TOŠ dámy přestaŇte se už konečně hádat, kdo to má furt číst?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

satix

11.4.2007 21:55
satix

satix

11.4.2007 21:57
satix

satix napsal(a):

11.4.2007 21:57

satix napsal(a):

eddi

satix

11.4.2007 21:58
satix

wiwi napsal(a):
eddi

11.4.2007 21:58

satix napsal(a):

Vždyť je to prdel

satix

11.4.2007 21:59
satix

carodejka napsal(a):
Vždyť je to prdel

co je prdel??? jak se hadaji? jako je to prdel kdyz tam nezacnou psat treba o tobe... jinak jo

satix

11.4.2007 22:00
satix

carodejka napsal(a):
Vždyť je to prdel

satix

11.4.2007 22:01
satix

wiwi napsal(a):
eddi

napis mi na icq

11.4.2007 22:02

satix napsal(a):
co je prdel??? jak se hadaji? jako je to prdel kdyz tam nezacnou psat treba o tobe... jinak jo

Když se hádají nechápu totiž proč má někdo pořád dokola chuť prát prádlo veřejně.
Za těch 5 let co to tu sleduju i když jsem z Brna si připadám v Olmiku jak doma. A nestačím se kolikrát divit co se to u vás děje

satix

11.4.2007 22:05
satix

carodejka napsal(a):
Když se hádají nechápu totiž proč má někdo pořád dokola chuť prát prádlo veřejně.
Za těch 5 let co to tu sleduju i když jsem z Brna si připadám v Olmiku jak doma. A nestačím se kolikrát divit co se to u vás děje

jj přesně

satix

11.4.2007 22:09
satix

satix napsal(a):

no nic, asi jdu spat, bouře utichla...

satix

11.4.2007 22:09
satix

carodejka napsal(a):

kdybys chtela moje icq je 255453935 tak neco napis. jinak cau, jdu spat...

11.4.2007 22:18

satix napsal(a):
no nic, asi jdu spat, bouře utichla...

Dobrou, já icq nemám. Hezké sny

satix

11.4.2007 22:25
satix

carodejka napsal(a):

to je blby :( tak dobrou...

satix

11.4.2007 22:25
satix

carodejka napsal(a):

posledni

11.4.2007 23:34

satix napsal(a):
posledni

clovek si odskoci do mekace a ejhle :-) moderka poskocila :-)
tak mila carodejko vitej v olomouci :-)

12.4.2007 07:29

satix napsal(a):

TAk to je krutej vyhoz!!! Už jsou s tím dohodováním fakt trapný...myslete raději na koníky...

12.4.2007 09:20

wiwi napsal(a):
clovek si odskoci do mekace a ejhle :-) moderka poskocila :-)
tak mila carodejko vitej v olomouci :-)

k

12.4.2007 11:54

satix napsal(a):

Odpovědět... | Autor: carodejka (Hel) | Vloženo: 11.04.2007 22:02:11
¨
Myslím, že tenhle příspěvěk jasně dokazuje že z techto hadek na ifaune si konáci z jiných měst musí o nás olomouckých myslet docela zajimave veci... i kdyz ostatni za to nemuzou tak porad jsme z jednoho mesta. proto doporucuju si to vyrikat jinde a nedelat tady ostudu nam slusnym konakum... plati to obecne..TO JE JEN MUJ NAZOR ZADNA NARAZKA ANI RYPANI ANI UTOK VUCI NEKOMU...

12.4.2007 11:56

satix napsal(a):
jj přesně

Májo dyť ty ses do toho taky kolikrát pletla... do těch hádek... a kolikrát šlo taky někdy o tebe

12.4.2007 13:48

satix napsal(a):

to saxtik: kdybys chtěla svoje fotky blbnoucích a vzpínajících nebo kopajících koní uveřejnit na videu co udlěám a pak hodim na youtube, budu ráda když mi je pošleš na kunicek@seznam.cz to platí i pro ostatní díky moc za pomoc

13.4.2007 00:24

parley napsal(a):
Odpovědět... | Autor: carodejka (Hel) | Vloženo: 11.04.2007 22:02:11
¨
Myslím, že tenhle příspěvěk jasně dokazuje že z techto hadek na ifaune si konáci z jiných měst musí o nás olomouckých myslet docela zajimave veci... i kdyz ostatni za to nemuzou tak porad jsme z jednoho mesta. proto doporucuju si to vyrikat jinde a nedelat tady ostudu nam slusnym konakum... plati to obecne..TO JE JEN MUJ NAZOR ZADNA NARAZKA ANI RYPANI ANI UTOK VUCI NEKOMU...

Parley nemusíš se myslím vůbec bát o pověst solidních olomouckých koňařů, předpokládám totiž že vetšina čtenářů hádek většinou stále stejných děvčat si na ně už dávno udělala svůj názor. Jejich vyjadřování a myšlení vypovídá mnohé o jejich mentalitě, která se podle mne vůbec nedá přirovnat k mentalitě vlastně již mladých žen, ale spíše k mentalitě hormony nabušených spratků. O lidech, kteří prostě musí mít za každou cenu poslední slovo (o což se obě slečny usilovně snaží a tak diskuze přerůstá do obludných, až obscénních rozměrů), si myslím své a nic pěkného to není.
Já razím nároz, že moudrý člověk ví, kdy držet hubu a krok a hledět si svého a nemá potřebu někoho o něčem vehementně přesvědčovat, neboť za něj nemluví slova, ale činy
A tak tedy budiž alespoň uleveno rozbouřeným dušičkám slečinek. Vždyť kapacita diskuze je veliká a koho to obtěžuje, nechť jejich (byť často úsměvné) příspěvky nečte, nebo ať doufá, že ubohé klavesnice jejich počítačů to již dlouho neustojí....

13.4.2007 21:32

janda napsal(a):
Parley nemusíš se myslím vůbec bát o pověst solidních olomouckých koňařů, předpokládám totiž že vetšina čtenářů hádek většinou stále stejných děvčat si na ně už dávno udělala svůj názor. Jejich vyjadřování a myšlení vypovídá mnohé o jejich mentalitě, která se podle mne vůbec nedá přirovnat k mentalitě vlastně již mladých žen, ale spíše k mentalitě hormony nabušených spratků. O lidech, kteří prostě musí mít za každou cenu poslední slovo (o což se obě slečny usilovně snaží a tak diskuze přerůstá do obludných, až obscénních rozměrů), si myslím své a nic pěkného to není.
Já razím nároz, že moudrý člověk ví, kdy držet hubu a krok a hledět si svého a nemá potřebu někoho o něčem vehementně přesvědčovat, neboť za něj nemluví slova, ale činy
A tak tedy budiž alespoň uleveno rozbouřeným dušičkám slečinek. Vždyť kapacita diskuze je veliká a koho to obtěžuje, nechť jejich (byť často úsměvné) příspěvky nečte, nebo ať doufá, že ubohé klavesnice jejich počítačů to již dlouho neustojí....

Pokud jste si nevšimla tak jediná ze slečen je tady sprostá slečna Marcela nikdo jinej jak jsem četla tady na ifaune nepsal nic sprostého.Tak čtěte pozorněji.

14.4.2007 12:40

wiwi napsal(a):
eddi

ahoj a jak je ten eddie vysokej,??? Jenom pro porovnání???

14.4.2007 19:49

jeffik napsal(a):
ahoj a jak je ten eddie vysokej,??? Jenom pro porovnání???

nevim cca 165 kvh
a uz ho mam u sebe :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík