nightdevil
napsal(a):
Sem dávejte fotečky chladnokrevných koní. Moc se mi begánci líbí, ale bohužel žádného nemám, tak se alespoń pokochám...a Vy se pochlubte!
Sárunka-Radíkov
nightdevil
napsal(a):
Sem dávejte fotečky chladnokrevných koní. Moc se mi begánci líbí, ale bohužel žádného nemám, tak se alespoń pokochám...a Vy se pochlubte!
Zkusím sem přidat toho našeho. Doufám, že se mi to podaří.
charliebob
napsal(a):
Co to je za plemeno? To je hřebec ? Je nádherný Já má SN, tříletou
petas
napsal(a):
Ahojte!!!TAk nam privezli do staje noveho begoně!Je uplne suprovej!Je top hrebec a je mu 6 let...V nedeli jedem ven s kamoskou,tak nafotim nejake fotky a taky sem dam!
moje kobča lavina čmb
nightdevil
napsal(a):
Tak přidám náš nový týden starý přírůstek.Je to norická kobylka z maminky Linda a tatík je Tango.Moc se povedla.
nightdevil
napsal(a):
a ještě ležící,spící
nightdevil
napsal(a):
a ještě jedna norička maličká ,po mamince Zita a tatík opět Tango.
charliebob
napsal(a):
belgik valach 5 lety
charliebob
napsal(a):
Ty maminy s hřábátkama jsou fakt úžasné. Blahopřeji a ať Vám prckové dělají jen samé radosti.
tříletý norik, valášek, začali jsme pracovat na jízdárně
aluska
napsal(a):
tříletý norik, valášek, začali jsme pracovat na jízdárně
a jedna odpočinková po práci
siringa
napsal(a):
Copak je nás tak málo?
Taky jednu přihodím, Lukáš norik 7 let a vedle Gréta huculka spící
siringa
napsal(a):
Copak je nás tak málo?
ahojky! snad neva, když sem přidám moji Karinku..taky chlaďásek, ale bez PP, vím jenom, že je poloviční norik.
ettelwen
napsal(a):
ahojky! snad neva, když sem přidám moji Karinku..taky chlaďásek, ale bez PP, vím jenom, že je poloviční norik.
zase Karča
ettelwen
napsal(a):
zase Karča
a poslední...ať to tu zas nezaplácám :) jinak máte všichni nádherné koníky..hlavně ti puntíci jsou úžasní..strašně bych takového chtěla...
ettelwen
napsal(a):
a poslední...ať to tu zas nezaplácám :) jinak máte všichni nádherné koníky..hlavně ti puntíci jsou úžasní..strašně bych takového chtěla...
drobek...hřebec
sajma
napsal(a):
drobek...hřebec
bože ta klisna s tím hříbátkem po tangovy je nádherná no ono i to hříbě krásná barva
woldemortik
napsal(a):
bože ta klisna s tím hříbátkem po tangovy je nádherná no ono i to hříbě krásná barva
Po Tango jsou nádherná hříbata a na ty puntíky jsme čekali 20let,ale stojí to za to.
Takže tady je hrdý otec Tango
ranc sedicibyk
napsal(a):
Po Tango jsou nádherná hříbata a na ty puntíky jsme čekali 20let,ale stojí to za to.
Takže tady je hrdý otec Tango
Tango je opravdu moc pěkný kůn.... jeho děti taky přidávám moji SN Máju
andrys
napsal(a):
Tango je opravdu moc pěkný kůn.... jeho děti taky přidávám moji SN Máju
Norik Lipan
bubo
napsal(a):
Norik Lipan
Lidi,tak právě sem potopila klávesnici ,jak slintám Všichni máte ty koníky tak strašně moc krásný až srdéčko plesá
Povězte mi někdo jak se na nich jezdí? Je to velký rozdíl oproti teplokrevníkovi??? Jesi někdy budou koně,tak bych si ráda splnila sen a jednoho takovýho těžkýho krasavce si taky přivedla domů.Jenže mě to trochu nedá spát.... jezdtíte na nich bez omezení? Někde jsem četla,že chlaďásci nejsou stavění na nošení,ale na tah a že mají jinou stavbu hrudního koše a žeber a tudíš "nevydrží" nebo "nemohou" dlouho cválat?§
Tak mě prosím vyveďte z omylů a někdo se pls rozpísněte
Díky ,Klára.
nightdevil
napsal(a):
Akát
nightdevil
napsal(a):
další..
nightdevil
napsal(a):
plavení
klafus
napsal(a):
Lidi,tak právě sem potopila klávesnici ,jak slintám Všichni máte ty koníky tak strašně moc krásný až srdéčko plesá
Povězte mi někdo jak se na nich jezdí? Je to velký rozdíl oproti teplokrevníkovi??? Jesi někdy budou koně,tak bych si ráda splnila sen a jednoho takovýho těžkýho krasavce si taky přivedla domů.Jenže mě to trochu nedá spát.... jezdtíte na nich bez omezení? Někde jsem četla,že chlaďásci nejsou stavění na nošení,ale na tah a že mají jinou stavbu hrudního koše a žeber a tudíš "nevydrží" nebo "nemohou" dlouho cválat?§
Tak mě prosím vyveďte z omylů a někdo se pls rozpísněte
Díky ,Klára.
Ahojky , já na kobyle jezdím i na parelce, a je strašně šikovná. Jezdím bez sedla, nebo jen na westernové dečce. Je to takové sezení, jako na gauči. Ne jak na teplokrevníkovi s vysokými kouhoutky a vystouplou páteří Lehčí typy chlad\'asu jsou velmi temperamentní a moderní.. Některé koně jsou vážně robustní, mohutní, a těžkopádní. Ale pokud s ním něco děláš, tak cval není prooblém. Samozřejmě, že ho neženeš jak dostiháka. Chlad\'asi jsou fain
mix
napsal(a):
plavení
jezdila jsem 4 roky na teplokrevnících,ale chtěla jsem sama osobně chladáka.Chaldáka mám doma je to kobča co má skoro tunu je hodná a jezdí se na ní líp než na teplákách je to jako v křesle je sice sranda naí vylézt, a sehnat sedlo,ale jinak bych jí zanic na světě nedala
nightdevil
napsal(a):
ČMB Heda z Malšína
aluska
napsal(a):
a na pastvě
Když je nedostatek koní, poslouží César.
charliebob
napsal(a):
Když je nedostatek koní, poslouží César.
jé, zase máte všichni nádherné fotečky...chlaďásci jsou prostě úžasní. Fakt krásní koníci. přidávám naši fotku z vyjížďky
ettelwen
napsal(a):
jé, zase máte všichni nádherné fotečky...chlaďásci jsou prostě úžasní. Fakt krásní koníci. přidávám naši fotku z vyjížďky
kamarádky Baruška čmb 5 let březí
anderlikova
napsal(a):
kamarádky Baruška čmb 5 let březí
Já také přihazuji chladnokrevníka, přesněji shirskou klisnu. Je to taková princezna, tak snad se vám bude líbit
tesky
napsal(a):
Já také přihazuji chladnokrevníka, přesněji shirskou klisnu. Je to taková princezna, tak snad se vám bude líbit
peršerónka
v v
napsal(a):
peršerónka
moc chválím všechny koníky.Jsou nádherný.Taky bych chtěla něco mezi chlaďasem a tepl.,tak mame haflíka a ČTTak třeba do třeticeš už to vyjde
nightdevil
napsal(a):
kobylka z Moravy, poznate ju niekto?
nightdevil
napsal(a):
a jej novy potomok
arinka
napsal(a):
Taky jednu přihodím, Lukáš norik 7 let a vedle Gréta huculka spící
Zatial este len deti.
bonita
napsal(a):
a jej novy potomok
TAk konecne mam fotecky!!!Ja na Arturovi..je to 6-ti letý hřebec ČMB...
petas
napsal(a):
TAk konecne mam fotecky!!!Ja na Arturovi..je to 6-ti letý hřebec ČMB...
dalsí...
petas
napsal(a):
...
krásné fotečky western a chladnokrevníci... to je prostě moje :) přidávám moje fotky na Karči, z vyjížďky
ettelwen
napsal(a):
krásné fotečky western a chladnokrevníci... to je prostě moje :) přidávám moje fotky na Karči, z vyjížďky
ještě jedna.. uzdečku jsme sice zrovna měly vozovou, ale vypadá to celkem hezky...
ettelwen
napsal(a):
ještě jedna.. uzdečku jsme sice zrovna měly vozovou, ale vypadá to celkem hezky...
AHOJ.nevěděl by jste někdo o černé Noričce,nebo Belgičce na prodej???Moc dík Lucka
Aneta
luda
napsal(a):
AHOJ.nevěděl by jste někdo o černé Noričce,nebo Belgičce na prodej???Moc dík Lucka
Aneta
tak teda sem našel otce naší kobylky Goneho no ale jako nic moc doufám že bude po mamince mamča to je krasavice.....Gone
andrys
napsal(a):
tak teda sem našel otce naší kobylky Goneho no ale jako nic moc doufám že bude po mamince mamča to je krasavice.....Gone
ještě něco z Polska
nightdevil
napsal(a):
Posielam foto môjho žrebca kríženca belgika a norika Jasana, 11-ročný
daia
napsal(a):
Posielam foto môjho žrebca kríženca belgika a norika Jasana, 11-ročný
Jasik znovu