Koníčci z Českých Budějovic a okolí

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.4.2007 08:31

Ahojky jsem rodačka z Českých Budějovic, ale momentálně pracuji jinde ( víc na www.vilemovostranky. websnadno.cz - bez mezery)
Spousta koníků z okolí "Budějc" se mi stalo motivem pro focení. Některé ani nevím jménem a tak mě napadlo, že když sem své miláčky dáte třeba je najdu ve svém archivu. Fotky které mám bych vám mohla potom poslat mejlem.
Díkes

15.4.2007 09:28

janna napsal(a):
Ahojky jsem rodačka z Českých Budějovic, ale momentálně pracuji jinde ( víc na www.vilemovostranky. websnadno.cz - bez mezery)
Spousta koníků z okolí "Budějc" se mi stalo motivem pro focení. Některé ani nevím jménem a tak mě napadlo, že když sem své miláčky dáte třeba je najdu ve svém archivu. Fotky které mám bych vám mohla potom poslat mejlem.
Díkes

Ahojky můžu se zeptat kde jsi všude byla?? Máme koně za Haklovými Dvory,tak jestli by se tam něco nenašlo?? díky Dominika

15.4.2007 09:51

dominika napsal(a):
Ahojky můžu se zeptat kde jsi všude byla?? Máme koně za Haklovými Dvory,tak jestli by se tam něco nenašlo?? díky Dominika

Ahoj Dominiko, nechodila si náhodou do Koníka?

15.4.2007 09:54

janna napsal(a):
Ahoj Dominiko, nechodila si náhodou do Koníka?

Jinak v Hakláku jsem byla ještě když tam byl p.Lomský a potom jsem tam občas zašla podívat se jak to tam chodí a co je tam za koníky. Za Haklákem vím, že jsou koníci u pana Vaniše.

15.4.2007 22:03

janna napsal(a):
Jinak v Hakláku jsem byla ještě když tam byl p.Lomský a potom jsem tam občas zašla podívat se jak to tam chodí a co je tam za koníky. Za Haklákem vím, že jsou koníci u pana Vaniše.

Ty koníci jsou u pana vaniše a u mne .Žijeme spolu. myslela jsem tam

16.4.2007 10:28

dominika napsal(a):
Ty koníci jsou u pana vaniše a u mne .Žijeme spolu. myslela jsem tam

Ahoj koukni na debaty České Budějovice,tam jsme se sešli tak nějak z okolí Budějc a je tam spousta fotek našich koníků.

Přidejte reakci

Přidat smajlík