Zdravím všechny příznivce přirozené komunikace s koňmi Mám možnost uspořádat třídenní kurz pod vedením pana Lajdy. Jednalo by se o kurz pro začátečníky. Minimální počet koní je 4 . Cena kurzu by byla 1600Kč. Termín ještě není určený, domluvil by se až na základě zájmu lidí. Ale konec května a dál má pan Lajda hodně obsazený, takže čím dřív, tím líp. Jestli má někdo zájem, tak pište
daisy86
napsal(a):
Zdravím všechny příznivce přirozené komunikace s koňmi Mám možnost uspořádat třídenní kurz pod vedením pana Lajdy. Jednalo by se o kurz pro začátečníky. Minimální počet koní je 4 . Cena kurzu by byla 1600Kč. Termín ještě není určený, domluvil by se až na základě zájmu lidí. Ale konec května a dál má pan Lajda hodně obsazený, takže čím dřív, tím líp. Jestli má někdo zájem, tak pište
Tahle informace mně fakt zaujala! Můžeš napsat bližší info ? Děkuji.
hanatichakova
napsal(a):
Takže kurz by byl na tři dny-pátek večer zhruba 3hod teorie volnou formou, sobota-6hodin cvičení s koňmi a v neděli to samé. Je potřeba mít parelii ohlávku, vodítko a mrkvovou hůlku. Kurzu se mohou účastnit i diváci-cena za den je 250Kč a nebo všechny tři dny za 400. Já sama jsem se tohoto kurzu pod vedením pana Lajdy účastnila jako divák a byla jsem velice překvapená a natšená. Ptejte se dál, co by vás zajímalo
hanatichakova
napsal(a):
AHOJ. Znal jsem koně,který byl trošku lechtivý na břicho a rád při tom kopal a dělal obtisky pěkně hluboko do zdi. A jmenoval se ITÁLIA. pPokud ti to něco říká, ozvi se na west.l@seznam.cz
vl
napsal(a):
AHOJ. Znal jsem koně,který byl trošku lechtivý na břicho a rád při tom kopal a dělal obtisky pěkně hluboko do zdi. A jmenoval se ITÁLIA. pPokud ti to něco říká, ozvi se na west.l@seznam.cz
Hanko mrkni na moder.forum Miláčci ze Zlína3 a Miláčci ze Zlína4. Taky na KURZY přirozené komunikace s koněm na OLOMOUCKU. Jo a taky na fotky www.pessy.rajce.net Ale nejvíc se dozvíš přímo na west.l.........
vl
napsal(a):
Hanko mrkni na moder.forum Miláčci ze Zlína3 a Miláčci ze Zlína4. Taky na KURZY přirozené komunikace s koněm na OLOMOUCKU. Jo a taky na fotky www.pessy.rajce.net Ale nejvíc se dozvíš přímo na west.l.........
Jejda, to tady není nikdo, kdo by měl zájem o PNH?Tomu se mi ani nechce věřit...potřebuju sehnat ještě aspoň dva lidi, aby jsme byli čtyři
vl
napsal(a):
daisy86
napsal(a):
Posunujeme, by nezapadlo
daisy86
napsal(a):
Takže termín už se domlouvá a bude to 12. a 13. května na ranči v Bezměrově. Mohou přijít i diváci-cena na den 250Kč a nebo na všechny 3 dny za 400Kč.
Kurz už je za námiBylo to skvělý!!! Laďa je super. Všem můžu jen doporučit
daisy86
napsal(a):
Kurz už je za námiBylo to skvělý!!! Laďa je super. Všem můžu jen doporučit
Ahojte všichni - Petro, Dášo, Aničko, Petro a Pepo - účastníci kurzu v Bezměrově. Byli jste fajn, i vaši koníci a príma se s váma spolupracovalo . Přeji hodně úspěchů a příjemných zážitků
. Díky taky J. Večerkovi za poskytnutí bezva areálu i s občerstvením
. Petro tobě děkuji za ohodnocení, které potěší
. Těším se na další spolupráci.
vl
napsal(a):
Ahojte všichni - Petro, Dášo, Aničko, Petro a Pepo - účastníci kurzu v Bezměrově. Byli jste fajn, i vaši koníci a príma se s váma spolupracovalo . Přeji hodně úspěchů a příjemných zážitků
. Díky taky J. Večerkovi za poskytnutí bezva areálu i s občerstvením
. Petro tobě děkuji za ohodnocení, které potěší
. Těším se na další spolupráci.
My děkujem tobě! Myslím, že jsme si tak uvědomili spoustu věcí, které nás pošlou na tu správnou cestu v komunikaci mezi námi a koněm
daisy86
napsal(a):
My děkujem tobě! Myslím, že jsme si tak uvědomili spoustu věcí, které nás pošlou na tu správnou cestu v komunikaci mezi námi a koněm
daisy86
napsal(a):
odpolední siesta
moje tvrdohlavá zrzka spolupracovala až pod vedením p. Lajdy
daya
napsal(a):
moje tvrdohlavá zrzka spolupracovala až pod vedením p. Lajdy
Ta tvoje zrzka není až tak tvrdohlavá. Věřím, že v této době ses už i Ty o tom přesvědčila a šlape vám to.
bopsik
napsal(a):
Ahojky, kde se dají koupit ty ploutve - já na svého Deima furt ňák nemůžu sehnat...
Na zrzavé koně se to těžko shání .