tak neuvěřitelně ochotní a hlavně, jak poslouchaj, to je nádhera .
Nerdo, hřebec je krásnej a má super barvu. Tak s Jasem to vyjde příště neboj. Aspoň bude mít náš prcek dalšího sourozence. Jinak, je vidět, že se to kobče líbí.
To ten náš prdlouš si taky hraje na hřebce, kobča má říji, tak na ní málem skočil, hajzlik. Ale ona se nedá .
Jinak držím plce všem závodníkům, samozřejmě
Dasty není na prodej, můj známý prodává valacha čt - tmavý hnědák.
Asi nikdo nebyl včera v Pardubicích, co? Eliška doběhla čtvrtá, moc pěknej dostih.
Eliška Přemyslovna s paní Soukupovou by Miki
avecaesar
napsal(a):
Dasty není na prodej, můj známý prodává valacha čt - tmavý hnědák.
Asi nikdo nebyl včera v Pardubicích, co? Eliška doběhla čtvrtá, moc pěknej dostih.
Eliška Přemyslovna s paní Soukupovou by Miki
ještě jedna
hancus
napsal(a):
Ahoj, nevíš náhodou o nějakém chlaďáskovi tady v okolí na prodej? chceme ho na občasné ježdění, nemusí to být žádná stodola. máme sice jednoho vyhlídlého, ale je zdaleka, takže než ho definitivně zaplatíme a dovezeme, sháníme někde poblíž. Díky.
Ahoj, to náhodou vím o jednom . Je to moc pěkný ryzák, valach, myslím, že mu je 2,5roku, ještě není obsedlý, ale je navyklý na uzdu i člověka na hřbetě. Je moc hezký, hodný a zdravý. Prodává ho můj známý z Horní Brusnice. Ten samý známý má na prodej ještě dva teplokrevné zaježděné valachy. Koně prodává za rozumné ceny od 20-30tis.
avecaesar
napsal(a):
Ahoj, to náhodou vím o jednom . Je to moc pěkný ryzák, valach, myslím, že mu je 2,5roku, ještě není obsedlý, ale je navyklý na uzdu i člověka na hřbetě. Je moc hezký, hodný a zdravý. Prodává ho můj známý z Horní Brusnice. Ten samý známý má na prodej ještě dva teplokrevné zaježděné valachy. Koně prodává za rozumné ceny od 20-30tis.
Kdepak, nic teplokrevného už nechceme :-). Díky za tip, ale 2,5 roku, to je moc mladý, spíš bysme si představovali něco už hotového.
hancus
napsal(a):
Kdepak, nic teplokrevného už nechceme :-). Díky za tip, ale 2,5 roku, to je moc mladý, spíš bysme si představovali něco už hotového.
nedělní výlet kolem Trutnova
blankat
napsal(a):
nedělní výlet kolem Trutnova
Jel s náma i synáček na kole - takhle dopadl po závodě s koníkama
blankat
napsal(a):
Jel s náma i synáček na kole - takhle dopadl po závodě s koníkama
Taky jsme si za skálolezili
avecaesar
napsal(a):
máme 10.místo, jak jste dopadli vy?? jaká byla výška parkuru?
v 80-90 jsme byli 7. a v 90-100 jsme byli 3 . v obouch bylo okolo 30ti koní a co vy??
avecaesar
napsal(a):
Hledám pohodové a spolehlivé lidičky-přátele z okolí Trutnova se zájmem o endurance. avecaesar@atlas.cz
Ahojda.
Tak jsem včera byla v Hořicích. Samozřejmě jsem nakoukla i na jízdárnu. Trénovala tam nějaká holčina, koukala jsem jen z dálky, tak jsem neviděla, kdo to je....
Jinak nic novýho. Dneska nám dotazí kovář, takže z ježdění nebude nic, škoda. To nocé sedlo je fakt super....
Jooooo a kdybyste někdo porával poprsák k western. sedlu, tak dejte vědět
ladys
napsal(a):
Ahojda.
Tak jsem včera byla v Hořicích. Samozřejmě jsem nakoukla i na jízdárnu. Trénovala tam nějaká holčina, koukala jsem jen z dálky, tak jsem neviděla, kdo to je....
Jinak nic novýho. Dneska nám dotazí kovář, takže z ježdění nebude nic, škoda. To nocé sedlo je fakt super....
Jooooo a kdybyste někdo porával poprsák k western. sedlu, tak dejte vědět
No, poprsák sice neprodávám, ale spíš se brzo budeme shánět po kvalitním western sedlu za rozumný peníz na chlaďase kulatého macatého téměř bez kohoutku. Možná výměna za starší, ale kvalitní a velmi zachovalou californii padnoucí na vysoký kohoutek (sedlářství Václav Votava).
hancus
napsal(a):
No, poprsák sice neprodávám, ale spíš se brzo budeme shánět po kvalitním western sedlu za rozumný peníz na chlaďase kulatého macatého téměř bez kohoutku. Možná výměna za starší, ale kvalitní a velmi zachovalou californii padnoucí na vysoký kohoutek (sedlářství Václav Votava).
ahojky, tak co je nového??chystáte se někam na závody?? přidávám fotku asi řped týdnem jak pořád pršelo..naše skoro potopa
gabineska
napsal(a):
ahojky, tak co je nového??chystáte se někam na závody?? přidávám fotku asi řped týdnem jak pořád pršelo..naše skoro potopa
To už bylo kolbiště relativně suché, ale před stájí byla obří kaluž pořád
gabineska
napsal(a):
To už bylo kolbiště relativně suché, ale před stájí byla obří kaluž pořád
Teda to jste měli takový malý záplavy. Na závody vyrazíme nejdříve za měsíc, co ty, chystáš se někam nebo jste včera závodili?
ladys
napsal(a):
Hurrrráááááá
Hledám pomocníky na závody z Východních Čech. Jezdím distanční dostihy a potřebuji sestavit schopný a spolehlivý tým fajn lidiček - můj dosavadní tým se rozpadl.
Info: Na závody se odjíždí vždy v pátek odpoledne a zpět domů se přijíždí v sobotu navečer. Spí se ve stanu.
Svému týmu zajistím skromné ubytování, platím večeři nebo můžu nabídnou vyjížďky na spolehlivém koni.
Podmínky: láska ke koním, spolehlivost, na věku nezáleží, nejlépe z Trutnova, Svobody n.Úpou, Pardubic
Pravděpodobné termíny závodů: 15.-16-6., 10.-11.8., ještě jeden závod v září, 12.-13.10.
Kontakt:
Lada Hrabalová, Trutnov
mejl - avecaesar@atlas.cz
skype - avecaesar2