Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.4.2007 09:18

Sem dávejte fotečky chladnokrevných koní. Moc se mi begánci líbí, ale bohužel žádného nemám, tak se alespoń pokochám...a Vy se pochlubte!

18.4.2007 09:24

nightdevil napsal(a):
Sem dávejte fotečky chladnokrevných koní. Moc se mi begánci líbí, ale bohužel žádného nemám, tak se alespoń pokochám...a Vy se pochlubte!

Sárunka-Radíkov

18.4.2007 09:51

nightdevil napsal(a):

Zkusím sem přidat toho našeho. Doufám, že se mi to podaří.

18.4.2007 14:20

charliebob napsal(a):

Co to je za plemeno? To je hřebec ? Je nádherný Já má SN, tříletou

18.4.2007 14:38

m i s i c k a napsal(a):

Ahojte!!!TAk nam privezli do staje noveho begoně!Je uplne suprovej!Je top hrebec a je mu 6 let...V nedeli jedem ven s kamoskou,tak nafotim nejake fotky a taky sem dam!

18.4.2007 21:46

petas napsal(a):
Ahojte!!!TAk nam privezli do staje noveho begoně!Je uplne suprovej!Je top hrebec a je mu 6 let...V nedeli jedem ven s kamoskou,tak nafotim nejake fotky a taky sem dam!

moje kobča lavina čmb

18.4.2007 22:02

nightdevil napsal(a):

Tak přidám náš nový týden starý přírůstek.Je to norická kobylka z maminky Linda a tatík je Tango.Moc se povedla.

18.4.2007 22:05

nightdevil napsal(a):

a ještě ležící,spící

18.4.2007 22:07

m i s i c k a napsal(a):

Nevím jestli myslíš toho mého, ale pokud ano, tak tě zklamu. Je to valach, bude mu 5 let a je to kříženec ČMB.

18.4.2007 22:10

nightdevil napsal(a):

a ještě jedna norička maličká ,po mamince Zita a tatík opět Tango.

19.4.2007 04:52

charliebob napsal(a):

belgik valach 5 lety

19.4.2007 05:19

charliebob napsal(a):
Nevím jestli myslíš toho mého, ale pokud ano, tak tě zklamu. Je to valach, bude mu 5 let a je to kříženec ČMB.

Pro Charliebob :Jo, myslela jsme toho tvého. Stejně je NÁDHERNÝ

19.4.2007 07:39

ranc sedicibyk napsal(a):
a ještě jedna norička maličká ,po mamince Zita a tatík opět Tango.

Ty maminy s hřábátkama jsou fakt úžasné. Blahopřeji a ať Vám prckové dělají jen samé radosti.

19.4.2007 09:44

charliebob napsal(a):
Ty maminy s hřábátkama jsou fakt úžasné. Blahopřeji a ať Vám prckové dělají jen samé radosti.

tříletý norik, valášek, začali jsme pracovat na jízdárně

19.4.2007 09:45

aluska napsal(a):
tříletý norik, valášek, začali jsme pracovat na jízdárně

a jedna odpočinková po práci

19.4.2007 12:13

aluska napsal(a):
a jedna odpočinková po práci

Copak je nás tak málo?

19.4.2007 12:40

siringa napsal(a):
Copak je nás tak málo?

Taky jednu přihodím, Lukáš norik 7 let a vedle Gréta huculka spící

19.4.2007 12:41

siringa napsal(a):
Copak je nás tak málo?

ahojky! snad neva, když sem přidám moji Karinku..taky chlaďásek, ale bez PP, vím jenom, že je poloviční norik.

19.4.2007 12:41

ettelwen napsal(a):
ahojky! snad neva, když sem přidám moji Karinku..taky chlaďásek, ale bez PP, vím jenom, že je poloviční norik.

zase Karča

19.4.2007 12:42

ettelwen napsal(a):
zase Karča

a poslední...ať to tu zas nezaplácám :) jinak máte všichni nádherné koníky..hlavně ti puntíci jsou úžasní..strašně bych takového chtěla...

19.4.2007 14:42

ettelwen napsal(a):
a poslední...ať to tu zas nezaplácám :) jinak máte všichni nádherné koníky..hlavně ti puntíci jsou úžasní..strašně bych takového chtěla...

drobek...hřebec

20.4.2007 18:18

sajma napsal(a):
drobek...hřebec

bože ta klisna s tím hříbátkem po tangovy je nádherná no ono i to hříbě krásná barva

20.4.2007 22:26

woldemortik napsal(a):
bože ta klisna s tím hříbátkem po tangovy je nádherná no ono i to hříbě krásná barva

Po Tango jsou nádherná hříbata a na ty puntíky jsme čekali 20let,ale stojí to za to.
Takže tady je hrdý otec Tango

21.4.2007 11:02

ranc sedicibyk napsal(a):
Po Tango jsou nádherná hříbata a na ty puntíky jsme čekali 20let,ale stojí to za to.
Takže tady je hrdý otec Tango

Tango je opravdu moc pěkný kůn.... jeho děti taky přidávám moji SN Máju

21.4.2007 11:36

andrys napsal(a):
Tango je opravdu moc pěkný kůn.... jeho děti taky přidávám moji SN Máju

Norik Lipan

21.4.2007 22:36

bubo napsal(a):
Norik Lipan

Lidi,tak právě sem potopila klávesnici ,jak slintám Všichni máte ty koníky tak strašně moc krásný až srdéčko plesá Povězte mi někdo jak se na nich jezdí? Je to velký rozdíl oproti teplokrevníkovi??? Jesi někdy budou koně,tak bych si ráda splnila sen a jednoho takovýho těžkýho krasavce si taky přivedla domů.Jenže mě to trochu nedá spát.... jezdtíte na nich bez omezení? Někde jsem četla,že chlaďásci nejsou stavění na nošení,ale na tah a že mají jinou stavbu hrudního koše a žeber a tudíš "nevydrží" nebo "nemohou" dlouho cválat?§ Tak mě prosím vyveďte z omylů a někdo se pls rozpísněte Díky ,Klára.

21.4.2007 22:41

nightdevil napsal(a):

Akát

21.4.2007 22:48

nightdevil napsal(a):

další..

21.4.2007 22:54

nightdevil napsal(a):

plavení

22.4.2007 07:31

klafus napsal(a):
Lidi,tak právě sem potopila klávesnici ,jak slintám Všichni máte ty koníky tak strašně moc krásný až srdéčko plesá Povězte mi někdo jak se na nich jezdí? Je to velký rozdíl oproti teplokrevníkovi??? Jesi někdy budou koně,tak bych si ráda splnila sen a jednoho takovýho těžkýho krasavce si taky přivedla domů.Jenže mě to trochu nedá spát.... jezdtíte na nich bez omezení? Někde jsem četla,že chlaďásci nejsou stavění na nošení,ale na tah a že mají jinou stavbu hrudního koše a žeber a tudíš "nevydrží" nebo "nemohou" dlouho cválat?§ Tak mě prosím vyveďte z omylů a někdo se pls rozpísněte Díky ,Klára.

Ahojky , já na kobyle jezdím i na parelce, a je strašně šikovná. Jezdím bez sedla, nebo jen na westernové dečce. Je to takové sezení, jako na gauči. Ne jak na teplokrevníkovi s vysokými kouhoutky a vystouplou páteří Lehčí typy chlad\'asu jsou velmi temperamentní a moderní.. Některé koně jsou vážně robustní, mohutní, a těžkopádní. Ale pokud s ním něco děláš, tak cval není prooblém. Samozřejmě, že ho neženeš jak dostiháka. Chlad\'asi jsou fain

22.4.2007 10:13

mix napsal(a):
plavení

jezdila jsem 4 roky na teplokrevnících,ale chtěla jsem sama osobně chladáka.Chaldáka mám doma je to kobča co má skoro tunu je hodná a jezdí se na ní líp než na teplákách je to jako v křesle je sice sranda naí vylézt, a sehnat sedlo,ale jinak bych jí zanic na světě nedala

22.4.2007 11:38

nightdevil napsal(a):

ČMB Heda z Malšína

22.4.2007 18:30

achalteke napsal(a):
ČMB Heda z Malšína

kde tam maj tuhle chladasku

23.4.2007 09:37

woldemortik napsal(a):
kde tam maj tuhle chladasku

ještě Cipísek

23.4.2007 09:38

aluska napsal(a):
ještě Cipísek

a na pastvě

23.4.2007 18:27

aluska napsal(a):
a na pastvě

Když je nedostatek koní, poslouží César.

24.4.2007 07:22

charliebob napsal(a):
Když je nedostatek koní, poslouží César.

jé, zase máte všichni nádherné fotečky...chlaďásci jsou prostě úžasní. Fakt krásní koníci. přidávám naši fotku z vyjížďky

26.4.2007 19:26

ettelwen napsal(a):
jé, zase máte všichni nádherné fotečky...chlaďásci jsou prostě úžasní. Fakt krásní koníci. přidávám naši fotku z vyjížďky

kamarádky Baruška čmb 5 let březí

26.4.2007 21:16

anderlikova napsal(a):
kamarádky Baruška čmb 5 let březí

Já také přihazuji chladnokrevníka, přesněji shirskou klisnu. Je to taková princezna, tak snad se vám bude líbit

26.4.2007 22:16

tesky napsal(a):
Já také přihazuji chladnokrevníka, přesněji shirskou klisnu. Je to taková princezna, tak snad se vám bude líbit

peršerónka

26.4.2007 22:18

v v napsal(a):
peršerónka

moc chválím všechny koníky.Jsou nádherný.Taky bych chtěla něco mezi chlaďasem a tepl.,tak mame haflíka a ČTTak třeba do třeticeš už to vyjde

27.4.2007 22:14

nightdevil napsal(a):

kobylka z Moravy, poznate ju niekto?

27.4.2007 22:15

nightdevil napsal(a):

a jej novy potomok

27.4.2007 23:14

arinka napsal(a):
Taky jednu přihodím, Lukáš norik 7 let a vedle Gréta huculka spící

Zatial este len deti.

28.4.2007 20:47

bonita napsal(a):
a jej novy potomok

TAk konecne mam fotecky!!!Ja na Arturovi..je to 6-ti letý hřebec ČMB...

28.4.2007 20:48

petas napsal(a):
TAk konecne mam fotecky!!!Ja na Arturovi..je to 6-ti letý hřebec ČMB...

dalsí...

29.4.2007 20:31

petas napsal(a):
...

krásné fotečky western a chladnokrevníci... to je prostě moje :) přidávám moje fotky na Karči, z vyjížďky

29.4.2007 20:32

ettelwen napsal(a):
krásné fotečky western a chladnokrevníci... to je prostě moje :) přidávám moje fotky na Karči, z vyjížďky

ještě jedna.. uzdečku jsme sice zrovna měly vozovou, ale vypadá to celkem hezky...

1.5.2007 17:16

ettelwen napsal(a):
ještě jedna.. uzdečku jsme sice zrovna měly vozovou, ale vypadá to celkem hezky...

AHOJ.nevěděl by jste někdo o černé Noričce,nebo Belgičce na prodej???Moc dík Lucka

Aneta

4.5.2007 19:43

luda napsal(a):
AHOJ.nevěděl by jste někdo o černé Noričce,nebo Belgičce na prodej???Moc dík Lucka

Aneta

tak teda sem našel otce naší kobylky Goneho no ale jako nic moc doufám že bude po mamince mamča to je krasavice.....Gone

4.5.2007 19:45

andrys napsal(a):
tak teda sem našel otce naší kobylky Goneho no ale jako nic moc doufám že bude po mamince mamča to je krasavice.....Gone

ještě něco z Polska

18.5.2007 21:55

nightdevil napsal(a):

Posielam foto môjho žrebca kríženca belgika a norika Jasana, 11-ročný

18.5.2007 22:03

daia napsal(a):
Posielam foto môjho žrebca kríženca belgika a norika Jasana, 11-ročný

Jasik znovu

Přidejte reakci

Přidat smajlík