Kurz PNH-Kroměřížsko

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.4.2007 13:24

Zdravím všechny příznivce přirozené komunikace s koňmi Mám možnost uspořádat třídenní kurz pod vedením pana Lajdy. Jednalo by se o kurz pro začátečníky. Minimální počet koní je 4 . Cena kurzu by byla 1600Kč. Termín ještě není určený, domluvil by se až na základě zájmu lidí. Ale konec května a dál má pan Lajda hodně obsazený, takže čím dřív, tím líp. Jestli má někdo zájem, tak pište

20.4.2007 17:15

daisy86 napsal(a):
Zdravím všechny příznivce přirozené komunikace s koňmi Mám možnost uspořádat třídenní kurz pod vedením pana Lajdy. Jednalo by se o kurz pro začátečníky. Minimální počet koní je 4 . Cena kurzu by byla 1600Kč. Termín ještě není určený, domluvil by se až na základě zájmu lidí. Ale konec května a dál má pan Lajda hodně obsazený, takže čím dřív, tím líp. Jestli má někdo zájem, tak pište

Tahle informace mně fakt zaujala! Můžeš napsat bližší info ? Děkuji.

20.4.2007 22:26

hanatichakova napsal(a):

Takže kurz by byl na tři dny-pátek večer zhruba 3hod teorie volnou formou, sobota-6hodin cvičení s koňmi a v neděli to samé. Je potřeba mít parelii ohlávku, vodítko a mrkvovou hůlku. Kurzu se mohou účastnit i diváci-cena za den je 250Kč a nebo všechny tři dny za 400. Já sama jsem se tohoto kurzu pod vedením pana Lajdy účastnila jako divák a byla jsem velice překvapená a natšená. Ptejte se dál, co by vás zajímalo

21.4.2007 00:28

hanatichakova napsal(a):

AHOJ. Znal jsem koně,který byl trošku lechtivý na břicho a rád při tom kopal a dělal obtisky pěkně hluboko do zdi. A jmenoval se ITÁLIA. pPokud ti to něco říká, ozvi se na west.l@seznam.cz

21.4.2007 00:53

vl napsal(a):
AHOJ. Znal jsem koně,který byl trošku lechtivý na břicho a rád při tom kopal a dělal obtisky pěkně hluboko do zdi. A jmenoval se ITÁLIA. pPokud ti to něco říká, ozvi se na west.l@seznam.cz

Hanko mrkni na moder.forum Miláčci ze Zlína3 a Miláčci ze Zlína4. Taky na KURZY přirozené komunikace s koněm na OLOMOUCKU. Jo a taky na fotky www.pessy.rajce.net Ale nejvíc se dozvíš přímo na west.l.........

21.4.2007 20:59

vl napsal(a):
Hanko mrkni na moder.forum Miláčci ze Zlína3 a Miláčci ze Zlína4. Taky na KURZY přirozené komunikace s koněm na OLOMOUCKU. Jo a taky na fotky www.pessy.rajce.net Ale nejvíc se dozvíš přímo na west.l.........

Jejda, to tady není nikdo, kdo by měl zájem o PNH?Tomu se mi ani nechce věřit...potřebuju sehnat ještě aspoň dva lidi, aby jsme byli čtyři

22.4.2007 08:52

vl napsal(a):

22.4.2007 16:40

hanatichakova napsal(a):

Hele není to Italia? Matka Ikora byli na výstavišti v Přerově.

22.4.2007 22:30

luisa napsal(a):
Hele není to Italia? Matka Ikora byli na výstavišti v Přerově.

Bingo!

23.4.2007 10:27

hanatichakova napsal(a):
Bingo!

Tak co, Hani?Pujdeš na ten kurz?

24.4.2007 18:34

daisy86 napsal(a):
Tak co, Hani?Pujdeš na ten kurz?

Kouknout, bude-li kurz uskutečněn. Udělat si nezávazně obrázek v reálu, co tahle výcviková metoda de facto obnáší - zvláště pak pokud by to bylo poměrně blízko.

25.4.2007 23:03

daisy86 napsal(a):

Posunujeme, by nezapadlo

26.4.2007 12:40

agina napsal(a):
Posunujeme, by nezapadlo

Takže termín už se domlouvá a bude to 12. a 13. května na ranči v Bezměrově. Mohou přijít i diváci-cena na den 250Kč a nebo na všechny 3 dny za 400Kč.

15.5.2007 21:26

daisy86 napsal(a):
Takže termín už se domlouvá a bude to 12. a 13. května na ranči v Bezměrově. Mohou přijít i diváci-cena na den 250Kč a nebo na všechny 3 dny za 400Kč.

Kurz už je za námiBylo to skvělý!!! Laďa je super. Všem můžu jen doporučit

16.5.2007 00:37

daisy86 napsal(a):
Kurz už je za námiBylo to skvělý!!! Laďa je super. Všem můžu jen doporučit

Ahojte všichni - Petro, Dášo, Aničko, Petro a Pepo - účastníci kurzu v Bezměrově. Byli jste fajn, i vaši koníci a príma se s váma spolupracovalo . Přeji hodně úspěchů a příjemných zážitků . Díky taky J. Večerkovi za poskytnutí bezva areálu i s občerstvením . Petro tobě děkuji za ohodnocení, které potěší . Těším se na další spolupráci.

16.5.2007 10:31

vl napsal(a):
Ahojte všichni - Petro, Dášo, Aničko, Petro a Pepo - účastníci kurzu v Bezměrově. Byli jste fajn, i vaši koníci a príma se s váma spolupracovalo . Přeji hodně úspěchů a příjemných zážitků . Díky taky J. Večerkovi za poskytnutí bezva areálu i s občerstvením . Petro tobě děkuji za ohodnocení, které potěší . Těším se na další spolupráci.

My děkujem tobě! Myslím, že jsme si tak uvědomili spoustu věcí, které nás pošlou na tu správnou cestu v komunikaci mezi námi a koněm

16.5.2007 10:37

daisy86 napsal(a):
My děkujem tobě! Myslím, že jsme si tak uvědomili spoustu věcí, které nás pošlou na tu správnou cestu v komunikaci mezi námi a koněm

24.5.2007 21:25

daisy86 napsal(a):
odpolední siesta

moje tvrdohlavá zrzka spolupracovala až pod vedením p. Lajdy

26.5.2007 17:56

daya napsal(a):
moje tvrdohlavá zrzka spolupracovala až pod vedením p. Lajdy

Ta tvoje zrzka není až tak tvrdohlavá. Věřím, že v této době ses už i Ty o tom přesvědčila a šlape vám to.

28.5.2007 11:06

vl napsal(a):
Ta tvoje zrzka není až tak tvrdohlavá. Věřím, že v této době ses už i Ty o tom přesvědčila a šlape vám to.

Ahojky, kde se dají koupit ty ploutve - já na svého Deima furt ňák nemůžu sehnat...

28.5.2007 17:04

bopsik napsal(a):
Ahojky, kde se dají koupit ty ploutve - já na svého Deima furt ňák nemůžu sehnat...

Na zrzavé koně se to těžko shání .

Přidejte reakci

Přidat smajlík