Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.4.2007 14:04

Ahoj! Tak už jsme uspššně překročili stovku, tak zakládám 4. :-)! Marti, kobylka se Ti pěkně kulatí... Dnes jsem tu měla veta, a tak říkal, že se i ta moje pěkně kulatí. Přeočkoval mi ji proti vir. zmetání a chřipka+tetanus.

12.4.2007 20:06

monikafris napsal(a):
Ahoj! Tak už jsme uspššně překročili stovku, tak zakládám 4. :-)! Marti, kobylka se Ti pěkně kulatí... Dnes jsem tu měla veta, a tak říkal, že se i ta moje pěkně kulatí. Přeočkoval mi ji proti vir. zmetání a chřipka+tetanus.

Nám se nekulatí bříško, ale zadek. Pracujem. V pondělí velikonoční jsme byli na Hostýnku na oběd, bratru nějakých 50km, aj chrt začal kulhat. Toto je z Hostěrádek koncem března.

12.4.2007 20:13

monikafris napsal(a):

ahoj martino a izo(nebo iso?)nepásla jsi náhodou včera koně u silnice?kolem 18té hodiny?jeli jsme včera s přítelem ze zlína přes fryšták.přibrzdili jsme u vás s tmavým renoltem lagunou.chtěla jsem si bárnyho ségru prohlídnout trochu zblízka. snad jsme vás něják nevyděsili nebo tak,dívali jste se tak něják divně tak jsme rači jeli dál,ale co čekat když u vás najednou přibrzdí cizí autoteda předpokládám aspon podle fotek že jste to byli vy

12.4.2007 23:33

margotka napsal(a):
ahoj martino a izo(nebo iso?)nepásla jsi náhodou včera koně u silnice?kolem 18té hodiny?jeli jsme včera s přítelem ze zlína přes fryšták.přibrzdili jsme u vás s tmavým renoltem lagunou.chtěla jsem si bárnyho ségru prohlídnout trochu zblízka. snad jsme vás něják nevyděsili nebo tak,dívali jste se tak něják divně tak jsme rači jeli dál,ale co čekat když u vás najednou přibrzdí cizí autoteda předpokládám aspon podle fotek že jste to byli vy

Ahoj Petko! Konečně jsi sem dala nějakou fotku. Ještě štěstí pro kobylku že jsi muší váha, nebo při těch dlouhých vyjíždkách by měla místo kopýtek placáky. :-) Né, ber to ve srandě, jste šikulky! To my bychom měli zaplantané nožky a já natřepané záda a zadek také. Byli jsme dnes s Honzou u Marcelky, tak sem dám fotečky. Tady je její appa. Každým dnem čeká hříbátko.

12.4.2007 23:39

monikafris napsal(a):
Ahoj Petko! Konečně jsi sem dala nějakou fotku. Ještě štěstí pro kobylku že jsi muší váha, nebo při těch dlouhých vyjíždkách by měla místo kopýtek placáky. :-) Né, ber to ve srandě, jste šikulky! To my bychom měli zaplantané nožky a já natřepané záda a zadek také. Byli jsme dnes s Honzou u Marcelky, tak sem dám fotečky. Tady je její appa. Každým dnem čeká hříbátko.

další

12.4.2007 23:47

monikafris napsal(a):
další

její roční hřebeček z lonska

13.4.2007 06:45

monikafris napsal(a):
její roční hřebeček z lonska

Ahojky,
to je appalooska po Pavoškovi?
Můžu se zeptat kde sídlí?

13.4.2007 11:40

proxima napsal(a):
Ahojky,
to je appalooska po Pavoškovi?
Můžu se zeptat kde sídlí?

Je to čistokrevný roční hřebeček. Klisna byla nainseminovaná kvalitním plemenným appa hřebcem někde ze severní Moravy. Koníci jsou u Vizovic.

13.4.2007 15:20

monikafris napsal(a):
Je to čistokrevný roční hřebeček. Klisna byla nainseminovaná kvalitním plemenným appa hřebcem někde ze severní Moravy. Koníci jsou u Vizovic.

Děkuju moc,a po kom a z jaké kobči je ta plavá appalooska?Zajímá mě to,protože jsme měli takové dva hřebečky-stejně vybarvené po Pavoškovi..
A mail na majitele koníků bys mi nemohla poslat-dělám appa stránky, tak bych jim něco nabídla...Mám mail adresu ve vizitce..

13.4.2007 20:15

Ahoj Martino. Nevím, kdo všechno fotil na kurzu,ale chtěl bych Tě poprosit, a všechny kdo fotil, jestli by jste mě nemohli poslat na mail pár fotek z toho kurzu. Dík a přeju hodně úspěchů.

14.4.2007 15:09

vl napsal(a):
Ahoj Martino. Nevím, kdo všechno fotil na kurzu,ale chtěl bych Tě poprosit, a všechny kdo fotil, jestli by jste mě nemohli poslat na mail pár fotek z toho kurzu. Dík a přeju hodně úspěchů.

no ja jsem vyfotila par fotek(hodim vam je na mail jak budu mit vice casu) a pak jsem fotila fotakem od misi co mela toho slezkeho norika

14.4.2007 21:17

Navštívili jsme naše známe, kteří jsou také ze Zlína a tak sem dávám další fotky. Arabské klisny

14.4.2007 22:13

monikafris napsal(a):
Navštívili jsme naše známe, kteří jsou také ze Zlína a tak sem dávám další fotky. Arabské klisny

další

14.4.2007 22:16

monikafris napsal(a):
další

valach, se kterým pracují v lese

14.4.2007 22:21

monikafris napsal(a):
valach, se kterým pracují v lese

3letý valach

14.4.2007 22:25

Není to tenhle odkaz? http://pessy.rajce.idnes.cz/ Jsou tam nějaké fotky z kurzu komunikace. Onehdá jsem se na to koukala na netu a kupodivu to zůstalo v historii. Jsou tam zajímavé fotky!

15.4.2007 10:18

Hmmm, jde vám to úžasně.

15.4.2007 12:11

Ahojky
Neznáte někdo náhodou klisnu Espiolu??Je to mladá Starokladrubská klisna a měla by být,nebo mohla by být ustájena poblíž Zlína.Dříve stála u pana Dobrovského ve Vacenovicích.
Jestli ji někdo znáte a víte kde je ustájená tak sem prosím napište
Díky

15.4.2007 15:32

monikafris napsal(a):

Tady jarní fotečka naší arabky sněžienky. I tady musím Sněži pochválit, o víkendu jsme byli pomáhat přehánět krávy panu Švédovi, bála jsem se jak to ten arab v tom chaosu a hluku zvládne, ale myslím, že na to že to byla pro nás obě premiéra jsme to zvládli dobře , dokonce jsme chytli jednu krávu .

16.4.2007 11:04

luckai napsal(a):
Tady jarní fotečka naší arabky sněžienky. I tady musím Sněži pochválit, o víkendu jsme byli pomáhat přehánět krávy panu Švédovi, bála jsem se jak to ten arab v tom chaosu a hluku zvládne, ale myslím, že na to že to byla pro nás obě premiéra jsme to zvládli dobře , dokonce jsme chytli jednu krávu .

včra u nás byli naši a tatka fotil koně a toto se mu povedlo. Fotil to proti slunku s nějakou clonou a vyšla z toho taková zajímavá fotečka- Anitha

16.4.2007 11:07

monikafris napsal(a):
včra u nás byli naši a tatka fotil koně a toto se mu povedlo. Fotil to proti slunku s nějakou clonou a vyšla z toho taková zajímavá fotečka- Anitha

ahoj, moc pěkná fotečka

18.4.2007 21:02

sajma napsal(a):
ahoj, moc pěkná fotečka

Ahoj všichi! Dnes jsem fotila koníky ve výběhu, tak sem musím něco dát, nebot to tu spí. V nedělu jedeme na dovolenou. To jsem zvědavá, jestli to tu neumře. Ale i kdyby, tak budu mít fotky z NL, tak to tu trochu probudím.

18.4.2007 21:07

monikafris napsal(a):
Ahoj všichi! Dnes jsem fotila koníky ve výběhu, tak sem musím něco dát, nebot to tu spí. V nedělu jedeme na dovolenou. To jsem zvědavá, jestli to tu neumře. Ale i kdyby, tak budu mít fotky z NL, tak to tu trochu probudím.

další

19.4.2007 12:44

Ahoj Marti, asi Ti moc neporadím. Vloni jsem měla HOveller (nevím, jestli to píšu dobře) Jsou to vit. +min z Německa. Vozí to sem Muller a to byl 25kg pytel stálo to kolem 1300,-Kč. Část jsem rozprodala, nebot toho bylo hodně pro 2 koně. Kupuju granule pro březí koně, nebot tam také jsou vitamíny. Vozím si z NL HAVENS. Tam mě 25kg výjde na 290,-Kč a tady to stojí více jako 450,-Kč. Což už je dost. Ted dávám Nutri Horse ten základní. Ale koupila jsem ještě na podzim 10kg vitamínů, levně za 250,-Kč v Pardubicích od Energys (asi). Záleží i na tom, čím krmíš.

21.4.2007 01:32

Jejda, nějak se nám ten čas poposunul.

25.4.2007 22:05

vl napsal(a):
Jejda, nějak se nám ten čas poposunul.

Hra na honěnou...

25.4.2007 22:08

sajma napsal(a):
Hra na honěnou...

...

27.4.2007 12:27

sajma napsal(a):
...

Jak jsem slíbil, tak dávám vědět, že další kurz Základů přirozené komunikace se koná o víkendu 12. a 13. května na ranči v BEZMĚROVĚ. Kdo má zájem je zván. Informace na tel. : 774 307 388 sl. Vymětalíková.

30.4.2007 21:13

ahoj marti a ostatní. přikládám fotku z VT v Grygově u Olomouce

30.4.2007 21:15

tango napsal(a):
ahoj marti a ostatní. přikládám fotku z VT v Grygově u Olomouce

na koních

30.4.2007 21:18

tango napsal(a):
na koních

já ve skoku

30.4.2007 21:30

tango napsal(a):
já ve skoku

sylva ve skoku

2.5.2007 16:07

tango napsal(a):
sylva ve skoku

21.4.07 se konala vyjíždka svatého Jiří - pry vylézajů hadi a štíři a tak i koně. fotečky dávám až ted, nebot jsme hned druhý den frčeli do NL ( viz. dovolená v Nizozemí).

2.5.2007 16:11

monikafris napsal(a):
21.4.07 se konala vyjíždka svatého Jiří - pry vylézajů hadi a štíři a tak i koně. fotečky dávám až ted, nebot jsme hned druhý den frčeli do NL ( viz. dovolená v Nizozemí).

další

3.5.2007 20:54

Ahoj Marti! Ta fotka z Paříže je pěkná. Ten tinker a ten plavák vypadají zajímavě-pěkně! Iza je taky krasavica. Vidím, že pořád něco děláte. Pozor, at ji uplne nesparelizuješ. :). Přidávám foto z NL, výstava orchidejí

4.5.2007 14:15

monikafris napsal(a):
Ahoj Marti! Ta fotka z Paříže je pěkná. Ten tinker a ten plavák vypadají zajímavě-pěkně! Iza je taky krasavica. Vidím, že pořád něco děláte. Pozor, at ji uplne nesparelizuješ. :). Přidávám foto z NL, výstava orchidejí

Ahojky Moni,
ty fotky květinek tam sem už prosím nedávej.....je to něco na moje nervy....šmarjá, ty jsou tak krááááásné ....furt slintám....
Kdy si dojedete s Willíkem zatrénovat, co? Mimochodem, příští týden jsem domluvená s Darčou, aby na mne dohlédla - tak ti dám vědět - přesný den ale ještě nevím.
Měj se hezky Bohda

4.5.2007 17:30

bopsik napsal(a):
Ahojky Moni,
ty fotky květinek tam sem už prosím nedávej.....je to něco na moje nervy....šmarjá, ty jsou tak krááááásné ....furt slintám....
Kdy si dojedete s Willíkem zatrénovat, co? Mimochodem, příští týden jsem domluvená s Darčou, aby na mne dohlédla - tak ti dám vědět - přesný den ale ještě nevím.
Měj se hezky Bohda

Ahoj Bohdi! Mám cosi lenoru. Dnes jsem Wildě ostříkala nohy a hodila ji zpět do výběhu. Udělala jsem dvě fotky a šla domů. Mám z NL moooc krásných foteček. Necháme to zpracovat na dvd a podladit tou hudbou. Dáme kafčo a přeneseme se zpět do Holandska. Aspon se tam podíváš zprostředkovaně, když teda nepřijelas za mnou tenkrát .... (škoda).

6.5.2007 18:35

Vzkaz pro sajmu: psala jsem vám na mail sami.sheila....BlankaT

18.5.2007 08:32

Ahojky děcka - jen posouvám.
Pěkný den všem.

18.5.2007 10:28

bopsik napsal(a):
Ahojky děcka - jen posouvám.
Pěkný den všem.

Ahoj Bohdi! Já se k Tobě přidávám.

23.5.2007 16:43

monikafris napsal(a):
Ahoj Bohdi! Já se k Tobě přidávám.

Ten Zlín je ted cosi mrtví.... Nikdo už tu ani fotky nedává.... Tak musím aspon já. Nespěte a přidejte se. Dávám foto hřebce. A né ladajakého. Je to plemeník Jasper 366 po tréningu v NL. Anitha je po něm březí, tak už se nemůžu dočkat hříbátka.

26.5.2007 09:39

já se tedy přidám,před nějakým tím měsícem se nám nebo spíš kobylce Farcaně narodilo již druhé hříbátko jménem Farnika
Tady je pár foteček

26.5.2007 09:40

verule napsal(a):
já se tedy přidám,před nějakým tím měsícem se nám nebo spíš kobylce Farcaně narodilo již druhé hříbátko jménem Farnika
Tady je pár foteček

a ještě jedna s maminkou

26.5.2007 09:41

verule napsal(a):
a ještě jedna s maminkou

a poslední

26.5.2007 10:21

verule napsal(a):
Tady je pár foteček

Ahoj Verči, malá je povedená,že...Je to hrozný mazel a drzounek.
Ty máš v počítači uložené ty tabulky na box jak jsi tiskla?
Mám ji udělat Kašikovy p.Kovář chce aby byly všechny stejné,tak kdyby jsi mi ji mohla přeposlat na meil bylo by to super.Moňa

26.5.2007 15:16

lismonika napsal(a):
Ahoj Verči, malá je povedená,že...Je to hrozný mazel a drzounek.
Ty máš v počítači uložené ty tabulky na box jak jsi tiskla?
Mám ji udělat Kašikovy p.Kovář chce aby byly všechny stejné,tak kdyby jsi mi ji mohla přeposlat na meil bylo by to super.Moňa

Další koník ze Zlína

28.5.2007 17:25

monikafris napsal(a):
Další koník ze Zlína

Mám taky přírůstek do svého stáda. Ale je jí už 2,5 roku a je úúúúplně syrová z pastvin. No prostě čistá povaha - nááádhera s ní pracovat.

30.5.2007 11:32

vl napsal(a):
Mám taky přírůstek do svého stáda. Ale je jí už 2,5 roku a je úúúúplně syrová z pastvin. No prostě čistá povaha - nááádhera s ní pracovat.

Tak jsem včera vyfotila Anithu. Už se kulatí a každým dnem očekáváme přírustek. Chodím ji večer kontrolovat a také během dne. No jsem zvědavá, co to bude. Ohlávku na hříbě mělio už v obchodě poslední a to v modré barvě. Červenou z lonska jsem si tak dobře uschovala, že není k nalezení. Opravdu jsem zvědavá co to bude.

30.5.2007 14:36

monikafris napsal(a):
Tak jsem včera vyfotila Anithu. Už se kulatí a každým dnem očekáváme přírustek. Chodím ji večer kontrolovat a také během dne. No jsem zvědavá, co to bude. Ohlávku na hříbě mělio už v obchodě poslední a to v modré barvě. Červenou z lonska jsem si tak dobře uschovala, že není k nalezení. Opravdu jsem zvědavá co to bude.

Prosím Vás nevíte někdo o té klisně Espiole,kde je ustájená,psala jsem o ní už dříve.

31.5.2007 13:44

Ahoj Marti! To víš, že dám vědět. Vloni, když se nám narodila malaá Tinka, tak se tu bylo podívat přes 20 lidí! Honzin koupil litr ferneta, protože se obával, aby nebylo toho málo. Když tu byli cérky z Kostelca (dvě auta) tak nikdo nic nechtěl. Kochali se hříbátkem a pak naskákali do aut a jeli. Tak jsme to jakou dobu doma sušili. Nebylas tu taky s Bohdou? M. Na fotce malá Tinka.

1.6.2007 12:20

Ahoj Marti! Klidně potom dojed. Vidím, že máte westernové sedlo. To máš nové?

4.6.2007 11:54

Ahoj všichni! Tak už se nám to narodilo! Je to hřebeček. Jmenuje se Wim. Fotky jsou focené v boxe po porodu, takže kvalita nic moc. M.

4.6.2007 22:13

Ahoj Marti! Tak už jsme aj venku byli. Malý je velice šikovný a má se čile k světu. Bohda už tu dnes byla.

6.6.2007 19:43

monikafris napsal(a):
válíme se

další

6.6.2007 23:56

To byla snad jen sladká tečka po večeři.

8.6.2007 12:12

vl napsal(a):
To byla snad jen sladká tečka po večeři.

Ahoj Marti! Slyšela jsem, že chodíš jezdit za Bohdou do Kostelce. Pokud se přijedeš podívat k nám na malého, tak si můžeš vzít sebou dobré boty a kalhoty a můžeš si zajezdit na Anithě ( asi tak za 10 dnů, už na ní začneme jezdit). M.

10.6.2007 13:38

Ahoj Marto! Snad by ses nebála! Vždyt sama jezdíš bez sedla, chodíš plavit, sama máš doma koně a netroufneš si klusat?! V kroku můžeš jezdit i na praseti a nemusíš sedat na frísku:)! Ber to zesrandy! Šak přijd a uvidíš. Hlavně dej vědět dopředu, mám mít zase výjezd do NL a ještě nevím kdy přesně. Byli jsme se podívat na malou Tinku - hříbě z lonska, viz. foto.

10.6.2007 13:42

monikafris napsal(a):
Ahoj Marto! Snad by ses nebála! Vždyt sama jezdíš bez sedla, chodíš plavit, sama máš doma koně a netroufneš si klusat?! V kroku můžeš jezdit i na praseti a nemusíš sedat na frísku:)! Ber to zesrandy! Šak přijd a uvidíš. Hlavně dej vědět dopředu, mám mít zase výjezd do NL a ještě nevím kdy přesně. Byli jsme se podívat na malou Tinku - hříbě z lonska, viz. foto.

a u vody s ostatníma ročkama

10.6.2007 13:45

monikafris napsal(a):
a u vody s ostatníma ročkama

až tady je u vody

11.6.2007 11:53

monikafris napsal(a):
až tady je u vody

ahoj, prosím kde je to foceno? Vypadá to jako pastvina, kde máme 2 roční hřebečky

11.6.2007 19:18

Marti! To je krásná fotka!
Wim má dnes týden! Tak dávám fotečky.

11.6.2007 19:24

monikafris napsal(a):
Marti! To je krásná fotka!
Wim má dnes týden! Tak dávám fotečky.

poskakujeme...

11.6.2007 19:27

monikafris napsal(a):
poskakujeme...

a pěkně z blízka...

18.6.2007 21:38

Ahoj Zlíňáci a všichni z okolí! Dnes jsem zase vyfotila pár fotek, ale opravdu jen málo. Byla jsem navečer ve stáji a uviděla jsem, že jsou krásné růžové mraky.... Než jsem přiběhla s foťákem, tak už tak moc růžové nebyli. Bylo už šero, takže jsem téměř vše vymazala, neboť kvalit nic moc. Tak sem dám alespoň dvě co se povedly.

18.6.2007 21:42

monikafris napsal(a):
Ahoj Zlíňáci a všichni z okolí! Dnes jsem zase vyfotila pár fotek, ale opravdu jen málo. Byla jsem navečer ve stáji a uviděla jsem, že jsou krásné růžové mraky.... Než jsem přiběhla s foťákem, tak už tak moc růžové nebyli. Bylo už šero, takže jsem téměř vše vymazala, neboť kvalit nic moc. Tak sem dám alespoň dvě co se povedly.

a ta druhá

sadzi saj

19.6.2007 10:17
sadzi saj

Máš moc krásnou kobylku fakt pěkná

sadzi saj

19.6.2007 13:25
sadzi saj

Andrea Jenom většinou projíždím většinu diskuzí fotečky, tak mě zaujal tvůj koník

19.6.2007 23:35

Ahoooj Marti! Tady to udržujeme akorát spolu. Je dobře, že se ted i Sajma přidala. Ted budu zase pár dnů mimo, tak jsem zvědavá, jestli se to tu pohne. Schválně sem dávám vzpomínku na zimu, když jsou ted taková vedra. :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík