Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.1.2006 07:48

Ahojky,miluju strakaté koníky,všech plemen.Proto vás prosím,jestli máte nějakou pěknou fotečku,hoďte ji sem.Díky

30.10.2005 12:11

horselady napsal(a):
Ahojky,miluju strakaté koníky,všech plemen.Proto vás prosím,jestli máte nějakou pěknou fotečku,hoďte ji sem.Díky

Tak já začnu...

horselady napsal(a):
Tak já začnu...

horselady napsal(a):

30.10.2005 12:12

horselady napsal(a):

30.10.2005 12:13

horselady napsal(a):

30.10.2005 12:49

horselady napsal(a):

irish tinker v akcii

30.10.2005 12:54

horselady napsal(a):

maly trotter

30.10.2005 16:31

bonita napsal(a):
maly trotter

No vidím,že se Vám do toho moc nechce, nebo se Vám takoví koníci nelíbí??
Tak já ještě přidám

30.10.2005 20:34

horselady napsal(a):

tak este jeden

30.10.2005 20:38

horselady napsal(a):

31.10.2005 08:29

horselady napsal(a):

Tak já taky něco přidám. To je náš poník Bilda

31.10.2005 14:03

dolinka napsal(a):
Tak já taky něco přidám. To je náš poník Bilda

Díky!Krásní koníci!!Přispívejte dále!!

31.10.2005 18:44

horselady napsal(a):
Díky!Krásní koníci!!Přispívejte dále!!

YPrvní tři fotky jsou koníci od Pavla Petra z Mariánek, jenom chci aby to tam bylo napsaný:o) Já posílám mojí pusinku:o)

2.11.2005 17:34

horselady napsal(a):

Tady to je Lipoušek

2.11.2005 17:36

horselady napsal(a):

A ještě jeden. No není nádhernej??

2.11.2005 17:54

lili napsal(a):
A ještě jeden. No není nádhernej??

Pokud se nepletu tak Lipo byl na equichannelu.
Ty jsi ho koupila?Jinak je krásnej!

Já nad ním uvažovala...

2.11.2005 20:11

z8 napsal(a):

Já nad ním uvažovala...

Téééda!Lipo je nádherný!! I pusinka od Kunicka!Posílejte dále!

2.11.2005 22:09

horselady napsal(a):
Téééda!Lipo je nádherný!! I pusinka od Kunicka!Posílejte dále!

Jackie,hafling/paint

2.11.2005 22:11

eliska84 napsal(a):
Jackie,hafling/paint

a ještě Jackie

2.11.2005 22:13

eliska84 napsal(a):
a ještě Jackie

z výstavy

3.11.2005 09:04

eliska84 napsal(a):
z výstavy

Krásní!!! Ještě!!!!

3.11.2005 16:09

horselady napsal(a):

Appaloosa s miminkem

3.11.2005 17:36

z8 napsal(a):

Já nad ním uvažovala...

Jo Lipík byl na eqch. Od kud jsi? Já se o něj starala jako o hříbátko, je to skvělej koník, matka arab s fjordem a otec v sobě má taky hodně araba. Je to hřebec, ale nikdo by to do něj neřekl, je strašně hodňoučkej. Bohužel se z Prahy dostal až do Kroměříže:( a já jsem se na něj byla o prázdninách podívat, ale majitelka ho prodala někam na Rusavu (Morava) pár kiláků od Kroměříže. Není tady někdo z Rusavy?? Je to pro mě moc daleko, byla bych radši, kdyby byl blíž k Praze

miska

4.11.2005 09:54
miska

mira00 napsal(a):
Appaloosa s miminkem

Moje budoucí parkuračka 4,5 letá Velkopolská kobylka Lukanka!!!

Tady je od bývalích majitelů pohublá,ale teď váží o 200 kg víc a
stále přibírá!!!

www.lukana.websnadno.cz

4.11.2005 15:46

horselady napsal(a):

este jeden maly trotter

4.11.2005 17:29

bonita napsal(a):
este jeden maly trotter

Flekaté hříbátko..
Že je roztomilé??!!!

Z webu:

4.11.2005 19:26

z8 napsal(a):
Flekaté hříbátko..
Že je roztomilé??!!!

Z webu:

Taky přidám-Komanč...

7.11.2005 08:13

petisek napsal(a):
Taky přidám-Komanč...

Naše kobylka neznámého původu Kely...něco mezi poníkem...huculem a nevím čím ještě

7.11.2005 14:52

petisek napsal(a):
Taky přidám-Komanč...

ten je fakt hrozně moc hezkej

7.11.2005 14:53

n i k y napsal(a):
ten je fakt hrozně moc hezkej

myslím Komanče

17.1.2006 16:40

n i k y napsal(a):
myslím Komanče

Jeden kousek navíc

17.1.2006 23:24

microfon napsal(a):
Jeden kousek navíc

Jeden detailík Cheyenna... jinak strakatý koně jsou nádherný...

17.1.2006 23:29

cheyenne napsal(a):

V akci

17.1.2006 23:30

cheyenne napsal(a):
V akci

Czagos.... správně zdrchanej kůň

17.1.2006 23:32

cheyenne napsal(a):
Czagos.... správně zdrchanej kůň

Doufám, že mě nevyhoděj s reklamou, ale jsem zapoměla tu fotku uložit před úpravama

17.1.2006 23:34

cheyenne napsal(a):
Doufám, že mě nevyhoděj s reklamou, ale jsem zapoměla tu fotku uložit před úpravama

Ještě jedna akční

18.1.2006 07:48

horselady napsal(a):

Tak taky něco do sbírky.

15.8.2006 14:51

makki napsal(a):
Tak taky něco do sbírky.

Tak přidám pár foteček flekoušů...takže první je Kevínek...je jako chameleon...stále svou barvu mění

15.8.2006 14:52

tajemma danny napsal(a):
Tak přidám pár foteček flekoušů...takže první je Kevínek...je jako chameleon...stále svou barvu mění

a etě druhá strana...tady je takovej zamyšlenej...

15.8.2006 20:51

horselady napsal(a):

tak já sem vložím svou klisnu

15.8.2006 20:54

horselady napsal(a):

a ještě

15.8.2006 20:57

horselady napsal(a):

pupí

15.8.2006 21:01

horselady napsal(a):

a ještě jednu

15.8.2006 21:05

bednarik petr napsal(a):
a ještě jednu

Roneček

15.8.2006 21:07

bednarik petr napsal(a):
a ještě jednu

maurína je moc pěknej koník.. máte s ní nějaká závodní plány?

15.8.2006 21:26

livelypoltergeist napsal(a):
maurína je moc pěknej koník.. máte s ní nějaká závodní plány?

...

16.8.2006 06:33

horselady napsal(a):

Zaira

16.8.2006 09:10

sasetka napsal(a):
Roneček

ahoj sasetko,plány závodní s ní mám už nyní 1.10. jsou v Horce nad Moravou appa a paint show tak jí tam chci předvést na ruce,

20.8.2006 08:49

horselady napsal(a):

:)

21.8.2006 16:10

horselady napsal(a):

Šošon - náš letošní hříbeček

21.8.2006 16:13

calamity napsal(a):
Šošon - náš letošní hříbeček

A tady s jedním z našich valachů - vidíte jak mu říká: Jsem mimi, úplně malé, nepatrné mimi, nesmíš mi ublížit!

21.8.2006 17:21

calamity napsal(a):
A tady s jedním z našich valachů - vidíte jak mu říká: Jsem mimi, úplně malé, nepatrné mimi, nesmíš mi ublížit!

PRO LILI: vím kde Lipo stojí, slečnu neznám osobně ale Rusavu mám přes kopec, známý ho jezdí strouhat a teď jsem ho viděla na závodech, je to pěkný hřebčák

21.8.2006 18:04

sajma napsal(a):
PRO LILI: vím kde Lipo stojí, slečnu neznám osobně ale Rusavu mám přes kopec, známý ho jezdí strouhat a teď jsem ho viděla na závodech, je to pěkný hřebčák

Tady jsou dvě strakaté pusinky War leo Versa a Witch o the blue sky

31.8.2006 12:53

cheyenne napsal(a):

Ahojky, ty znáš Cheyenna, který je v HONORISu??

31.8.2006 12:59

marketka napsal(a):
Garet

trochu podoba

31.8.2006 13:01

microfon napsal(a):
trochu podoba

A ješte mamina

31.8.2006 13:28

horselady napsal(a):

Sanny s Kamilou, už jsem se jednou dávala velice podobnou fotku, není totož nic težkého tu rohatou potvůrku nachytat jak strakatou poničku rajtuje!

31.8.2006 13:46

elveren napsal(a):
Ahojky, ty znáš Cheyenna, který je v HONORISu??

Ahoj, Cheyenna jsem měla čtyři roky, loni jsem ho prodala rytířům....

1.9.2006 12:59

horselady napsal(a):

jedna strakatá kobylka

1.9.2006 21:31

dendulka napsal(a):
jedna strakatá kobylka

Pro lili:Ahoj tak co Laura??Alipi?Ty ses na nej byla kouknout??Uz mam toho ponika mam ho uz od zimi, sem moc stastna!!Newim jestli si na me pamatujes, ale psali sme si, chodila jsem na Vatikan...

1.9.2006 21:43

marketka napsal(a):
Garet

Ano, jsou si docela podobní.
Tohoto poníka jsme si nedávno koupili. Je fakt miloučký a hodný.
Sháním jeho rodiče, ale zatím se nedaří.

1.9.2006 21:50

monca1112 napsal(a):
Pro lili:Ahoj tak co Laura??Alipi?Ty ses na nej byla kouknout??Uz mam toho ponika mam ho uz od zimi, sem moc stastna!!Newim jestli si na me pamatujes, ale psali sme si, chodila jsem na Vatikan...

César

1.9.2006 21:51

alisa napsal(a):
César

A ještě jednouOmlouvám se za kvalitu a velikost

12.10.2006 07:50

alisa napsal(a):
A ještě jednouOmlouvám se za kvalitu a velikost

Smoky Bell Pot

12.10.2006 07:51

janka 12 napsal(a):
Smoky Bell Pot

Gebora

12.10.2006 10:15

lili napsal(a):
Jo Lipík byl na eqch. Od kud jsi? Já se o něj starala jako o hříbátko, je to skvělej koník, matka arab s fjordem a otec v sobě má taky hodně araba. Je to hřebec, ale nikdo by to do něj neřekl, je strašně hodňoučkej. Bohužel se z Prahy dostal až do Kroměříže:( a já jsem se na něj byla o prázdninách podívat, ale majitelka ho prodala někam na Rusavu (Morava) pár kiláků od Kroměříže. Není tady někdo z Rusavy?? Je to pro mě moc daleko, byla bych radši, kdyby byl blíž k Praze

ahoj, to sem ráda že lipíka vidim, je z něj fakt kus chlapa:-)mám jeho starší sestřičku, ale ta bohužel úplně vybělela,doufám že to lipíka nepotká.
pro přesnost otec:arabcha= arabXpaintXruský tažný kůň. matka laura:fjordXhuculXarab. na equichi v inzerátu polovinu plemen zatajili, sprosťáci:-)

13.10.2006 11:43

horselady napsal(a):

Maurín

13.10.2006 11:50

bednarik petr napsal(a):
Maurín

ještě Maurinec a Herna

13.10.2006 12:15

bednarik petr napsal(a):
ještě Maurinec a Herna

Maurínka je moc krásná, fakt! Taky doufám, že na jaře se vyklube mojí kobylce barevný paintík...
Ještě máte Hernu? Neprodávali jste ji?

13.10.2006 12:51

jackie napsal(a):
Maurínka je moc krásná, fakt! Taky doufám, že na jaře se vyklube mojí kobylce barevný paintík...
Ještě máte Hernu? Neprodávali jste ji?

Ahoj Jackie,Hernu máme,já jsem si to rozmyslela,říkala jsem si že o jednoho koně víc nebo míň je jedno. A ona na to že je A1,1.tak je moc hodná pod sedlem vozí i malé děcka v terénu .Já si myslím že budeš mít takové hříbě,po Billym jsem viděla na paint show nádhernou klisnu,obě oči modré,přitom hlava tmavá,jinak byla bílá a až kolem slabin měla nějaký flek,já mám fotky,ale malej mi rozkousal šňůru od foťáku tak to nemám jak stáhnout.

13.10.2006 12:57

bednarik petr napsal(a):
Ahoj Jackie,Hernu máme,já jsem si to rozmyslela,říkala jsem si že o jednoho koně víc nebo míň je jedno. A ona na to že je A1,1.tak je moc hodná pod sedlem vozí i malé děcka v terénu .Já si myslím že budeš mít takové hříbě,po Billym jsem viděla na paint show nádhernou klisnu,obě oči modré,přitom hlava tmavá,jinak byla bílá a až kolem slabin měla nějaký flek,já mám fotky,ale malej mi rozkousal šňůru od foťáku tak to nemám jak stáhnout.

Kéž bys měla pravdu , ale důležité je zdraví, tak klidně jednobarevné, ale s pevným zdravíčkem. Já budu mít na jaře 4 koně, ale v mém případě si nejsem jistá, jestli je fuk, zda o jednoho míň nebo víc... musím všem platit ustájení (blízko Prahy, tak si představ, kolik to stojí). Už jsem začala shánět nějaký domek s loukou...
Prima, že si kobču necháte, nebudete ji připouštět?

13.10.2006 13:13

jackie napsal(a):
Kéž bys měla pravdu , ale důležité je zdraví, tak klidně jednobarevné, ale s pevným zdravíčkem. Já budu mít na jaře 4 koně, ale v mém případě si nejsem jistá, jestli je fuk, zda o jednoho míň nebo víc... musím všem platit ustájení (blízko Prahy, tak si představ, kolik to stojí). Už jsem začala shánět nějaký domek s loukou...
Prima, že si kobču necháte, nebudete ji připouštět?

Právě moc nechci,proto i prodávám ty zaplacený skoky,protože to fakt nemá cenu dávat na plňasku. I když ona měla po paintovi krásné silné hříbě ani nebylo poznat že je z A1.1,ale když jsem ji prodávala tak jsem ji prodala za 35tis v roku a i spp.tak asi kde jsme že, když skok stál 10tis. A i kůli povahám to už nechci. S tou klisnou qh, jak jsem ti dávala tu adresu to nevyšlo,chtěli za ni hodně i když byla dobrá původově,byla jen na rekreačku,byla po úraze. Zatím to nechám uležet. S tím ustájením tam u vás to máš pravdu,tohle mě netíží, naštěstí,máme stateček a dost místa pro hromadu koní,ale už jich tolik nechci je to honička a na žádného není pořádně čas,a pokud se tím neživím tak to ani nejde. Ty máš všechny painty? posílám ti fotku jejího hříběte,

13.10.2006 13:18

bednarik petr napsal(a):
Právě moc nechci,proto i prodávám ty zaplacený skoky,protože to fakt nemá cenu dávat na plňasku. I když ona měla po paintovi krásné silné hříbě ani nebylo poznat že je z A1.1,ale když jsem ji prodávala tak jsem ji prodala za 35tis v roku a i spp.tak asi kde jsme že, když skok stál 10tis. A i kůli povahám to už nechci. S tou klisnou qh, jak jsem ti dávala tu adresu to nevyšlo,chtěli za ni hodně i když byla dobrá původově,byla jen na rekreačku,byla po úraze. Zatím to nechám uležet. S tím ustájením tam u vás to máš pravdu,tohle mě netíží, naštěstí,máme stateček a dost místa pro hromadu koní,ale už jich tolik nechci je to honička a na žádného není pořádně čas,a pokud se tím neživím tak to ani nejde. Ty máš všechny painty? posílám ti fotku jejího hříběte,

Moc pěkný hříbátko! Ale máš pravdu, ceny jsou hodně nízko, nevyplatí se pouštět na plňasku američana... To je mi líto, že s tou kobylkou to nevyšlo, byla pěkná. Já mám jen tu černou kobylku paintku, teď toho jejího palomina (taky solid paint), pak mám QH kobylku (2,5r) a na ježdění křížence hucula, haha! Původně to bylo zamýšleno všechno jinak, ale ta černá není na ježdění a prodat ji v žádném případě "nemůžu"... No a na jaře bude další mrně :-)))

13.10.2006 13:26

jackie napsal(a):
Moc pěkný hříbátko! Ale máš pravdu, ceny jsou hodně nízko, nevyplatí se pouštět na plňasku američana... To je mi líto, že s tou kobylkou to nevyšlo, byla pěkná. Já mám jen tu černou kobylku paintku, teď toho jejího palomina (taky solid paint), pak mám QH kobylku (2,5r) a na ježdění křížence hucula, haha! Původně to bylo zamýšleno všechno jinak, ale ta černá není na ježdění a prodat ji v žádném případě "nemůžu"... No a na jaře bude další mrně :-)))

jak to že není na ježdění? něco vážného? to je v pr.....Kamarádka má po Pavošovi hřebečka má půl roku ,bohužel bude jen na rekreačku,protože začal blbě chodit z ničeho nic,žádný úraz nic.vetrinářkia říkala že mu nějak blbě roste páteř.A přitom je to tak pěknej koník.

13.10.2006 13:29

bednarik petr napsal(a):
jak to že není na ježdění? něco vážného? to je v pr.....Kamarádka má po Pavošovi hřebečka má půl roku ,bohužel bude jen na rekreačku,protože začal blbě chodit z ničeho nic,žádný úraz nic.vetrinářkia říkala že mu nějak blbě roste páteř.A přitom je to tak pěknej koník.

písnu ti mailík...

13.10.2006 13:48

jackie napsal(a):
písnu ti mailík...

Jeden flekáček

13.10.2006 13:49

janak napsal(a):
Jeden flekáček

A druhý

14.10.2006 20:59

horselady napsal(a):

Můj bráška vždycky toužil po strakatém koni. A letos se mu jeho sen splnil. Krok č. 1

14.10.2006 21:00

horselady napsal(a):

Krok č. 2

14.10.2006 21:01

horselady napsal(a):

A výsledek po roce....

16.10.2006 16:23

calamity napsal(a):
A výsledek po roce....

hele...tak ja tež přihodim moji kobču

20.10.2006 13:21

saboro napsal(a):
Sanny s Kamilou, už jsem se jednou dávala velice podobnou fotku, není totož nic težkého tu rohatou potvůrku nachytat jak strakatou poničku rajtuje!

Teda to je super :))) Přidává taky pár strakáčů :)

20.10.2006 13:22

verfa napsal(a):

:)

20.10.2006 13:24

verfa napsal(a):

A ještě jeden :)

20.10.2006 14:50

horselady napsal(a):

pro jackie,jsi tu?

22.10.2006 17:10

sany napsal(a):
hele...tak ja tež přihodim moji kobču

tady eště jednou při koupání.., no ona to koupání moc zrovna nemusí

Přidejte reakci

Přidat smajlík