Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.4.2007 09:20

Kamarádka chce koupit sedlo na endurance, jen nemá představu jaké. Dejte sem fotečky svých enduro sedel, pro inspiraci. Díky :-)

15.4.2007 18:09

liala napsal(a):
Kamarádka chce koupit sedlo na endurance, jen nemá představu jaké. Dejte sem fotečky svých enduro sedel, pro inspiraci. Díky :-)

Ahoj, hodím ti sem pár fotek. Záleží na tom, co má kámoška za koníka, aby mu hlavně sedělo. Taky záleží jak velké ambice kámoška má - jestli bude navěky jezdit KP a Z nebo se chystá na velké soutěže. Taky jestli má kámoška muší váhu, nebo je plnoštíhlá (ve vyšších soutěžích je určena minimální váha)... Takhle jde těžko poradit sedlo, když nic nevíme, ale pár fotek různých sedel mám.

Sedlo McClellan

15.4.2007 18:11

avecaesar napsal(a):
Ahoj, hodím ti sem pár fotek. Záleží na tom, co má kámoška za koníka, aby mu hlavně sedělo. Taky záleží jak velké ambice kámoška má - jestli bude navěky jezdit KP a Z nebo se chystá na velké soutěže. Taky jestli má kámoška muší váhu, nebo je plnoštíhlá (ve vyšších soutěžích je určena minimální váha)... Takhle jde těžko poradit sedlo, když nic nevíme, ale pár fotek různých sedel mám.

Sedlo McClellan

Bezkostrové Barefot Cheyene (spíš pro rekreaci a nižší soutěže vytrvalosti)

15.4.2007 18:11

avecaesar napsal(a):
Bezkostrové Barefot Cheyene (spíš pro rekreaci a nižší soutěže vytrvalosti)

Bezkostrové FreeForm

15.4.2007 18:12

avecaesar napsal(a):
Bezkostrové FreeForm

Podium Champion

15.4.2007 18:13

avecaesar napsal(a):
Podium Champion

Podium Traguardo

15.4.2007 18:16

avecaesar napsal(a):
Podium Traguardo

Taky by bylo fajn napsat, kolik je kámoška ochotná do sedla investovat, protože jsou sedla (např. Podium, Pioneer), která stojí cca 25-40 tis. a taky jsou k sehnání sedla do 10 tis. (např. McClellan, Norton Endurance, Barefoot Cheyene).

15.4.2007 20:14

avecaesar napsal(a):

Sedlo McClellan

No, mělo by to být sedlo na užšího plňáska se spíše vyšším kohoutkem. Ona sama je spíš muší váha, výška cca 160cm. Momentálně jezdí na reiningovým od Zajace, ale chce ho prodat a pořídit jiné. Soutěžní ambice žádné, jen hobíkování v terénu. Proto něco pohodlného, lehkého, v terénu využitelného, s nějakými těmi očky na přichycení věcí, případně brašen. Cenu nevím, ale předpokládám, že bude chtít využít penízky z prodaného Zajace, takže tipuju tak do cca 20.000,-

15.4.2007 20:47

liala napsal(a):
No, mělo by to být sedlo na užšího plňáska se spíše vyšším kohoutkem. Ona sama je spíš muší váha, výška cca 160cm. Momentálně jezdí na reiningovým od Zajace, ale chce ho prodat a pořídit jiné. Soutěžní ambice žádné, jen hobíkování v terénu. Proto něco pohodlného, lehkého, v terénu využitelného, s nějakými těmi očky na přichycení věcí, případně brašen. Cenu nevím, ale předpokládám, že bude chtít využít penízky z prodaného Zajace, takže tipuju tak do cca 20.000,-

Pro ten začátek bych doporučila sedlo v anglickym typu - Norton Endurance, KenTaur Odysseus nebo obyčejné kozlíkové sedlo, když by jí to chytlo víc, tak potom třeba Podium nebo Pioneer... Taky mám reinigovýho Zajace

16.4.2007 12:22

avecaesar napsal(a):
Pro ten začátek bych doporučila sedlo v anglickym typu - Norton Endurance, KenTaur Odysseus nebo obyčejné kozlíkové sedlo, když by jí to chytlo víc, tak potom třeba Podium nebo Pioneer... Taky mám reinigovýho Zajace

Koukni na http://www.moment.cz/michal/votava/
Já sedlo od pana Votavy měla, ale bohužel koni nesedělo. Je spíš na mohutnějšího koně, než je arab.

16.4.2007 12:24

fahtim napsal(a):
Koukni na http://www.moment.cz/michal/votava/
Já sedlo od pana Votavy měla, ale bohužel koni nesedělo. Je spíš na mohutnějšího koně, než je arab.

A tady je nova majitelka sedla, te sedí úplně super a je moc spokojená. Kobylka je kříženec araba a hucula.

16.4.2007 12:52

fahtim napsal(a):
A tady je nova majitelka sedla, te sedí úplně super a je moc spokojená. Kobylka je kříženec araba a hucula.

Jestli mas plnase, jsem pro mcllelana.Mam jednoho, shodou okolnosti na prodej, nevyuzivam ho, ale jezdila jsem na nem prave na A1/1 a spica. Je idealni na vysoky kohoutek a kostnatejsi hrbet a me i konim bylo strasne pohodlne.

1.3.2012 17:19
saborka

XXX.XXX.187.180

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, na jakého koně je sedlo možné mít, mohl by mít i mohuzný s malým kohoutkem? Díky

Přidejte reakci

Přidat smajlík