Připouštění welsh, Olomoucko

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.4.2007 10:22

Nevíte někdo o hřebcovi-welsh, snad i hucul v okolí Olomouce????

16.4.2007 12:22

siringa napsal(a):

zkus Olešnice,tam mají několik hřebců,myslím že i isabelu.ale nevím jestli je to zrovna welsh,hucul připouštěl v Luké u Litovle.

16.4.2007 12:39

siringa napsal(a):

Ahojky, to jsem zase já Škoda že ten můj huculík je valach Jinak jedna holka taky z Bohuňovic, je jí asi kolem 14 let, o koních moc neví, má asi skoro dvouletýho (nebo rok a půl, je mladej) hřebce welsh part bred, ale vůbec ho nezvládá... jinak o jinym nevim... Na fotce má asi rok, ale vypadá na míň...

16.4.2007 12:53

karwen napsal(a):
Ahojky, to jsem zase já Škoda že ten můj huculík je valach Jinak jedna holka taky z Bohuňovic, je jí asi kolem 14 let, o koních moc neví, má asi skoro dvouletýho (nebo rok a půl, je mladej) hřebce welsh part bred, ale vůbec ho nezvládá... jinak o jinym nevim... Na fotce má asi rok, ale vypadá na míň...

Zdárek, a nevíš o té holce aspoň jméno nebo kde zhruba ji má,sim sim...

16.4.2007 13:04

siringa napsal(a):
Zdárek, a nevíš o té holce aspoň jméno nebo kde zhruba ji má,sim sim...

Takže jmenuje se Aneta Grohmannová, bydlí u školy hned vedle Katky Venské Jinak toho koníka má u letiště, jde to tam vidět, má tam výběh

16.4.2007 13:07

karwen napsal(a):
Takže jmenuje se Aneta Grohmannová, bydlí u školy hned vedle Katky Venské Jinak toho koníka má u letiště, jde to tam vidět, má tam výběh

Velice děkuju, je to pro známého do Vésky, má nádhernou poničku, tak snad se domluvěj a co jinak nového ve Štarnově??:-)

16.4.2007 13:10

bednarik petr napsal(a):
zkus Olešnice,tam mají několik hřebců,myslím že i isabelu.ale nevím jestli je to zrovna welsh,hucul připouštěl v Luké u Litovle.

Můžu se vás také zeptat na podrobnosti?? stačí jméno majitele, předem děkuji

16.4.2007 13:16

siringa napsal(a):
Velice děkuju, je to pro známého do Vésky, má nádhernou poničku, tak snad se domluvěj a co jinak nového ve Štarnově??:-)

Nic moc... hříbátko se ještě nenarodilo, každým dnem čekáme, furt nic... Jinak pohoda, konečně je krásně, tak je venku hned líp

16.4.2007 14:32

siringa napsal(a):
Můžu se vás také zeptat na podrobnosti?? stačí jméno majitele, předem děkuji

Já myslím,že se jmenuje Odložil Adolf,já jen vím ,že tam mají několik koníků,bydlím kousek od nich,ale jaké původy,nebo jaké mají podmínky to nevím.

16.4.2007 14:58

karwen napsal(a):
Nic moc... hříbátko se ještě nenarodilo, každým dnem čekáme, furt nic... Jinak pohoda, konečně je krásně, tak je venku hned líp

v Hanušovicích mají chov welšů a jsou tam moc super koníci. Mají tam i několik hřebců. Pak jsou taky nějací hřebci v Komňátce....

16.4.2007 15:03

enriko napsal(a):
v Hanušovicích mají chov welšů a jsou tam moc super koníci. Mají tam i několik hřebců. Pak jsou taky nějací hřebci v Komňátce....

Moooc dekuji, vypadá to že to tam znáš, můžeš mi také poslat podrobnosti?

16.4.2007 17:07

siringa napsal(a):
Moooc dekuji, vypadá to že to tam znáš, můžeš mi také poslat podrobnosti?

Objednej si na aschk.cz seznam hřebců nebo si projdi seznam hřebců na stejné adrese v on-line plemenné knize velšů nebo českých sportovních pony.
V Olešnici najdeš hřebce WMP, WB a ČSP s podílem velšské krve. Můžeš přijet v sobotu ve 13 hodin, máme tam členskou schůzi ACHSP, a na hřebce se přímo podívat.

A lidi, prosím, nenavádějte k takovým nesmyslům, jako je pouštět hříbě bez licence...

16.4.2007 19:34

siringa napsal(a):

Doporuciji taktez poniky z Olesnice.

Přidejte reakci

Přidat smajlík