jaruska
napsal(a):
KůůůůůůůK !!!!!!
Dneska nám sice maličko,ale přeci jen zapršelo,koukala jsem na zem,jak je popraskaná suchem,fakt je to sucho špatný,potřebovalo by hezky volně pršet aspoň celou noc....
jaruska
napsal(a):
Dneska nám sice maličko,ale přeci jen zapršelo,koukala jsem na zem,jak je popraskaná suchem,fakt je to sucho špatný,potřebovalo by hezky volně pršet aspoň celou noc....
Moruše a její neoooblíbenější činnost.....
jaruska
napsal(a):
Moruše a její neoooblíbenější činnost.....
Etě hami.....
jaruska
napsal(a):
Etě hami.....
Je to trochu mázlý,ale já za to fakt nemušůůůů!!!!
jaruska
napsal(a):
Je to trochu mázlý,ale já za to fakt nemušůůůů!!!!
Běží běží kůň bez otěží....
jaruska
napsal(a):
Běží běží kůň bez otěží....
Tohle je hezký-Kačenka krade Pierotovi jídlo z huby
a on jí takhle hezky jemně vyhrožuje......
jaruska
napsal(a):
Jaru jako vždy krásné fotečky.
Holky už jste to někdy viděli???
http://zvirata.bazos.cz/inzerat /648459/Chova-se-jako-pes.php
Já ještě ne. Jsem z toho unešené. Né že bych si to pořídila,a le je to fakt krásné. Takové pidi prasátko
jaruska
napsal(a):
Jsem tady pořád sama?Forum je celý moje?
Tak jedu dál....
jaruska
napsal(a):
Lůůůůco,děkujůůůů!!!!
Na paše určo mrknu!!!
Kačenka papá....
jaruska
napsal(a):
Ahojky radárci, tak jak jsem slíbila, dodávám fotečky malého Bubáčka
Jinak vás dlouho nebudu napínat s tím jménem. Jmenuje se BREDLEY, ale zatím mu říkáme bubák, jelikož je to takový černý bubák
Tady je ještě v tričku
janamalik
napsal(a):
Ahojky radárci, tak jak jsem slíbila, dodávám fotečky malého Bubáčka
Jinak vás dlouho nebudu napínat s tím jménem. Jmenuje se BREDLEY, ale zatím mu říkáme bubák, jelikož je to takový černý bubák
Tady je ještě v tričku
s mamčou
janamalik
napsal(a):
Tohle je super prolejzačka
A včera jsem byl taky poprvé venku a mooc se mi to líbilo
janamalik
napsal(a):
A včera jsem byl taky poprvé venku a mooc se mi to líbilo
janamalik
napsal(a):
Ostatní mne nemohli zpustit z očí
Ale mamča ta mě jentak nedá
janamalik
napsal(a):
Ale mamča ta mě jentak nedá
Tady ještě přidávám fotky, kdy byl Bubáček ještě schovaný. Jinak bych chtěla dodat, že Bonča je úžasná mamina, je starostlivá, ale zároven moc hodná a vyrovnaná. Bonči moje, děkuji ti moc za všechno.Ty víš, že u mě v srdíčku to místo máš a malý také a taky víš, že tě nikdy nedám!
jaruska
napsal(a):
Jéééžíííš,ten je fakt božske
j-božskej Bredley,jméno je moc krááásný
!!!!A ta hvězdička na čelíčku je úplně k zulíbááánííí!!!!
A ty nožky jako strunky,fakt kráásný žvíže!!!!!Ten se Bonče teda fakt povedl!!!!
Jani ten je krásnej. Mám taky moc ráda vraníky. Proto se mi líbí i Brebča. Ale i strakáčkové jsou kouzelní. Prostě všichni koníci jsou krásní. Ale hříbkové jsou ne nej nej..... Ještě jednou gratuluji...... povedl se
jaruska
napsal(a):
Jéééžíííš,ten je fakt božske
j-božskej Bredley,jméno je moc krááásný
!!!!A ta hvězdička na čelíčku je úplně k zulíbááánííí!!!!
A ty nožky jako strunky,fakt kráásný žvíže!!!!!Ten se Bonče teda fakt povedl!!!!
Děkuji Jaru, je boží, to jo a je celá máma,bude moc hodný, nechá se drbat, ňuňat
Tady taky fotka Bonči s Elzou
pretty 1
napsal(a):
Jani ten je krásnej. Mám taky moc ráda vraníky. Proto se mi líbí i Brebča. Ale i strakáčkové jsou kouzelní. Prostě všichni koníci jsou krásní. Ale hříbkové jsou ne nej nej..... Ještě jednou gratuluji...... povedl se
Děkuji, Vilík je taky nádherný, taky se mi moc líbí a Brebče se fakt povedl a samozřejmě Janče taky. Jo hříbci jsou úžasní prostě všichni
janamalik
napsal(a):
Tady ještě přidávám fotky, kdy byl Bubáček ještě schovaný. Jinak bych chtěla dodat, že Bonča je úžasná mamina, je starostlivá, ale zároven moc hodná a vyrovnaná. Bonči moje, děkuji ti moc za všechno.Ty víš, že u mě v srdíčku to místo máš a malý také a taky víš, že tě nikdy nedám!
JaniM,to je moc krásné vyznání Tvé milované Bončince,
je vidět,že ji miluješ nadevše
a ona Ti Tvou lásku oplácí!
Malej je fakt úúúžasnej
a přeju Vám všem v životě jen štěstí!!!!!!!!!!!!
sadzi saj

janamalik
napsal(a):
Děkuji Jaru, je boží, to jo a je celá máma,bude moc hodný, nechá se drbat, ňuňat
Tady taky fotka Bonči s Elzou
Ahoj Jani, prcek je rozkošnej Dneska to neklapne, jedu odpoledne za Elčou, takže by to šlo třeba zítra kolem půl pátý, jestli tam budeš??
jaruska
napsal(a):
JaniM,to je moc krásné vyznání Tvé milované Bončince,
je vidět,že ji miluješ nadevše
a ona Ti Tvou lásku oplácí!
Malej je fakt úúúžasnej
a přeju Vám všem v životě jen štěstí!!!!!!!!!!!!
Máš pravdu Jarči, hodně pro mne znamená, ale myslím, že takových, kteří milují své čtyřnohé kamarády nadevše je tu víc, viď
sadzi saj

janamalik
napsal(a):
Andy, zítra se mi to nakonec moc nehodí, ve čtvrtek tam budu kolem 6. hodiny, tak jestli se ti to bude hodit, tak se přijeď podívat.
Hm, škoda. Dneska musím jít jezdit a ve čtvrtek nevím, jestli nepojedu taky odpoledne za Elí, to ještě není jistý, ale to bych na šestou zpátky na Mělník fakt nestihla, když do Liblic dorazím kolem 4 hod. a musím odjezdit
sadzi saj
napsal(a):
Hm, škoda. Dneska musím jít jezdit a ve čtvrtek nevím, jestli nepojedu taky odpoledne za Elí, to ještě není jistý, ale to bych na šestou zpátky na Mělník fakt nestihla, když do Liblic dorazím kolem 4 hod. a musím odjezdit
Moruše rázuje k napajedlu....
Uživatel s deaktivovaným účtem

jaruska
napsal(a):
Jurko s Evikém,pojedete se mrknout na Ameriku na Appaloosa Show???????
Jaruš, ti dva jsou ještě na cestách, byli i u nás pro vodu ... ne že by měli málo, ale na rozborek vody ze "studny". Řeknou Ti asi až večer!
jaruska
napsal(a):
Á,tož já jsem si myslela,že sa plácajů kdesik po horách a kopcoch!!!!
Tak huš sa na ně těšííím!!!!!
Ahoooooj Rado veselých,
tož mi dneska pilně pracujeme a nabíráme močkyTeď teprve Jura odevzdává na pracovišti flaši..
Takže Vám napíšeme až později-a něco jsme pro Vás na cestách nafotili-sice je to nuda-zase samé kopce a hrboly,ale alespoň něco...
proxima
napsal(a):
Ahoooooj Rado veselých,
tož mi dneska pilně pracujeme a nabíráme močkyTeď teprve Jura odevzdává na pracovišti flaši..
Takže Vám napíšeme až později-a něco jsme pro Vás na cestách nafotili-sice je to nuda-zase samé kopce a hrboly,ale alespoň něco...
#0#Ahoooj,Evikůůů!!!!
Tak co,peršalo Vám tam v těch kopcách?Asik né,viď?
Tady je to bííída s tou vodou.
Posílám krááásnou medvědici porcující Fouse od hlavičkýýý.....
jaruska
napsal(a):
#0#Ahoooj,Evikůůů!!!!
Tak co,peršalo Vám tam v těch kopcách?Asik né,viď?
Tady je to bííída s tou vodou.
Posílám krááásnou medvědici porcující Fouse od hlavičkýýý.....
Chudák Fous,koukněte,co všechno muší od tý medvědice vytrpět....
jaruska
napsal(a):
Chudák Fous,koukněte,co všechno muší od tý medvědice vytrpět....
A ještě sluneční Moruše a už jdu do vanýýý!!!!!
jaruska
napsal(a):
A ještě sluneční Moruše a už jdu do vanýýý!!!!!
Ahoooj dámy,děvčata a slečny raďačky tulačky
.Děkuji vše za blahopřáníčka a kytičku k hadům a štírům
.Tooolik jsem jich ještě nezažil
.Tak já se k vám přidám a nadělím si po celodenní práci za odměnu kydání,krmení a schování koníků
.A to hned,než mě dojde úplně elán
.Hříbek bubáček je nádherný.Pěkná barvička
.Jura
reldnis
napsal(a):
Ahoooj dámy,děvčata a slečny raďačky tulačky
.Děkuji vše za blahopřáníčka a kytičku k hadům a štírům
.Tooolik jsem jich ještě nezažil
.Tak já se k vám přidám a nadělím si po celodenní práci za odměnu kydání,krmení a schování koníků
.A to hned,než mě dojde úplně elán
.Hříbek bubáček je nádherný.Pěkná barvička
.Jura
Eviku jsi tady?
bednarik petr
napsal(a):
Eviku jsi tady?
Víš proč se ptám,protože jsem si nebyla jistá jestli jsi to ty co máš koníky v Metylovicích jezdím ke Kláře a jednou mě napadlo podívat se na Váš ranch ,tak po ježdění u Kláry jsem se rozjela do Metylovic,ale nenašla jsem to!!!!!!!! Bylo mi trapný se někoho zeptat tak jsem nic neviděla...............
Jak ti je?
bednarik petr
napsal(a):
Víš proč se ptám,protože jsem si nebyla jistá jestli jsi to ty co máš koníky v Metylovicích jezdím ke Kláře a jednou mě napadlo podívat se na Váš ranch ,tak po ježdění u Kláry jsem se rozjela do Metylovic,ale nenašla jsem to!!!!!!!! Bylo mi trapný se někoho zeptat tak jsem nic neviděla...............
Jak ti je?
Jo jo,už jsem tady,akorát jsem koukala na fotky.Jo jo,s Jurou bydlíme v Metelicích!!
A koníky máme dobře schovanéTy jen tak někdo nenajde
To se nedá takhle vysvětlit,to tak po tydlifonu.
Jinak je mě tak,že jsem už děsně našvaná-chodit můžu jak kdybych měla plné gatě,kalhoty nemůžu mít ani pod pupkem ani na pupku,a vstát ze sezení je těžká práce..já vim,chce to čas
Tak dám sem fotky...
reldnis
napsal(a):
Jo jo,už jsem tady,akorát jsem koukala na fotky.Jo jo,s Jurou bydlíme v Metelicích!!
A koníky máme dobře schovanéTy jen tak někdo nenajde
To se nedá takhle vysvětlit,to tak po tydlifonu.
Jinak je mě tak,že jsem už děsně našvaná-chodit můžu jak kdybych měla plné gatě,kalhoty nemůžu mít ani pod pupkem ani na pupku,a vstát ze sezení je těžká práce..já vim,chce to čas
Tak dám sem fotky...
Tak nejdřív oslíci co jsme viděli cestou pro Boženku...
To jsou nějací lidi co s nima chodí na vandry-ale dlouhé-myslím asi na několik měsíců...
reldnis
napsal(a):
Tak nejdřív oslíci co jsme viděli cestou pro Boženku...
To jsou nějací lidi co s nima chodí na vandry-ale dlouhé-myslím asi na několik měsíců...
....
reldnis
napsal(a):
....no a dál jsme se štrachali na chatu U Zbuja až kamsi úplně navrchol hor...no kopce a kopce...
reldnis
napsal(a):
....no a dál jsme se štrachali na chatu U Zbuja až kamsi úplně navrchol hor...no kopce a kopce...
....někdy to bylo o nervy-prudké srázy dolů a jeli jsme těsně na kraji cestličky...
reldnis
napsal(a):
....někdy to bylo o nervy-prudké srázy dolů a jeli jsme těsně na kraji cestličky...
..a ještě...
reldnis
napsal(a):
..a ještě...
...a skoro na vrcholu kráááááásnááááá roubenka....
reldnis
napsal(a):
...a skoro na vrcholu kráááááásnááááá roubenka....
....a úplně na vrcholu.....ta hospůdka U Zbuja...
reldnis
napsal(a):
....a úplně na vrcholu.....ta hospůdka U Zbuja...
....Jura běží pro vodu...
reldnis
napsal(a):
....Jura běží pro vodu...
a veddle další krásná chajda s krásnýma loukama kolem...to by byli pasviny pro koníky.......
reldnis
napsal(a):
a veddle další krásná chajda s krásnýma loukama kolem...to by byli pasviny pro koníky.......
reldnis
napsal(a):
...no a potom zase dolů a dolů a dolů.....až jsme dojeli k jízdárně
Mají to tam moooooc pěkné....
reldnis
napsal(a):
...no a potom zase dolů a dolů a dolů.....až jsme dojeli k jízdárně
Mají to tam moooooc pěkné....
jaruska
napsal(a):
Hihihi,Jurko,to mě nenapadlo,hihi!!!
Za pochvalu fotešek moooc děkujůů,to potěšííí!!!!
vaše fotešky jsou taky moooc krááásný,ty kopečky a horýýý..Jenže já jsem slušně vychovaná a vím,že nikomu se závidět nic nemá,tak já Vám ty kopečky teda nezávidim,no....bůůůůů,já chci taky aspoň malej kopečíííčééék....
jaruska
napsal(a):
Hihihi,Jurko,to mě nenapadlo,hihi!!!
Za pochvalu fotešek moooc děkujůů,to potěšííí!!!!
vaše fotešky jsou taky moooc krááásný,ty kopečky a horýýý..Jenže já jsem slušně vychovaná a vím,že nikomu se závidět nic nemá,tak já Vám ty kopečky teda nezávidim,no....bůůůůů,já chci taky aspoň malej kopečíííčééék....
Jaruško to nepíšu já,Jurka
,to s tebou laškuje Euka.
Já teď dokoulel ze stáje
.Folikul prdnul,tak snad zabřezne některá.Joo a díky Charlibobovi
.Na DPH jsem ůplně zapoměl,už jdu taky vyplňovat.Aůůůůůůůů
.Jurka

jaruska
napsal(a):
Dobré ráno všem!!!!
tak je tady středa, na mě se valí kopec práce, tak jdu na to! Jinak už nám stojí kůly na ohradu a na přístřešku se rýsuje střecha! A mě se stále drží nějaké bacily... ach jo!
Tak hezký den přeju všem!
napsal(a):
Dobré ráno všem!!!!
tak je tady středa, na mě se valí kopec práce, tak jdu na to! Jinak už nám stojí kůly na ohradu a na přístřešku se rýsuje střecha! A mě se stále drží nějaké bacily... ach jo!
Také všem přeji dobré ránko! Večer jsem se sem už nedostala, no a ráno zas jen na chvíli. Včera jsme se s Buráčkem projeli, jen sami dva, všude kolem bouřkové černé mraky... no a představte si, ani nekáplo!!!
Vilda měl včera nějakou divokou náladu, ani za nic si nenechal nasadit ohlávku, tak jsem ho nechala hodinku být. Pak jsemto zas zkusila, ale byl hrozně nevrlý, no nakonec ji dostal, ale nadšený fakt nebyl. Brebča k narozkám dostala kýbl dobrot, ale už budeme muset ubrat žrádlo, holka hrozně ztloustla - granulky jsou očividně velmi výživné. Všechny vaše pozdravy a pusinky jsem jí předala, říkala, že moc děkuje a zdraví vás!!!
Nožky prozatím léčit nebudeme, musíme počkat až po odstavu, takže s ježděním to taky tak rychlé nebude, nejdřív příští rok na jaře... no všechno má svůj čas, že ano?
jackie
napsal(a):
Také všem přeji dobré ránko! Večer jsem se sem už nedostala, no a ráno zas jen na chvíli. Včera jsme se s Buráčkem projeli, jen sami dva, všude kolem bouřkové černé mraky... no a představte si, ani nekáplo!!!
Vilda měl včera nějakou divokou náladu, ani za nic si nenechal nasadit ohlávku, tak jsem ho nechala hodinku být. Pak jsemto zas zkusila, ale byl hrozně nevrlý, no nakonec ji dostal, ale nadšený fakt nebyl. Brebča k narozkám dostala kýbl dobrot, ale už budeme muset ubrat žrádlo, holka hrozně ztloustla - granulky jsou očividně velmi výživné. Všechny vaše pozdravy a pusinky jsem jí předala, říkala, že moc děkuje a zdraví vás!!!
Nožky prozatím léčit nebudeme, musíme počkat až po odstavu, takže s ježděním to taky tak rychlé nebude, nejdřív příští rok na jaře... no všechno má svůj čas, že ano?
Jéé,ahoj Janí,já těm našim herkám taky koupila granule,10 pytlů,Energy Relax,chutnají jim.
Vilda měl blbou náladu,jo?Třeba to bylo tím počasím,ne?A nebo už by naštvanej,že za ním nepřiběhl ten Bubáčéék!!!!!
reldnis
napsal(a):
Jaruško to nepíšu já,Jurka
,to s tebou laškuje Euka.
Já teď dokoulel ze stáje
.Folikul prdnul,tak snad zabřezne některá.Joo a díky Charlibobovi
.Na DPH jsem ůplně zapoměl,už jdu taky vyplňovat.Aůůůůůůůů
.Jurka
Jurkooo,tak přeci se folikulda nechal ukecat a prdnul,no to je skvělý!!!!!!
Tak dáš potom vědět,jestli je to jistý a jestli bude hříbek,joo?
Lení,tak co,ozval se někdo na ty chlaďase?
jJstli se Ti povede ta těhule vyfotit,vyfoť mi jí,prosím ve stoje,já bych chtěla zkusit tipnout podle bříška,co to bude,z tý fotky,jak leží,by to mohla být kobylka,ale to není tak hezky vidět!!!!!
napsal(a):
Dobré ráno všem!!!!
Jéé,Venuldo,tak to Tě moc lituju,takhle krááásně a Ty máš rýmu,no děěěěs!!!!
jaruska
napsal(a):
Ahoj Matlo,přidat se samozřejmě můžeš,trošku se nám představ,sebe i koníky,jůůů?
Takže:-P nvim co přesně chceš vědět,ale tak obecně něco vymyslim:-D Sem 17letej puberťák,kterej miluje koníky hlavně ty svoje...! Pracuju s koníkama přirozeně ..Tedka jsem si koupila mladou kobylku(6.5 11měs) Je to barevná slečka,ale ještě nic neumí,takže sní bude práce měla jsem A1/1 Allíseka,ale toho jsem prodala známé na hory krásné pastviny všechno a má se tam výborně...Jinak nějak nevim co by Tě zajímalo , kdyžtak se ptej:-P
matla
napsal(a):
Ahoj Jaruško koukám že seš stále aktivná,nebude vadit když se přidám ke klábosení...?:-)
Všechny zdravím , jsem tu jenom na skok, neboť nám mají přivézt tu kobylku na připuštění. Fotečky máte všichni moc pěkné, ať už je to mula, či oslíci a ty horské chaty a chalupy. Nádhera. Včera jsem zdárně dokončila přiznání k DPH a už jsem nechtěla počítač ani vidět. Ta tmavá oslička, jestli to tedy je oslička, tak má buď pěkně napapaný pupíček, nebo bude mít oslátko. Když ten pupíček porovnám s naším Matýskem, když se vrátí z pastvy, tak ten bude mít dvojčátka.
A Vám, kteří máte nemocná tělíčka i zvířátka, přeji brzké uzdravení.
charliebob
napsal(a):
Všechny zdravím , jsem tu jenom na skok, neboť nám mají přivézt tu kobylku na připuštění. Fotečky máte všichni moc pěkné, ať už je to mula, či oslíci a ty horské chaty a chalupy. Nádhera. Včera jsem zdárně dokončila přiznání k DPH a už jsem nechtěla počítač ani vidět. Ta tmavá oslička, jestli to tedy je oslička, tak má buď pěkně napapaný pupíček, nebo bude mít oslátko. Když ten pupíček porovnám s naším Matýskem, když se vrátí z pastvy, tak ten bude mít dvojčátka.
A Vám, kteří máte nemocná tělíčka i zvířátka, přeji brzké uzdravení.
Taky je u vás po ránu taková mlha? U nás je úpně jako mléko. Ale poslední dobou je to jedinná vláha. Včera se pořád dokola honily černé mraky a když opravdu jen chviličku droboulince zapršelo, tak to nezalilo ani zahrádku. Na pastvině už nám usychá tráva a zem je rozpraskaná asi tak, jako jindy na konci srpna. A to je prosím duben. Jestli to takhle půjde dál, tak nebude co sušit a seno bude nedostatkové zboží.
charliebob
napsal(a):
Taky je u vás po ránu taková mlha? U nás je úpně jako mléko. Ale poslední dobou je to jedinná vláha. Včera se pořád dokola honily černé mraky a když opravdu jen chviličku droboulince zapršelo, tak to nezalilo ani zahrádku. Na pastvině už nám usychá tráva a zem je rozpraskaná asi tak, jako jindy na konci srpna. A to je prosím duben. Jestli to takhle půjde dál, tak nebude co sušit a seno bude nedostatkové zboží.
U nás je taky hnusno:-( Travička teda naštěstí roste a není tak sucho,ale příroda všeobecně by potřebovala aby zapršelo jinak všechno uschne a koníci budou o hladu...:-(
charliebob
napsal(a):
Boží,já za chvíli pojedu ven,udělám si pohodovku asi k rybníku,ale nevím,aby mě tam ta moje obluda nezvrhla.....
Tady je taky hrozný sucho,a předpoveď ani žádnej prší nepředpovídá,to je fakt hrozný.Tady naroste aspoň ta vojtěška,ale kde je jenom travina,ta moc šancí nemá,bude to opravdická bííída.Vono bude dostatečně pršet,až budeme mít posekanou vojtěšku,to už je vyzkoušený,to prší vždycky vydatně,pak je zase sucho....
matla
napsal(a):
U nás je taky hnusno:-( Travička teda naštěstí roste a není tak sucho,ale příroda všeobecně by potřebovala aby zapršelo jinak všechno uschne a koníci budou o hladu...:-(
To máš jen toho jednoho koníka? A můžu vědět proč jsi prodala tu A1/1, ve dvou by jim bylo lépe? Hoď nám sem jeho fotku, jestli máš?
jaruska
napsal(a):
Boží,já za chvíli pojedu ven,udělám si pohodovku asi k rybníku,ale nevím,aby mě tam ta moje obluda nezvrhla.....
Tady je taky hrozný sucho,a předpoveď ani žádnej prší nepředpovídá,to je fakt hrozný.Tady naroste aspoň ta vojtěška,ale kde je jenom travina,ta moc šancí nemá,bude to opravdická bííída.Vono bude dostatečně pršet,až budeme mít posekanou vojtěšku,to už je vyzkoušený,to prší vždycky vydatně,pak je zase sucho....
Jééjej na to sem zapoměla z Prahy bohužel:-( on měl nemocnou nožkuz tak jsem mu dopřála klíídek:-) já jí mám ješt+ě se dvouma koníkama(mladou)
tohle je bonettka
jaruska
napsal(a):
Jen aby nás to potom zase neodneslo i s chalupama, až zase zaprší. Heleď, ona ta tvoje obluda bude určitě hodná a do rybníka tě nezvrhne. A jestli máte všechny rybníky, jako mi tady u nás, tak to by bylo tvrdý. My máme sucho i v těch rybníkách, protože asi všichni dostali dotace na vyčištění. Všechny rybníky jsou vypuštěný a vybagrovaný. Nikde žádná voda.
matla
napsal(a):
Jééjej na to sem zapoměla z Prahy bohužel:-( on měl nemocnou nožkuz tak jsem mu dopřála klíídek:-) já jí mám ješt+ě se dvouma koníkama(mladou)
tohle je bonettka
A tohle Allísek
charliebob
napsal(a):
Jen aby nás to potom zase neodneslo i s chalupama, až zase zaprší. Heleď, ona ta tvoje obluda bude určitě hodná a do rybníka tě nezvrhne. A jestli máte všechny rybníky, jako mi tady u nás, tak to by bylo tvrdý. My máme sucho i v těch rybníkách, protože asi všichni dostali dotace na vyčištění. Všechny rybníky jsou vypuštěný a vybagrovaný. Nikde žádná voda.
Matlo, kobylka je fešule a je fajn, že není sama.
charliebob
napsal(a):
Hihi,tak to máte fakt super rybníky,no snad ten náš vybagrovanej nebude,i když už by to taky potřeboval,oni pořád o tom jen melou,ale nic se neděje,pořád tam mají ryby.
charliebob
napsal(a):
Nedá se nic dělat, ale už musím zase frčet, tak snad se sem dostanu večer, abych poreferovala, jak jsme dneska dopadli. Zatím se mějte a Jaruško přeji super vyjížďku.
Božíí,dííky,vyrobím pár foteček doufám že napuštěnýho rybníka!!!
Ahoooj a oslíčkovi přeju lásku na první pohled!!!!
jaruska
napsal(a):
Božíí,dííky,vyrobím pár foteček doufám že napuštěnýho rybníka!!!
Ahoooj a oslíčkovi přeju lásku na první pohled!!!!
Tak Radárci,už jsem se vrátila
,ale zas taková pohodovka to nebyláááá!!!!
Moruše si mě řáááádně otestovala,no opravdu zkouška skoro ohněm!!!!
Tady bylo zatím vše v pohodičce.....
jaruska
napsal(a):
Tak Radárci,už jsem se vrátila
,ale zas taková pohodovka to nebyláááá!!!!
Moruše si mě řáááádně otestovala,no opravdu zkouška skoro ohněm!!!!
Tady bylo zatím vše v pohodičce.....
A tady je ta testovací plocha-jéééé,vodáááá,no tak do tý mě,moje milá bábo,nedostaneš!!!!!!
jaruska
napsal(a):
A tady je ta testovací plocha-jéééé,vodáááá,no tak do tý mě,moje milá bábo,nedostaneš!!!!!!
Ale jezismankote,ono by se to chtělo s bábou prát.....
kdepak,lidi,já na praní nejsem,silou přemůžu tak mravence,já na to muším ináč.....
Tady po skoro třičtvrtě hodině Moruše pořád ještě nejni ani kouskem kopýtka ve vodě,a já začínám být zoufalá,protože mi docházejí síly,které už tak nemám a Moruše pořád voda né a nééé!!!!!
jaruska
napsal(a):
Ale jezismankote,ono by se to chtělo s bábou prát.....
kdepak,lidi,já na praní nejsem,silou přemůžu tak mravence,já na to muším ináč.....
Tady po skoro třičtvrtě hodině Moruše pořád ještě nejni ani kouskem kopýtka ve vodě,a já začínám být zoufalá,protože mi docházejí síly,které už tak nemám a Moruše pořád voda né a nééé!!!!!
Naštěstí síly začaly docházet i Moruši,zaplaťpánbůh,protože bych tam byla ještě teď.
Tady už máme k vodičce jen krůůůček,a hezky tam stojíme a čekáme,až se Moruši v makovičce rozsvítí,že my potřebujeme,aby šla kupředu,zpátky ni krok!!!
jaruska
napsal(a):
Naštěstí síly začaly docházet i Moruši,zaplaťpánbůh,protože bych tam byla ještě teď.
Tady už máme k vodičce jen krůůůček,a hezky tam stojíme a čekáme,až se Moruši v makovičce rozsvítí,že my potřebujeme,aby šla kupředu,zpátky ni krok!!!
No a protože trpělivost růže přináší a u koní vyvolává důvěěru,jsme tam!!!HURÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁ ÁÁÁ!!!!!!!
jaruska
napsal(a):
No a protože trpělivost růže přináší a u koní vyvolává důvěěru,jsme tam!!!HURÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁ ÁÁÁ!!!!!!!
Bába mě za každičký krůůůček dopředu moooc chválila a odměnila mě tím,že jsem mohla zůstat klidně stát a nemušela jsem od tý vody couvat!!!!
Cestička k domovu......
jaruska
napsal(a):
Bába mě za každičký krůůůček dopředu moooc chválila a odměnila mě tím,že jsem mohla zůstat klidně stát a nemušela jsem od tý vody couvat!!!!
Cestička k domovu......
Moruše a šeříci.....
jaruska
napsal(a):
Moruše a šeříci.....
Moruše miluje tento kostelík,neboť už ví,že je domááá!!!!!
jaruska
napsal(a):
Celuše mokruše Moruše ...
Ahojky , teda Jarů, vy už jste se takhle ráchaly, teda ty se máš!!!Mě teď akorát psal kamarád, že je taky u vody. Na mě je ještě zima, jak není 30 stupňů a voda nemá alespoň 20 stupňů, tak jsem jak zmrzlina. O víkendu jsem ale byla s přítelem v bazénu a pořádně jsme se vyřádili
asi 5x jsem sjela tobogán, skočila asi 10 šipek a nesčetněkrát byla pod vodou topená
. Já jsem dnes ve škole, ale zítra zase jedu za bubáčkem a pak máme ve škole zase volno, takže si to budu užívat a hlásí i pěkné počasí, tak ho asi vystrčím i na pastvinu, to bude kluk koukat
janamalik
napsal(a):
Ahojky , teda Jarů, vy už jste se takhle ráchaly, teda ty se máš!!!Mě teď akorát psal kamarád, že je taky u vody. Na mě je ještě zima, jak není 30 stupňů a voda nemá alespoň 20 stupňů, tak jsem jak zmrzlina. O víkendu jsem ale byla s přítelem v bazénu a pořádně jsme se vyřádili
asi 5x jsem sjela tobogán, skočila asi 10 šipek a nesčetněkrát byla pod vodou topená
. Já jsem dnes ve škole, ale zítra zase jedu za bubáčkem a pak máme ve škole zase volno, takže si to budu užívat a hlásí i pěkné počasí, tak ho asi vystrčím i na pastvinu, to bude kluk koukat
Tak já jsem vyštrachala ještě nějaké fotešky, tak je sem šoupnu, páč stejně nemám co dělat
janamalik
napsal(a):
Tak já jsem vyštrachala ještě nějaké fotešky, tak je sem šoupnu, páč stejně nemám co dělat
pár kytí
janamalik
napsal(a):
kamarádka s trochu větším obříčkem
pěkně mi zapózoval
janamalik
napsal(a):
Jo a ještě jsem se byla podívat na jednoho plemeníka který stojí kousek od nás.
Lombard
janamalik
napsal(a):
Lombard
hlavička
janamalik
napsal(a):
Lombard
Ahoj jani,
chválim ti hříbka, je krásnej. Jedeš se kouknout v sobotu na JUJU hry?Asi ne viď, budeš radši u svých koníků, co?Já taky nejedu. Jani, neslyšelas o handlíři Folaufovi?Včera jsem na něj dostala kontakt od prodavačky od bóni, prý je velice slušný, koně má v cajku, nechá ti je na zkoušku. Bohužel se mi nedaří dovolat se mu
Jo a taky jsem se u Bóni ptala na náhubek. V katalogu našla jen proti kousání asi za 600kč, ale s tim nemůže koník pít a dneska se mi ozvali z toho obchodu, kde jsem zkoušela sehnat ten plastový, ale nemají ho na skladě. Ach jo, mě ten Bob snad praskne, než nějakej seženu. Holky, kdybyste věděli, kde se dá nějaký sehnat, dejte mi prosím vědět,ju?Děkuju.
leennyy
napsal(a):
Ahoj jani,
chválim ti hříbka, je krásnej. Jedeš se kouknout v sobotu na JUJU hry?Asi ne viď, budeš radši u svých koníků, co?Já taky nejedu. Jani, neslyšelas o handlíři Folaufovi?Včera jsem na něj dostala kontakt od prodavačky od bóni, prý je velice slušný, koně má v cajku, nechá ti je na zkoušku. Bohužel se mi nedaří dovolat se mu
Jo a taky jsem se u Bóni ptala na náhubek. V katalogu našla jen proti kousání asi za 600kč, ale s tim nemůže koník pít a dneska se mi ozvali z toho obchodu, kde jsem zkoušela sehnat ten plastový, ale nemají ho na skladě. Ach jo, mě ten Bob snad praskne, než nějakej seženu. Holky, kdybyste věděli, kde se dá nějaký sehnat, dejte mi prosím vědět,ju?Děkuju.
ahoj Leni, no přemýšlela jsem o tom, že tam půjdu alespoň na chvíli na čumendu, uvidíme, jak to vyjde, jelikož plánuju cestu i k babi do Liťáku, tak by to snad vyjít mohlo. U malého budu ale takyDěkuji moc za pochvalu miminka, jo, má se k světu. 4lověče ten náhu bek nevím, přemýšlím, ale nic mě nenapadá, skus dát inzerát a uvidíš, třeba se ti někdo ozve
janamalik
napsal(a):
ahoj Leni, no přemýšlela jsem o tom, že tam půjdu alespoň na chvíli na čumendu, uvidíme, jak to vyjde, jelikož plánuju cestu i k babi do Liťáku, tak by to snad vyjít mohlo. U malého budu ale takyDěkuji moc za pochvalu miminka, jo, má se k světu. 4lověče ten náhu bek nevím, přemýšlím, ale nic mě nenapadá, skus dát inzerát a uvidíš, třeba se ti někdo ozve
jo doplním ještě ty fotky mladých budoucích plemeníků
janamalik
napsal(a):
Jéžiš, no koukám, jaké jsem ti tam napsala chyby, no fuj, příště si to po sobě raději přečtu
janamalik
napsal(a):
Jéžiš, no koukám, jaké jsem ti tam napsala chyby, no fuj, příště si to po sobě raději přečtu
.