dera
napsal(a):
Ahoj chci se zeptat jestli máte někdo doma potomka po Carismo. Můžete napsat charakter a kdyžtak sem hoďte foto. Díky Lucka
Ahoj, tohle je fotka malý klisničky, která se narodila známým, táta samozřejmě Carismo, mamka čt Kasekta.
Znám ještě jednu paní, která má kobylu A1/1 a nechala ji připustit Carismem a narodil se hřebeček, šíleně vysoký a opravdu velmi persektivní do vysokého parkuru. Fotku bohužel nemám.
Taky můj kamarád má kobylu čt, která dala před rokem Carismovi hřebečka. Je taky hodně vysoký. Fotku nemám.
avecaesar
napsal(a):
Ahoj, tohle je fotka malý klisničky, která se narodila známým, táta samozřejmě Carismo, mamka čt Kasekta.
Znám ještě jednu paní, která má kobylu A1/1 a nechala ji připustit Carismem a narodil se hřebeček, šíleně vysoký a opravdu velmi persektivní do vysokého parkuru. Fotku bohužel nemám.
Taky můj kamarád má kobylu čt, která dala před rokem Carismovi hřebečka. Je taky hodně vysoký. Fotku nemám.
Ještě jednou malá Karismo Princess
eowyn
napsal(a):
a jak vypadá Carismo?
http://www.muller-equine.cz/cz/equine/index.htm
tam si ho najdi mezi mnohými jinými
gituna
napsal(a):
http://www.muller-equine.cz/cz/equine/index.htm
tam si ho najdi mezi mnohými jinými
Ahojda, s hrdostí můžu říct že patřím do klubu-jsou jí tři roky,KVH: něco přes 160,mocli nádherná a celičká moje
V létě obsedáme..
lllow
napsal(a):
Ahojda, s hrdostí můžu říct že patřím do klubu-jsou jí tři roky,KVH: něco přes 160,mocli nádherná a celičká moje
V létě obsedáme..
a ještě z nim,roka v létě
lllow
napsal(a):
a jinak charakter? Od té doby co děláme Parelliho, tak je Ready-super ovaladatelná,mazlínek...Jen jsem slyšela,že Carismáci jsou horší na hřbet,tak doufám, že se nám to nestane.
Tak já mám taky potomka po tomhle super hřebci a že by Carismáci byli horší na hřbet slyším poprvé, můžeš prozradit odkud to máš???
Takže můj hřebeček je po Carismo z matky po Libero 3, je to úžasné zvíře se super charakterem, spíše flegmoš a ten pohyb, bude to super skokan, je mu rok a je na pastvinách v Orl.horách. Tady pár foteček jako hříbka a staršího.
Jmenuje se Farlow Star
gabim
napsal(a):
Tak já mám taky potomka po tomhle super hřebci a že by Carismáci byli horší na hřbet slyším poprvé, můžeš prozradit odkud to máš???
Takže můj hřebeček je po Carismo z matky po Libero 3, je to úžasné zvíře se super charakterem, spíše flegmoš a ten pohyb, bude to super skokan, je mu rok a je na pastvinách v Orl.horách. Tady pár foteček jako hříbka a staršího.
Jmenuje se Farlow Star
Další
gabim
napsal(a):
Tady s kámošama...je uprotřed.....
ještě jedna stojící a pak už v pohybu
gabim
napsal(a):
ještě jedna stojící a pak už v pohybu
tak......co říkáte..umí se hejbat co
gabim
napsal(a):