Fotky 2 letých hřečáků a pokec :)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

jeffík

15.4.2007 12:22
jeffík

Ahoj lidiičky já zakládám toto téma přotože já mámdvouletého hřebce a chci vědět jak vyoadají a co děláte s těma vašima. TAk děkuju a vkládejte fotečky a článečky papa

15.4.2007 13:06

jeffík napsal(a):
Ahoj lidiičky já zakládám toto téma přotože já mámdvouletého hřebce a chci vědět jak vyoadají a co děláte s těma vašima. TAk děkuju a vkládejte fotečky a článečky papa

cauky jeffiku :-) tak tady je to moje skoro 2 lety mimi Eddi 4.5. bu budou 2 roky :-)
posli me nakou novou fotecku zda mas ...

15.4.2007 13:16

wiwi napsal(a):
cauky jeffiku :-) tak tady je to moje skoro 2 lety mimi Eddi 4.5. bu budou 2 roky :-)

ahojky wiwi:) já ted momentálně foto nemám ale to moje je už 2 letý . 2 roky mu byli 18.3.07 na Josefa podel něj je pojmenovanej Jeff D. Tak zase písni

15.4.2007 18:54

jeffik napsal(a):
ahojky wiwi:) já ted momentálně foto nemám ale to moje je už 2 letý . 2 roky mu byli 18.3.07 na Josefa podel něj je pojmenovanej Jeff D. Tak zase písni

ahoj tak tady můj dvouletý hřebeček..boužel ted budu muset kastrovat

15.4.2007 19:23

regie napsal(a):

ahojky sice už mam 3leteho hrebcaka ale dva mel taky tak nejaka fotka jako dvouleteho (me si nevsimejte vypadam tam jak magor)

15.4.2007 20:31

pilgrisek napsal(a):
ahojky sice už mam 3leteho hrebcaka ale dva mel taky tak nejaka fotka jako dvouleteho (me si nevsimejte vypadam tam jak magor)

Klásnej :-)
Eddi v plné kráse

15.4.2007 20:39

jeffík napsal(a):

nám budou taky ted v květnu dva roky tak se přidáváme

15.4.2007 20:40

salitka napsal(a):

je a kteryho ? edasek ma 4.5.

15.4.2007 20:47

salitka napsal(a):

munínek má 18.5.

15.4.2007 20:49

salitka napsal(a):
munínek má 18.5.

pokud bys chtela pokecat a mas icq tak moje je 310-259-116

15.4.2007 20:50

salitka napsal(a):
munínek má 18.5.

je krasnej :-) vypada skoro jak edas

15.4.2007 20:52

wiwi napsal(a):
je krasnej :-) vypada skoro jak edas

děkuju já si tě jdu připojit na to icq

15.4.2007 20:53

salitka napsal(a):
děkuju já si tě jdu připojit na to icq

jo jo :-) pak muzes poslat nakou fotecku :-)

16.4.2007 08:08

regie napsal(a):

Pročpak musíš kastrovat? a Tak brzy?zlobí holky?

jeffík

16.4.2007 11:17
jeffík

regie napsal(a):

ahojky mááš moc pěknýho hřebčákaa jak se jmenuje?? Muj se jmenuje Jeff a jak je vysokej?? A j á ho asi taky necám vykastrovat. A měla jsi ho na pastvinách??? papa

16.4.2007 12:13

wiwi napsal(a):

Ahojky doufám, že nebude vadit, když se připojim... Já mám taky dvouletýho hřebčana Dva mu byly 7.2. a jak koukám, tak je to prcek... Ale on to doroste. Ve 4 měsíci mu umřela maminka a tak neměl mlíčko aby ještě povyrost, tak to bude muset dohnat jindy. Je to A1/2. Budem taky kastrovat, ale asi až na podzim. Chová se zatím slušně, krom toho, že je to závislák na kamarádovi, ale tu závislost se budu snažit odstranit... Jo a jmenuje se Skippy

16.4.2007 12:25

jeffík napsal(a):

Ahojky, připojuji Saxíka, před 2týdny jsme slavili druhé narozeniny... pokud jde o to, co s ním dělám, tak jenom čistím (i když je to občas dost zbytečný ) a chodíme na procházky, tak dvakrát až třikrát týdně. Jinak tráví tráví skoro celý den se stejně starýma puberťákama venku....

16.4.2007 12:26

skippka napsal(a):
Ahojky doufám, že nebude vadit, když se připojim... Já mám taky dvouletýho hřebčana Dva mu byly 7.2. a jak koukám, tak je to prcek... Ale on to doroste. Ve 4 měsíci mu umřela maminka a tak neměl mlíčko aby ještě povyrost, tak to bude muset dohnat jindy. Je to A1/2. Budem taky kastrovat, ale asi až na podzim. Chová se zatím slušně, krom toho, že je to závislák na kamarádovi, ale tu závislost se budu snažit odstranit... Jo a jmenuje se Skippy

CAu skippinko ted čtu osud tvého koníka a kroutím hlavou, mýmu koníkovi stalo přesně to samý v jeho 4.měsících!!! si maminka zlomila nohu a přišel o ní,zvláštní náhoda vid?! Ale koník je zlatej je znát že je vychovanej člověkem,i když pak se přidal ke svému skoro bráškovi kladrubáčkovi,takže dětství smutný až tak neměl...tak já ho sem šoupnu aby jsi viděla jak vypada sirotek ale tentokrát ve 4letech ČTxA1/1

16.4.2007 21:03

klawdie napsal(a):
Pročpak musíš kastrovat? a Tak brzy?zlobí holky?

ahojky... no boužel zlobí, ale nikdy ne přede mnou jen když tam nejsem potvůrka

16.4.2007 21:07

jeffík napsal(a):
ahojky mááš moc pěknýho hřebčákaa jak se jmenuje?? Muj se jmenuje Jeff a jak je vysokej?? A j á ho asi taky necám vykastrovat. A měla jsi ho na pastvinách??? papa

ahoj to bylo na nás?jestli ano tak děkujem za pochvalu,jmenuje se Monet má asi 155 cm a na pastvinách nebyl, pouze v létě a byla jsem u něj každej den...jinak klasicky, že by byl na pastvině jako volně to nebyl..

16.4.2007 22:01

klawdie napsal(a):
CAu skippinko ted čtu osud tvého koníka a kroutím hlavou, mýmu koníkovi stalo přesně to samý v jeho 4.měsících!!! si maminka zlomila nohu a přišel o ní,zvláštní náhoda vid?! Ale koník je zlatej je znát že je vychovanej člověkem,i když pak se přidal ke svému skoro bráškovi kladrubáčkovi,takže dětství smutný až tak neměl...tak já ho sem šoupnu aby jsi viděla jak vypada sirotek ale tentokrát ve 4letech ČTxA1/1

Já jenom zírám. Máme toho asi víc společného, abych to upřesnila Skippy je ČT x A1/1 ale maminka měla hodně předků A1/1... Přišel o mamču díky kolice. Snažila vlastně snažily jsme se jí pomoct, ale bohužel to dopadlo jak to dopadlo. Můžu se zeptat nevíš jestli byl nějak přikrmovaný? Já jen ž e Skippy po "odstavu" byl daný do stáda a nijak se to neřešilo... Když jsem ho kupovala přišel mi takovej "chcípáček malinkej žebratej" ale už z něho roste kůň

17.4.2007 07:54

skippka napsal(a):
Já jenom zírám. Máme toho asi víc společného, abych to upřesnila Skippy je ČT x A1/1 ale maminka měla hodně předků A1/1... Přišel o mamču díky kolice. Snažila vlastně snažily jsme se jí pomoct, ale bohužel to dopadlo jak to dopadlo. Můžu se zeptat nevíš jestli byl nějak přikrmovaný? Já jen ž e Skippy po "odstavu" byl daný do stáda a nijak se to neřešilo... Když jsem ho kupovala přišel mi takovej "chcípáček malinkej žebratej" ale už z něho roste kůň

To bohužel nevím jestli byl přikrmovaný...každopadně to žádnej obřik není ale vzdycky jsem to spíš sváděla na to že maminka byla A1/1 a co má za tatínka?

17.4.2007 22:08

cheyenne napsal(a):
Ahojky, připojuji Saxíka, před 2týdny jsme slavili druhé narozeniny... pokud jde o to, co s ním dělám, tak jenom čistím (i když je to občas dost zbytečný ) a chodíme na procházky, tak dvakrát až třikrát týdně. Jinak tráví tráví skoro celý den se stejně starýma puberťákama venku....

Cauky vsem ...najde se nekdo ,kdo by chtel pokecat ? moje icq je 310-259-116 o vsem moznem i nemoznem ...budu jen rada
PS:toto je muj (4.5. )dvouletej hrebecek EDDI a ja jako jeho panicka .Marcela

Přidejte reakci

Přidat smajlík