matla 0
napsal(a):
první koníci na fotkách jsou trochu pohublý.potřebovali trochu nabrat kil,ale jinak jsou krásní
Tak tohle je Charlie, Kinský kůň od známé z Tuhaně.myslím že mu je teď cca 13 let
tajemma danny
napsal(a):
Tak tohle je Charlie, Kinský kůň od známé z Tuhaně.myslím že mu je teď cca 13 let
..a ještě jedna...tak ta "ozdoba" na jeho hřbetě jsem já...
tajemma danny
napsal(a):
..a ještě jedna...tak ta "ozdoba" na jeho hřbetě jsem já...
...tak jsem vyhrabala ještě nějaké s CHarliím...je to ale kus koně,co? Hold se má u Slávky a Ládi velice dobře...
tajemma danny
napsal(a):
...tak jsem vyhrabala ještě nějaké s CHarliím...je to ale kus koně,co? Hold se má u Slávky a Ládi velice dobře...
...no tak ještě jedna...
tajemma danny
napsal(a):
...no tak ještě jedna...
...a jedna z posledních... možná...
tajemma danny
napsal(a):
...a jedna z posledních... možná...
...tak a pro dnešek opravdu končím...
z8
napsal(a):
Ahoj!
Máte v PC nějakou fotku koníka barvy palomino?Jestli jo tak se pochlubte!Proč schovávat tak krásné koně!
Začínám
Můj mazel Korálek
z8
napsal(a):
Ahoj!
Máte v PC nějakou fotku koníka barvy palomino?Jestli jo tak se pochlubte!Proč schovávat tak krásné koně!
Začínám
ještě jednou Korálek
z8
napsal(a):
Ahoj!
Začínám
a ještě
z8
napsal(a):
Ahoj!
Začínám
Korálek počtvrté
vrbinka
napsal(a):
Korálek počtvrté
Fotka z jedné farmy v Semilech...hřebeček Many
muchlos
napsal(a):
Fotka z jedné farmy v Semilech...hřebeček Many
Moje oblíbená klisnička z farmy v Semilech....Lady, je sice drobnější, ale ráda a dobře skáče. Je to absolutní závislák na ostatních koních a další věc, nikdy nevíte, co se v její hlavičce zrodí za lumpárnu.
z8
napsal(a):
Ahoj!
Začínám
Naše malá Sherry
janna
napsal(a):
PORTA KINSKÁ po 250 Burbon
PORTA KINSKÁ po 250 Burbon
z8
napsal(a):
Ahoj!
Začínám
Naše hříbátko teď už má nové majitele
moresa
napsal(a):
Hafling-na prodej!
www.kostelany.cz
HaflingxQarter-klisna na prodej
www.kostelany.cz
moresa
napsal(a):
HaflingxQarter-klisna na prodej
www.kostelany.cz